ma nisam očima vidio računar cijeli vikend jbt, a kamoli tvoj tiket...ima nas koji nismo 0-24 za računarom
a da si ga skin'o, jesi..svaka čast
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I dva prsta da moze cigaru zapalit.hodža je napisao/la:legendo samo ti noge vire iz nenine gu.zice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma legenda je kralj, mislio sam da je makar malo ozbiljniji, a on totalno neozbiljanrogeRF je napisao/la:Ma lahko je tebi, ti imas @legendu, tvoja desna rukaneno#4 je napisao/la:Bilo je svega. Od prepisivanja tekstova u Danima i ostalim medijima, do pitanja ko si i sta si![]()
![]()
![]()
Ne, ozb. nisam sreo osobu (u bilo kom smislu, da li na netu, ili uzivo...) da bolje poznaje bilo koji sport kao sto ti poznajes kosarku. Svaka cast, milina je citati tvoje postove.
Kad si mi rekao ono za Savanovica, ja nisam vjerovao, ali na ovim pripremnim utakmicama sve se ispostavilo tacno.
ma ja sad se izvlači ,pa nisam ni ja 0-24 za računarom ja sam od 17 -20 i 22-03:00hodža je napisao/la:![]()
![]()
ma nisam očima vidio računar cijeli vikend jbt, a kamoli tvoj tiket...ima nas koji nismo 0-24 za računarom
a da si ga skin'o, jesi..svaka čast
Pa sjećam se i ja ,skoro iz kornera i onda dizanje tri prsta ,publika ludi neno među njima lome stolice pucaju ga ,to je bilo na final8 u Sarajevu jelde .neno#4 je napisao/la:
Ma legenda je kralj, mislio sam da je makar malo ozbiljniji, a on totalno neozbiljan![]()
![]()
![]()
Mada ja sam primjetio da on dosta zna o kosarci. Neki dan kada je bila rasprava o Rolleru, evo ja se sjetim npr. da je izresetao Slovence u Srbiji sa one tri vezane trice, ali dobro ja se tih nekih gluposti sjecam da je to nevjerovatno, tipa kosa Ginobilija na OI 2004 protiv SCG, trice Vitkovca protiv Bosne i milion ostalih. Ali sjeti se covjek Rollera![]()
. A plus sto planiram jedan posjet u Gorazde poslije Ramazana, tad cu da mu objasnim jos neke stvari
![]()
![]()
Jedino moze biti njihova najveca legenda dok se Parker ne penzionise...Antoine Rigaudeau.....Igrao sa Markovicem u Valensiji....Ma Vitkovac nas je zatrp'o sa perimetra, tada sam plak'o dva danalegenda reala je napisao/la:Pa sjećam se i ja ,skoro iz kornera i onda dizanje tri prsta ,publika ludi neno među njima lome stolice pucaju ga ,to je bilo na final8 u Sarajevu jelde .neno#4 je napisao/la:
Ma legenda je kralj, mislio sam da je makar malo ozbiljniji, a on totalno neozbiljan![]()
![]()
![]()
Mada ja sam primjetio da on dosta zna o kosarci. Neki dan kada je bila rasprava o Rolleru, evo ja se sjetim npr. da je izresetao Slovence u Srbiji sa one tri vezane trice, ali dobro ja se tih nekih gluposti sjecam da je to nevjerovatno, tipa kosa Ginobilija na OI 2004 protiv SCG, trice Vitkovca protiv Bosne i milion ostalih. Ali sjeti se covjek Rollera![]()
. A plus sto planiram jedan posjet u Gorazde poslije Ramazana, tad cu da mu objasnim jos neke stvari
![]()
![]()
Ja se uvjek sjećam tih sitnica ,one Kenine trice s koša na koš iz Švedske 2003![]()
Đe se neću Rolera sjećati jbt ,sjećam se ja i Ademole Okulaje ,e sad mi reci kako se zvao bivši kapiten francuske koji ih je u BG vodio do medalje ,sedmicu mislim da je nosio broj ,nako krupan ,nešto sa B ,ali da me ubiješ ne znam
Eh, upravo toneno#4 je napisao/la: A Savanovic, tip igraca kojeg protivnicki navijac najvise mrzi. Prakticno taj covjek ne moze postojati na parketu u odbrani. Ja to malo drugacije gledam. Evo npr. kad igra neko protiv Savanovica ledjima, on ima tri finte. Pusti covjeka da se osjeca superiornim i onda ga brzim rukama onesposobi. Ako to ne prodje izmakne mu "stolicu", i ovaj takav brzoplet potez napravi koji ga kosta napada.
