nasa kompletna se igra zasniva na sidrasu, a takvog nemamo (pored laze), bez obzira sta ko o njemu mislio...mi da roWu ubacimo kao glavnog napadaca, morat ce se kompletna igra mjenjati...čamac je napisao/la:Ma u suštini Sejo i jesmo jer mi napadača pravog i nemamo, a golgetere-centarfore da ne spominjem jer oni su godinama na Grbavici nepoznanica. Nemamo ni zamjenu za Zebu mada za onakvog igraća je teško imati zamjenu (eventualno Višća) jer kad bi ga mog'o zamjeniti onda bi mog'o i sa njim igrati u prvoj postavi. Btw, vidjeh ga danas tegli n'ak'e cekere po Hrasnom. Vidi se da je u kondiciji, mlada jedva za njim pristiže![]()
Ne znam ni ko Radovanovića mijenja zlu ne trebalo. Ukratko, fali nama još par konkretnih stvari da bi bili sigurni. Ako ništa, ovako će biti zanimljivije.
Mi bez zebe nemozemo funkcionisati nikako, bez njega bi bilo ko pitari, seljacki na trku...al vidjet cemo...
Lazo ce morati vjerovatno na operaciju, to sam saznao protiv leotara i bas mi crnjak...mozda nikolic da ga zamjeni ali...premlad je, a i ostali da se bacaju u vatru ovako ...tj nemaju takvog talenta koji ce nadomjestiti neiskustvo...