FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 07 avg 2013, 01:25

nedim1993 je napisao/la:kroos je flopina
Rece navijac ekipe za koju je trofej misaona imenica..

@Boatenk Dobrodosao :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2013, 01:25

Pa zamisli da je ne daj Bože ova generacija ostala bez tog trofeja. Jedan Lahm, Bastian, Bilal, Arjen, Mario itd

Olakšanje nama navijačima, simpatizerima, a i njima :)

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 07 avg 2013, 01:28

effe_sa je napisao/la: To ponavljam, poenta je u tome što je skinut pritisak, mi sada faktički nekoliko godina ne bi morali osvojit LP.
Ovo k'o da sam ja pis'o. :mrgreen:
Samo sam htio da uzmemo tu titulu prosle godine, pa da se odahne. Sad je sve drugačije. Bayern nije klub koji je NEKAD bio dobar. Za pet godina, ako u međuvremenu ne osvojimo nijednu titulu (što je malo vjerovatno), opet će se moći reći da smo skoro osvojili.
Plus, što reče kolega, jedna generacija vrhunskih igrača krunisana jena svom vrhuncu, blizu tridesetim godinama.
Ali svakako se nadam i siguran sam da post neće trajati kao zadnji put, dvanaest dugih godina. ;)

Džaba sve, al' žao mi ba Gustava ljudi.
Još kad vidim da Kirchhoff (otkud dva H u prezimenu :? )ulazi na poziciju šestice, budem ovakav :shock: . Nekad i ovakav :o .
Ne znam da li ga Pep planira tu stalno koristiti, ali mi se ne sviđa uopšte. Dobro, momak je do sad bio sasvim solidan, ali je sigurno lošiji od Gustava. Dosta lošiji.

Zar sve mane koje su nabrojane za Gustu nema i Jan? Kažu spor, ofanzivno slab, nekreativan... A baš će nam štoper od dva metra riješiti te probleme. 'oće, 'oće. :mrgreen:

Dobro je, onaj se okren'o poeziji, konačno shvatio da fusbal nije njegova disciplina. Doduše i ovo je od drugih preuzeto, al' i to je neki početak. E jest mi drago... :lol:
BoaTenk je napisao/la:mada sam vec duzi vremenski period uz vas al ne komentarisem
Čini mi se da svi ovim riječima počinju forumsku karijeru.
Poruka svima vama koji nas čitate, a kasnije ćete se prijaviti: smislite drugačiji ulet. :mrgreen:
Dobrodošlica Tenče.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 avg 2013, 01:40

Neutral je napisao/la:Pa zamisli da je ne daj Bože ova generacija ostala bez tog trofeja. Jedan Lahm, Bastian, Bilal, Arjen, Mario itd

Olakšanje nama navijačima, simpatizerima, a i njima :)
Da , da. :)

A slici daje dodatnu moć čovjek koji je prosao iza njih dok se oni grle.
Čovjek koji je napravio poteze koji su bili neophodni da se popune praznine Bayerna iz 2011 / 12 sezone.
Ćelo kojem moramo biti zahvalni jer ono sto je uradio odkad je dosao je podjednako bitno kao i Arjenov gol u 90 minuti.

Mogla bi ova dvojica ovako i poslije Svjetskog da se grle.
Sazreli su po meni dovoljno da Elf to titule odvedu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2013, 01:43

Teško dok je modnog gurua.

Sammer je pun pogodak za Bayern. Kad se sjetim Nerlingera...nije imao tu čvrstoću i stisnutu šaku kada je trebalo zagalamiti. Bio je previše "dobar" i to ga je koštalo posla.