Devil je napisao/la:Jao kakav festival indijanaca u Lukavici danas,ja od kako sam krenuo na utakmicu,i ostavim auto gore u centru i na moju nesrecu krenem iza navijaca,ma to je cepanje od smeha sta su radili ljudi,dodjem na stadion tamo jos veca festa,zagrevanje tek pocelo "kospicari" vec spominju svu rodbinu ne biraju ni dal' je igrac Sarajeva ili Slavije,i na kraju slag na tortu Horde pevaju Vidovdan na sav glas,jace od razglasa.
Zavisi koji je most sa diskaverija.don_burza je napisao/la:Devil je napisao/la:Jao kakav festival indijanaca u Lukavici danas,ja od kako sam krenuo na utakmicu,i ostavim auto gore u centru i na moju nesrecu krenem iza navijaca,ma to je cepanje od smeha sta su radili ljudi,dodjem na stadion tamo jos veca festa,zagrevanje tek pocelo "kospicari" vec spominju svu rodbinu ne biraju ni dal' je igrac Sarajeva ili Slavije,i na kraju slag na tortu Horde pevaju Vidovdan na sav glas,jace od razglasa.
jedno rijecu COBANLUK
neg da te pitam jesil se seto onim mostom sa diskaverija?
Moj Debilu jesi vidio ko je gospoda ,a ko su cobaniDevil je napisao/la:Zavisi koji je most sa diskaverija.don_burza je napisao/la:Devil je napisao/la:Jao kakav festival indijanaca u Lukavici danas,ja od kako sam krenuo na utakmicu,i ostavim auto gore u centru i na moju nesrecu krenem iza navijaca,ma to je cepanje od smeha sta su radili ljudi,dodjem na stadion tamo jos veca festa,zagrevanje tek pocelo "kospicari" vec spominju svu rodbinu ne biraju ni dal' je igrac Sarajeva ili Slavije,i na kraju slag na tortu Horde pevaju Vidovdan na sav glas,jace od razglasa.
jedno rijecu COBANLUK
neg da te pitam jesil se seto onim mostom sa diskaverija?
Ja sam se najviše ismijao kad je Vučina dao gol i ide skandiranjeDevil je napisao/la:Jao kakav festival indijanaca u Lukavici danas,ja od kako sam krenuo na utakmicu,i ostavim auto gore u centru i na moju nesrecu krenem iza navijaca,ma to je cepanje od smeha sta su radili ljudi,dodjem na stadion tamo jos veca festa,zagrevanje tek pocelo "kospicari" vec spominju svu rodbinu ne biraju ni dal' je igrac Sarajeva ili Slavije,i na kraju slag na tortu Horde pevaju Vidovdan na sav glas,jace od razglasa.
Da citavu utakmicu mu psuju kevu,ovo ono,da kada bi lik izasao,aplauz kao da je licno dao hettrik za Slaviju.legenda reala je napisao/la:Ja sam se najviše ismijao kad je Vučina dao gol i ide skandiranjeDevil je napisao/la:Jao kakav festival indijanaca u Lukavici danas,ja od kako sam krenuo na utakmicu,i ostavim auto gore u centru i na moju nesrecu krenem iza navijaca,ma to je cepanje od smeha sta su radili ljudi,dodjem na stadion tamo jos veca festa,zagrevanje tek pocelo "kospicari" vec spominju svu rodbinu ne biraju ni dal' je igrac Sarajeva ili Slavije,i na kraju slag na tortu Horde pevaju Vidovdan na sav glas,jace od razglasa.
Vučina srbine horde su uz tebe ,istom navijači slavije odgovaraju vučina turčine napuši se khurčine ,ja oplako
neno
jeste taj ,nije moglo da mi naumpadne ,on je na prvenstvu u BG bio glavni igrač i Gelabal je tad razvaljivo i onda naglo propao ,pa se evo ko opet vraća ,strašan talenat tada ali nažalost propao ,bio mi je od držih igrača
Bio je jedan @ars, i ja sam se s njim klao danima. Znaci nema foruma gdje se nismo svadjali, prepirali, a covjek bio nacionalista teski. A sjedili smo jedan od drugog pet metara u Skenderiji, kakve su to provokacije bilerogeRF je napisao/la:Eh, upravo toneno#4 je napisao/la: A Savanovic, tip igraca kojeg protivnicki navijac najvise mrzi. Prakticno taj covjek ne moze postojati na parketu u odbrani. Ja to malo drugacije gledam. Evo npr. kad igra neko protiv Savanovica ledjima, on ima tri finte. Pusti covjeka da se osjeca superiornim i onda ga brzim rukama onesposobi. Ako to ne prodje izmakne mu "stolicu", i ovaj takav brzoplet potez napravi koji ga kosta napada.![]()
Jos jedan razlog sto te smatram velikim strucnjakom!
