FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 06 apr 2014, 01:24

benzz je napisao/la:Izgleda shvatili ste koliko vam Jahić znači u ekipi... a pljuvali ste momka na početku polusezone kada je došao i svašta pisali o njemu..
Daj ba sta pricas bolan, ko je pljuvavo Jahica pa vrlo dobro znamo da je Jahic uvijek igrao srcem za Slobodu a nama je i Omic nedostajao koji isto tako daje maksimum na terenu, da su njih dvojica danas igrala ne bi izgubili sigurnoo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 apr 2014, 01:29

Mora da ti je neki tuzlak sprcio trebu :lol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 apr 2014, 01:30

Zodiac je napisao/la:Mora da ti je neki tuzlak sprcio trebu :lol:
:lol: :lol: To sam isto i ja pomislio.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2014, 01:51

@staragarda, sta se ba prepires sa djecom, vidis da ne znaju dalje od nosa, njegovo poimanje fudbala i istorija fudbala pocinje i zavrsava u prvoj federalnoj....

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 06 apr 2014, 01:55

hahah "iskpleksirani pacenik" se pisa na tu tvoju barcu ili ti real iz tuzle probudi se , tvoji su kapci teski ,,, otvori oci i uzmi ga u svoja usta i sisaj carsijaneru glupi[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: kakav fazondzija :lol: :lol: :lol: :lol:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 apr 2014, 01:59

Žao mi je Mirhada pukao mu je mišić danas, slijedi mu sad duža pauza nažalost : (a pustite se prepucavanja, poraz je sastavni dio igre, daleko od toga da još sve riješeno, ali sad Bratstvo neću da otpisujem u borbi za prvo mjesto, i jedno pitanje za vas koji su danas bili na utakmici jel dobio Suša kapiten Bratstva žuti karton, Pantić jel dobio, jer ako jesu neće igrati protiv nas, pozz :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 apr 2014, 02:03

zla2 je napisao/la:hahah "iskpleksirani pacenik" se pisa na tu tvoju barcu ili ti real iz tuzle probudi se , tvoji su kapci teski ,,, otvori oci i uzmi ga u svoja usta i sisaj carsijaneru glupi
:lol: :lol: :lol: :lol: kakav fazondzija :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Ode nam saljivdzija iz predgradza....a sarme ne proba :lol:....to ti je taj poznati afganistasko-lukavacki smisao za šale i posalice :D
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 06 apr 2014, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

skandal
Kontakt:

Post Postao/la skandal » 06 apr 2014, 02:04

Zato nije falio u Tz protiv Jedinstva, ..sretno u nastavku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 apr 2014, 02:07

Hejterima opet "skocio" pritisak :lol:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 apr 2014, 02:09

Zodiac je napisao/la:Hejterima opet "skocio" pritisak :lol:
Ma mogu da vam zavide, vraćaju se hejteri uskoro gdje im je mjesto... ;) Uvijek ima miševa koji jedva čekaju poraz Slobode da malo izađu iz rupa...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 apr 2014, 02:13

I vi raspravljate s likom koji je napisaao 30 postova a pola od toga na temi PANINI SLICICE :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2014, 02:22

Cekamo da se pojavi bijeli dim iz hotela Tuzla, da vidimo sta ce trener svih trenera priopciti.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 06 apr 2014, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 06 apr 2014, 02:27

fukara87 je napisao/la:
benzz je napisao/la:Izgleda shvatili ste koliko vam Jahić znači u ekipi... a pljuvali ste momka na početku polusezone kada je došao i svašta pisali o njemu..
Daj ba sta pricas bolan, ko je pljuvavo Jahica pa vrlo dobro znamo da je Jahic uvijek igrao srcem za Slobodu a nama je i Omic nedostajao koji isto tako daje maksimum na terenu, da su njih dvojica danas igrala ne bi izgubili sigurnoo.
ultrasstyle_tz je napisao/la: sto se tice Jahe- ne znam...ako se makismalno posveti treningu u ovih mjesec i nesto, ako pogodi terapiju tabletama i ako se u njemu probudi ona zelja da opet gine na terenu za dres Slobode bice i Jaha dobar backup..ali previse je tu ovih "ako"...nisam odusevljen ali eto Ciro vidi u njemu nesto vise nego u Brckalicu..
Chinaglia je napisao/la:Jaha je nekad prije u PL bio dobar, borben, mogao je trčati, miljenik publike bio, uvijek aplauze dobivao .. ovih zadnjih sezona se zapustio, ne može više da trči, ne može se sastavit'

