Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tuttojuve spominje samo da Gio propušta Palermo, možda ni oni ne znaju još.
Šteta što Marrone nikako ne dobija šansu.

Šteta što Marrone nikako ne dobija šansu.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Gio propusta Palermo zbog kartone.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Prescritto
- Kontakt:
ne dirajte mi brata bonuccija, odigro je 5 utakmica bez greske, moro je jednu kiksat

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
-
- Kontakt:
Mirko Vucinic
Torino è BIANCONERA...avanti Juve! ### Turin is black&white...come on Juve!
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9988_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- francobaresi
- Kontakt:
Kakva su predviđanja za LP ?
Hoćemo li ako Bog da gledati 2 predstavnika Italije u 1/8 finala , trebaju nam ti bodovi za koeficijent kao oči u glavi .
Hoćemo li ako Bog da gledati 2 predstavnika Italije u 1/8 finala , trebaju nam ti bodovi za koeficijent kao oči u glavi .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Odlicna igra zasluzena pobjeda. Ove godine se prave odlicne koreografije skoro na svakoj utakmici,odusevljen sam.
Realno, ja imam strah da kiksamo i ispadnemo, Šahtar je premoćan, u to će se uvjeriti i Real, Bayern, Barca ako se sretnu, odličan, odličan tim.
Ali mi ako odigramo pametno kao protiv Chelsea, moramo proći, a i zaslužili smo to.
Bila bi tragedija da zabilježimo prvi poraz u zadnjem kolu i ispadnemo, užas, taj meč će mi odnijeti godinu života.
Ali mi ako odigramo pametno kao protiv Chelsea, moramo proći, a i zaslužili smo to.
Bila bi tragedija da zabilježimo prvi poraz u zadnjem kolu i ispadnemo, užas, taj meč će mi odnijeti godinu života.
#MaxOUT
#MaxOUT
- francobaresi
- Kontakt:
Kao normalan ljubitelj Calcia odnosno Italijanskog fudbala želim vam sve najbolje , i stvarno bi bila šteta da prođe Chelsea koji igra očajno ove sezone .Pogba je napisao/la:Realno, ja imam strah da kiksamo i ispadnemo, Šahtar je premoćan, u to će se uvjeriti i Real, Bayern, Barca ako se sretnu, odličan, odličan tim.
Ali mi ako odigramo pametno kao protiv Chelsea moramo proći, a i zaslužili smo to.
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 01 dec 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Ma sumnjam da ce i Sahtar sad se nesto otvorit i krenut silno naprijed a zacas i oni mogu na kontru kakav gol primit, ipak smo mi Juventus a ne Cesena.
By the way Pogba treba sto cesce sutirat, pogotovo protiv ovih bunkera, "dijete" ima top u nogama.
By the way Pogba treba sto cesce sutirat, pogotovo protiv ovih bunkera, "dijete" ima top u nogama.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- L'Avvocato
- Kontakt:

Došli ''mali zeleni'' maksuz da vide kako Juve dere guzove

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Jako dobra partija, standardno realizacija preslaba, veznjaci ulijecu iz drugog plana i zabijaju dok napadaci fulaju sve zivo. Giovinco i Pogba super, a Marchisio fenomenalan veceras.
Mislim da ovu 4-3-3 moramo cesce koristiti. Asamoah i Licht/Caceres na bekove, Pepe i Giovinco na krila, a gore Vucinica, s tim da mora vise trcati i stvarati presing, u sto sam ubijedjen da ce raditi cim se Conte vrati na klupu.
Sad Shakhtar, ici na pobjedu, ali sigurnom igrom, bez ispadanja odbrane i dopustanja onih kontri. Ne smijemo se zatvoriti protiv njih, stvarno su predobri ove sezone. Ocekujem prolazak i onda mozemo daleko dogurati u nock out fazi.
FORZA JUVE!
Mislim da ovu 4-3-3 moramo cesce koristiti. Asamoah i Licht/Caceres na bekove, Pepe i Giovinco na krila, a gore Vucinica, s tim da mora vise trcati i stvarati presing, u sto sam ubijedjen da ce raditi cim se Conte vrati na klupu.
Sad Shakhtar, ici na pobjedu, ali sigurnom igrom, bez ispadanja odbrane i dopustanja onih kontri. Ne smijemo se zatvoriti protiv njih, stvarno su predobri ove sezone. Ocekujem prolazak i onda mozemo daleko dogurati u nock out fazi.
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- francobaresi
- Kontakt:
Mali zeleni iz Barcelone ?L'Avvocato je napisao/la:
Došli ''mali zeleni'' maksuz da vide kako Juve dere guzove

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- pendjercity
- Kontakt:
Svaka čast momci... Pobjeda zaslužena i dovoljna za Juventine...
Pirlo je mangup, bio i ost'o. većerasnja lopta je "otišla" provjeriti tvrdnju, od neki dan, "da na Marsu ima vode"... Njemu to moramo halaliti, zaslužio je - ako ništa drugo, radi brade... :ugeek:
Pirlo je mangup, bio i ost'o. većerasnja lopta je "otišla" provjeriti tvrdnju, od neki dan, "da na Marsu ima vode"... Njemu to moramo halaliti, zaslužio je - ako ništa drugo, radi brade... :ugeek:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72

-
- Kontakt:
Živjela 4-3-3!

[youtube][/youtube]
I Alessio je potvrdio da se igrala 4-3-3 samo iz razloga što Chiella nije bilo.
Kaže da se nada da će se oporaviti do Šahtara, bilo bi veoma loše da ga ne bude, a i Caceresa koji bi po meni bio starter u Donjecku jer nam treba jak i brz igrač na desnom beku i bolji defanzivac od Lichta.
Smijem li primjetiti da Pogba vjerovatno neće biti "novi Pirlo" što se tiče pozicije na terenu, on je predobar igrač da bi ga se limitiralo samo na organizaciju napada, ima strašan ubačaj iz drugog plana, top u nozi i skok igru i prema tome je bolji za all round igru ala Vidal, Marcha.
Nadam se da ćemo za 2 godine dovesti Verratia da zamijeni Andreu i tako kompletirati vezni red, uz Marronea za kojeg smatram da je igračina i bio bi prvotimac i u svakom većem evropskom klubu izuzev kod nas.
Kaže da se nada da će se oporaviti do Šahtara, bilo bi veoma loše da ga ne bude, a i Caceresa koji bi po meni bio starter u Donjecku jer nam treba jak i brz igrač na desnom beku i bolji defanzivac od Lichta.
Smijem li primjetiti da Pogba vjerovatno neće biti "novi Pirlo" što se tiče pozicije na terenu, on je predobar igrač da bi ga se limitiralo samo na organizaciju napada, ima strašan ubačaj iz drugog plana, top u nozi i skok igru i prema tome je bolji za all round igru ala Vidal, Marcha.
Nadam se da ćemo za 2 godine dovesti Verratia da zamijeni Andreu i tako kompletirati vezni red, uz Marronea za kojeg smatram da je igračina i bio bi prvotimac i u svakom većem evropskom klubu izuzev kod nas.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.