Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Han!$;Lfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Han!$;Lfc » 01 sep 2011, 01:12

Sjajno odrađen prelazni rok, od Hendersona pa sve do Bellamya. :mrgreen: Jedino sam razočaran odlaskom Raula, ne toliko razočaran što je otišao, više sam razočaran zbog njegovog načina kako je želio otići iz Liverpoola, al' sta da se radi, nijedan igrač nije veći od kluba, sve u svemu, sjajno odrađen posao KK, DC i čitave uprave.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 01 sep 2011, 01:13

Carlo je napisao/la:Evo na SNN kažu da je Chelsea platio 12 miliona funti.
Ne znam, ja više vjerujem svojim ušima i Comolliju.
Gdje su sad oni što su mi se smijali kada sam rekao da je Meireles tek peti izbor u našoj vezi.
Da završimo, naš igrački kadar izgleda ovako:
Golmani: Reina, Doni, Jones ;
Bekovi: Glen, Kelly, Flanagan, Enrique, Jack, Aurelio;
Štoperi: Carra, Wilson, Agger, Skrtel, Coates.
Vezni red: Adam, Gerard, Spearing, Lucas, Henderson, Shelvey, Coady.
Krila: Kayt, Downing, Maxi, Raheem.
Napad: Suarez, Carrol, Bellamy.

To je tih 25 - orica, 2 španca, 3 brazilca, 13 engleza, 2 škota, 2 urugvajca, 1 danac, 1 slovak, 1 velšanin i 1 holanđanin, prosjek starosti ekipa je 27,52 ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 sep 2011, 01:19

Za mene je ovaj prelazni rok skoro pa savršen ! 8-)

Došli su:Adam,Henderson,Downing,Enrique,Doni,Coates i Bellamy.

Otišli:Konchesky,Insua,Poulsen,Cole*,N'Gog,Lane,Ayala,Aquilani*,Darby*,Gulacsi*,Pacheco*,Kyrgiakos i Meireles.(zvjezdicama su označane posudbe).

Dakle riješili smo se parazita i nepotrebnih igrača,dovedena su prava pojačanja.Otprilike oko 65 miliona € je potrošeno na pojačanja,a zarađeno oko 20 miliona.

Ne'am više snage (4-5 sati pratim dešavanja :mrgreen: ) da pišem nešto opširno,jednostavno ću ponoviti nešto što sam pisao dosta često.

Vjerujem šta god da uradi KK,IN KENNY WE TRUST ! 8-)
FK Pjetlovi

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 01 sep 2011, 01:19

meni je samo krivo sto cu opet u nekim utakmicama gledati Shelveya i Spearinga,pogotovo ovog drugog :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 sep 2011, 01:22

In: Adam, Bellamy, Coates, Doni, Downing, Henderson, Jose Enrique.

Out: Meireles, N'Gog, Cole, Aquilani, Degen, Konchesky, Poulsen, Ayala, Pacheco.

Zadovoljniji ne mogu biti, hvala Kingu, hvala Comolliju.

Hail the King! YNWA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 01 sep 2011, 01:23

bimbrlica je napisao/la:meni je samo krivo sto cu opet u nekim utakmicama gledati Shelveya i Spearinga,pogotovo ovog drugog :D
Kako tako možeš nešta pričati za Jaya ? Pa mnogi ga porede sa Scholsom.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 01 sep 2011, 01:24

Han!$;Lfc je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:meni je samo krivo sto cu opet u nekim utakmicama gledati Shelveya i Spearinga,pogotovo ovog drugog :D
Kako tako možeš nešta pričati za Jaya ? Pa mnogi ga porede sa Scholsom.
meni se ne svidja kao igrac jbga...ne pamtim i da je nesto pozitivno uradio a prosle godine je imao dosta prilika da se pokaze...i on i Jonjo...po meni te prilike nisu iskoristili
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 sep 2011, 01:26

Ma koga briga za Raula, ionako je bio prosjek. Jeste bio nas najbolji igrac prosle sezone, ali obzirom na to na sta smo licili, to i ne govori bas puno. Neka smo se i onog Aquilania rijesili. Lucas i Shelvey su bolje opcije. Nema veze sto nam Chavsi uzimaju najbolje igrace kad god se sjete, ionako ce oni propasti tamo. Poslije Liverpoola postoji samo jedan put. YNWA.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 sep 2011, 01:43