Gledao sam danas malo Gaal-a, koji general, epic.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 07 avg 2013, 01:52

JetSet_Hantraga je napisao/la: Samo sam htio da uzmemo tu titulu prosle godine, pa da se odahne. Sad je sve drugačije. Bayern nije klub koji je NEKAD bio dobar. Za pet godina, ako u međuvremenu ne osvojimo nijednu titulu (što je malo vjerovatno), opet će se moći reći da smo skoro osvojili.
Plus, što reče kolega, jedna generacija vrhunskih igrača krunisana jena svom vrhuncu, blizu tridesetim godinama.
Ali svakako se nadam i siguran sam da post neće trajati kao zadnji put, dvanaest dugih godina. ;)
Nemoj toga, ja se razbac'o izjavama da do 2017-e stižemo Milan 8-)
No, sve je već rečeno.Pritisak je skinut, glavni igrači su u najboljim godinama pomognuti najvećim svjetskim talentima i perfektnom mladošću(valjda se 'vako kaže :P ).Uz sve to, moderan trener s kojim (vjerujem) možemo samo naprijed.A tek sa kakvom će lakoćom najveće "zvjerke" igrati sad(Robben pogotovo).
Dakle, svi uslovi za dugoročnu dominaciju su tu, samo treba one sportske sreće i motiva.Ovo prvo je uvijek diskutabilno al zna se ona narodna, ovo drugo bi trebalo biti još lakše(ljudi su nalazili motiv nakon onako šokantnih poraza, sada bi trebalo biti i lakše a ovim novajlijama su same titule dovoljan!)

Da se vratimo Kroosu.Ima 23 godine, fudbal u malom prstu, inteligenciju(bilo koje vrste) na ogromnom nivou i samim tim, može samo napredovati.Ali, činjenicom da i najveći "hater" istog još uvijek vjeruje i stavlja ga na avatar dovoljno govori o svemu pa dalja diskusija nije potrebna :P O ovoj temi se vidimo narednih godina kada isti sa voljenim klubom nakupi titula, avliju da ogradi 8-)

Usput, dobrodošlica novajlijama!
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 avg 2013, 01:58

Sjetimo se samo Bastiana u pocetku 20-ih godina.
Farbanje kose, lakiranje noktiju, svaki Euro sve vise frizura ko u jazavca.

Tad je sam otresao jedan Portugal, pa ga nezrelost kostala protiv Hrvatske...
Znaci sa 23 je imao mnoge mane ali je opet bio krilo i ogroman potencijal.
Sto Neutral kaze lutao mnogo sezona.
Ponasanje mu bilo blaza verzija Ballotelija.

Onda je prekomandovan u sredinu i od 2009 nadalje vremenom se navikava i postaje najbolji veznjak svijeta.
Sazrio momak u potpunosti.

Sad pogledajte Kroosa i njegovo ponasanje i igru sa 23 godine.
Zreo momak i vec polako za 2-3 sezone moze poceti mjenjati Bastiana kao kreatora igre.
Jedina mana mu nedostatak brzine a uz Bilala je vec najbolji tehnicar u ekipi.
U pravu si @S-Y-L-A-R, pogled na hejterov avatar zatvara diskusiju. :D

Imam kez od uha do uha kad ga vidim :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 avg 2013, 03:10

BadrHari je napisao/la:Sad pogledajte Kroosa i njegovo ponasanje i igru sa 23 godine.
Zreo momak i vec polako za 2-3 sezone moze poceti mjenjati Bastiana kao kreatora igre.
On ako je najbolji tehnicar iza Ribery-a ja stvarno onda nezz, momak je dobar ne blatim ga kao ostali, ali nemojmo ga ni uzdisati u nebesa.
Je li se mogu on i Götze porediti? On i Robben, Alcantara, Alaba???

Mislim da ne mogu!
:D
Stern des Südens

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 avg 2013, 03:16

Tehnicki: Thiago>Ribery>=Gotze>Robben>Kross.

Jel to to ? :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2013, 04:09

Da otklonimo zauvijek tu dilemu zvanu sposobnost Toni Kroosa.

