Jesu.. neki mali sa Malte lag'o
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Melunović - Karić, najgora dva napadača u historiji kluba. Barem ovoj poslijeratnoj.
Još iza Radulović, Karamatić, Šunjevarić, Haurdić, Jevtić... Ona ekipa što je ispala od Kukesija je bila živa patnja za gledanje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja maloprije baš kontam ove nabrojane, ko je nama sve igroskoroalen je napisao/la: ↑09 maj 2020, 13:55Melunović - Karić, najgora dva napadača u historiji kluba. Barem ovoj poslijeratnoj.
Još iza Radulović, Karamatić, Šunjevarić, Haurdić, Jevtić... Ona ekipa što je ispala od Kukesija je bila živa patnja za gledanje.

-
- Kontakt:
A Protića ko hebe jel ? 

On je došao kasnije, nakon Tana. Ovi gore nabrojani su sezona il dvije prije dolaska Tana.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sjecam se kad je frka bila ko je dao Melunu da puca penal, da je Kesoljub rekao da je Melun sam odlucio....
Zamisli da ti anonimus kao Melun pisha po autoritetu kao trener i tebi je to ok....
Tad sam znao da je horuk trener i nije za ovaj klub
A da ne spominjem sta je radio sa igracima, forsirao Karica uinat cjelom stadionu a Krpica(koji je bio bolji naocigled i mladji) gurao na krilo...
Zamisli da ti anonimus kao Melun pisha po autoritetu kao trener i tebi je to ok....
A da ne spominjem sta je radio sa igracima, forsirao Karica uinat cjelom stadionu a Krpica(koji je bio bolji naocigled i mladji) gurao na krilo...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 09 maj 2020, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Svejedno brate, tarabe od igrača svi redom,koji su se preko menadzera i raznoraznih veza ubacivali u klub...
Sve mogu shvatit, ali onaj Radulović,kako i preko koga je on zavrsio kod nas,to nikad necu shvatit...

Melunovic je izveo penal jer neko nije smio preuzeti odgovornost (ne znam tacno ko je u pitanju), tako da se ta izjava cinila losom, ali u biti se ocito pokusalo prikriti onoga ko je trebao izvesti penal.Denchi je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:50Sjecam se kad je frka bila ko je dao Melunu da puca penal, da je Kesoljub rekao da je Melun sam odlucio....
P.S. Us.ra ga ti s Krpicem

Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 09 maj 2020, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Prvo, imao je samo Melunović pocetkom nove sezone, onda je doveden Komazec i cekali su mu se papiri i na kraju Karic kao rezerva.Denchi je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:50Sjecam se kad je frka bila ko je dao Melunu da puca penal, da je Kesoljub rekao da je Melun sam odlucio....
Drugo, nije on imao priliku ni trenirati Krpica nit ga stavljati na krilo, jer je Krpic otisao iz naseg kluba u januaru dok je Jovic bio trener, a Husref je dosao 3 mjeseca kasnije na kormilo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Krpic tad nije ni igrao u Sarajevu.Denchi je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:50Sjecam se kad je frka bila ko je dao Melunu da puca penal, da je Kesoljub rekao da je Melun sam odlucio....
-
- Kontakt:
Taj Radulovic došao na preporuku nekog igrača sto je S Husrefom igrao mislim da je iz CG. Radulovic bio katastrofa odigrao samo par utakmica i dobio nogu. Sam Husref je tada rekao da je imao dobre preporuke ali da nije to opravdao. Mora se uzeti u obzir da u tom periodu FKS disao na škrge nije bilo marke.ajdohordas je napisao/la: ↑09 maj 2020, 15:54Svejedno brate, tarabe od igrača svi redom,koji su se preko menadzera i raznoraznih veza ubacivali u klub...
Sve mogu shvatit, ali onaj Radulović,kako i preko koga je on zavrsio kod nas,to nikad necu shvatit...![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mrni je onaj Karamatić uz Radulovića nešto najgore što sam gledao u našem dresu. Koliko su mi živaca popili, dobro sve nisam polupao. Bolidi mrtvi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Tacno za Krpica, pomijesao sam to....
Jel on dosao pod Plisekom il Jovicem?
Zarko Karamatic tanko krilo s klupe ulazio...a Radulovic bas krampa....
Ali Mahira Karica rodjena mati ne bi onoliko forsirala....kad se sjetim zvizduka jbt....
Jel on dosao pod Plisekom il Jovicem?
Zarko Karamatic tanko krilo s klupe ulazio...a Radulovic bas krampa....
Ali Mahira Karica rodjena mati ne bi onoliko forsirala....kad se sjetim zvizduka jbt....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Puno veće ublehe su kramar, ikande, brazilci itd oni su došli za dobru lovu a nista nisu pokazali, ni europu ne izborismo s njima. A Radulovic, Karamatic, Šunjevaric, Vusljanin, tadejevic i taj period prije Tana za siću se igralo, oni su dolazili sto nisi imao para pa daj sta das.
Joj Vusljanin
Brat imo kuveta za 60 minuta u bobu....zaboravio sam na njega....
Brzi mi je isto ostao ko provala u sjecanju i onaj Deni iz Zrinjskog....
Brat imo kuveta za 60 minuta u bobu....zaboravio sam na njega....
Brzi mi je isto ostao ko provala u sjecanju i onaj Deni iz Zrinjskog....
Meni je Karamatić bio simpatičan kad uđe sa klupe. Bio brz igrač, znao se zaletit uz liniju, nije bio previše pasivan kakvih smo sve bolida imali. I Haurdić mi je u neku ruku bio ok, znao lopte igrat.
Ali Kramar kao što kaže bordobijeli, pa onaj Cezar što je davao 100 golova u 100 utakmica, Oštraković mi je recimo nešto najgore što je istrčalo na Koševo itd itd
Ali Kramar kao što kaže bordobijeli, pa onaj Cezar što je davao 100 golova u 100 utakmica, Oštraković mi je recimo nešto najgore što je istrčalo na Koševo itd itd
-
- Kontakt:
Matija Matko i Sulejman Krpić, su dva klasična napadača, a kod Dragana Jovića, najgoreg trenera u klupskoj historiji, igrali su na krilu
Nikad neču zaboraviti, onaj naš poraz od Goška na Koševu, 0:2, u martu 2012.Obuča sa 34 godine u špicu, a Krpić i Matko na krilu.Nismo tad šanse napravili, nešto najgore što sam vidio na Koševu, bio je to genocid za oči. A što se tice penala protiv Kukešija, znam da je dosta raje kritikovalo Muhameda Džakmića, što se kao kapiten, sakrio od odgovornosti, navodno je on trebao izvesti taj penal.

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 09 maj 2020, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Golmane realno ne treba spominjat, imali smo mozda svega 2-3 da su valjala...
Jel Karamatic ono iz Slavije doso nama il sam pobrko ?
Tacno za Matka jbt. Kako mi je krivo za njega bilo poslije...
Jel Karamatic ono iz Slavije doso nama il sam pobrko ?
Tacno za Matka jbt. Kako mi je krivo za njega bilo poslije...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 09 maj 2020, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Haksss, MaroonWhite1946, NazorUso, Samba71, SAMO BORDO, sekac, ubipara i 56 gostiju.