Pa da na suncu,mene cudi da to nije i vise,to ti je u Bg redovna pojava,cak verovatno ima i vecih temperatura ali metereoloska stanica ne sme da javi,jer bi to bilo vanredno stanje.Donnie Darko je napisao/la:Kakve ovo gluposti ba cujem, da je neki dan u Mostaru zabiljezena temperatura od 56 stepeni celzijusa?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ti znasDevil je napisao/la:Pa da na suncu,mene cudi da to nije i vise,to ti je u Bg redovna pojava,cak verovatno ima i vecih temperatura ali metereoloska stanica ne sme da javi,jer bi to bilo vanredno stanje.Donnie Darko je napisao/la:Kakve ovo gluposti ba cujem, da je neki dan u Mostaru zabiljezena temperatura od 56 stepeni celzijusa?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja sam cuo da je neki dan bilo 80 stepeni u Mostaru
40 na jednoj strani, 40 na drugoj

40 na jednoj strani, 40 na drugoj
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110824064" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosanski "Schumacher"
B. Luka: Za saobraćajne prekršaje dužan 23.000 KM
Vijest koja je jutros potvrđena u banjalučkom Centru javne bezbjednosti može se svrstati u rubriku vjerovali ili ne! Naime, policija u Banjoj Luci "ne zna šta da radi" sa mladićem Ivanom Z. (25) koji je za počinjene saobraćajne prekršaje dužan nevjerovatnih 23.800 KM!
Kako nam je potvrđeno, ove kazne nisu naplaćene jer mladić, koji je rođen u Bosanskom Petrovcu, a sada živi u Banjoj Luci, nema prijavljene imovine, a čak ne posjeduje ni vozačku dozvolu.
Prema saznanjima portala Sarajevo-x.com, Ivan Z. je samo na području Banje Luke počinio 48 saobraćajnih prekršaja. Propise u saobraćaju kršio je i u Bosanskoj Gradišci i to sedam puta, u Mrkonjić Gradu pet, Prijedoru tri, a Prnjavoru devet. Osim u RS-u "Schumacher", kako su policajci već prozvali ovog mladića, prekršajno je kažnjavan i u Jajcu, Bugojnu, Posušju i Konjicu.
"Radi se o prekršajima vožnje motocikla bez položene kategorije, bez prsluka i bez kacige; vožnja putničkog vozila bez položene kategorije, prolazak na crveno, prekoračenje brzine kretanja, korištenju mobilnog telefona tokom vožnje, nezaustavljanje na znak STOP, nekorištenje pojasa i još nekim prekršajima", rekli su u policiji.
Kako saznajemo, zbog nemogućnosti naplaćivanja kazni, bosanski "Schumacher" će najvjerovatnioje vrlo brzo biti upućen u zatvor.
Bosanski "Schumacher"
B. Luka: Za saobraćajne prekršaje dužan 23.000 KM
Vijest koja je jutros potvrđena u banjalučkom Centru javne bezbjednosti može se svrstati u rubriku vjerovali ili ne! Naime, policija u Banjoj Luci "ne zna šta da radi" sa mladićem Ivanom Z. (25) koji je za počinjene saobraćajne prekršaje dužan nevjerovatnih 23.800 KM!
Kako nam je potvrđeno, ove kazne nisu naplaćene jer mladić, koji je rođen u Bosanskom Petrovcu, a sada živi u Banjoj Luci, nema prijavljene imovine, a čak ne posjeduje ni vozačku dozvolu.
Prema saznanjima portala Sarajevo-x.com, Ivan Z. je samo na području Banje Luke počinio 48 saobraćajnih prekršaja. Propise u saobraćaju kršio je i u Bosanskoj Gradišci i to sedam puta, u Mrkonjić Gradu pet, Prijedoru tri, a Prnjavoru devet. Osim u RS-u "Schumacher", kako su policajci već prozvali ovog mladića, prekršajno je kažnjavan i u Jajcu, Bugojnu, Posušju i Konjicu.
"Radi se o prekršajima vožnje motocikla bez položene kategorije, bez prsluka i bez kacige; vožnja putničkog vozila bez položene kategorije, prolazak na crveno, prekoračenje brzine kretanja, korištenju mobilnog telefona tokom vožnje, nezaustavljanje na znak STOP, nekorištenje pojasa i još nekim prekršajima", rekli su u policiji.
Kako saznajemo, zbog nemogućnosti naplaćivanja kazni, bosanski "Schumacher" će najvjerovatnioje vrlo brzo biti upućen u zatvor.
- Boateng_27
- Kontakt:
Sam se lav odo
[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovo staro jos dok je Turska harala...Boateng_27 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sam se lav odo![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ljudi kako se snalazite na ovim vrucinama ja sam malaksal , nikakav ...pritisak mi oba ispod 100...