Toni Kroos, 23 godišnjak iz Bayerna je rođen u Greifswaldu. Sa samo 17 godina punio je sve moguće novine sa svojim sjajnim partijama na svjetskom prvenstvu u-17 u 2007 godine u Južnoj Koreji. Tada se poigravao sa svojim protivnicima pokazajući sav svoj potencija. Sjećam se kao jučer kada sam sa prijateljima prilčao o Kroosu kao velikom talentu, igraču, ma superstar. Zanimljivo je da je za Njemačku do 17 godina odigrao čak 38 meča i postigao je 18 golova iako igra u veznom redu. Na tom prvenstvu je proglašen za najboljeg igrača.

On je došao u Bayern 2006 godine za sumu od 2.3 miliona eura. Tada ja imao samo 16 godina. Većinom je igrao za juniore, kasnije u drugom timu. 2009 je posuđen Leverkusenu gdje je u prvoj sezoni bio solidan, dok je u drugoj briljirao postigavši 9 gola uz velikih 12 asistencija. Mislim da je Leverkusen završio tada na drugoj poziciji no nisam siguran. Nakon te sjajne sezone se vraća u Bayern gdje je stagnirao jednu sezonu, te posljednje dvije gdje se probudio pokazujući u nekim mečevima svoju čaroliju.

Za Elf ima već 35 nastupa i 4 gola.

E sada te neke usporedbe. Prije svega želim napomenuti da je Toni ozbiljan momak, nema tu neke glume i neozbiljnosti iako je već mlad postao poznat. Nema tu ludovanja po klubovima, opijanja. Prati dosta tenis, ima djevojku, uglavnom nikad nije popunio neke novine sa nekim glupostima koji nemaju veze sa fudbalom. Samim tim je pokazao o kakvoj se ličnosti i karakteru radi što se i oslikava na samom terenu. Nesebičan je, pravi timski igrač, ne gleda ličnu statistiku da popunio neki zbir golova i asistencija. Tehnički je među najboljim igračima na svijetu, ima pregled, ima taj pas, centaršutevima pogađa trepavice saigrača. Njegov najveći problem je "nestanak" na terenu u nekim mečevima. Momak se ne nudi dovoljno, kao da ne želi preuzeti ulogu kojom bi eksplodirao. Dosta me podsjeća na Bastiana koji je igrao lijevo krilo, desetku, kasnije čak i lijevog beka. Tako je bilo sve dok nije došao na poziciju zadnjeg veznog gdje briljira. Toni po meni ima veći potencijal, čak veći da bude bolji igrač od samog Bastiana Schweisteigera. Još je veoma mlad, 23 godine, Basty je u tim godinama snimao šutinge sa svojom djevojkom. Toni je onaj tip igrača za kojeg trener može staviti ruku u vatru da neće pogriješiti bez veze. Onaj igrač koji će doći iz drugog plana i utišati protivničke gledatelje i probuditi ih u realnost.

Ja sam ga 100x kritizirao, naravno da ne čita ovaj forum, možda ne čita niti jedan, no kritika = davanje još više od sebe na treningu, terenu jer je Toni pravi profesionalac. Lično ga vidim kao našeg novog Đenerala nakon što Basty ostari malo, a do tada može igrati u veznom redu bez problema gdje stiče potrebno iskustvo za najvažniju poziciju u timu, za onu koja spaja odbranu sa napadam, pozicija modernog zadnjeg veznog igrača što se igra kod Pep-a.

