Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Mozemo se pozdraviti sa napretkom BH fudbala 

hahahaha bojkotujte slobodno
nek` se vidi koliko vas je malo i koliko grijesite kad je ova reprezentacija u pitanju i sva desavanje oko nje 

Jeste li već napravili event na FB-u za taj tobožnji bojkot?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Principatus
- Kontakt:
Nadam se da hoce. Sa ovakvim kriminalnim savezom i okolnostima mladim igracima je bolje da biraju profesionalne reprezentacije. Zao mi najvise Kolasinca, koji se dobro zahebao.Caeruleus je napisao/la:Znači očekuje nas stagnacija što se tiče potrage za novim mladim igračima
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:

Majke mi pored ove godisnjice Srebrenice i goleme tuge oni jos ovo nadodaju

a... pehari su tu
Head je napisao/la:Evo malo da zagolicam mastu ovim bojkostasima.
Safet Susic- pitar
Dino Selimovic sad umjesto Begica- pitar
Salem Prolic- pitar
Adnan Dzemidzic pitar
Nijad Merdanovic- pitar
Na glavnim funkcijama.
pa kriminalci na svim pozicijama. a do neki dan ste na sjeveru dizali parole protiv saveza, koja kontradikcija ?
Zadnja izmjena: emirati, dana/u 09 jul 2014, 19:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovi sto spominju bojkot nisu nikad ni gledali uzivo utakmicu. Ja iskreno cekam sta ce o ovom reci vodje BHF. I zivim za dan kad se plasiramo na EP da zacepe usta ovi pusionicari na ovom forumu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-sr ... ima/135493" onclick="window.open(this.href);return false;

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I kazu narod je los zato sto sve kritikuje? NE, narod je los zato sto gleda ko je ciji. Vidimo i po ovim pojedinim clanovima da jedino podrzavaju Safeta jer je pitar. Dok recimo vecina nas ne voli njeg jer je NESPOSOBAN. To sto je pitar FAKAT VEZE NEMA. Lik je totalno nesposoban selektor.
Celik!3,2,2.
Safete ti ako me ne otjeras u grob nece niko 

- JosipBukal
- Kontakt:
Ma sve nismo htjeli, naopačen narod, željni slavlja, znali smo da imamo igrače koji su i kvalifikacije sami prošli bez obzira što ih je kreten vodio. Ali stvarno mjera se prešla. Ja lično ču navijati za Belgiju. Bolje i to nego za prljavu, kriminalnu, pitarsku organizaciju.JackTheStripper je napisao/la:Mene ste ismijavali kada sam predlagao bojkot još prije početka SP.
slazem se sa svim,osim da cemo imati problema u kvalifikacijama..Prolaze 2 ekipe,treca ide u baraz u kojem ce takodjer bit jako slabe i prolazne ekipe tako da prolaz na EP koji je postao kao Eurosong nece biti problem..Problem ce biti mnogi mladi igraci koje cemo izgubiti kao sto smo vec izgubili par njih te ono sto ce se desiti nakon sto on ode..Reprezentacija sa prosjekom od 30 godina,bez mladih igraca,sa uzasnom ligom..Ali eto,u savezu su ostali lopovi koji ce nas kako se cini za par godina vratiti tamo gdje smo bili prije Cirinog dolaska..Goalgetter je napisao/la:Najgore sto ce njegovo trenersko (ne)znanje, izaci na vidjelo u kvalifikacijama, a tad bi moglo biti i prekasno, jer imamo jako ozbiljne i teske protivnike u kvalifikacijama. Mozda vec bude kasno ali eto, sta ces, i dalje uz reprezentaciju, pa sta god bude. Ne navijam zbog Papeta za nju, tako i ostaje, moje podrske nema.
I ove sto pozivaju na bojkot, saberite se malo.
Bojkot nema veze s vezom,da bojkotujem nesto sto volim najvise na svijetu-NE
ali izvizdati ovu ublehu na sljedecoj domacoj utakmici - DA
Ovo je katastrofa koji ozbiljni ljudi pa njima tim u IO je u intersu da reprezentacija propadne da ne ide na EP, e pa neće ga ni otići garantujem, a više to smeće ne pratim dok je ovaj vodi.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Da li su dogovorili da u narednim kvalifikacijam nosi odjelo ili onaj seljoberski suskavac 

Ne brini druze, nakon Hajrovica, Kolasinca, Ermina idemo po nove budi siguran.Principatus je napisao/la:Nadam se da hoce. Sa ovakvim kriminalnim savezom i okolnostima mladim igracima je bolje da biraju profesionalne reprezentacije. Zao mi najvise Kolasinca, koji se dobro zahebao.Caeruleus je napisao/la:Znači očekuje nas stagnacija što se tiče potrage za novim mladim igračima
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa jesu ovi u savezu normalni slijepi pored ociju
Upalim comp reko da vidim ima li sta pametno i ko grom iz vedra neba.
Nadam se da ce na prvoj tekmi uletiti na teren bar 50-100 baklji uz mogucnost i upad navijaca pa taman i ove iz saveza da rusimo.
OVO JE STAMOTA ubleho goni se u Pariz i mars iz reprezentacije

Upalim comp reko da vidim ima li sta pametno i ko grom iz vedra neba.
Nadam se da ce na prvoj tekmi uletiti na teren bar 50-100 baklji uz mogucnost i upad navijaca pa taman i ove iz saveza da rusimo.
OVO JE STAMOTA ubleho goni se u Pariz i mars iz reprezentacije
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Hoćeš li pratiti ili da te stavim na ovaj spisak?JosipBukal je napisao/la:Ja lično ču navijati za Belgiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
**** ti bosnuAllGunsBlazing je napisao/la:I kazu narod je los zato sto sve kritikuje? NE, narod je los zato sto gleda ko je ciji. Vidimo i po ovim pojedinim clanovima da jedino podrzavaju Safeta jer je pitar. Dok recimo vecina nas ne voli njeg jer je NESPOSOBAN. To sto je pitar FAKAT VEZE NEMA. Lik je totalno nesposoban selektor.

muka mi je svega majke mi, ja cu bojkotovati ako treba zapalit prostorije saveza samo recite, samo da ovo **** vise ne bude selektor
a... pehari su tu
Safet je naš Don Corleone. Čovjek je iznad zakona, lagano trpa lijepe pare za naše uvjete za svoj nerad, taktički bezobrazluk i sramoćenje BiH.
Najgore od svega je što će narod sve zaboraviti kada dobijelo Kipar i slične egzotične ekipe. Neka se pije, neka se slavi, koga briga za budućnost, neka nam je danas dobro.
Najgore od svega je što će narod sve zaboraviti kada dobijelo Kipar i slične egzotične ekipe. Neka se pije, neka se slavi, koga briga za budućnost, neka nam je danas dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.