FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 06 apr 2014, 17:24

Zna li neko jeli faraon bio na utakmici?
Krivac za poraz je isključivo trener Blažević. On mora poznavati svih dvadeset i kusur igrača u dušu i ne biti iznenađen izostankom Omića i Jahića. Izgleda da sluša pogrešne savjetnike ili previše tlači vrijeme po kojejakvim sjelima ili su ga ne daj Bože predsjednik i faraon uvjerili da je "sve u redu".
Što se tiče Bratstva, oni su već nekoliko godina ponajveća pro.s.t.i.t.u.. u ovoj ligi. Oni su ovo napravili sa Bišćanima u paketu tako da nema govora da će oni pobijediti Jedinstvo. Selo k'o selo. Čudi me da ovdje Suman nije mogao dejstvovati obzirom da nam se često znao hvaliti kako je njegov djed hodao u šeširu u Gračanici u stara vremena. Mi možemo razgovarati samo sa Rudarom iz Kaknja u smislu da ih premiramo protiv Jedinstva. Banovići će sigurno pošteno odigrati svoju utakmicu i njima ne moramo davati nikakvu premiju jer oni su za nas Šahtjar Donjeck što se tiče novca.
Saopštenje koje je izdala uprava Slobode me zabrinjava najviše jer je evidentno da je prvi gol postignut iz ofsajda i to dvostrukog. Ako smatraju da je besmisleno pisati žalbe, u redu, ali niko im ne brani da iskažu svoje nezadovoljstvo suđenjem. Ovo saopštenje u meni budi strah da je cilj isti kao i prošle sezone, a to je glumatati na sve načine kako se borimo za ulazak u PL ali sa figom u džepu. Nešto slično sam čuo i od ljudi iz OKK Sloboda na početku košarkaške sezone. Na kraju se zaista i obistinilo. Sloboda ne igra doigravanje za prvaka BiH. Džaba Mulaomerović, džaba pun Mejdan.(i još faraon pride)
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 apr 2014, 17:26

ma kakav Kuduz i povreda, 1000% nije povrijeđen .. frajer se "povrijedio" u Sloveniji, niko nije rekao kakva povreda je u pitanju, kako se povrijedio, koliko će pauzirati .. samo što nekad pročitamo da trenira odvojeno na Tušnju, trčkara s doktorom ili s kim li već :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 apr 2014, 17:36

Mi MORAMO dobiti sad naredne 3 tekme (Gošk,Budućnost i Podgrmeč),ovde ako izgubimo na bilo kojoj tekmi dva boda,možemo halaliti PL.Onda ide neugodni Rudar mada sam tu više siguran da donosimo u Tuzlu 3 boda.Onda na Tušnju igramo protiv Orašja tu isto mislim da možemo do 2:0-3:0 za nas i onda gostovanje u Mostaru još neugodniji Branitelj tu će da bude je*eno,ova tekma bi nam mogla biti presudna,eh sad.. .. ..I ostale tri tekme od kojih je jedna gostovanje u Srebreniku i dvije domaćinske Iskra/Igman,na ovim tekmama mislim da ne bi trebalo biti problema da se uzmu svih 9 bodova..Opet vidjećemo. :bih:
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 06 apr 2014, 17:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 06 apr 2014, 17:37

Meni ste gori vi koji ste mislili da će nam Bratstvo popustiti. Ili što se neki boje hoće li Bratstvo pustiti Jedinstvu. Naše je bilo da zagrizemo i izvučemo pozitivan rezultat. Na Krpiću je bilo da ubaci par onih prilika al' nije. Na odbrani je bilo da ne pušta onako igrače kao što su radili. Ja sam bio uvjeren da ćemo izvući X baš zbog naše odbrane, ali eto ispostavilo se da ne mogu bez jakog igrača ispred sebe.

Chingalia, znam da je povrijedio mišić na lijevoj nozi, sad koji je u pitanju nisam siguran. Bio je u kombinaciji za Troglav ali je obnovio tu povredu. Sad možda ti znaš nešto što ja ne :D
Hajde on barem ima neko opravdanje, ali šta je sa Šaćirijia ? je l' se on onako drži u timu, jer kako se ja sjećam u ovih 6 utakmica nije imao minute.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 06 apr 2014, 17:42

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 apr 2014, 17:51

nase je da opet napunimo Tusanj u subotu, o ostalim stvarima cemo brinuti kako budu dolazile jedna po jedna...ako nas ne bude 5-6000 u subotu ja bi prvi bio za to da se odustane iz PL, ne sto se ne moze uc vec sta ces ulazit ako nakon jednog poraza raja ne dodje na tekmu...tako da pun Tusanj pa sve ostalo onda iza toga...

ko zna zasto je ovo dobro :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 apr 2014, 17:55

nesvrstani je napisao/la:
hondas je napisao/la:Pozdrav svima,tek sam se registrovao iako redovno pratim forum.Prije sam bio aktivan na fukare.org,neki će se sjetiti - Hondo.Redovan sam bio na C tribini ali zadnje dvije utkmice sam na sjeveru i nemjenjam više lokaciju.
jooooj fukare.org :mrgreen: old school ekipa, imal gdje one tackice i emila :opaopa:
Tu je tačkica, prati forum ali ne piše ;)
075

