Duboko sam razočaran nakon poraza!
Poraz na Lukama teško je pao "treneru svih trenera".
Kako i ne bi kada je njegova ekipa do ove subote važila za nepobjedivi stroj lige. Pet pobjeda u nizu, poraženo Jedinstvo na Tušnju, gol razlika 14:0, sustignut zaostatak od pet bodova...Sve je to postalo prošlost nakon posrnuća Crveno - crnih u Gračanici.
"Domaći tim je sasvim zasluženo slavio pobjedu i tu im se ništa nema prigovoriti. Mi nismo bili na svojoj razini, nismo odgovorili zadatku i kao posljedica toga smo poraženi", poručio je Blažević, te se osvrnuo na igru svog tima:
"Ne bih nikoga želio imenovati, ali igrači od kojih sam očekivao da daju najviše nisu to učinili. Izostanak Omića i Jahića pokazao se kobnim po našu igru. Evidentno je da bez Omića, naše pokretačke snage, ekipa djeluje drugačije. Duboko sam razočaran nakon ovog poraza!".
Bišćani su ponovo na +3 i pred našim timom je nova jurnjava za liderom tabele. Na tu opasku Blažević je kazao:
"Još je pred svima nama mnogo utakmica. Biće tu novih izazova i ništa još nije gotovo. Mi nastavljamo raditi i naš cilj je od samog početka lige vrlo jasan.".
fksloboda.ba