Sretno mu, navijam za njega kao što sam ranije rekao.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 avg 2013, 10:58

@Boatenk, dobro doš'o, jao kakav nick :mrgreen: , ma nema šanse da prodamo Krossa, čovjek ti je neka verzija Papeta (malčice lošiji :) ). Ono lijen ali veliki znalac sa loptom, ima taj pas koji u djeliću sekunde može da izbaci svaku odbranu na svijetu. I ja sam nekako bio siguran za njegov odlazak al' sad nema ništa od toga. Jedva čekam da Gecinjo zaigra da vidimo šta zna ovaj malac :evil: @Neutral šta se to s' tobom dešava ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 avg 2013, 11:02

Poz.momci ,nisam nesto posebno pisao par dana , sto se tice ovoga izbora za najboljeg igraca sezone ,meni je ovo nesto mutno i cudno ,ajde ribery sto je pokazao i dokazao da je vrijedan da udeje u uzi krug za najbolge igraca evrope ,pa hajde uredu i ronaldo kao najbolji strijelac,a ubjeden sam da je ribery bio najbolji strijelac Lp,uz solidno zalagnje i davanje sebe kroz sezonu nebi usao u taj krug jer je ovaj danasnji fudbal sve postalo **** ekonomija ,od ronada su stvorili **** marketinski brend ,pa makar igrao ispod svojih mogucnosti ,sve je u parama i marketingu nazalost ,dolazimo do mesija zasto on,mesi apsolutno nikako nije zasluzio da uzdej u ovaj krug ,tu je trebao arjen i li lewa upasti moci koji su doprinijeli usvakom pogledu klubovima ,ali kazem nazalost ovo je **** hiper potrosacko drustvo ,sv e se vrti oko fakinskog novca.Nadam se da ce bilal uzeti tu nagradu zasluzio je vise i nego i mesi i ronaldo zajedno prosle sezone ,nosio je dio veceg tereta u bayernu na svim frontovima,kazem nadam se jer ovo sto se zadnjih godina radi pocinje liciti malo na sprdanciju sa osali velikim nogometasima u evropi ,naravno tu su mesi i ronaldo nedodirljivi i redovni ucesnici uzega kruga,pa makar igrali prosjecnu seoznu,kazem smjesno je ovo sto se radi u ime para zadnjih godina .Nadam se da ce ovaj put razum i znanje presuditi i da ce nagrada pripasti jusufu bilalu.ZASLUZIO JE.

PS:dobrodoslica novajlijama 8-)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 avg 2013, 11:44

Neutral je napisao/la:Da otklonimo zauvijek tu dilemu zvanu sposobnost Toni Kroosa.

Toni Kroos, 23 godišnjak iz Bayerna je rođen u Greifswaldu. Sa samo 17 godina punio je sve moguće novine sa svojim sjajnim partijama na svjetskom prvenstvu u-17 u 2007 godine u Južnoj Koreji. Tada se poigravao sa svojim protivnicima pokazajući sav svoj potencija. Sjećam se kao jučer kada sam sa prijateljima prilčao o Kroosu kao velikom talentu, igraču, ma superstar. Zanimljivo je da je za Njemačku do 17 godina odigrao čak 38 meča i postigao je 18 golova iako igra u veznom redu. Na tom prvenstvu je proglašen za najboljeg igrača.

On je došao u Bayern 2006 godine za sumu od 2.3 miliona eura. Tada ja imao samo 16 godina. Većinom je igrao za juniore, kasnije u drugom timu. 2009 je posuđen Leverkusenu gdje je u prvoj sezoni bio solidan, dok je u drugoj briljirao postigavši 9 gola uz velikih 12 asistencija. Mislim da je Leverkusen završio tada na drugoj poziciji no nisam siguran. Nakon te sjajne sezone se vraća u Bayern gdje je stagnirao jednu sezonu, te posljednje dvije gdje se probudio pokazujući u nekim mečevima svoju čaroliju.

Za Elf ima već 35 nastupa i 4 gola.

