Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

neno#4
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 01:26

A kod tebe mi se svidja pravopis, koji je, mogu reci, za 10. Puno ljepse je citati postove, kada su pravopisno i gramaticki dotjerani, jos ako su sami po sebi kvalitetni... Ja izuzetno cijenim takve ljude.
Kamare i kamare knjiga procitanih :D :D
Maltene sam gutao sve sto mi je doslo pod ruku. Pretezno beletristika, ali i dosta klasicne knjizevnosti.

A Savanovic ti je bas izdanak stare Yu skole kosarke.
Nisu pobjedjivali zato sto su bili najbolji, nego su pobjedjivali sto su bili prokleto najinteligentniji. Osim one generacije sa Drazenom, Divcem i ostalim. I generacija Jugoslavije iz 2001 i 2002 je bila takva ista. Mozda nisu uvijek bili najbolji, ali su trali sve redom zbog inteligencije i pristupom najbolji smo. Ko nema taj pristup, nema sta da trazi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2011, 01:29

Daj da vidim tu Jovanu !!!

Sve više počinjem vjerovati ,da si ti u talu sa Miškom i Dinom i da si jedan od najzaslužnijih što se Bosna svukla u ravan ;)
Vidite kako ja fino pišem ,nikad ne griješim iako knjige nikad ne čitam ,a slabo sam i u školu išo :P

E Francuzi na ovom prvenstvu uzimaju medalju !!!!! ;) -ja kad nešto kažem to mora biti tako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 avg 2011, 01:31

hebo chunk norisa kad je ova ekipa na chatu otisla u off topic :D

sala

samo nastavite
Thomas Müller - Fußballgott

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 25 avg 2011, 01:34

legenda reala je napisao/la:Daj da vidim tu Jovanu !!!

Sve više počinjem vjerovati ,da si ti u talu sa Miškom i Dinom i da si jedan od najzaslužnijih što se Bosna svukla u ravan ;)
Vidite kako ja fino pišem ,nikad ne griješim iako knjige nikad ne čitam ,a slabo sam i u školu išo :P

E Francuzi na ovom prvenstvu uzimaju medalju !!!!! ;) -ja kad nešto kažem to mora biti tako
E zivota mi da ovog legende na ovom forumu nema, ja se pa skoro nikad' ne bih zasmijao. Moguce je ovo sto kazes za Bosnu, previse neno zna o njima... :lol: :lol:
A ja kad' citam tvoje postove, nit' znam gdje je kraj, niti gdje je pocetak neke recenice. Jos ako ti je post neki duzi, treba mi po 15 minuta da skontam sta si htio da kazes/napises. :lol: :lol: :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2011, 01:38

kobe24 je napisao/la:

E zivota mi da ovog legende na ovom forumu nema, ja se pa skoro nikad' ne bih zasmijao. Moguce je ovo sto kazes za Bosnu, previse neno zna o njima... :lol: :lol:
A ja kad' citam tvoje postove, nit' znam gdje je kraj, niti gdje je pocetak neke recenice. Jos ako ti je post neki duzi, treba mi po 15 minuta da skontam sta si htio da kazes/napises. :lol: :lol: :lol:
Pa kad si nepismen ,ko ti je kriv :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 25 avg 2011, 01:41

neno#4 je napisao/la: Kamare i kamare knjiga procitanih :D :D
Maltene sam gutao sve sto mi je doslo pod ruku. Pretezno beletristika, ali i dosta klasicne knjizevnosti.
Ma konj bi to skontao. I ja sam ljubitelj knjiga, samo druge tematike, iako vrlo cijenim beletristiku (nije dzaba lijepa knjizevnost)...
@kobe
Da nema @legende, ja se nikada ne bih zasmijao ovdje, to je definitivno.
Izdržati, to je temelj vrline!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 25 avg 2011, 01:43

Je li ovo @virtu4l ovdje?? :mrgreen: Sta se ono desi sinoc? :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 01:45

slika

slika

Jovana, Jovana
Kakvu je ta cura karijeru napravila, od obicne prodavacice parfema, do visina.

Situacija sa Bosnom je dosta komplikovana, i ja znam cijelu pricu (dok jednom ne odem kod Bakira da malo popricamo :lol: :lol: )
Gledao sam licno vecinu ugovora, gledao sam budzete kluba u svim ovim prethodnim sezonama.
Znam za odnos sa Miskom, koji nije ni blizu toga sto se prica.

Inace, Vlada Jovanovic, sadasnji trener Partizana kad su ga pitali kako to da CZ i Bosna rade toliko sa Miskom, rastavljivanje i slicno, covjek je doslovno rekao, kada bi neki igrac izasao u javnost i rekao da ima toga ne bi nikada vise nigdje zaigrao.

Samo sto kod nas raja ne shvata sta je i ko je Misko Raznjatovic, da je to jedna velika institucija u sferi kosarke.

P. S. Bosna je duzna Misku 300. 000 KM provizije, eto i to da znate :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2011, 01:47

Neno za tvoje dobro nemoj ti pisati te ozbiljne stvari na forumu ,pošto ne kriješ identitet mogu te pronaći ,nego ti lijepo se zajebaji ko i ja ;)

Pa ja ba Miško ima veze i u evropskim okvirima nije samo u BIH i Srbiji

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 25 avg 2011, 01:50

neno#4 je napisao/la:

slika

slika

Jovana, Jovana
Kakvu je ta cura karijeru napravila, od obicne prodavacice parfema, do visina.

