NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
A muke od utakmice 

101 yard

a snapova covjece hahahhahaha
Najlakše bi bilo reći "pobijedio je bolji" ili "obzirom na sve što se događalo u sezoni, dobro su dogurali" ali to bi samo značilo da sam stao na stranu malog diktatora Harbaugha i da opet moram popušit njegovu demagogiju - koja se svodi samo na samohvalu i put ka Cantonu.
Potencijal koji Ravensi imaju s obje strane lopte je i dalje na visokom nivou, Lamar napreduje (sporo ali napreduje), u nekim segmentima igre, ali moje je skromno mišljenje da je ovaj projekat sa Romanom OPB propao. Po meni isto, Taker snosi veliki dio krivice, odnosno special teams. Toliko sitnih grešaka koji vode u dekoncentraciju i gubljenje svake šanse da se dobije na momentumu - i svaljivanje sveg pritiska na Lamara. Ekipa je ove sezone izgledala nekompaktno, gubila odsudne utakmice na nemoguće načine, što će reći da nisu bili ozbiljan kandidat. Čak i kad su upali u rupu na 6-5, morali su dobiti malo vjetra u krila od strane NFL-a sa premještanjem utakmica radi kršenja protokola za Koronu. Nema nijednog alibija za njih, ja očekujem velike rezove u stručnom štabu. Najmanje može pasti Romanova glava, ali se mora skloniti Harbaugh. On više nema lidera na terenu kao što su bili Lewis i Reed i mora se shvatiti da bez takvog autoriteta u odbrani nema ni ozbiljnih Ravensa. Skidam kapu Billsima, i mene su iznenadili kako su ozbiljno prišli utakmici i nisu napravili NIJEDNU najmanju grešku. Samo su radili svoj posao i čekali da se Lamar us:ere. Znači osim 3-3-5 ili Nickel odbrane može se komotno dodati i "čekati Lamarovu grešku" u plejbuk kojim se Ravensi mogu ne samo pobijediti nego i osramotiti.
Potencijal koji Ravensi imaju s obje strane lopte je i dalje na visokom nivou, Lamar napreduje (sporo ali napreduje), u nekim segmentima igre, ali moje je skromno mišljenje da je ovaj projekat sa Romanom OPB propao. Po meni isto, Taker snosi veliki dio krivice, odnosno special teams. Toliko sitnih grešaka koji vode u dekoncentraciju i gubljenje svake šanse da se dobije na momentumu - i svaljivanje sveg pritiska na Lamara. Ekipa je ove sezone izgledala nekompaktno, gubila odsudne utakmice na nemoguće načine, što će reći da nisu bili ozbiljan kandidat. Čak i kad su upali u rupu na 6-5, morali su dobiti malo vjetra u krila od strane NFL-a sa premještanjem utakmica radi kršenja protokola za Koronu. Nema nijednog alibija za njih, ja očekujem velike rezove u stručnom štabu. Najmanje može pasti Romanova glava, ali se mora skloniti Harbaugh. On više nema lidera na terenu kao što su bili Lewis i Reed i mora se shvatiti da bez takvog autoriteta u odbrani nema ni ozbiljnih Ravensa. Skidam kapu Billsima, i mene su iznenadili kako su ozbiljno prišli utakmici i nisu napravili NIJEDNU najmanju grešku. Samo su radili svoj posao i čekali da se Lamar us:ere. Znači osim 3-3-5 ili Nickel odbrane može se komotno dodati i "čekati Lamarovu grešku" u plejbuk kojim se Ravensi mogu ne samo pobijediti nego i osramotiti.
Džeri Drejk
harbaugh je odličan trener, jedan od najboljih, ali ne možeš skuhat jaja u hladnoj vodi. ne nalaze se lewis i reed u svakoj drugoj kafani, to su igrači koji se na svojim pozicijama svrstavaju u najbolje svih vremena, gornji rang u HoF. imaš ih jednom i nikad više
ovo je NFL, teško ćeš tu osvojiti nešto bazirajući svoju igru oko QB koji je RB koji malo bolje baca. nije ni vick uspio ništa osvojiti a bacao je klasu bolje od lamara i imao puno više u glavi. a ovo da lamar sa svojim stilom igre sve do juče nije dobio po prnjoci je samo po sebi nevjerovatna činjenica.
ako neko sa RB na poziciji QB uzme superbowl to će biti harbaugh
ovo je NFL, teško ćeš tu osvojiti nešto bazirajući svoju igru oko QB koji je RB koji malo bolje baca. nije ni vick uspio ništa osvojiti a bacao je klasu bolje od lamara i imao puno više u glavi. a ovo da lamar sa svojim stilom igre sve do juče nije dobio po prnjoci je samo po sebi nevjerovatna činjenica.
ako neko sa RB na poziciji QB uzme superbowl to će biti harbaugh

sta je ovo sad i JJ Watt hoce da ide
raspad sistema, kakav FO dan te j3bo

raspad sistema, kakav FO dan te j3bo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ravensi bez adekvatne pas igre ne mogu biti ozbiljan konkurent za sb, isto kao sto steelersi bez trcanja ne mogu biti ozbiljna play off ekipa.
Cuva Bog Zelju svog!
lamar i allen su dva potpuno različita igrača. allen je ove godine senzacionalan i kao takav je vjerovatno “>“ od svih ostalih osim ovakvoga rodže i mahomesa. ako tako nastavi biće putpuna elita. lamar je sa druge strane jedinstven, može napraviti stvari koje je samo još vick mogao (bolje trči od njega ali slabije baca). naravno, u međuvremenu su ga defanzivni koordinatori skontali i ograničili ali skroz ga isključiti nikad ne možeš, taj je uvijek dobar za neku improvizaciju gdje bježanje od sacka pretvori u TD preko pola terena. ja sam siguran da bi pola timova u NFLu gaće skinulo za jednog takvog. ako pass igru vrati na nivo prošle godine onda su opet ozbiljan kandidat za više, ali teško je obojici više dok god imaš mahomesa u konferenciji.
Kad dodas i oduzmes Lamar je rinaka QB. Mislio sam da ce biti ozbiljna prijetnja Mahomsu a ustvari on je Newton koji kad ne bude mogao trcati kao sad ide na prosjek. Mislim da ce i mentalno propast, steta zbog jaki tekmi...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Drago mi je zbog Bilsa, ako je i jedan klub napaćen i nesretan to su Bilsi i Braunsi, neka i njima malo sreće 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
da hoce Chiefsi napraviti neko sranje u rangu Steelersa na pocetku pa da se makar nadamo nekoj drami 

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nevjerovatna je brzina kod ovih igrača Čifsa
MANIJACI JUG 1987
Ode Mahomes u svlačionicu
sad TD i motaj kablove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.