FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jelde i vaši igrači samo po kladionicama, kod nas gdje god udješ moraš naletiti barem na dvojicu, hahah.. A to što samo im premije dajemo, plate velike, pa mogu se zajebavati po kladionicama i kaficima
Da li viđate Brzog po kafićima da se opija ?nesvrstani je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Poruka Uprave
Upravni odbor našeg Kluba nakon poraza u Gračanici obraća se javnosti sljedećom porukom:
"Uprava FK Sloboda zahvaljuje se domaćinu i navijačima Bratstva na toplom prijemu i korektnom odnosu. Naši navijači su još jednom pokazali svoju ljubav prema Klubu, te da zaslužuje Premijer ligu BiH i na tom putu ćemo ustrajati! Uprava FK Sloboda ima puno povjerenje u Komitet za suđenje N/F SBiH, koji je imao najbolje namjere, a stav Uprave je da se nikad, pa ni u ovom slučaju, neće žaliti.
Razloge poraza uvijek ćemo tražiti prvo u svojim redovima.
Sve one koji vole Slobodu pozivamo u subotu na Tušanj, novi Sjever i nova pobjeda su dovoljan razlog da smo još jači!"
UO FK Sloboda
mogu mislit sta ce im ciro radit ovu sedmicu na treninguima da ih gazi da im ne padne na pamet
doci na stupine na kafu/kladionicu i binga igrat
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Kad policija ide po kladionicama onda sve ti jasno a nije to nista lose sto se tice toga jer svako ziv igra kladionicu i bingo.NKJ je napisao/la:Jelde i vaši igrači samo po kladionicama, kod nas gdje god udješ moraš naletiti barem na dvojicu, hahah.. A to što samo im premije dajemo, plate velike, pa mogu se zajebavati po kladionicama i kaficima
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma nije čudno, i oni su ljudi, nek odu na kafu, nek odigraju koji tiket, ako ce svu platu potrositi na to, ne interesuje me, meni treba da ginu na terenu
-
- Moderator
- Kontakt:
Svaki dan se opija, čak i po Srebreniku ideapach1986 je napisao/la:
Da li viđate Brzog po kafićima da se opija ?

Aj ne smarajte više sa glupostima.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- nesvrstani
- Kontakt:
slazem se za kladonicu, al nema potrebe sjedit pola sata i igrat bingo realno?fukara87 je napisao/la:Kad policija ide po kladionicama onda sve ti jasno a nije to nista lose sto se tice toga jer svako ziv igra kladionicu i bingo.NKJ je napisao/la:Jelde i vaši igrači samo po kladionicama, kod nas gdje god udješ moraš naletiti barem na dvojicu, hahah.. A to što samo im premije dajemo, plate velike, pa mogu se zajebavati po kladionicama i kaficima

inace ne zanosim se nesto tom pricom o PL, ako bude bude jer se od pocetka sezone trebalo ovo uraditi sad bi bili
na plus 15, meni je najvaznije ovo sto se desava pun tusanj, prica o slobodi, marketing, i ono sto me najvise obradovalo premije su dobili svi od igraca do ljudi zaduzeni za pranje dresova

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
- Kontakt:
Nije problem dovest 10 novih igraca,na papiru imati jak tim,al problem je to uigrati treba jedan period da se uigra ekipa,nista nece doci preko noci! Evo Sarajevo kao primjer je dovelo odlicne igrace za nase uslove,mozemo 2 tima da sastavimo,al dzaba opet fali nesto,po meni najvise fali to sto nisu uigrani,tu dodaj i nase oranice gdje nemozes odigrati dva normalna pasa,tako da dzaba i Ronaldo i Mesi da igraju,al kako svim drugim ekipama tako i nama
Azmir jutros na treningu ladan ko špricer
Potvrdio je moju sinočnju konstataciju da tko je mislio da možemo dobiti sve tekme je nerealan.
Naravno, ostaje žal jer da smo dobili 90% bi bili u PL...ovako ima još da se igra. Puno je bodova u igri, imamo lakši rapored, Bratstvo vreba...situacija će se mijenjati iz kolo u kolo pa je tako vrlo moguće da smo za 2 kola na čelu kolone

