Ovakve sam ja komentare čitao jučer..

Ima li neko isječak onog igranja rukom igrača Slobode u šesnaestercu?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo pjeniMemara je napisao/la:Ako je sviran juče trebao je i danas biti.
Rukometaši iz Tuzle, sudija je ostao slijep i fol vi potlačeni od sudija, nemojte molim vas više vi o sudijama.
coelho41 je napisao/la:
aj pa rekli ste nas pitat i poslije Radnikaidemo pitanje po pitanjee
FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Pa zrinjski sutra sjeda na celo tabele.
Ako ne sutra u par sljedecih kola sigurno.
Sjeti se malo kako ste sami pricali 'bitno je osigurat europu', to je vas realan domet ove sezone! Uostalom sad ce se sve pokazat, ko ima snage a ko nema
Mi smo to vecprosle sezone dokazali, a potrudit cemo se i ove.
pa jel ti navijaš za Zrinjski ili SarajevoFrancescoTotti je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Sjeti se malo kako ste sami pricali 'bitno je osigurat europu', to je vas realan domet ove sezone! Uostalom sad ce se sve pokazat, ko ima snage a ko nema
Ako bi neko morao pobijediti, ja bih radije birao da danas pobijedi Zrinjski jer i u nastavku sezone imaju daleko tezi raspored od Sirokog, a ujedno bi i jos jednog konkurenta za izlazak u Evropu udaljio i tako pomogao Slobodi.bojler je napisao/la:Pa ako vam Zrinjski mlatne širokog vi ste opet u **** :/solinas je napisao/la:gledaj sto se pojedose..![]()
mahanje veliko..
Ne zna on odakle je supalj jarane mojcoelho41 je napisao/la:pa jel ti navijaš za Zrinjski ili SarajevoFrancescoTotti je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Pravo da ti kazem ja igro X pa ako ovi ostali parovi prodju dabogda bio X a sto se tice titule ako do nje ne moze doc Sarajevo onda vama zelim svu srecu da je osvojite uz naravno da nam date kup hahahaBeduin je napisao/la:Ako bi neko morao pobijediti, ja bih radije birao da danas pobijedi Zrinjski jer i u nastavku sezone imaju daleko tezi raspored od Sirokog, a ujedno bi i jos jednog konkurenta za izlazak u Evropu udaljio i tako pomogao Slobodi.bojler je napisao/la:Pa ako vam Zrinjski mlatne širokog vi ste opet u **** :/solinas je napisao/la:gledaj sto se pojedose..![]()
mahanje veliko..
Ja ocekujem remi, godilo bi Slobodi.
ma kralju sta me briga za sad smo prvi pa ti kako hoces ..ja cisto sumnjam da mozemo izspasti iz evrope ove godine..barem je meni to glavni cilj..ako tittulu uzmemo dobro jest, ai ja zadovoljan i sa drugom trecom pozicijom..ali neka fino je vidjet da nas ne respektujete da nam ne respektujete rezultate od drugog dijela prosle sezoneFrancescoTotti je napisao/la:Pitat ću te to nakon što odigrate sa Željom, Širokim, Nama i Zrinjskim.SaltCityAttack je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Qurac moj najbolja ekipa lige!!!
Sloboda zasluzila ovu pobjedu u svom krompirištu .
ko je prvi ?
Sjetit ću se budi siguran
Zato ce im protiv Zelje sudit Jakupovic.PipiDugaCarapa je napisao/la:Sudija skinuo majicu, uočili mu grb Slobode istetoviran preko čitavih leđa.
Znam ko je on, gledao sam ga u Schahtjoru, zato se i pitam zasto se sad vratio kad je mogao naci odlican angazman a situacija u Celiku nije bajna.BatistutA19 je napisao/la:Cuj odkud pa on je djete Celika zaradio para u inostranstvu i nisu mu bitne pare neg momak voli Celik Voli Zenicu i hoce da pomogne Celiku u svemu a naravno da je mogo igrat u svakom klubu i za puno vece pare.Pa igro za klub koji je igro grupnu ligu evrope i kapiten bioASD je napisao/la:Strasan je igrac Dzidic za nase uslove.
Cudi me otkud u Celiku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.