BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Aj sta mu radi

Kakvo karanje Tomića, boze sacuvajshminka je napisao/la:Napravio DAmir tri brakea, ko bi rekao da može to velikom serveru Big Tomiku

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
trenutno igra kao top 10 igrac 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Na terenu se pokazuje sudiji pravo stanje 

Ma da, neutrališe mu forhend, a Tomic nema nijedan rezervni udarac.Federer17 je napisao/la:Hmmm, njegov forhend je i vise nego dobar, samo sto Damir mijenja ritam i ovome smeta.remA1 je napisao/la:Iskreno ništa neočekivano.. Tomic nema nijedan udarac (sem servira) sa kojim može parirati Damiru sa osnovne linije, kad je ovaj raspoložen. Samo je pitanje dokle će Damke izdržat i samo da ne bude ko prošle godine
Kakva igra

i još jedan brake, veliki server Tomik u šoku
Trnci me prođoše kad izgubi ovaj servis, sve mi se čini da sam ovo počesto gledao, daj Bože da ne bude, nemoj sad

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
e nek si ga ničim izazvan vratio u meč, ako spuši ovaj set, nek se rokne
promijenio je taktiku Tomik, počeo je da smara, Damir mora da napada i onda griješi
promijenio je taktiku Tomik, počeo je da smara, Damir mora da napada i onda griješi

I 6:3 je ok

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Koliko je popravio return jbt. 

Ja igrao s jaranima na Džumhura , kvota 8.5.Neutral je napisao/la:Kvota na Damira sada 4, a na Tomic-a 1.22, prije meča bilo 8 - 1.08.

"We need to suffer. And we need to fight."
Retern u pertlu
Tomic se vuce po terenu
I da osvoji jedan Dzumi ima vise snage
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Nemoj da te zavara mrcvarenje, sve je to dio taktike, da umrtvi igru, već mu uspijeva, vratio se u set i u meč, velika borba do kraja seta, a činio se gotovim, valjda se neće ponoviti Australija i goffin
Ma Tomić se vuče čitav život, ništa njemu nije. Ali, ako Damir nastavi, itekako se može dobiti ovo.Bordomen je napisao/la:Tomic se vuce po terenu

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Tomic je poznat po tome da gubi 2:0, pa preokrene meč.Captain4 je napisao/la:Ja igrao s jaranima na Džumhura , kvota 8.5.Neutral je napisao/la:Kvota na Damira sada 4, a na Tomic-a 1.22, prije meča bilo 8 - 1.08.
Samo da ne bude ona "imao si ga"

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nećeš zar opet prosuti osvojeno već? Ali vratio ga je svojim greškama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma hajd bit će kako bude.Neutral je napisao/la:Tomic je poznat po tome da gubi 2:0, pa preokrene meč.Captain4 je napisao/la:Ja igrao s jaranima na Džumhura , kvota 8.5.Neutral je napisao/la:Kvota na Damira sada 4, a na Tomic-a 1.22, prije meča bilo 8 - 1.08.
Samo da ne bude ona "imao si ga"

"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.