Ja se cesto nadjem u drustvu ljudi koji su se aktivno bavili kosarkom, koji maltene znaju sve i jedan trac o sve i jednom igracu, ko je kome zenu pokupio i slicnokobe24 je napisao/la:Sta ovo ovdje raspravljaju o @neni?...da onda i ja malo..
Uuu kako je to veliki strucnjak za kosarku! Ja boljeg na ovom forumu primijetio nisam, a ni privatno upoznao.
Bas ludo volim kosarku (moram priznati, puno manje nego tenis), pratim sve moguce lige, sva moguca prvenstva, sve moguce timove, ali nisamo ni 50% vec pomenutog forumasa. Nema ga nesto gore na kosarci, da nam' napise neko svoje vidjenje o mecu sa Svabama...Pa covjece odvoji odvoji koji minut!
![]()
Ne, nisam citao postove od tog @arsa, jer, sto se tice ovog foruma, kao neregistrovan korisnik, pratio/citao sam samo tenis, ostale podforume i nisam bas. Inace, ne volim nacionaliste, cijenim svacije misljenje, ali, ti/takvi ljudi mi se gade, i ne raspravlja mi se s njima, koja god tema bila u pitanju....neno#4 je napisao/la: Bio je jedan @ars, i ja sam se s njim klao danima. Znaci nema foruma gdje se nismo svadjali, prepirali, a covjek bio nacionalista teski. A sjedili smo jedan od drugog pet metara u Skenderiji, kakve su to provokacije bile![]()
![]()
Mada sad kad pogledam iz ove perspektive covjek je imao dosta realnih postova, samo sto je bio nacionalista. I maltene je sve pogodio za KK Bosnu. Ako nisi citao @arsa nikada onda ne znas sta je post u kojem on omalovazava drugog, pa to su bili postovi strasni![]()
.
A rekao sam ti za Savana, sve zna. Ja pratim tajm aut Ivkovica i on svima objasnjava akciju po dva puta cak i Teodosicu, on samo Savanu klimne glavom i to je to. Teleca glava sa super mozgom.
Za ovo gore ranije se mogu samo nasmijati, jer sve navedeno do sada nisam znao.neno#4 je napisao/la:Ja se cesto nadjem u drustvu ljudi koji su se aktivno bavili kosarkom, koji maltene znaju sve i jedan trac o sve i jednom igracu, ko je kome zenu pokupio i slicnokobe24 je napisao/la:Sta ovo ovdje raspravljaju o @neni?...da onda i ja malo..
Uuu kako je to veliki strucnjak za kosarku! Ja boljeg na ovom forumu primijetio nisam, a ni privatno upoznao.
Bas ludo volim kosarku (moram priznati, puno manje nego tenis), pratim sve moguce lige, sva moguca prvenstva, sve moguce timove, ali nisamo ni 50% vec pomenutog forumasa. Nema ga nesto gore na kosarci, da nam' napise neko svoje vidjenje o mecu sa Svabama...Pa covjece odvoji odvoji koji minut!
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa tu bude strasnih pisanja i slicno.
Ja sam licno gledao kad je Minja dolazio u Bosnu poruku od Pesica, koji kaze gonite to smece 1000 km od kluba, to je nesto najgore sto sam ja trenirao. Ili npr kad se udavala ona Jovana sto je drzala onu plesnu skolu sto je plesala na pauzama...Ko to nije gledao ne zna sta je zensko...5000 ljudi je u dvorani samo u nju gledalo![]()
..Da bi se poslije nedavno pricalo za nju da se udaje za Muju Tuljkovica, a navodno je Huka imao odnose s njom dok je igrao u Diti...A cura se uda za nekog teskog lovatora poslije...Sasa Matic, Kemo Hasic i jos neko pjev'o na svadbi u Radon Plazi...Pa price o bivsoj mladoj repki Jugoslavije kad su bili juniori...Kad ih je Halilovic vodio...Kako su Vilfana pokrili dekama jednu noc, covjek imao tako tvrd san da ga niko nije mogao da probudi, covjek se ujutro probudio mrsaviji za pet kila
![]()
..Pa price o Turkcanu kad ide na masazu u Beograd ili o Muti Nikolicu, itd...
Rijetko kada statistiku otvorim da vidim sta je i ko dao i kada.
Npr, nepisano ti je pravilo da Francuzi nece napraviti nikada nista na velikom takmicenju![]()
To ti je nesto sto se ne dokazuje, tako je. Kad ih Diamantidis ohladi 2005. nece vise nikada imati takvu priliku.
I jos mnogo mnogo toga![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.