Nije ova vrucincina normalna,danas ovde u gradu 44 stepena
Ja ne znam sta da radim tj. ne znam gde cu,imamo srece sto su ove noci koliko toliko hladne inace bi najbali totalno ...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- neutralan__
- Kontakt:
Malo Krivaja,malo spavanje.Onda iftar,poslije malo grad i to je to.Nekako se idzrži.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bas gledam Ninja Sasuke u Sarajevu
http://www.sarajevo-x.com/media/images/ ... .11_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sarajevo-x.com/media/images/ ... .12_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sarajevo-x.com/media/images/ ... .11_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sarajevo-x.com/media/images/ ... .12_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nako malo te prozvo ,da se pojaviš na forumu ,nećeš na temi košarke da pišeš ,reko možda dođe na temu chatneno#4 je napisao/la:@legenda, zvao si me nesto![]()
![]()
Pa gde si neno ,kako ide ,kad ćeš pisati jedan veliki post ,da javim kasparovom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Raja nije svjesna kako se ovaj forum cita. Vjeruj meni, pogotovo ove kosarkaske teme, gdje je puno ozbiljnije raje nego na fudbalu. Jednom sam ja u tramvaju sjedio i momci do mene pricaju nesto o Euroligi, i kazu da sam ja napisao da ce dobiti utakmicu ovaj tim, i da igraju na kladionici, a ja sjedim pored njihlegenda reala je napisao/la:Ma nako malo te prozvo ,da se pojaviš na forumu ,nećeš na temi košarke da pišeš ,reko možda dođe na temu chatneno#4 je napisao/la:@legenda, zvao si me nesto![]()
![]()
Pa gde si neno ,kako ide ,kad ćeš pisati jedan veliki post ,da javim kasparovom![]()
Pogotovo na temu KK Bosna, cak sam se pojavio i pred menadzmentom kluba i pred svima ostalim. Ali mozda nekada tu pricam ispricam
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
pazi se ti neno, da te nece ko.... da neces covjeka zeznuti na kladionici, pa si gotov, zato, u tramvaju suti ko...neno#4 je napisao/la:Raja nije svjesna kako se ovaj forum cita. Vjeruj meni, pogotovo ove kosarkaske teme, gdje je puno ozbiljnije raje nego na fudbalu. Jednom sam ja u tramvaju sjedio i momci do mene pricaju nesto o Euroligi, i kazu da sam ja napisao da ce dobiti utakmicu ovaj tim, i da igraju na kladionici, a ja sjedim pored njihlegenda reala je napisao/la:Ma nako malo te prozvo ,da se pojaviš na forumu ,nećeš na temi košarke da pišeš ,reko možda dođe na temu chatneno#4 je napisao/la:@legenda, zvao si me nesto![]()
![]()
Pa gde si neno ,kako ide ,kad ćeš pisati jedan veliki post ,da javim kasparovom![]()
![]()
![]()
![]()
Pogotovo na temu KK Bosna, cak sam se pojavio i pred menadzmentom kluba i pred svima ostalim. Ali mozda nekada tu pricam ispricam![]()
![]()
Izdržati, to je temelj vrline!
Bilo je svega. Od prepisivanja tekstova u Danima i ostalim medijima, do pitanja ko si i sta si

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Ma znama bolan ,naletim u internet centar neki ono ljudi čitaju ove naše komentare ,a nisu regani samo nako ,jedni čitaju ovaj košarkaški pdf i ono kad se o Kapelanu pričalo prije i sad on dobio poziv i oni čitaju ,ja kažem njima e reko čitajte te komentare ima jedan lik neno čovjek sve zna o košarcineno#4 je napisao/la:Raja nije svjesna kako se ovaj forum cita. Vjeruj meni, pogotovo ove kosarkaske teme, gdje je puno ozbiljnije raje nego na fudbalu. Jednom sam ja u tramvaju sjedio i momci do mene pricaju nesto o Euroligi, i kazu da sam ja napisao da ce dobiti utakmicu ovaj tim, i da igraju na kladionici, a ja sjedim pored njihlegenda reala je napisao/la:Ma nako malo te prozvo ,da se pojaviš na forumu ,nećeš na temi košarke da pišeš ,reko možda dođe na temu chatneno#4 je napisao/la:@legenda, zvao si me nesto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pogotovo na temu KK Bosna, cak sam se pojavio i pred menadzmentom kluba i pred svima ostalim. Ali mozda nekada tu pricam ispricam![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
ne spuštam se na tvoj nivo i trebaće tebi neka pomoć oko naočala i itd ,e dobićeš da ne kažem štahodža je napisao/la:legendo samo ti noge vire iz nenine gu.zice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma lahko je tebi, ti imas @legendu, tvoja desna rukaneno#4 je napisao/la:Bilo je svega. Od prepisivanja tekstova u Danima i ostalim medijima, do pitanja ko si i sta si![]()
Ne, ozb. nisam sreo osobu (u bilo kom smislu, da li na netu, ili uzivo...) da bolje poznaje bilo koji sport kao sto ti poznajes kosarku. Svaka cast, milina je citati tvoje postove.
Kad si mi rekao ono za Savanovica, ja nisam vjerovao, ali na ovim pripremnim utakmicama sve se ispostavilo tacno.
Izdržati, to je temelj vrline!
legenda reala je napisao/la:ne spuštam se na tvoj nivo i trebaće tebi neka pomoć oko naočala i itd ,e dobićeš da ne kažem štahodža je napisao/la:legendo samo ti noge vire iz nenine gu.zice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
što si nervozan ba
smeta ti vrućina ??
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
nisam nervozan ,samo mi smeta ,što samo ideš od teme do teme i šprdaš se na tuđi račun ,ljudi pitaju za nešto i provališ i odešhodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:ne spuštam se na tvoj nivo i trebaće tebi neka pomoć oko naočala i itd ,e dobićeš da ne kažem štahodža je napisao/la:legendo samo ti noge vire iz nenine gu.zice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
što si nervozan ba![]()
smeta ti vrućina ??
vrućina ne smeta
Nisi papčino prepiso onaj tiket u subotu i više ja s tobom nemam šta pričati ,bitno je da ste ti i Virtu stručnjaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.