Zayebaješ ti, ostali su ozbiljni.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa imam i ja trancikuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2020, 18:27Ozbiljno raja sta mislite da pokusamo?Kud puklo da puklo.Ja sam spreman dati sav stek za klub![]()
Od Stupa pa gore jedino mjesto što ima za to jesu Halilovici pored FISa i to uz uslov regulacije toka rijeke
https://tinyurl.com/ycqlgex7Ahmetović: Za nastavak smo sezone, ali ne bi bilo nezasluženo da i ovako budemo prvaci
Napadač Sarajeva Mersudin Ahmetović izjavio je za Nova TV da bi volio osvojiti titulu odigravanjem preostalih 11 kola Premijer lige, ali da ne bi bilo nezasluženo i da tim sa Koševa dođe do naslova nakon odigrane dvije trećine šampionata.
"Nedavno sam čitao da su igrači Barcelone došli na pripreme oko 40% spremni. Možete misliti kakva je situacija kod nas, ako su fudbaleri na tom nivou nespremni. Velike su šanse da dođe do povreda, jer bi se igralo u ubrzanom ritmu”, kaže Ahmetović.
Jonny Tapia iz Bad Boysa IIBordoArmy88 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 23:27https://tinyurl.com/ycqlgex7Ahmetović: Za nastavak smo sezone, ali ne bi bilo nezasluženo da i ovako budemo prvaci
Napadač Sarajeva Mersudin Ahmetović izjavio je za Nova TV da bi volio osvojiti titulu odigravanjem preostalih 11 kola Premijer lige, ali da ne bi bilo nezasluženo i da tim sa Koševa dođe do naslova nakon odigrane dvije trećine šampionata.
"Nedavno sam čitao da su igrači Barcelone došli na pripreme oko 40% spremni. Možete misliti kakva je situacija kod nas, ako su fudbaleri na tom nivou nespremni. Velike su šanse da dođe do povreda, jer bi se igralo u ubrzanom ritmu”, kaže Ahmetović.
BABUKA OBJASNIO!
MODNI MAČAK!![]()
Sto te brine? Da ti momcino ne navijas za zeljkana?
Moglo bi se malo o Husrefu i Sabrini nije se ima mjesec dana, pozelio sam neke profile da vidim da pisu..AlfredNobel je napisao/la: ↑12 maj 2020, 01:14Molim vas nemojte više o tim teorijama za stadion i nekakvim njivama, parcelama i slično. Mrak mi na oči padne kad vidim kakvih bisera ima..
Podržavam.feniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2020, 01:20Moglo bi se malo o Husrefu i Sabrini nije se ima mjesec dana, pozelio sam neke profile da vidim da pisu..AlfredNobel je napisao/la: ↑12 maj 2020, 01:14Molim vas nemojte više o tim teorijama za stadion i nekakvim njivama, parcelama i slično. Mrak mi na oči padne kad vidim kakvih bisera ima..
Ovo je mjesec oprosta. Mozda su se oni oprostili od forumafeniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2020, 01:20Moglo bi se malo o Husrefu i Sabrini nije se ima mjesec dana, pozelio sam neke profile da vidim da pisu..AlfredNobel je napisao/la: ↑12 maj 2020, 01:14Molim vas nemojte više o tim teorijama za stadion i nekakvim njivama, parcelama i slično. Mrak mi na oči padne kad vidim kakvih bisera ima..
Meni oči krvare kad ti misliš i počneš vazitiAlfredNobel je napisao/la: ↑12 maj 2020, 01:14Molim vas nemojte više o tim teorijama za stadion i nekakvim njivama, parcelama i slično. Mrak mi na oči padne kad vidim kakvih bisera ima..
Morto đesi to, reaguj na ovo, hvala.Stroj1946 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 08:18Meni oči krvare kad ti misliš i počneš vazitiAlfredNobel je napisao/la: ↑12 maj 2020, 01:14Molim vas nemojte više o tim teorijama za stadion i nekakvim njivama, parcelama i slično. Mrak mi na oči padne kad vidim kakvih bisera ima..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Ferroviere1987, Google [Bot], jurisicduska i 35 gostiju.