da je kao nekad, Jaha bi nam valjao, ali ovakav kakav je sad, ne, hvala
SaltCityAttack je napisao/la:Ima li ko da otjera jahica iz Slobode?...on je tu da nas minira zbog Sabovica I da iznosi prljav ves malu sitnicu I da Denim I ova bagra pisu sta hoce...**** mater ako jahic zaigra u slobodi treba ga se javno s tribi a odrec ...treba javit azmiru jer on je gore sa denimom po stupinama pricaju ljudi stalno I samo je tu s razlogom ...ovk azmir treba da zna I da mu da nogu **** ga denim I sabovici u paksu tuzlanski
tuzlak1987 je napisao/la:Ma Jahic je bezveze igrac, nije nam trebao nikako sto se tice igrackih sposobnosti...On je i u Slobodu uletio kada se sve pocelo raspadati i kada smo poceli da tonemo
Zodiac je napisao/la:Ja ne znam kako dodjose na ideju da vracaju Jahica da je bar neka klasa pa hajde :roll:
staragarda je napisao/la: i meni je to najveca misterija...mislim,kakav ba jaha :? ...bar u ovoj ekipi.....
Kapellen je napisao/la:mislim da nista nismo napravili njegovim povratkom jer vec dugo od njeg' nema nista..
fukaratz je napisao/la:a sto se tice Jahe ako odigra 4 utakmice u polusezoni bit ce dobro a na kraju noga u guzicu 8-)
Sad me garant mrziš :D :D
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2014, 03:30

dobro ja sam mislio ba da se radilo o Cejvanovicu a ne Jahicu u tom trenutku, jer on je tja koji je bio otjeran nakon sto su prodali utkamicu..uopste nisam mislio da se raid o Jahi ali mi je u tim trenutcima Cejvanovic bio u glavi jer znam da vam je on bio dole pa sma kontao on da se vraca u pm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 apr 2014, 10:56

Adnan Jahić je igračina ljudi, vidjeli ste i sami koliko vam je falio juče, što je i sam Ćiro rekao, on je stub Slobodine igre na sredini terena, složio se neko samnom ili ne tako je :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 apr 2014, 10:59

samolukavac je napisao/la:Adnan Jahić je igračina ljudi, vidjeli ste i sami koliko vam je falio juče, što je i sam Ćiro rekao, on je stub Slobodine igre na sredini terena, složio se neko samnom ili ne tako je :D
Ja se slazem stobom i to jedina istina jer ja ga poznajem dok je bio igrac Slobode i u Premijer ligi, covjek je masina na terenu i bori se do zadnje minute.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 apr 2014, 11:02

Poruka Uprave

Upravni odbor našeg Kluba nakon poraza u Gračanici obraća se javnosti sljedećom porukom:

"Uprava FK Sloboda zahvaljuje se domaćinu i navijačima Bratstva na toplom prijemu i korektnom odnosu. Naši navijači su još jednom pokazali svoju ljubav prema Klubu, te da zaslužuje Premijer ligu BiH i na tom putu ćemo ustrajati! Uprava FK Sloboda ima puno povjerenje u Komitet za suđenje N/F SBiH, koji je imao najbolje namjere, a stav Uprave je da se nikad, pa ni u ovom slučaju, neće žaliti.

Razloge poraza uvijek ćemo tražiti prvo u svojim redovima.

Sve one koji vole Slobodu pozivamo u subotu na Tušanj, novi Sjever i nova pobjeda su dovoljan razlog da smo još jači!"

UO FK Sloboda

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 06 apr 2014, 11:06

fukara87 je napisao/la:Poruka Uprave

Upravni odbor našeg Kluba nakon poraza u Gračanici obraća se javnosti sljedećom porukom:

"Uprava FK Sloboda zahvaljuje se domaćinu i navijačima Bratstva na toplom prijemu i korektnom odnosu. Naši navijači su još jednom pokazali svoju ljubav prema Klubu, te da zaslužuje Premijer ligu BiH i na tom putu ćemo ustrajati! Uprava FK Sloboda ima puno povjerenje u Komitet za suđenje N/F SBiH, koji je imao najbolje namjere, a stav Uprave je da se nikad, pa ni u ovom slučaju, neće žaliti.

Razloge poraza uvijek ćemo tražiti prvo u svojim redovima.

Sve one koji vole Slobodu pozivamo u subotu na Tušanj, novi Sjever i nova pobjeda su dovoljan razlog da smo još jači!"

UO FK Sloboda

mogu mislit sta ce im ciro radit ovu sedmicu na treningu :mrgreen: ima da ih gazi da im ne padne na pamet
doci na stupine na kafu/kladionicu i binga igrat
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 06 apr 2014, 11:12

Samo mozemo biti sretni sto imamo Omu, koji gine kad igra, i mozemo biti presretni sto se Jaha vratio. Bez Ome i Jahe i odbrana je odmah pocela praviti kikseve. Sale je dobar, al mislim da mu je kapitenska traka bila preveliki pritisak za njega, ovako lose dugo nije odigrao, kako samo asistira igracu Brastva kad Hodzic skide 1 na 1. Jucer nam nista nije islo na ruku, pa samo sta Romeo skide Mujki dva put, pa povreda Migia, i ocaj svih koji su igrali, cak i Redzepi se u svom tom sivilu izgubio nije se sa loptom sastavio. Brastvo iskoristilo prilike, odigralo jako i zasluzeno pobijedilo, i sve cestitke. Ima jos 9 kola i nista nije izgubljeno, al ovako se vise ne smije odigrati, jedna ovakva utakmica kuci, i samo mozemo cestitati Jedinstvu il Brastvu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 apr 2014, 11:13

Ma Ciro vec danas pozvao igrace na trening da im ocita bukvicu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.