FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma najveći problem će nam biti odbrana. Ostajemo sa dva loša desna beka, lijevog nemamo, stoper Dupovac, Kurdić i Miličević. Najbitniji dio ekipe. Odbrana je stub ekipe. To se mora riješiti. A vala ni iz akademije nemamo nikakvog kvalitetnog nadolazećeg stopera da prebacimo. Kolko sam ja gledo ova generacija juniora je katastrofa živa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mihajlo Živković i Hamza Bešić, mislim da su oni bili najbliži tome da ostvare neki napredak kao stoperi.Stroj1946 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 12:01Ma najveći problem će nam biti odbrana. Ostajemo sa dva loša desna beka, lijevog nemamo, stoper Dupovac, Kurdić i Miličević. Najbitniji dio ekipe. Odbrana je stub ekipe. To se mora riješiti. A vala ni iz akademije nemamo nikakvog kvalitetnog nadolazećeg stopera da prebacimo. Kolko sam ja gledo ova generacija juniora je katastrofa živa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Drzi stranu Borcu, nista konretno da kaze je li ili ne. Ali između redova da se liga prekine a i kup da se prekine
Živković je dobar, vidjet ćemo kako će napredovati za godinu, dvije. Zna igrat lopte. Jak momak za svoje godine.MortemHz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 12:03Mihajlo Živković i Hamza Bešić, mislim da su oni bili najbliži tome da ostvare neki napredak kao stoperi.Stroj1946 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 12:01Ma najveći problem će nam biti odbrana. Ostajemo sa dva loša desna beka, lijevog nemamo, stoper Dupovac, Kurdić i Miličević. Najbitniji dio ekipe. Odbrana je stub ekipe. To se mora riješiti. A vala ni iz akademije nemamo nikakvog kvalitetnog nadolazećeg stopera da prebacimo. Kolko sam ja gledo ova generacija juniora je katastrofa živa.
Bešić je obećavo puno, samo je imo gadnu povredu ligamenata ja mislim. Nije dugo igro nažalost. Ljevak, stoper. To bi nam baš dobro došlo. Ja mislim ja je u Olimpik na posudbu otišo.
Jel ovaj fakat bio sa Gorice ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Šteta ako se ne otkupi Šerbečić za ovu siću, prema mojoj procjeni uskoro reprezentativni stoper.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Trazi Rosenborg 850K EUR za otkup ugovora. Jbg nismo Dinamo. I Besimu je zao. Ostao bi rado, ali dzaba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovdje su se pisale daleko manje cifre
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Besic je prenizak po meni za stopera,visok je svega 184 cm ...Malo je to.. Sigurno da ce odlaskom Serbecica,Dupovca i Lazica biti dosta dolazaka stopera ..Na ljeto cemo sigurno dovesti barem 2 stopera.
Trebaju nam znaci 2 stopera,zadnji vezni,desni bek(po mogucnosti) i napadac. Ako nema para za bas dobrih 5 igraca,ne moramo dovesti desnoga beka i imaju zadatak dovesti 4 odlicna igraca(2 kapitalca i 2 igraca koja su takodjer blizu kapitalca).pozicije koje moraju dobiti kapitalca su spic i stoper. Idalje je Pantic slobodan i mozda bi mogli opet pokusati pregovarati jer sad nece imati toliko izbora radi korone.Cini mi se da je trazio 45k platu,neka mu ponude oko 33k i kud puklo da puklo.Iskreno za igraca sa onakvim CV-em nije puno para,a time dokazujemo da smo ozbiljan klub..Kako god,bit ce zanimljivo ljeto i jedva cekam kad krene transfer rok i kad krenu spekulacije,i aBd ce biti ludilo ko i na zimu
Kakvih 850k ljudi dragi...Otkup je 300k eura
Trebaju nam znaci 2 stopera,zadnji vezni,desni bek(po mogucnosti) i napadac. Ako nema para za bas dobrih 5 igraca,ne moramo dovesti desnoga beka i imaju zadatak dovesti 4 odlicna igraca(2 kapitalca i 2 igraca koja su takodjer blizu kapitalca).pozicije koje moraju dobiti kapitalca su spic i stoper. Idalje je Pantic slobodan i mozda bi mogli opet pokusati pregovarati jer sad nece imati toliko izbora radi korone.Cini mi se da je trazio 45k platu,neka mu ponude oko 33k i kud puklo da puklo.Iskreno za igraca sa onakvim CV-em nije puno para,a time dokazujemo da smo ozbiljan klub..Kako god,bit ce zanimljivo ljeto i jedva cekam kad krene transfer rok i kad krenu spekulacije,i aBd ce biti ludilo ko i na zimu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2020, 13:23Besic je prenizak po meni za stopera,visok je svega 184 cm ...Malo je to.. Sigurno da ce odlaskom Serbecica,Dupovca i Lazica biti dosta dolazaka stopera ..Na ljeto cemo sigurno dovesti barem 2 stopera.
Imo je isti cv stepanov i kapak puno je to love brate bolje 2 igraca po 15 milja i mirni smo ovako tesko mozda bi bilo podnosljivo besima na rate uzet po 150k eur u godinu dana
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
45K mjesečno? Da nije fulio državu, čajnoslu? 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tako nesto,40-45k ..pa zato smo i odustali,nismo ludi..
@Rule_hz pa zavisi,Pantic je bio jedno vrijeme redovan prvotimac u Villarealu,a to nije mala stvar..Lazic i Serbecic su zajedno oko 24k maraka platu imali..Znaci da kad bi Pantica mogli za oko 28-30k potpisati skocilo bi ti placanje za 4-6k maraka sto nije previse.E zavisi,ako naidje neko bolji a ne trazi puno novca(nekih 15-20k) sigurno da cemo njega potpisati a ne Pantica
Kako moze traziti a ugovoru o posudbi ima klauzula za koliko mozemo otkupiti ugovor, a ta klauzula je daleko manja nego ta cifra. Nije sramota nemati kes da kesiras stopera.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam zaista otkud mu ta cifra,kad su pravili ugovor pise fino da u bilo kojem trenutku mozemo otkupiti njegov ugovor za 300k,gluho bilo da je to 850k eura
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isplati se za njega dati toliko i vezati ga finim ugovorom.
Za koga se isplati dati 850k eura? Serbecica 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
300K
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najveca zelja mi je na ljeto da dovedu nekog crnog napadaca 

Nece to ici bas tako lako, nasi su planirali da ce prodati Vladana sad na ljeto, cak su i klub nasli ali sad od toga nema nista. Ova kriza je pogodila sve.
Trenutno korisnika/ca: Anex, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Dadox, ErosViverosViv, fks74, Fouzi1, HyperOS, HZbec, JavierBosnia, johntravolta123, MaroonBjelave, mnon46, napoleon72, PingoFTW, Pitar6785, Posejdon, riki46, roccosiffredi, Taree, ubipara, Vanja8, VolimBiH96, WeekendOffender, zagorski i 283 gosta.