Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Iskreno,Walcota se moze nazvati i limitiranim i glupim i smijesnim ali statistika je svake godine na njegovoj strani,.
Sta je uradio Ox u ovoj utakmici ? Jedno veliko nista ! Trebao bi Wenger s njim pokusati na AMF,tu je puno konkrentniji i moze doprinjeti igri,na krilu je skoro pa beskoristan,dobro,danas mu nije ni bilo lako jer je imao slabu podrsku od Jenkinsona..
Girko opet dobra utakmica sto nas sve svakako raduje,.Poldi isto tako je imao dobrih akcija i sve vise je "vidljiv" na terenu..
Pero je los bio drama,drugi gol je njegov a i opcenito s onom visinom bi morao mnogo bolje "braniti" centarsuteve..
O Sceznom ,ako neko misli da nam ne treba bolji golman to je njegova stvar,ja iskreno bi volio nekog ko ima muda izaci i pokupiti loptu i tako uciniti centarsut beskorisnim,.Shvatam ja,ima tu i do odbrane ali nama se konstantno desavaju problemi nakon prekida i centarsuteva i suludo je reci da golman nema "zasluge" za to,.Danas dva gola glavom sa peterca,koliko se moze kriviti odbrana isto tako moze i golman..
Sta je uradio Ox u ovoj utakmici ? Jedno veliko nista ! Trebao bi Wenger s njim pokusati na AMF,tu je puno konkrentniji i moze doprinjeti igri,na krilu je skoro pa beskoristan,dobro,danas mu nije ni bilo lako jer je imao slabu podrsku od Jenkinsona..
Girko opet dobra utakmica sto nas sve svakako raduje,.Poldi isto tako je imao dobrih akcija i sve vise je "vidljiv" na terenu..
Pero je los bio drama,drugi gol je njegov a i opcenito s onom visinom bi morao mnogo bolje "braniti" centarsuteve..
O Sceznom ,ako neko misli da nam ne treba bolji golman to je njegova stvar,ja iskreno bi volio nekog ko ima muda izaci i pokupiti loptu i tako uciniti centarsut beskorisnim,.Shvatam ja,ima tu i do odbrane ali nama se konstantno desavaju problemi nakon prekida i centarsuteva i suludo je reci da golman nema "zasluge" za to,.Danas dva gola glavom sa peterca,koliko se moze kriviti odbrana isto tako moze i golman..
vidimo.BigBigBang je napisao/la:Kao prvo iznimno mi je drago sto Diaby sve brze napreduje i vraca se na svoj nivo a to je nivo svjetske klase kad je zdrav, treba se moliti da se ne ozlijedi pravi motor na sredini terena sa Wilsherom moze velike stvari napraviti kakva asistencija. Drugo, ljudi vidite li vi svjetlosne godine razlike u klasi izmedju Gibbsa i onog panja Santosa, momak je za 10 minuta presjekao vise akcija i napravio vise prodora u ofanzivi nego ovaj za cijelu ovu sezonu? haj potpisao je za Arsenal u panici zadnjeg dana al kako je ovaj panj igrao za reprezentaciju Brazila to ce biti vjecna misterija.