Potvrdio je moju sinočnju konstataciju da tko je mislio da možemo dobiti sve tekme je nerealan.
Naravno, ostaje žal jer da smo dobili 90% bi bili u PL...ovako ima još da se igra. Puno je bodova u igri, imamo lakši rapored, Bratstvo vreba...situacija će se mijenjati iz kolo u kolo pa je tako vrlo moguće da smo za 2 kola na čelu kolone

tuzlanska Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma sad treba odraditi kampanju kao pred tekmu sa Jedinstvom, mediji, fb , SAD treba i onaj stand sto je kod Belog uzet i u grad malo otic, da opet 5-6000 ljudi bude protiv Goska...kad su punili Mejdan nakon poraza OKK i Tusanj ce nakon jednog poraza samo treba pricu puknut...
dobra furka bi bila uradit nesto sa cijenom karata ili nekim poklonima, kao ovo je od igraca zbog poraza pa oni snose troskove za to i to zbog poraza
..mislim da bi time kupili bruku ljudi
tih sitnih ideja sto skoro nista ne kostaju a dobro bi prosle
je.es ba poraz i je.es ako treba i PL , prica je bitna
dobra furka bi bila uradit nesto sa cijenom karata ili nekim poklonima, kao ovo je od igraca zbog poraza pa oni snose troskove za to i to zbog poraza

je.es ba poraz i je.es ako treba i PL , prica je bitna

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nadjete sponzora ili nek predsjednik malo jos potegne iz dzepa nek se dijele dresovi za navijace televizori itd 

Mi sve utakmice ne mozemo dobiti do kraja, to je sigurno, isto kao sto je i sigurno da Gracanica nema ambicije i ni uslove za PL. To sto su oni pricali ovih dana je lafina mrtvog Muje (gracanlije). Puno stavari ce se vise znati poslije utakmice izmedju Bratstva i Jedinstva
i njihove iskrenosti. Ako uprava FK Slobode ima puno povjerenje u Komitet za suđenje N/F SBiH ( izuzev ako je to samo deklerativna izjava) mozemo se odmah pozdraviti sa PL, da se vise ne patimo ni mi a ni oni. Ako budemo vjerovali i igrali kao do sada, a lopinas kao sto je Jaguar koji radi posao sa svojim prijateljima iz bivseg saziva N/F SBiH i pojedinim lokalnim mocnicima iz nama blizeg susjedstva, mozemo se vec poceti lagano spremati za Iducu sezonu u ovoj ligi sampiona. Mislim da ce sa mnom sloziti @samolukavac, vidm da je momak i vise nego dobro upucen u red stvari koji se desavaju ovih dana (istina da se vise zayebava, nego sto zeli reci ono sto zna)......
P.S. Nije mi namjera bilo koga uvrijediti, postujem sve istinske navijace, jer znam kako je voljeti svoj klub.

P.S. Nije mi namjera bilo koga uvrijediti, postujem sve istinske navijace, jer znam kako je voljeti svoj klub.
situacija je sljedeca od ulaska na stadion Luke ljudi iz Gracanice svo vrijeme pricaju kako je prodana utakmica i tako pola sata onako s podsmjehom blebecu, nakon gola opet ista prica kako je prodano i kako Sloboda preokrece u drugom poluvremenu medjutim nakon drugog gola potpuno druga prica
eh sad barem mi je drago da smo stali na kraj glupostima o kupovini utakmica jer mi ne mozemo kupiti utakmicu, poraz dosao u najbolje vrijeme
sad valja opet cekati kikseve konkurenata

Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
znat ces nakon narednog kola..ako Capljina ne bude igrala onda znas da su se svi utalili protiv nas, jer ako Bratstvo zeli u ligu ovi ce im pomoci..valjda nismo toliki baxuzi 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- nesvrstani
- Kontakt:
ovo pisati na svaku stranicu ove teme, samo da jazavci vise prestanu sa svojim teorijama zavjere!fukaratz je napisao/la:situacija je sljedeca od ulaska na stadion Luke ljudi iz Gracanice svo vrijeme pricaju kako je prodana utakmica i tako pola sata onako s podsmjehom blebecu, nakon gola opet ista prica kako je prodano i kako Sloboda preokrece u drugom poluvremenu medjutim nakon drugog gola potpuno druga pricaeh sad barem mi je drago da smo stali na kraj glupostima o kupovini utakmica jer mi ne mozemo kupiti utakmicu, poraz dosao u najbolje vrijeme
Inace nedavno je bilo druzenje u restoranu boris pa sam dobio par informacija iz prve ruke, nista vezano za PL
nego kako se radi u i oko kluba

a sto se tice igraca, ja bi ih kaznio za predstavu u gracanici... imas najbolje uslove u drzavi, plate redovne, premije bile uoci utakmice i odigras onakvu utakmicu

