Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la L'Avvocato » 01 dec 2012, 22:54

KrajPrice je napisao/la: Dobro ti je covjek rekao,napad u juventusa je u rangu Padove!

Pa podatak da je za proslu sezonu najbolji strijelac bio Vidal ti sve govori!

Stvarno su klocevi u napadu!
Nesto se ne sjecam da je Vidal bio najbolji strijelac ... ako se ne varam Vucinic, Marchisio i Matri su imali po 10 golova. Vidal 7.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 dec 2012, 22:54

Kladio sam se sa bratom da je za Juve ove godine svirano 4 penala u svim takmičenjima ?
Pa sad vas pitam je li to tačno da uzmem od brata cenera ? :D :D
P.S nemojte me razočarati i "izbiti" cenera iz mog džepa :lol:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 01 dec 2012, 22:57

Vucinicev najveci problem je realizacija, jednostavno nije tip igraca koji iz nista zabija pogodak. Tehnika odlicna, sve dobro uradi, ali kad treba postici gol, e to je problem. Nije on gol igrac, a takav fali ovom Juventusu.

Izgurati sa ovim kadrom pa onda lov na neku klasu, aBd.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 dec 2012, 22:59

francobaresi je napisao/la:Kladio sam se sa bratom da je za Juve ove godine svirano 4 penala u svim takmičenjima ?
Pa sad vas pitam je li to tačno da uzmem od brata cenera ? :D :D
P.S nemojte me razočarati i "izbiti" cenera iz mog džepa :lol:
5 penala, 3 realizovana.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 01 dec 2012, 23:00

Prescritto je napisao/la:masimo mauro: start je bio za crvenog

kad sky kaze u korist juventusa mora biti ispravna sudijska odluka :lol:

juventusu se vratilo ono za inter čeveras, sudije su ih gurale pa su izgubili, čeveras sudije protiv njih i pobjede
dobro pa mu nije polomio nogu, al valjda tek tad bi bilo opravdan crveni, jer ipak smo mi Juve, sve je sumnjivo :D
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 dec 2012, 23:02

Fuck fuck *ebeni jedan penal , ostado' bez cenera :roll:
Ne ide me ni bilo kojoj vrsti klađenja jbt :oops:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 dec 2012, 23:05

Dobro je na kraju prošlo, bio sam se zabrinuo nakon prvog dijela, jer jednostavno lopta nije htjela u gol, sreća pa je došla zamjena Giacc out Ben unutra, mnogo je bolje izgledalo sa Vuckom i Giom na krilima. Treba uzeti u obzir da je ovo prvi put ove sezone da igramo u ovoj formaciji pa tako da se neke greške mogu oprostiti. Crveni karton onog mesara je dobro pomogao.

Ako je Barzagli dobio zuti u superkupu, onda ne igra protiv Palerma , jer se i to gleda, gledalo se i kod Bonuccija i Bonucci sad ima 6 zuti i slijedeći mu je ponovo suspenzija.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 dec 2012, 23:08

KrajPrice je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
LateraleSinistro je napisao/la:Ovaj Vucinic je obicna ****, a napad uopsteno isti takav.Marchisio im kao veznjak moze nesto objasnit kako se kretat, kako i kada sutirat i gdje.Lijepa pobijeda al napad invalidan.
Idi ubij se.

Vučinić i Giovinco odlično odigrali, napokon na prirodnim pozicijama, kao krilni napadači. Da je Quaglia igrao, petarda bez problema bi pala.
Dobro ti je covjek rekao,napad u juventusa je u rangu Padove!

Pa podatak da je za proslu sezonu najbolji strijelac bio Vidal ti sve govori!

Stvarno su klocevi u napadu!
Niti je Vidal bio najbolji strijelac niti su Vučinić, Giovinco i Quagliarella klocevi. Vrlo dobri su igrači i na njih trojicu fali samo jedna klasa naprijed tipa Cavani.

Njih dvojica ne mogu puno pružiti u 3-5-2 jer nijedan nisu centralni napadači nego krilni, što se večeras vidjelo.

