Rece navijac ekipe za koju je trofej misaona imenica..nedim1993 je napisao/la:kroos je flopina
@Boatenk Dobrodosao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Rece navijac ekipe za koju je trofej misaona imenica..nedim1993 je napisao/la:kroos je flopina
Ovo k'o da sam ja pis'o.effe_sa je napisao/la: To ponavljam, poenta je u tome što je skinut pritisak, mi sada faktički nekoliko godina ne bi morali osvojit LP.
Čini mi se da svi ovim riječima počinju forumsku karijeru.BoaTenk je napisao/la:mada sam vec duzi vremenski period uz vas al ne komentarisem
Da , da.Neutral je napisao/la:Pa zamisli da je ne daj Bože ova generacija ostala bez tog trofeja. Jedan Lahm, Bastian, Bilal, Arjen, Mario itd
Olakšanje nama navijačima, simpatizerima, a i njima
Nemoj toga, ja se razbac'o izjavama da do 2017-e stižemo MilanJetSet_Hantraga je napisao/la: Samo sam htio da uzmemo tu titulu prosle godine, pa da se odahne. Sad je sve drugačije. Bayern nije klub koji je NEKAD bio dobar. Za pet godina, ako u međuvremenu ne osvojimo nijednu titulu (što je malo vjerovatno), opet će se moći reći da smo skoro osvojili.
Plus, što reče kolega, jedna generacija vrhunskih igrača krunisana jena svom vrhuncu, blizu tridesetim godinama.
Ali svakako se nadam i siguran sam da post neće trajati kao zadnji put, dvanaest dugih godina.![]()
On ako je najbolji tehnicar iza Ribery-a ja stvarno onda nezz, momak je dobar ne blatim ga kao ostali, ali nemojmo ga ni uzdisati u nebesa.BadrHari je napisao/la:Sad pogledajte Kroosa i njegovo ponasanje i igru sa 23 godine.
Zreo momak i vec polako za 2-3 sezone moze poceti mjenjati Bastiana kao kreatora igre.
Jedina mana mu nedostatak brzine a uz Bilala je vec najbolji tehnicar u ekipi.
Sve potpisujem, zato sam sve i citirao.....Neutral je napisao/la:Da otklonimo zauvijek tu dilemu zvanu sposobnost Toni Kroosa.
Toni Kroos, 23 godišnjak iz Bayerna je rođen u Greifswaldu. Sa samo 17 godina punio je sve moguće novine sa svojim sjajnim partijama na svjetskom prvenstvu u-17 u 2007 godine u Južnoj Koreji. Tada se poigravao sa svojim protivnicima pokazajući sav svoj potencija. Sjećam se kao jučer kada sam sa prijateljima prilčao o Kroosu kao velikom talentu, igraču, ma superstar. Zanimljivo je da je za Njemačku do 17 godina odigrao čak 38 meča i postigao je 18 golova iako igra u veznom redu. Na tom prvenstvu je proglašen za najboljeg igrača.
On je došao u Bayern 2006 godine za sumu od 2.3 miliona eura. Tada ja imao samo 16 godina. Većinom je igrao za juniore, kasnije u drugom timu. 2009 je posuđen Leverkusenu gdje je u prvoj sezoni bio solidan, dok je u drugoj briljirao postigavši 9 gola uz velikih 12 asistencija. Mislim da je Leverkusen završio tada na drugoj poziciji no nisam siguran. Nakon te sjajne sezone se vraća u Bayern gdje je stagnirao jednu sezonu, te posljednje dvije gdje se probudio pokazujući u nekim mečevima svoju čaroliju.
Za Elf ima već 35 nastupa i 4 gola.
E sada te neke usporedbe. Prije svega želim napomenuti da je Toni ozbiljan momak, nema tu neke glume i neozbiljnosti iako je već mlad postao poznat. Nema tu ludovanja po klubovima, opijanja. Prati dosta tenis, ima djevojku, uglavnom nikad nije popunio neke novine sa nekim glupostima koji nemaju veze sa fudbalom. Samim tim je pokazao o kakvoj se ličnosti i karakteru radi što se i oslikava na samom terenu. Nesebičan je, pravi timski igrač, ne gleda ličnu statistiku da popunio neki zbir golova i asistencija. Tehnički je među najboljim igračima na svijetu, ima pregled, ima taj pas, centaršutevima pogađa trepavice saigrača. Njegov najveći problem je "nestanak" na terenu u nekim mečevima. Momak se ne nudi dovoljno, kao da ne želi preuzeti ulogu kojom bi eksplodirao. Dosta me podsjeća na Bastiana koji je igrao lijevo krilo, desetku, kasnije čak i lijevog beka. Tako je bilo sve dok nije došao na poziciju zadnjeg veznog gdje briljira. Toni po meni ima veći potencijal, čak veći da bude bolji igrač od samog Bastiana Schweisteigera. Još je veoma mlad, 23 godine, Basty je u tim godinama snimao šutinge sa svojom djevojkom. Toni je onaj tip igrača za kojeg trener može staviti ruku u vatru da neće pogriješiti bez veze. Onaj igrač koji će doći iz drugog plana i utišati protivničke gledatelje i probuditi ih u realnost.
Ja sam ga 100x kritizirao, naravno da ne čita ovaj forum, možda ne čita niti jedan, no kritika = davanje još više od sebe na treningu, terenu jer je Toni pravi profesionalac. Lično ga vidim kao našeg novog Đenerala nakon što Basty ostari malo, a do tada može igrati u veznom redu bez problema gdje stiče potrebno iskustvo za najvažniju poziciju u timu, za onu koja spaja odbranu sa napadam, pozicija modernog zadnjeg veznog igrača što se igra kod Pep-a.
Sretno mu, navijam za njega kao što sam ranije rekao.
Jučer se vratio potpunom treningu. Mislim da će biti spreman, no sumnjam da će ga Pep odmah gurati u prvih 11.PEP je napisao/la:momci ocel gocinjo igrat protiv mencehgladbaha
"O tome nemam baš ništa za reći. Zato jer do toga neće doći", rekao je Rummenigge pojasnivši:
"S Marijem smo apsolutno zadovoljni. On je za nas vrlo važan igrač. Imamo ugovor s njim još tri sezone.
Situacija s Lewandowskim nešto je sasvim drugo. Ne bih otpisivao mogućnost da u budućnosti Robert i Mario zajedno zaigraju u našem napadu", rekao je Rummenigge.
Gotze je tip igraca kod kojeg je izrazen prirodni talenat.proFCB je napisao/la:On ako je najbolji tehnicar iza Ribery-a ja stvarno onda nezz, momak je dobar ne blatim ga kao ostali, ali nemojmo ga ni uzdisati u nebesa.BadrHari je napisao/la:Sad pogledajte Kroosa i njegovo ponasanje i igru sa 23 godine.
Zreo momak i vec polako za 2-3 sezone moze poceti mjenjati Bastiana kao kreatora igre.
Jedina mana mu nedostatak brzine a uz Bilala je vec najbolji tehnicar u ekipi.
Je li se mogu on i Götze porediti? On i Robben, Alcantara, Alaba???
Mislim da ne mogu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.