ista stvar i kod meneDzoni je napisao/la:Nece da mi ucita arenu 3 ova **** mojaweb tv...
imali jos neko ovakvih problema?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
zato hoce al jazira mamu im jeb3mgeoxx je napisao/la:ista stvar i kod meneDzoni je napisao/la:Nece da mi ucita arenu 3 ova **** mojaweb tv...
imali jos neko ovakvih problema?

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
geoxx je napisao/la:
Lukasz Piszczek: "Messi uopšte nije bio na mojoj listi. Kako je moguće da je on dobio moje bodove?"

Ostali citati me ne interesuju, al' sam ubijeđen da je kapiten reprezentacije Poljske Kuba Blaszczykowski i da je on glasao.

Uglavnom, nadam se da ste dobili dokaz kako se facebook, twitter i internet općenito mogu koristiti u ne tako dobre svrhe.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ljudi pomagajte ako Boga znate, dajte dobre linkove za tekmu, na ovom je.benom tv-u nema nigdje prenosa.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Murina upravo ponovo izvizdan tokom najave prije utakmice.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
http://www.thefirstrow.eu/watch/162411/ ... -vigo.html" onclick="window.open(this.href);return false;Harrison je napisao/la:Ljudi pomagajte ako Boga znate, dajte dobre linkove za tekmu, na ovom je.benom tv-u nema nigdje prenosa.
vidi valjal ti
Emir Spahic : "Sta je reci ? Dao sam bodove Ronaldu a u javnosti su izasli rezultati glasova gdje je Messi bio prvi na listi a ja ga uopste nisam uvrstio.Bolje im je da ja ne samaram! "
Lionel Messi : " Glasove sam dao Ronaldu a pikali su meni.Volim te FIFA ! "
Samuel Eto'o : "Kriminal.Maximalan broj glasova je isao na konto Ronalda a ne na Messija kojeg uopste nisam stavio na listu jer je manji od 1.70 cm. "
Steven Gerrard : "Moj glas je isao Suarezu a ne Messiju.Vjerujem da to ima veze sa promjenom klime u Njemackoj. "
Philipe Lahm : "Moj glas je isao Ronaldu jer sam ga stavio u dzep a ne Messiju kako se prikazalo na plagijatorskom platnu.Fuj ! "
Nemanja Vidic : " Svoj glas sam dao Ronaldu , Pirlu i Ronneyu a ne Messiju kako je prikazano.Jes' Allaham'. "
Samuel Eto'o : "Kriminal.Maximalan broj glasova je isao na konto Ronalda a ne na Messija kojeg uopste nisam stavio na listu jer je manji od 1.70 cm. "
Steven Gerrard : "Moj glas je isao Suarezu a ne Messiju.Vjerujem da to ima veze sa promjenom klime u Njemackoj. "
Philipe Lahm : "Moj glas je isao Ronaldu jer sam ga stavio u dzep a ne Messiju kako se prikazalo na plagijatorskom platnu.Fuj ! "
Nemanja Vidic : " Svoj glas sam dao Ronaldu , Pirlu i Ronneyu a ne Messiju kako je prikazano.Jes' Allaham'. "
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Johny je napisao/la:

Johny je napisao/la:Emir Spahic : "Sta je reci ? Dao sam bodove Ronaldu a u javnosti su izasli rezultati glasova gdje je Messi bio prvi na listi a ja ga uopste nisam uvrstio.Bolje im je da ja ne samaram! "

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
golcina 

Ronaldo
Ajde sad im uvalit bar jos 4.

Ajde sad im uvalit bar jos 4.
Gdje se imaju nabavit ove kopacke nove
?

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Šta se ovo naljutio pa počeo sam sebi da asistira.3'
Gol! Real vodi 1 - 0 zahvaljujući pogotku koji je postigao Cristiano Ronaldo.
3'
Cristiano Ronaldo je asistirao kod pogotka.

Nece da radiDzoni je napisao/la:http://www.thefirstrow.eu/watch/162411/ ... -vigo.html" onclick="window.open(this.href);return false;Harrison je napisao/la:Ljudi pomagajte ako Boga znate, dajte dobre linkove za tekmu, na ovom je.benom tv-u nema nigdje prenosa.
vidi valjal ti

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Ja gledam na tom linku.
Mozel ti ovaj?
http://www.balkansport.info/threads/230 ... anSport-16" onclick="window.open(this.href);return false;
by the way arena proradila na mojaweb tv
Mozel ti ovaj?
http://www.balkansport.info/threads/230 ... anSport-16" onclick="window.open(this.href);return false;
by the way arena proradila na mojaweb tv
Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 09 jan 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
http://atdhenet.tv/58684/watch-real-mad ... celta-vigo
Ne'a na čemu.
Ne'a na čemu.

Hajd' da se dogovorimo nešto, ne mori majke ti.LenBias je napisao/la: ti postao skoro ko arena, odmori malo, nije zdravo da toliko kao navijac barcelone se ubijas na temi real madrida
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 09 jan 2013, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
ti postao skoro ko arena, odmori malo, nije zdravo da toliko kao navijac barcelone se ubijas na temi real madridamandraX je napisao/la:Šta se ovo naljutio pa počeo sam sebi da asistira.3'
Gol! Real vodi 1 - 0 zahvaljujući pogotku koji je postigao Cristiano Ronaldo.
3'
Cristiano Ronaldo je asistirao kod pogotka.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ajde jos 3
- KapioFootball
- Kontakt:
Kakav pas Modrica
Zadnja izmjena: KapioFootball, dana/u 09 jan 2013, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
HALA MADRID!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.