FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@ajdo boli te qrac, nisam ni ja navijač. Tako mi rekoše nekunoć. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ja reko ti Ajdo sa sjevera stari hordaš odakle si?ajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2020, 20:37Valjda sto nismo iz Saraj'va, pa se nasa ljubav i misljenje ne pikaju.![]()
-
- Kontakt:
Ta tvoja slika i Kovači baš idu u istu rečenicufera je napisao/la: ↑08 maj 2020, 19:43Smijesan je meni ovaj stav saveza...pa jel klubovi trebaju ligu da organizuju il oni.
Isto davno kod nas u osnovnoj pitamo nastavnika hoce li biti školski turnir u fudbalu kaze on eto skupite se svi po markicu rezervisite igraliste na kovacima i nekog da vam sudi i igrajte
btw ne idem tamo cesto jel jos ista ostalo od onog igralista na kovacima ?

Od igrališta nije ostalo ništa.
Bgm vi ko djeca
Ako se ne moze liga igrati na cjeloj teritoriji BiH
Onda je ende
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa volis Dzeka, upitno je da li si i Bosanac

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako se prekine, a vec je izvjesno da hoce, onda ne vidim ni jedan razlog da nam se ne dodijeli titula. Osim skutorsko-ciganskog lobija u savezu koji gleda na sve moguce nacine da se to ne desi.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa komsije bi sad znaci sad iste sekunde potpisale da ne idu u evropu, samo da se nama ne dodijli titula..oni su najveci zagovornici prekida bez sampiona ako ne i jedini
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jeste, ali fsrs ne može zabraniti PL BiH na teritoriji rs, već to može samo državni savez ili križni štab iz rs koji nema veze sa fudbalom.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Mozda ovaj neupuceniji dio njihovog puka. Ovi njihovi koji bolje znaju stanje u tom klubu, svjesni su da bi udar koji bi dozivili jos jednim neizlaskom u Evropu bio takav da bi ih gurnuo u drugi razred BH PL.feniksptica je napisao/la: ↑08 maj 2020, 21:31Pa komsije bi sad znaci sad iste sekunde potpisale da ne idu u evropu, samo da se nama ne dodijli titula..oni su najveci zagovornici prekida bez sampiona ako ne i jedini
- FKS -
Kojeg igraca pamtite da je na Kosevu nekoj ekipi dao najvise golova.
Ja se sjecam tekme Sarajevo - Dzerzelez Zenica 8:1
Tahirovic dao 4gola
Ja se sjecam tekme Sarajevo - Dzerzelez Zenica 8:1
Tahirovic dao 4gola

Emir Hadžić Radniku 5 komada, 2013.te.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Emir Hadzic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kako se te tekme ne sjecam...hmmm
Odo probati naci na youtubu mozda se sjetim
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zadnja utakmica u dresu Sarajeva, ako se dobro sjećam. Trebalo mu nešto dosta golova da prestigne Adilovića na listi strijelaca i čini mi se na kraju imao jedan gol više.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nije ni zabranio, nego zavrsio takmicenje i proglasio Krupu sampionom i timom koji ide u PL sljedece sezone....pozivajuci se na upute kriznog staba....e sad ne moze bit da iste upute ne vaze za profesionalniji rang takmicenja u istom sportu...
@Denci
Upravu si, ali vidis da ipak za PL nije gotovo. Svi portali bi objavili zavrsena sezona, a niko se nije oglasio. Pa sam drzavni savez bi izdao saopstenje. Nije jos gotovo.
Upravu si, ali vidis da ipak za PL nije gotovo. Svi portali bi objavili zavrsena sezona, a niko se nije oglasio. Pa sam drzavni savez bi izdao saopstenje. Nije jos gotovo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sezona je zavrsena, sada se samo vaga nas uticaj u savezu i uticaj ostalih za evropu i za ispadanje. Ove neke zabrane, preporuke, krizni stabovi i ostale gluposti su samo zavjesa, nema nista od nastavka.
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Stvarno u zadnje vrijeme upravi se nema sta rec, rade svoj lijepo u tisini opusteno. Pomladjeni su, proevropsko gledanje stvari. Steta sto moraju bit previse namazaniji malo stariji vukovi da se bore s lopovima u savezu. Nadam se da ce istrajat u borbi za titulu. Il da nam se da titula i da se pusti da se borimo za istu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kupus army, N3R3D, nedimmmm1337 i 29 gostiju.