Manje kukanja, više slavljenja.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 01 dec 2012, 23:09

Dobismo na kraju zasluzeno.... Pogba odlican..Marchisio perfektan... Gio nastavlja golovima..

Onaj sto dobi crveni, nadam se jos 2 tekme kazne.... Mogo mu je nogu otkinuti :o

I da neko reko da ce nam Bendtner dobro doci.. Milsim da se dobro zezno--pa sta profula s 2 metra :lol:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 01 dec 2012, 23:12

slika
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 dec 2012, 23:13

Padovan je napisao/la:Bonucci sad ima 6 zutih i slijedeći mu je ponovo suspenzija.
Očajan večeras, ne primjeti se to jer je rezultat visok, omogućio je 2 čiste kontre protivniku koje su dobro završile po nas te ona mega glupost kada ga je Meggiorini izlevatio i zamalo dao gol iz jedinog šuta torina večeras.
To je bilo kod 0-0 i bilo bi svega.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 dec 2012, 23:18

Pogba je napisao/la:
Padovan je napisao/la:Bonucci sad ima 6 zutih i slijedeći mu je ponovo suspenzija.
Očajan večeras, ne primjeti se to jer je rezultat visok, omogućio je 2 čiste kontre protivniku koje su dobro završile po nas te ona mega glupost kada ga je Meggiorini izlevatio i zamalo dao gol iz jedinog šuta torina večeras.
To je bilo kod 0-0 i bilo bi svega.
Jeste večeras je bio loš, ali dobro je kako je prije bilo, ovako je bilo kikseva u svakoj utakmici, a mislim da njemu bolje ide kad igra sa još dvojicom nazad, a imao je i danas svoje izlete i pokušaje da zabije oko 16 metara, ali kako god on je meni drag jer se vidi da voli ovaj klub 8-) .

FC Ljuta Krajina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 dec 2012, 23:19

LateraleSinistro je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
LateraleSinistro je napisao/la:Ovaj Vucinic je obicna ****, a napad uopsteno isti takav.Marchisio im kao veznjak moze nesto objasnit kako se kretat, kako i kada sutirat i gdje.Lijepa pobijeda al napad invalidan.
Idi ubij se.

Vučinić i Giovinco odlično odigrali, napokon na prirodnim pozicijama, kao krilni napadači. Da je Quaglia igrao, petarda bez problema bi pala.
Da nema Vidala i Marchisia i povremenih golova Caceresa osvojili bi mi kittu a ne skudeto prosle sezone tako je i ove.
Plus dodaj igraca vise protiv ionako lose ekipe Torina, ma trebamo bi zadovoljni nasim napadom koji sa igracem vise protiv ionako outsidera ne moze stopostone da napravi.Fantasticno
Ma naravno. Pirlo, Buffon, Barzagli, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Vučinić, Matri, Pepe nisu igrali nikako prošle godine, sve su ova trojica pobijedila + ni Conte nije bio na klupi nego su i to njih trojica stigla odraditi.

Stvarno ne razumijem ljude poput tebe koji imaju potrebu pljuvati kad se pobjeđuje, kakve god pobjede bile. :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 dec 2012, 23:20

E mogo si vala i u Radovan promjeniti nik :roll: :roll: de ba vraćaj stari nik, taj ti je (nemam odgovarajućeg smajlija)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 01 dec 2012, 23:20

Sve slabosti Bonuccia bi izasle na vidjelo kad bi igrali sa 4 odzada.Jos ako bi bekovi bili veoma ofanzivni i ne bi se cesto mogli vracat da zatvore kontre ili slicno Bonucci sam ili sa jos jednim stoperom bi tek grijesio.On je super kad imaju do njeg jos dvojica stalno nazad.Al eto ide dobro do sad.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 dec 2012, 23:22

legenda reala je napisao/la:E mogo si vala i u Radovan promjeniti nik :roll: :roll: de ba vraćaj stari nik, taj ti je (nemam odgovarajućeg smajlija)
:lol: :lol: :lol: :lol:

dobar hahaha i ja sam to pomislio kad sam prvi put vidio :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 dec 2012, 23:22

legenda reala je napisao/la:E mogo si vala i u Radovan promjeniti nik :roll: :roll: de ba vraćaj stari nik, taj ti je (nemam odgovarajućeg smajlija)
Koje dirao legenda :mrgreen:

slika

Buduća zvijezda Juventusa 8-)

