Tako mnogi ovdje govore. Covjeku je ovo tek druga sezona cini mi se. Ja mislim da ce napraviti karijeru nije neka mrga samo ide bez kompromisa na svaku loptu ne slepa se ni malo. Ima nesto u njemu. Defanzivno isto nije los kao ni u igri jedan na jedan pod kosem.Mozambik je napisao/la: Plamli je **** koja moze samo zaukcat kad mu neko nabaci, to mu je potencijal
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Nadam se da Hollins u drugom poluvremenu nece sr.ati ovoliko i da ce Mirza zavrsiti sa 20-ak minuta tekmu. Jeste pogrijesio, ali ne mozes mu prepoloviti minutazu.
Na drugoj strani Juka odlican

Na drugoj strani Juka odlican

-
- Kontakt:
Mirza je igrač koji je puno odvisan od playa. Mirza moze da bude velika igračina u slučaju da ima playa kako sto je Goran Dragič i ostali poput njega. Daron Wiliams je vise manje zasluzan da je Mirza postigo sto jeste u Brooklynu.
Znam ja to. Nesto slicno je vjerovatno i kod Mozgova i Juke. Jasno je to meni. Mada stoji sto sam rekao Plumlee je maksimalno iskoristio svoju minutazu u ovih par utakmica. Svaka mu cast. Niko od njega nije ocekivao nesto posebno. Ako je dobar treba momka pohvaliti.LloriS je napisao/la:Brook sa platom vecom od Plumlea bar 10 puta biti na klupi
U nba ti je zakucavanje pola posla covjece.Mozambik je napisao/la:Plamli je **** koja moze samo zaukcat kad mu neko nabaci, to mu je potencijalAjax je napisao/la:Plumlee ce biti odlican centar to se odma vidi i jako je veliki potencijal. CIni se sa je iskoristio ovu povredu Lopeza maksimalno. I sada je i Lopezova pozicija u pitanju.Janez je napisao/la:Znaš da su Netsi otišli u vraga kada je jedan Plaminjo najefikasniji u Netsima uz JJ![]()
Dobice Mirza bar 10-12 minuta u drugom pol
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sve to stoji, samo izbaciti Brooka iz petorke to je nemoguca misija trenutnoAjax je napisao/la:Znam ja to. Nesto slicno je vjerovatno i kod Mozgova i Juke. Jasno je to meni. Mada stoji sto sam rekao Plumlee je maksimalno iskoristio svoju minutazu u ovih par utakmica. Svaka mu cast. Niko od njega nije ocekivao nesto posebno. Ako je dobar treba momka pohvaliti.LloriS je napisao/la:Brook sa platom vecom od Plumlea bar 10 puta biti na klupi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ti brate ko da radiš za Greg Popovicha pa imaš iskustva ko će postati odličan centar, za ove 2 god. ne znam da li je imao 10 utakmica gdje je bio extra, a i to je previše. Večerašnja predstava je super za njega i to mu se ne može osporiti, ali ima on još puno da radi, vježba. Ali kako ga guraju Ameri i kako ima minutažu i ti bi uspio realno. Do sada ima skočnost-odraz, ali tehnika i ostalo je dosta slabo. Ali vidjeti ćemo ako budeš upravu častim te rado.Ajax je napisao/la:Plumlee ce biti odlican centar to se odma vidi i jako je veliki potencijal. CIni se sa je iskoristio ovu povredu Lopeza maksimalno. I sada je i Lopezova pozicija u pitanju.

jedno pitanje z aone koji mozda nesto znaju koji je najbolji WEB browser?Nadam se da ce Mirza bolje odigrat u drugom .Hadje Mirzaaaaaaaaa
Google Chrome brate za mene bez konkurencije najmanje problema sam imao sa njim do sada. 

Trenutno ne samo ako ovako nastavi dobivat ce sve vise i vise minuta. Isto vazi i za Nurkica. Samo sto je njegova konkurencija laksa. Jer ovaj Mozgov stvarno nije neki igrac ako gledamo NBA standarde a i proslu sto sam gledao nije bio nesto dobar. A tek koliki je Jukin potencijal. Mislim da je Juka u dobrom klubu trenutno u ovoj fazi karijereLloriS je napisao/la:Sve to stoji, samo izbaciti Brooka iz petorke to je nemoguca misija trenutno

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 dec 2014, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja imam jedno pitanje za sve ovdje koji ste trenutno online.Iskren odgovor molim.Kad ste počeli gledati live NBA utakmice na streamu i koliko ste pogledali utakmica live NBA prije nego sto je Mirza dosao u NBA???
On je los u svakom segmentu osim zakucavanja.Ajax je napisao/la:Tako mnogi ovdje govore. Covjeku je ovo tek druga sezona cini mi se. Ja mislim da ce napraviti karijeru nije neka mrga samo ide bez kompromisa na svaku loptu ne slepa se ni malo. Ima nesto u njemu. Defanzivno isto nije los kao ni u igri jedan na jedan pod kosem.Mozambik je napisao/la: Plamli je **** koja moze samo zaukcat kad mu neko nabaci, to mu je potencijal
Ofanzivne igre uopste nema, ofanziva mu se svodi na zakucavanje alley oopa. Defanzivno lose, osim poneke blokade.
Klasicni americki talenat u skakanju u vis. Juka je za njega Hakeem vec sad
BosnaSTL je napisao/la:jedno pitanje z aone koji mozda nesto znaju koji je najbolji WEB browser?Nadam se da ce Mirza bolje odigrat u drugom .Hadje Mirzaaaaaaaaa

bas veceras utakmica protiv Dallasa i Mirzinih 34 poena
Dobro necemo vise o Plumlee-ju na ovoj temi.
Sta mu vrijedi kad ima pakase od saigraca. Hajdi sto ona dva imbecila JJJJJJJJJJJJ ne daju lopte, ali eno i krhotina Bogdanovic poce kakiti.LloriS je napisao/la:Dobice Mirza bar 10-12 minuta u drugom pol
Mirza mora traziti trade podhitno, u Denver sa Jukom neka karaju USA

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nece mi NBA league pass na google chrome brate pa sam morao da se prebacim na Explorer .Moram jos pokusat I FIRE foxJanez je napisao/la:Google Chrome brate za mene bez konkurencije najmanje problema sam imao sa njim do sada.
Hmmm ajde oprobaj da obrišeš cookies možda je do toga nešto. Ako ne oprobaj Firefox, a imaš i Operu. Samo ti ja ne bi preporučio IE najmanje je siguran za korištenje loša zaštita osim ako imaš extra antiviruse.BosnaSTL je napisao/la:Nece mi NBA league pass na google chrome brate pa sam morao da se prebacim na Explorer .Moram jos pokusat I FIRE foxJanez je napisao/la:Google Chrome brate za mene bez konkurencije najmanje problema sam imao sa njim do sada.

Vrati seeee

Kolike dude ova ima, kao da je na Romaniji disala 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Sta kazes na ovih 6 minuta? Cim se malo ozbiljnija odbrana odigra on ne moze prici kosuAjax je napisao/la:Dobro necemo vise o Plumlee-ju na ovoj temi.