Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Drago mi je zbog Dzeke
I zbog sada popravljene statistike u 108 utakmica dao je 40 golova od tih su 76 utakmice u Premiershipu i 30 golova..vrlo lijepo kad se uzme sve u obzir.
I zbog sada popravljene statistike u 108 utakmica dao je 40 golova od tih su 76 utakmice u Premiershipu i 30 golova..vrlo lijepo kad se uzme sve u obzir.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
EPL=7harishp je napisao/la:Koliko je Torres dao ove sezone,mozda @Monolog zna?
Ukupno:20 (mozda i vise)
super Silva i super Dzekson...Bravo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hobi mu je hrana. Sudzuka i suho meso iz sandzaka, salje mu zethodža je napisao/la:inače, čovjek je legendaBosniacum Lilium je napisao/la:kakva asistencija i kakva golcina![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
AzRimiRzA je napisao/la:Koliko mi je stream kasnio, Mancini jos bio trener.

Bravo Edine, lijep gol.

Džeko je večeras samo potvrdio da je prerastao ovaj klub. Mora mjenjati sredinu, jer je ovo neozbiljan instant klub koji ne ispunjava ni njegov minimum ambicija!
Mancini likes Edin Džeko goal.

dzeko 1723 min.STEVIE je napisao/la:svaka cast dzeko, jos jednom dokazao svoju klasu! jos kad se sjetim oni mentola koji su govorili kako je onaj mandzukic bolji, edo s klupe zabio 14 golova a onaj igra za nikad bolji bayern pa ima 15 u bundeski.
mandzukic 1666 min.
Jesil' se to boga ti prijavio samo za to?utaka je napisao/la:dzeko 1723 min.STEVIE je napisao/la:svaka cast dzeko, jos jednom dokazao svoju klasu! jos kad se sjetim oni mentola koji su govorili kako je onaj mandzukic bolji, edo s klupe zabio 14 golova a onaj igra za nikad bolji bayern pa ima 15 u bundeski.
mandzukic 1666 min.
I kakav prvi post mlađahnog utake, molim sve za jedan veliki standing ovationutaka je napisao/la:dzeko 1723 min.STEVIE je napisao/la:svaka cast dzeko, jos jednom dokazao svoju klasu! jos kad se sjetim oni mentola koji su govorili kako je onaj mandzukic bolji, edo s klupe zabio 14 golova a onaj igra za nikad bolji bayern pa ima 15 u bundeski.
mandzukic 1666 min.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
u cemu je problem? ispravio sam covjeka samoAzRimiRzA je napisao/la:Jesil' se to boga ti prijavio samo za to?utaka je napisao/la:dzeko 1723 min.STEVIE je napisao/la:svaka cast dzeko, jos jednom dokazao svoju klasu! jos kad se sjetim oni mentola koji su govorili kako je onaj mandzukic bolji, edo s klupe zabio 14 golova a onaj igra za nikad bolji bayern pa ima 15 u bundeski.
mandzukic 1666 min.
Ukupno 20.soxx je napisao/la:EPL=7harishp je napisao/la:Koliko je Torres dao ove sezone,mozda @Monolog zna?
Ukupno:20 (mozda i vise)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
SamoZeljo je napisao/la:Da igra vise, zabio bi preko 20 golova i bio top3 sa Luisom i Robinom.
Slažem se u potpunosti, zaslužio je mnogo veću minutažu od one koje dobija.
Možda sa odlaskom Mancinija situacija bude bolja.
Edin ima 14 golova ove sezone, a ne 15 kako sam ovdje negdje pročitao.
15 golova ima!Neutral je napisao/la:Edin ima 14 golova ove sezone, a ne 15 kako sam ovdje negdje pročitao.
Moglo je bolje, al opet dobro je koliko je igrao. Mega klasa Kun ove sezone nista vise nije dao za City, pa tako one price da je Kun mnogo bolji od Džeke ne stoje. Da su imali isti tretman, Džeko bi vjerovatno imao vise golova. Nek je po Englezima Džeko razocarao, a eto kao Kun odusevio, samo ne znam koga...
14 je zabio u prvenstvu i 1 u FA kupuZOI84 je napisao/la:15 golova ima!Neutral je napisao/la:Edin ima 14 golova ove sezone, a ne 15 kako sam ovdje negdje pročitao.
Moglo je bolje, al opet dobro je koliko je igrao. Mega klasa Kun ove sezone nista vise nije dao za City, pa tako one price da je Kun mnogo bolji od Džeke ne stoje. Da su imali isti tretman, Džeko bi vjerovatno imao vise golova. Nek je po Englezima Džeko razocarao, a eto kao Kun odusevio, samo ne znam koga...
14.
Po oficijelnoj stranici premier league, po transfermarktu također.
Po oficijelnoj stranici premier league, po transfermarktu također.
14 premier liga , 1 liga prvaka i 1 u kupu ima
-
- Kontakt:
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
1 gol po utakmici od kada je Mancini otiso. Ovo prosto ne moze biti slucajnost.BigBigBang je napisao/la:Kako je otisao Mancini Dzeko se preporodio.
3 gola svakih 90 minuta. Znaci 114 golova u sezoni kada bi igrao citavu punu sezonu bez Mancinija. Hajd eto da zaokruzimo na 100 kao realan broj jer ipak nebi igrao bas svaku minutu. 114 je malo nerealno.