Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
4godine potpisao,nama oko 15-17 Miliona....zadnje novosti!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- the scouser
- Kontakt:
Ebo ga Raul, vise sam razocaran u vezi ovog transfera nego Torresovog. Stvarno sam mislio da imamo uzdanicu u njemu. Jos mi je nerealno ovo u vezi njegovog odlaska 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ebi ga, trebali smo barem ostaviti Aquamana

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Visina transfera je tacno 12M funti!LFC4ever je napisao/la:4godine potpisao,nama oko 15-17 Miliona....zadnje novosti!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
ako nista solidne pare smo uzeli...steta samo sto je prelazni rok zakljucen na ovakav nacin al sta je tu je.
ja vjerujem u dalglisha i njegovu procjenu.
You are someone else I am still right here
Btw, Degen je otpušten što znači da je kompletan deadwood otišao sa Anfielda.
Od Hodgsonovih pojačanja, u klubu je jedino još Jones ali s obzirom da mu se sin bori sa leukemijom, nemam apsolutno ništa protiv njegovog ostanka.

Od Hodgsonovih pojačanja, u klubu je jedino još Jones ali s obzirom da mu se sin bori sa leukemijom, nemam apsolutno ništa protiv njegovog ostanka.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Dobili smo novo pojačanje:
Steven Gerrard
Biće available sredinom septembra
Steven Gerrard
Biće available sredinom septembra

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
da vrijeme za dogovranje visina transfera i svega, kad se to sdogovri znači daje posao dogovoren prije 12 sati, plata i ostalo su stvari koje ne ulaze u transfer deadlineThe DocTOR!! je napisao/la:Isteklo vrijeme !osgood je napisao/la:Carlo je napisao/la:LFCGlobe LFC Globe
Raul Meireles has joined Chelsea. We can confirm the deal is all done. #LFC #CFC
btw. LFC Globe je isto objavio da je Cahill potpisao za LFC, a ustvari nije. Tako da ne treba ovo uzimati ozbiljno
Dogovrena je visina transfera između liverpoola i chelsea samo se čeka da se ovi dogovore za platu...
usput evo vam linkd a gledate ostale transfere koji će tek biti obznanjeni
http://www.norwaysport.co.uk/
- the scouser
- Kontakt:
Cekam sljedeci derbi da ga Agger doceka na lakat.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- CrvenIspod
- Kontakt:
baš tako @Fera, treba vjerovati Kingu i Commoliju...mada su sve prilike da je i Hazard naš igrač, možda čak i u januaru, jer mora postojati dobar razlog zašto mi i dalje nastavljamo plaćati veći dio plate Joe Colea...u svakom slučaju stvari dolaze na svoje i ostaje nam da svjedočimo jednoj novoj eri najdražeg nam kluba...future is bright, future is RED.fera je napisao/la:ako nista solidne pare smo uzeli...steta samo sto je prelazni rok zakljucen na ovakav nacin al sta je tu je.
YNWA i sretna nam sezona!
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
Ovaj Celzi Liverpoolu dodje kao krava muzara
Redsi imaju dovoljno veznjaka, Stevan se vraca uskoro, tako da je Meireles dobro unovcen.
Ocekujem da i on kao i Torres pruzi odlicne partije u Celziju i da postigne golova koliko i Spanac.

Redsi imaju dovoljno veznjaka, Stevan se vraca uskoro, tako da je Meireles dobro unovcen.
Ocekujem da i on kao i Torres pruzi odlicne partije u Celziju i da postigne golova koliko i Spanac.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
ova slika ide na vasu temu kad vas razgulimo opetVirtu4l je napisao/la:

You are someone else I am still right here
Pa vi sada svaki prelazni rok nama date nesto love, prvo za Yousija, pa za Nanda, sada za Raula...Virtu4l je napisao/la:
Da je bogdom Degen zabio na SBridgeu prosle sezone, pa da i njega kupite...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
ma ovo se portugalci međusobno povezuju haha
samo ne kontam za koji su objavili da je Raul tražio transfer, valjda da ne ispadnu oni krivi, jer je ipak bio ljubimac navijača... Al svakako nijedan igrač nije veći od bilo kojeg kluba, i ako hoće da ide, treba ga istjerati po kratkom postupku...Baš me zanima kako li će Modriću biti....

Tako je @fera...fera je napisao/la:ako nista solidne pare smo uzeli...steta samo sto je prelazni rok zakljucen na ovakav nacin al sta je tu je.

Uskoro će se vratiti Stivi,da objasni neke stvari.

FK Pjetlovi
I samo mi ponovo reci da Roman nije human čovjekackeey je napisao/la:Pa vi sada svaki prelazni rok nama date nesto love, prvo za Yousija, pa za Nanda, sada za Raula...
Da je bogdom Degen zabio na SBridgeu prosle sezone, pa da i njega kupite...![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sta ce nama meireles kad je jocker sa klupe jedan shelvey
ovo je vrlo losh potez koji ce se tokom sezone sigurno osjetiti, pazite sta sam vam rekao

nema potpisa
- King Kenny
- Kontakt:
Naši fino radili tokom ljeta a sada su poprilično u**ali motku,kada su već pustili Aquilanija onda se Meireles MORAO zadržati...sada nam je opet kluba ko k*ta Spearing,Shelvey..jos ne dao Bog da se pored Gerrarda povrijedi Adam ili Henderson e onda smo u go*nima... 

Zadnja izmjena: King Kenny, dana/u 01 sep 2011, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
A zar ne bi bio loš potez držati nezadovoljnog Meirelesa na klupi k'o Spursi Modrića ?Admir_Sa je napisao/la:sta ce nama meireles kad je jocker sa klupe jedan shelveyovo je vrlo losh potez koji ce se tokom sezone sigurno osjetiti, pazite sta sam vam rekao
Naravno da će se vidjeti nedostatak Meirelesa ali bolje ovako.

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.