nedim1993 je napisao/la:te gibbsu (hvala Allahu što je ušao u igru) koji je potvrdio da je bolji od santosa i def i of. 13.7 milijardi svjetlosnih godina
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Dao 2-3 gola na prazan na sjajne asistencije. U igri bio flop. Limitiran ko balkon od garsonjere. Glup ko noć. Nismo nikad zavisli od njega, a onog trenutka kad budemo pucat ću sebi u glavu. Frajer je limitiraniji od Walcotta, a to rijetko ko može.CLASSisPERMANENT je napisao/la: pa ono na pocetku sezone, sjecam se da je jedini on davao golovene mozemo reci da nismo u nekim trenutcima zavisili od njega kad jesmo jbg..
ispravi me ako se varam, ali je odlicno odigrao prvi dio sezone, eh sad jbg... kasnije se pogubio totalno sto jest jest
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa ne znam jesi li gledao utakmicu, ali Tunis ima veoma dobru ekipu.CLASSisPERMANENT je napisao/la:e jest tesko igrati protiv Tunisa, pa i u Arsenalu je razvaljivao dok mu je Wenger davao šansuM4kaveli je napisao/la:Uh kako Gervinho odigra za Obalu.
Potpuno drugi igrac u odnosu na igre u Arsenalu.
Onaj iz odbrane u 2. poluvremenu poj'o i Drogbu i Kaloua.
Gervinho je danas nosio ''Slonove'' i igrao veoma pametno.
[youtube][/youtube]
Imao bi i par asistencija da je onaj Traore bio priseban.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
sjecam se okupljanja u sport centru u Sarajevu, navijaca Arsenala. Utakmica protiv Chelsea, kad su poceli govoriti da ovisimo o GervaisuMarsal je napisao/la:Dao 2-3 gola na prazan na sjajne asistencije. U igri bio flop. Limitiran ko balkon od garsonjere. Glup ko noć. Nismo nikad zavisli od njega, a onog trenutka kad budemo pucat ću sebi u glavu. Frajer je limitiraniji od Walcotta, a to rijetko ko može.CLASSisPERMANENT je napisao/la: pa ono na pocetku sezone, sjecam se da je jedini on davao golovene mozemo reci da nismo u nekim trenutcima zavisili od njega kad jesmo jbg..
ispravi me ako se varam, ali je odlicno odigrao prvi dio sezone, eh sad jbg... kasnije se pogubio totalno sto jest jest

Nemoguce, haj sve, al pametnoGervinho je danas nosio ''Slonove'' i igrao veoma pametno.

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Nemoj tako. Znao je Gervinho dobro odigrati. Problem je kod njega sto u zavrsnici uvijek pogrijesi. Mozda je i do samopouzdanja, sta ja znam.Marsal je napisao/la:Dao 2-3 gola na prazan na sjajne asistencije. U igri bio flop. Limitiran ko balkon od garsonjere. Glup ko noć. Nismo nikad zavisli od njega, a onog trenutka kad budemo pucat ću sebi u glavu. Frajer je limitiraniji od Walcotta, a to rijetko ko može.CLASSisPERMANENT je napisao/la: pa ono na pocetku sezone, sjecam se da je jedini on davao golovene mozemo reci da nismo u nekim trenutcima zavisili od njega kad jesmo jbg..
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I ja sam znao pisat da je limitiran, ali danas je igrao veoma pametno.CLASSisPERMANENT je napisao/la:sjecam se okupljanja u sport centru u Sarajevu, navijaca Arsenala. Utakmica protiv Chelsea, kad su poceli govoriti da ovisimo o GervaisuMarsal je napisao/la:Dao 2-3 gola na prazan na sjajne asistencije. U igri bio flop. Limitiran ko balkon od garsonjere. Glup ko noć. Nismo nikad zavisli od njega, a onog trenutka kad budemo pucat ću sebi u glavu. Frajer je limitiraniji od Walcotta, a to rijetko ko može.CLASSisPERMANENT je napisao/la: pa ono na pocetku sezone, sjecam se da je jedini on davao golovene mozemo reci da nismo u nekim trenutcima zavisili od njega kad jesmo jbg..
ispravi me ako se varam, ali je odlicno odigrao prvi dio sezone, eh sad jbg... kasnije se pogubio totalno sto jest jestludilo je bilo kad je dao gol, kao oni strucnjaci odjednom znaš
Nemoguce, haj sve, al pametnoGervinho je danas nosio ''Slonove'' i igrao veoma pametno.
A mozda ipak ostatak ekipe ima manji IQ od njega.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma dajte budite malo realno, onaj prošlogodišnji žervinjo je bio 20 put bolji od onog ove sezone. Lik je prošle godine znao igrat iako je se namašo do maximuma, one nemoguće za promašit situacije je mašo. To je nastavio i ove, samo što je lik katastrofa u igri, zaleti se ko slon i ode u gol aut. mante se gluposti. Podolski je 10 put inteligentniji igrač od njega, a kad njega ne ide, onda Cazorla može igrat. tako da hvala Bogu ne vidim potrebu za Gerviasom.
Što se tiče walcotta, ako se ko sjeća počekta sezone momak je presjedio na klupi zasluženo posle one prošlogodišnje katastrofalne sezone ( gdje nam je bio najbolji asistent
) i izgleda došlo mu iz nogu u glavu da mora malo i mozak uključit. Da malo poradi na toj sebičnosti bio bi još bolji
Što se tiče walcotta, ako se ko sjeća počekta sezone momak je presjedio na klupi zasluženo posle one prošlogodišnje katastrofalne sezone ( gdje nam je bio najbolji asistent