E sada te neke usporedbe. Prije svega želim napomenuti da je Toni ozbiljan momak, nema tu neke glume i neozbiljnosti iako je već mlad postao poznat. Nema tu ludovanja po klubovima, opijanja. Prati dosta tenis, ima djevojku, uglavnom nikad nije popunio neke novine sa nekim glupostima koji nemaju veze sa fudbalom. Samim tim je pokazao o kakvoj se ličnosti i karakteru radi što se i oslikava na samom terenu. Nesebičan je, pravi timski igrač, ne gleda ličnu statistiku da popunio neki zbir golova i asistencija. Tehnički je među najboljim igračima na svijetu, ima pregled, ima taj pas, centaršutevima pogađa trepavice saigrača. Njegov najveći problem je "nestanak" na terenu u nekim mečevima. Momak se ne nudi dovoljno, kao da ne želi preuzeti ulogu kojom bi eksplodirao. Dosta me podsjeća na Bastiana koji je igrao lijevo krilo, desetku, kasnije čak i lijevog beka. Tako je bilo sve dok nije došao na poziciju zadnjeg veznog gdje briljira. Toni po meni ima veći potencijal, čak veći da bude bolji igrač od samog Bastiana Schweisteigera. Još je veoma mlad, 23 godine, Basty je u tim godinama snimao šutinge sa svojom djevojkom. Toni je onaj tip igrača za kojeg trener može staviti ruku u vatru da neće pogriješiti bez veze. Onaj igrač koji će doći iz drugog plana i utišati protivničke gledatelje i probuditi ih u realnost.

Ja sam ga 100x kritizirao, naravno da ne čita ovaj forum, možda ne čita niti jedan, no kritika = davanje još više od sebe na treningu, terenu jer je Toni pravi profesionalac. Lično ga vidim kao našeg novog Đenerala nakon što Basty ostari malo, a do tada može igrati u veznom redu bez problema gdje stiče potrebno iskustvo za najvažniju poziciju u timu, za onu koja spaja odbranu sa napadam, pozicija modernog zadnjeg veznog igrača što se igra kod Pep-a.

Sretno mu, navijam za njega kao što sam ranije rekao.
Sve potpisujem, zato sam sve i citirao..... :)
Samo još dodajem, da je on nekako trom, slabo pokretljiv na terenu, nekad predugo čeka loptu, često odigrava previše sigurne pasove. Nekako previše je naviknut na to da odigrava pas prema krilima i slično. Često se svodi sve na isti šablon, a prije je bilo mnogo više fantazije, pozitivne otkačenosti u njegovoj igri.
Ipak i sada zna zadivit nekad lijepim pasovima, dobrom organizacijom, te povremeno i prelijepim golovima.
Međutim, nekako je on protiv nekih protivnika beskoristan, potone samo. Pošto smo imali strpljenja sa Schweinijem, moguće da ćemo imati i sa Kroosom. Samo što mi je ovaj prvi ipak nekako malo brže napredovao, iako je i njemu dato dosta vremena da baš postane veliki.
Kroos je na početku karijere bljesnuo i nekako sviju zadivio (ko ga je god tada upratio), a onda su nekako prečesto dolazili kod njega periodi stagnacije....Nije konstantan, to je nekako njegov problem....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 07 avg 2013, 11:57

Matthias Sammer: "wir wollen alle 5 Titel" 8-) 8-) 8-)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 avg 2013, 12:22

momci ocel gocinjo igrat protiv mencehgladbaha
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2013, 12:36

PEP je napisao/la:momci ocel gocinjo igrat protiv mencehgladbaha
Jučer se vratio potpunom treningu. Mislim da će biti spreman, no sumnjam da će ga Pep odmah gurati u prvih 11.

@Centre forward

Ništa, da ne bude da stalno pljujem jer ga kao ne mogu.

@Effe

:)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 avg 2013, 13:58

Rummenige o eventulanoj razmjeni Mandzo za Lewandowskog
"O tome nemam baš ništa za reći. Zato jer do toga neće doći", rekao je Rummenigge pojasnivši:

"S Marijem smo apsolutno zadovoljni. On je za nas vrlo važan igrač. Imamo ugovor s njim još tri sezone.
Situacija s Lewandowskim nešto je sasvim drugo. Ne bih otpisivao mogućnost da u budućnosti Robert i Mario zajedno zaigraju u našem napadu", rekao je Rummenigge.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 avg 2013, 14:29

Nasi celnici potvrdili da je su za Gustava stigle ponude iz Engleske,Rusije,Spanijei Njemacke (Wolfsburg)i da je transfer veoma blizu.