Situacija sa Bosnom je dosta komplikovana, i ja znam cijelu pricu (dok jednom ne odem kod Bakira da malo popricamo :lol: :lol: )
Gledao sam licno vecinu ugovora, gledao sam budzete kluba u svim ovim prethodnim sezonama.
Znam za odnos sa Miskom, koji nije ni blizu toga sto se prica.

Inace, Vlada Jovanovic, sadasnji trener Partizana kad su ga pitali kako to da CZ i Bosna rade toliko sa Miskom, rastavljivanje i slicno, covjek je doslovno rekao, kada bi neki igrac izasao u javnost i rekao da ima toga ne bi nikada vise nigdje zaigrao.

Samo sto kod nas raja ne shvata sta je i ko je Misko Raznjatovic, da je to jedna velika institucija u sferi kosarke.

P. S. Bosna je duzna Misku 300. 000 KM provizije, eto i to da znate :lol: :lol:

Nosi ovo covjece, ramazan je! :D :D
Sad' ce i sehur, a ti ovakve cure postavljas...ccc
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 01:54

Pa legenda trazio :lol: :lol: :lol:
Sad ce sehur jos malo, aBd, nema jos puno do kraja.

A sto se tice pisanja na forumu, sta i kako. Ostavit cu ja nekom posthumno sifru da zna kako da udje, u slucaju da mi se nedaj Boze sta desi :lol: :lol:

Mada ovo sto ja pricam nije ni 1 posto toga sta se desava/desavalo.

Ostalo je samo ime.....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2011, 01:58

neno#4 je napisao/la:Pa legenda trazio :lol: :lol: :lol:

A sto se tice pisanja na forumu, sta i kako. Ostavit cu ja nekom posthumno sifru da zna kako da udje, u slucaju da mi se nedaj Boze sta desi :lol: :lol:

Imas li sta o Marku Milicu ili Vladanu Vukosavljevicu,oni su onak zanimljivi likovi :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2011, 01:59

Ja sam tražio moram sad ići ,nešta ne mogu da gledam na oči odo leći jedan sat do sehura ,još 5-6 dana ćemo izdurati ;)

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 25 avg 2011, 02:01

Ma, pusti ti legendu! Kad' je on bio ozbiljan?! - Nikad'! :lol: :lol:
A ramazan se blizi kraju...u jednu ruku mi je i drago, a opet u drugu i nije. Neopisiv je osjecaj biti postac u ovom mubarek mjesecu, to znaju samo oni koji poste... ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 02:02

Dylan Dog je napisao/la:

Imas li sta o Marku Milicu ili Vladanu Vukosavljevicu,oni su onak zanimljivi likovi :mrgreen:
Dzo Vukosavljevic, ili Krme debelo(da se ne uvrijede ljudi koji su Srbi ovdje), tako smo ga zvali u Skenderiji, cak jedne godine bio i pred potpisom za Bosnu. Kazu da je svojevremeno toliko jeo, da je dolazio na pripreme i po 20 kg viska. Veliki neradnik, kao i Marko Milic, koji je svojevremeno auta preskak'o :lol: :lol: :lol:

Ne moze da mi naumpadne zasto su ga zvali Dzo, ali sjetit cu se.

Ostalo je samo ime.....

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 02:04

Nego zna li ko kad je Bajram - 1 dan :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2011, 02:05

Al taj Dzo je redovno Bosnu trpao ko nikoga drugoga,ko da je Vanjkov duh usao u njega :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 avg 2011, 02:06

Postman je napisao/la:Nego zna li ko kad je Bajram - 1 dan :roll:
http://www.rijaset.ba/index.php?option= ... e&id=11469" onclick="window.open(this.href);return false;

gugl iz o'lvejs frend :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 02:08

Dylan Dog je napisao/la:Al taj Dzo je redovno Bosnu trpao ko nikoga drugoga,ko da je Vanjkov duh usao u njega :mrgreen:
Samo smo ih jednom dobili u Skenderiji, onda sa Saletom. Prve godine nam Hukic presudio, onda smo ih dobili, pa nas je Dzo ubio tako, rezultat ovako nesto 30 - tak razlike. Onda u Skenderiji jos jednom kad su nas sudije pokrale, i onda u Zetri.

Ali, ostalo je sjecanje, samo sjecanje. Nazalost.
Ja sam bio par puta u toliko gadnoj situaciji kad je Bosna izgubila. Na F8 kad smo izgubili citavu noc sa preplak'o ko malo dijete, a u finalu od Sirokog kad nismo otisli u NLB ligu 10 dana nisam izlazio vani :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2011, 02:09

T-MAC je napisao/la:
Postman je napisao/la:Nego zna li ko kad je Bajram - 1 dan :roll:
http://www.rijaset.ba/index.php?option= ... e&id=11469" onclick="window.open(this.href);return false;

gugl iz o'lvejs frend :mrgreen:
E jbg prvog u skolu :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 59 gostiju.