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 apr 2014, 17:56

Načuo sam da ste kupili utakmicu protiv GOŠKA.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 apr 2014, 17:58

SiouxLukavac je napisao/la:Načuo sam da ste kupili utakmicu protiv GOŠKA.
Još davno

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 apr 2014, 17:59

Stara vijest 8-)

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 06 apr 2014, 18:13

uskoro kupujemo citav Lukavac,Radnicki i Koksaru,bit cete nasa filijala ;)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 06 apr 2014, 18:39

Daj ljudi postajete vise smijesni oko prodaje i kupovine :puke:
pa do jucer ste ubjedivali sve pa i nas gracanlije da ste kupili utakmicu,
a da u paketu mi Jedinstvo zavalimo ,sada nesto pisete mi igrali za Jedinstvo :mrgreen:
i prodacemo njima :lol: :lol: u svakom slucaju zavisite od nas znaci :salut:
cak ste toliko one djece juce napalili sa autima sviraju pred Gracanicom
sigurni u pobjedu ,sigurni u kupovinu ,pa i kod vodstva 1:o nekakva budala iz Tuzle galami hajdi navalite 3:1 je dogovoreno...taj je naravno otisao 10 minuta prije kraja :oops:

Eh sad budite gospoda pa ko trener svih trenera cestitajte na fer i korektnoj pobjedi,
a ne pisanjem nebuloza oko ofsajda :crazy: (ne pisem u globali ,vec samo ovim pripadnicima "teorije zavjere" :clap:

Ruku na srce rasuli smo vas ko rizu , zabili vam 2 pogodka, i elegantno i inteligentno se povukli
da nismo zabili drugi odmah ne bi se ni povlacili ...jednostavno ,zar ne ;)

Puno srece u nastavku prvenstva ,ako ne budemo mi prvi da barem vi budete
a ova 2,3 lika na vasoj temi (znate i vi koji ) su nama najveca stimulacija i najvise nas motivisu za utakmicu
a Jedinstvo ko Jedinstvo :cool:
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 06 apr 2014, 18:44, ukupno mijenjano 2 puta.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 06 apr 2014, 18:41

ALBOX je napisao/la:Daj ljudi postajete vise smijesni oko prodaje i kupovine :puke:
pa do jucer ste ubjedivali sve pa i nas gracanlije da ste kupili utakmicu,
a da u paketu mi Jedinstvo zavalimo ,sada nesto pisete mi igrali za Jedinstvo :mrgreen:
i prodacemo njima :lol: :lol: u svakom slucaju zavisite od nas znaci :salut:

Eh sad budite gospoda pa ko trener svih trenera cestitajte na fer i korektnoj pobjedi,
a ne pisanjem nebuloza oko ofsajda :crazy:

Ruku na srce rasuli smo vas ko rizu , zabili vam 2 pogodka, i elegantno i inteligentno se povukli

Puno srece u nastavku prvenstva ,ako ne budemo mi prvi da barem vi budete
a ova 2,3 lika na vasoj temi (znate i vi koji ) su nama najveca stimulacija i najvise nas motivisu za utakmicu
nisam znao da jedan ozbiljan fudbalski klub i njihove navijace,motivisu ljudi s nekog tamo foruma :?

TzBulevar87
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 apr 2014, 18:50

Kakav bolid. Pa jucer svi na vasoj temi (a i ovdje) cestitaju na zasluzenoj pobjedi i nadje se jedan bolid da napise kako trebamo ispast fer i cestitat na pobjedi kao i nas trener... jaoo :shock:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 06 apr 2014, 18:52

zla2 je napisao/la:najveca stimulacija i najvise nas motivisu za utakmicu
nisam znao da jedan ozbiljan fudbalski klub i njihove navijace,motivisu ljudi s nekog tamo foruma :?[/quote]

Eto znas sad posto ima ljudi koji poslije pisanja nebuloza(zamisli koja 2 lika :mrgreen: ) jedva cekaju vase gostovanje ...ma vi ste nama najveca stimulacija ....i jos da dodam i ona onvazija na Gracanicu je urodila plodom :mrgreen:

@tz bulevar87

ako se ti nalazis u tome O.K ja sam samo napiso da imate 2,3 padobranca a ti kako hoces
procitaj detaljno moj post :wave:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 apr 2014, 19:05

I ti radi 2-3 padobranca dodjes na temu i generalizuješ. Jako domišljato, nema šta :clap: :njanjanja:
075

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 06 apr 2014, 19:08

TzBulevar87 je napisao/la:I ti radi 2-3 padobranca dodjes na temu i generalizuješ. Jako domišljato, nema šta :clap: :njanjanja:
:) opet ti ponavljam vrati se pa procitaj ,kakvo generalizovanje ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 apr 2014, 19:15

ALBOX je napisao/la: Ruku na srce rasuli smo vas ko rizu , zabili vam 2 pogodka, i elegantno i inteligentno se povukli
:nene:

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 06 apr 2014, 19:28

Osnovni razlog zbog kojeg je Sloboda podbacila u Gračanici je preveliko slavlje,medijska pompa,slikanja,intervjui...nakon utakmice s Jedinstvom.Popustiti više s tim.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 apr 2014, 19:49

Nema bezdusnosti. Idemo dalje. Na utakmici protiv Goska svi na tribinu. Barem tu znamo da smo najbolji.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.