FC Ljuta Krajina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 dec 2012, 23:24

LateraleSinistro je napisao/la:Sve slabosti Bonuccia bi izasle na vidjelo kad bi igrali sa 4 odzada.Jos ako bi bekovi bili veoma ofanzivni i ne bi se cesto mogli vracat da zatvore kontre ili slicno Bonucci sam ili sa jos jednim stoperom bi tek grijesio.On je super kad imaju do njeg jos dvojica stalno nazad.Al eto ide dobro do sad.
Zato njega fino na klupu, Barzagli i Chiellini štoperi, Kwadwo i Licht na bokovima, MVP u sredini, Gio i Vučko na krilima i Quaglia u sredini.

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 01 dec 2012, 23:24

IlCapitano je napisao/la:[
Ma naravno. Pirlo, Buffon, Barzagli, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Vučinić, Matri, Pepe nisu igrali nikako prošle godine, sve su ova trojica pobijedila + ni Conte nije bio na klupi nego su i to njih trojica stigla odraditi.

Stvarno ne razumijem ljude poput tebe koji imaju potrebu pljuvati kad se pobjeđuje, kakve god pobjede bile. :roll:
Sve dok ti ne skontas da kritika nije pljuvanje neces mene i slicne razumjet.Jbe se meni sto smi mi pobijedili ako cemo se mucit u ostatku sezone jer ocigledno da kreativnost napada je ravna nuli.Znas da bi bio dobar moras bit konstantan i gledat u detalje i ispravljat slabosti.E sad ima nas kojima pobijeda zamaze oci pa dodje truhljavi milansa Mexesom pa ne mozes akcije sastavit i gle svi se cude kako to, pa to je truhljavi milan, jest truhljavi i slabi milan al zato i takav nam napravi bunker ko da su Chelsea od prosle sezone.Kako god, ja nikad necu bit zadovoljan sa napadom Juventusa sve dok Vidal i Marchisio budu davali odlucjuce golove i donosili nam bodove a Vucinic kad izgubi loptu stane i gleda Bonuccia kako se muci da je oduzme, ma znas sta, pola plate bi mu oduzeo zbog tog gledanja,jbo ga njegovi vic potezi to nek raji na rekreaciji pokazuje.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 dec 2012, 23:27

LateraleSinistro je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:[

Sve dok ti ne skontas da kritika nije pljuvanje neces mene i slicne razumjet.Jbe se meni sto smi mi pobijedili ako cemo se mucit u ostatku sezone jer ocigledno da kreativnost napada je ravna nuli.Znas da bi bio dobar moras bit konstantan i gledat u detalje i ispravljat slabosti.E sad ima nas kojima pobijeda zamaze oci pa dodje truhljavi milansa Mexesom pa ne mozes akcije sastavit i gle svi se cude kako to, pa to je truhljavi milan, jest truhljavi i slabi milan al zato i takav nam napravi bunker ko da su Chelsea od prosle sezone.Kako god, ja nikad necu bit zadovoljan sa napadom Juventusa sve dok Vidal i Marchisio budu davali odlucjuce golove i donosili nam bodove a Vucinic kad izgubi loptu stane i gleda Bonuccia kako se muci da je oduzme, ma znas sta, pola plate bi mu oduzeo zbog tog gledanja,jbo ga njegovi vic potezi to nek raji na rekreaciji pokazuje.
Pričaj ti šta god hoćeš, ali kad neko dođe i kaže kako su 2 od 3 ključna igrača večeras **** klocevi, a pišali su po odbrani Torina u drugom poluvremenu, to je pljuvanje, nikakva kritika.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.