Trasimaco je napisao/la:Ma koga briga za Raula, ionako je bio prosjek. Jeste bio nas najbolji igrac prosle sezone, ali obzirom na to na sta smo licili, to i ne govori bas puno. Neka smo se i onog Aquilania rijesili. Lucas i Shelvey su bolje opcije. Nema veze sto nam Chavsi uzimaju najbolje igrace kad god se sjete, ionako ce oni propasti tamo. Poslije Liverpoola postoji samo jedan put. YNWA.
Hmmm,prvo sam pomislio da ti je neko provalio na acc ali onda sam shvatio da je ovaj post napisan ironično,zar ne ? :ugeek:

-Raul je dobar igrač,u to nema sumnje.
-Prošle sezone je igrao dobro tek od dolaska Kennya na klupu LFC-a ali ipak u izboru za najboljeg igrača pobjedio ga je Lucas.
-Aquilani je često za vrijeme boravka u Torinu dok je nosio dres Juveta izjavljivao da bi volio da ostane u Italiji,bla bla bla.Kada ga se Juve odrekao,okrenuo je ploču.Liverpool je najbolji na svijetu.
-Lucas je zadnji vezni,destrkutivac,na Shelveya se još uvijek ne računa ozbiljno u 1.timu.
-Raul je želio da ode u Chelsea,zašto ga spriječavati ? Da bude kao Modrić koji se prije svake tekme žali da mu nije sa glavom sve ok,te da nije spreman da nastupi ?

Meireles je protekle sezone igrao po 60-70 minuta,ostatak je bio tu tek fizički.Sada su na njegovu poziciju dovedeni Adam i Henderson koji su očigledno ispred njega u ovoj sezoni(bili).Još da je Gerrard bio tu on bi bio tek 4.izbor,što je za igrača njegovog kalibra ipak loše.

Boas će sigurno uvesti (ako bude imao dovoljno vremena za to) portugalsku revoluciju u Chelsea.U svakom slučaju bolje je prodati nezadovoljnog igrača nego držati ga u ekipi da bezveze prima platu.

I da,sada je tu 4.izbor (nakon Gerrarda,Hendersona i Adama) Spearing.Momak koji je u prošloj sezoni pokazao da se itekako ozbiljno može računati na njega.Također Liverpool sada sa dovođenjem Hendersona i Downinga može mijenjati formaciju i igrati i 4-4-2(_Henderson_Gerrard/Adam__Lucas__Downing) tako da i ako bude nedostajalo centralnih veznjaka može se promijeniti formacija i igrati i ovako bez problema. 8-)

slika 8-)
FK Pjetlovi

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 01 sep 2011, 08:10

Ja msm da je dobro sto je Meireles otisao, iako se smanjila konkurencija u sredini, ne treba nam igrac koji ce biti tu, kao sto neko rece, samo fizicki. Po meni su njegovi razlozi za odlazak logicni, nije se naigrao u prva tri kola, a po formi hende i adama ne bi ni u ostatku sezone, ako se neko ne povrijedi, a on je ipak bolji od igraca koji cekaju takvu sansu. i drugi razlog..ukoliko ga je Boas trenirao u Portu, onda je jasno da Raul zeli da se opet poveze s njim kad vec ima takvu priliku.
I da, u vezi nasih mladih igraca sredine, mislim da bi Coady trebao dobiti sansu ove sezone.
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 sep 2011, 08:20

Macca has posted this:

We will stay at Anfield and increase the capacity to about 60,000..

We will keep the upper centenary and the kop as they are..

The work will start in about about 18 months and take about 2 years to finish.
Prelijepa vijest.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 sep 2011, 08:38

Nakon odlaska Aquilani-ja, nisam očekiv'o da će i Meireles napustiti klub. Mislim da ste na finansijskoj nuli kada je njegov transfer u pitanju (otišao je za istu sumu novca za koju je i došao), al' vjerujem da će se to ipak osjetiti u odmakloj fazi Premiershipa.

Gerrard je u posljednje vrijeme povrijeđen, tako da tu ostaju Adam, Henderrson, Lucas, Shelvey/Spearing (miješam ih). Dakako, Lucas je zadnji vezni, tako da ćemo u obzir uzeti druge igrače. Sezona je duga, puca se na 3 fronta, povrede i suspenzije se ne mogu izbjeći.

Ok, nezadovoljnog igrača u timu niko ne želi imati. Al' Raul je prošle godine odigr'o vrhunski. Sam je nosio vezni red Liverpoola i dobio neke važne bodove. Sjajan šut, odličan pas, jedino što me iznenadilo je to što je skoro svaki put napušt'o teren (bivao zamijenjen). Dakle, nije baš 100% spreman za Premiership (izgleda da je u Portu bio poput Quaresme :lol: ). Taman kad sam očekiv'o da će Liverpool izbaciti Arsenal iz te velike četvorke (koja se promijenila u posljednje 2 godine), desi se nešto ovako. Sada će tu ipak biti laktanje za to 4. mjesto upravo sa londonskim klubom.