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Husic je ubleh teski, sto prije ga se rijesitnesvrstani je napisao/la:ovo pisati na svaku stranicu ove teme, samo da jazavci vise prestanu sa svojim teorijama zavjere!fukaratz je napisao/la:situacija je sljedeca od ulaska na stadion Luke ljudi iz Gracanice svo vrijeme pricaju kako je prodana utakmica i tako pola sata onako s podsmjehom blebecu, nakon gola opet ista prica kako je prodano i kako Sloboda preokrece u drugom poluvremenu medjutim nakon drugog gola potpuno druga pricaeh sad barem mi je drago da smo stali na kraj glupostima o kupovini utakmica jer mi ne mozemo kupiti utakmicu, poraz dosao u najbolje vrijeme
Inace nedavno je bilo druzenje u restoranu boris pa sam dobio par informacija iz prve ruke, nista vezano za PL
nego kako se radi u i oko kluba![]()
a sto se tice igraca, ja bi ih kaznio za predstavu u gracanici... imas najbolje uslove u drzavi, plate redovne, premije bile uoci utakmice i odigras onakvu utakmicune zaboravite kad prozivate husica da smo igrace dovodili na polusezoni kad je malo slobodnih kvalitetnih igraca, al da dobija previse pare dobija, treba to malo skresat
Kontam bolje ne pisem sinoc i sto jest jest jutro je pametnije uvijek...... Nismo mi lose igrali zadnjih 30 minuta al je to malo kasno bilo......A nije ni bratstvo nesto jako da se razumijemo sve sanse sto su imali to je zahvaljujuci greskama nasim
ko ga ebe ko je ocekivao sve pobjede u drugom dijelu on je budala da se razumijemo ! Druga stvar jedinstvo igra naredne 2 utakmice u gostima......sa pretpostavkom da mi svoje pobijedimo mi idemo na 3 boda i caooooo do kraja
capljini samo treba ponudit vise para nego sto ce jedinstvo da kupi utakmicu inace u normalnim uslovima nema sanse da jedinstvo dole uzme 3 boda......a za gracanicu ne vrijedi ni spominjati mislim da ce gracanica igrati za sebe i opet ce vjerovatno doci kamaru svijeta tako da sebi nece dopustit poraz i taj nacelnik bi izgubio dosta poena za izbore i sve ostalo........ necu se javljati dok ova 2 kola ne prodju a onda cu citirati sam sebe

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Govorili smo da će se poslije utakmice SLoboda - Jedinstvo znati sve, prošlo jedno kolo, sve se zakompliciralo, tako će se tek zakomplicirati za dva kola. Nemoguće je da i mi pobijedimo sve do kraja, a tako mislim i za vas. Kiksaće obe ekipe, sad ko koliko puta, ne znam. Imate sada malo lakši raspored od nas, nama slijede dvije u gostima, gdje jednu moramo dobiti, ne dobijemo li barem 3 boda, eto vas prvi.
haha, ja nešto kontam da l' bi Budućnost mogla otkinuti bodove Jedinstvu, mislim da će ih premirati Azmir 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Izgleda da je Edin Husić dobio nogu iz Slobode. Nije ništa sigurno, tako sam načuo danas 

075
Dajte ba ljudi šta vam je,ima još do 31.maja ništa još nije gotovo.Iznenađenja su moguća,ko je očekivao kiks Jedinstva od Igmana i to kod kuće.Na malim utakmicama se uzimaju titule a i gube,derbi je derbi on ima određenu vrstu žara i borbe ali on rijetko kad odluči prvaka 
Opet kažem/citiram navijača Bratstva juče "Niko ovde neće pobjediti,ali niko" .Vidjećemo za dvije sedmice
Jedinstvo neka uzme po bod u Čapljini/Gračanici,mi dobijemo Gošk-a i Budućnost..sabura samo

Opet kažem/citiram navijača Bratstva juče "Niko ovde neće pobjediti,ali niko" .Vidjećemo za dvije sedmice

Jedinstvo neka uzme po bod u Čapljini/Gračanici,mi dobijemo Gošk-a i Budućnost..sabura samo

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.