Odlazak Gustava izgleda je samo pitanje vremena.... Steta

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 avg 2013, 14:44

proFCB je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Sad pogledajte Kroosa i njegovo ponasanje i igru sa 23 godine.
On ako je najbolji tehnicar iza Ribery-a ja stvarno onda nezz, momak je dobar ne blatim ga kao ostali, ali nemojmo ga ni uzdisati u nebesa.
Je li se mogu on i Götze porediti? On i Robben, Alcantara, Alaba???

Mislim da ne mogu!
:D
Gotze je tip igraca kod kojeg je izrazen prirodni talenat.
On kao i Messi u 20-oj godini jednostavno ima to nesto, tu neku fudbalsku osobinu od Boga danu zbog koje mu se lopta jednostavno ljepi za nogu dok trci.

Kad krene u solo prodor on jednostavno zaobilazi igrace velikom brzinom.
slika
Tip igraca kod kojeg to izgleda tako lahko ...

Ne poredim ja njega sa Kroosom, ali Toni ima onu tehniku učenu u World Class skolama fudbala.
Primanje lopte kao iz udzbenika, ruka uz tijelo, jaca noga naprijed, glava gore zbog pregleda igre, gradjenje, sve to izgleda kao proizvod dugogodisnjeg treninga i igranja na najvisem nivou. Pravi Švabo.

Dok Gotzinho ima svoj nacin , svoj stil, nepredvidiv je i voli se igrati na terenu.
slika

Imacemo njih dvojicu u ekipi, jedan je malo jaci fizicki jer ipak ima 1.83 M i nerijetko odgura protivnika od lopte.
Dok je drugi nizak ali kao metak brz i prodoran.
Kod jednog cemo traziti smirenost i diktiranje tempa, kod drugog cemo traziti lucidnost i trenutke genijalnosti koji ce prelamati utakmice.

Thiaga sam zaboravio :oops: , ne moram nista pisati kad zna sve sa loptom, iz mjesta otresa protivnike.

Dok je Robben isto sjajan tehnicar ali on prilikom primanja lopte sve mora podrediti ljevici, da bi imao startnost i prodor poslije primanja.
Protivnici znaju sta ce uraditi ali opet nista ne mogu. :)
Onaj gol protiv Barce je savrsen primjer toga.

slika

Ne znam glupo mi ga porediti sa Alabom, jer jeste Alaba trenutno najbolji lijevi bocni na svijetu, ali od njega nismo vidjeli neku fudbalsku svestranost.
Zadatak mu je, odkad je u prvom timu, da bude podrska Riberyu , da se ukljuci iz drugog plana kad je potrebno.
Eventualno ubaci ili osuta.
Jednom je igrao u sredini protiv Domuza u gostima cini mi se, i odigrao je prosjecno, vidjelo se da mu ipak treba prostora da trci da bi predriblao cuvara. Njegovo mjesto je uz aut-liniju.
U Austriji igra ofanzivno, skoro poluspica, i tu pruza odlicne partije ali to je vise zbog toga sto ima slobodu nevidjenu i zato sto je najveca zvijezda tima pa moze raditi sta hoce.

Ovdje sam uporedjivao samo jedan fudbalski atribut a to je tehnika.
Nemojte me pogresno shvatiti, ko god igra u Najboljem i Najuigranijem kolektivu danasnjice ( do dolaska Pepa ) mora da ima tehniku na najvisem nivou. Ukljucujuci traktora i Neuera. 8-)

slika
Samo sad pokusavam analizirati najbolje od najboljih tehnicara.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2013, 14:49

Odličan post, samo da ispravim jedan mali lapsus: 1.82 je visok, a ne 1.83 !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.