Eh, nek' sam i ovo doček'o da nije Newcastle u posljednjih 5 minuta prod'o dobrog igrača. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 01 sep 2011, 09:19

Sjajne vijesti u vezi Anfielda i drago mi je sto se Bellamy vratio ocekujem da debituje protiv stokea a Raulu sretno u CSKA
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 01 sep 2011, 09:31

@monolog jbg drug i ti govoris isto ko da smo mi toliko zavisili od Raula, eto nije ni jednu utakmicu odigro u prva tri kola a mi smo odigrali odlicno, izuzev sunderlanda :? Stoji to sve da je on fenomenalan igrac, al da Liverpool zavisi od njega, daleko od toga.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 01 sep 2011, 09:33

Zao mi je sto je uprava Liverpool odlucila prodati Meirelesa mislim da je on uz Gerrarda i Suareza bio obecanje da liverpool konacno je u utrci za Titulu. Bez njeg liverpool je izgubio mnogo u kreatorskom dijelu i mislim da Adam leiva henderson nisu bas na nivou Meirelesa. Mislim i oni su svi dobri i kvalitetni igraci al ipak nemaju dovoljno reprezenativnog i evropskog iskustva i to ce biti veliki minus za Livrepool sto mi je jako zao zbog tog ipak sam ocekivao posto Arsenal nema sanse makar da Liverpool osvoji titulu. Ali eto ipak se nadam da ce Liverpool pomrsiti racune i pokvariti planove djavolima gradjanim i plavcima. SRETNO VAM BILO I SLEDECE GODINE NADAM SE DA CETE DICI KOJI TROFEJ :D :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 sep 2011, 09:34

nadao sam se da ce raul otici da bi ostao aquman, ali ni sad mi nije toliko zao sto je raul otisao, jer prosle sezone nije bio ni priblizno dobar koliko se pise, najbolji igrac Liverpoola, sam nas spasio bla, bla...lik odigrao dobro mjesec dana, dao neke golove, ostatak sezone cisti prosjek, a nisam ga ni vidio u planovima King Kennya, prosle sezone ga koristio na krilu tj krpio poziciju sa njim, a npr spearnig bio starter, a pocetak ove sezone je proveo na klupi, a siguran sam da bi tako bilo i u nastavku, a i da su ozbiljno racunali na njega, davno bi dobio novi ugovor i vise bi igrao
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

armin789
Kontakt:

Post Postao/la armin789 » 01 sep 2011, 09:36

MA 100% ĆEMO DIĆI BAR 1 TROFEJ U OVOJ SEZONI

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 sep 2011, 09:46

Stvarno je bio sok kad 5 do 12 da je otiso Meirales ne toliko zbog toga sto je bio vazan igrac prosle sezone nego sto nitko nije ocekivao da ce otici.Ali Liverpool moze zbog njega,mozda iz omladinske skole izade neki novi klinac koji ce igrati fantasticno.No sve u svemu ovaj prijelazni rok je bio fantastican i mozemo se radovati,svi nepotrebni igraci su otisli sve pozicije zakrpli i dobili smo sve ono sto smo zeljeli na pocetku prijelaznog roka.
Ja jedino zamjeram Coatesu sto nije mogao sacakati jos 2-3 sada sa potpisom pa da i on potipise u srijedu a ne u utorak
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 sep 2011, 09:54

Raul nije nikakav kreativac uopće, više stvorenih šansi ima Hendo ili npr. Adam. Ako ćemo iskreno ja ga nešto nisam volio, zna @fera jer me kritikovao kada sam govorio da je Adam bolji od njega :mrgreen:
Dobro je to što se uvijek nađe na pravom mjestu, u pravo vrijeme kao protiv Stokea, Wolvesa, Wigana, Chelseaja, Evertona... To su situacije u kojima je postigao pogodak. Da je stvarao neke šanse ili asistirao ne mogu se sjetiti previše. Ove sezone Suarezu, a prošle što se mogu jeste Carrollu i Torresu jednom. Raule, dao Bog pa završio kao Torres. :twisted:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 sep 2011, 09:57

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 63,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bravo, @Rizo. Liverpool definitivno ima pravo na kupnju Hazarda u januaru.
Odavno nešto gluplje nisam pročitao. :roll:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.