Vođa zna.
M4kaveli je napisao/la: I ja sam znao pisat da je limitiran, ali danas je igrao veoma pametno.
A mozda ipak ostatak ekipe ima manji IQ od njega.

Sad bih napisao nesto, al ispast ce da sam rasista. Bolje ne.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam zasto vezete Gervinha i inteligenciju, jer da je tako onda bi profesori sa univerziteta igrali fudbal a ne fudbaleri. Uostalom nas Park je bio izuzetno inteligentan pa i dalje **** od igraca(za Arsenal).
Gervinho moze i biti ce aBd odlican igrac za Arsenal.
Gervinho moze i biti ce aBd odlican igrac za Arsenal.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
FlittsTheGooner @FlittsTheGooner
Proper fight at the end of the game with the Arsene Wenger out banner boys and the Arsenal fans. Punches were thrown.
Zbog menadžera se svađat. Ovo svakako ne treba ni klubu ni navijačima. Koji idioti. Navijaju za klub a ne za menadžera.frankqqqqq je napisao/la:FlittsTheGooner @FlittsTheGooner
Proper fight at the end of the game with the Arsene Wenger out banner boys and the Arsenal fans. Punches were thrown.

Vođa zna.
Ma Theo je igracina,samo vama nekako ne godi.AA23 je napisao/la:VahaCFC nasluti ga

Keep the Blue Flag Flying High !
Dobra tekma pije svega zanimljiva sa dosta sansi sa obadvije strane, sve u svemu prolazna ocjena.
Prolazna ocjena i realan ruzultat. Da je bilo vise od 3:2 za Arsenal, bilo bi nezasluzeno.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Neka njega na klupi vidjeli smo ga protiv chelsea obicni tromi klovnAA23 je napisao/la:Ubaci shavu zabice go ...
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Upravo tako i ja se slazem sta smo sve isfulali..SamoZeljo je napisao/la:Prolazna ocjena i realan ruzultat. Da je bilo vise od 3:2 za Arsenal, bilo bi nezasluzeno.

Ne znam kako neko može više mislit da je on za Arsenala.AaronRamsey je napisao/la:Neka njega na klupi vidjeli smo ga protiv chelsea obicni tromi klovnAA23 je napisao/la:Ubaci shavu zabice go ...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- AaronRamsey
- Kontakt:
Ja sam jedno vrijeme vjerovao al poslije onog mi je sve jasno za njega je moj ramsey zidaneGunnerS je napisao/la:Ne znam kako neko može više mislit da je on za Arsenala.AaronRamsey je napisao/la:Neka njega na klupi vidjeli smo ga protiv chelsea obicni tromi klovnAA23 je napisao/la:Ubaci shavu zabice go ...
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ramba poštujem samo zbog onoga što je bio prije povrede i što se trudi, al onaj isto kolac kad zabiješ u zemlju. Bogam' mog ja bi više se trudio i bolji bio, pa nekada bi i pas napravio dobar al bi barem trčkarao okolo, on stoji u krugu od 10 m i ne mrda dalje. Gospodin čovjek.
MRŠ iz Arsenala majmune Ruski
MRŠ iz Arsenala majmune Ruski

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.