Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Devil » 24 avg 2011, 13:13

Donnie Darko je napisao/la:Kakve ovo gluposti ba cujem, da je neki dan u Mostaru zabiljezena temperatura od 56 stepeni celzijusa? :lol:
Pa da na suncu,mene cudi da to nije i vise,to ti je u Bg redovna pojava,cak verovatno ima i vecih temperatura ali metereoloska stanica ne sme da javi,jer bi to bilo vanredno stanje. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 13:16

Devil je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Kakve ovo gluposti ba cujem, da je neki dan u Mostaru zabiljezena temperatura od 56 stepeni celzijusa? :lol:
Pa da na suncu,mene cudi da to nije i vise,to ti je u Bg redovna pojava,cak verovatno ima i vecih temperatura ali metereoloska stanica ne sme da javi,jer bi to bilo vanredno stanje. ;)
Sta ti znas :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 avg 2011, 14:49

ja sam cuo da je neki dan bilo 80 stepeni u Mostaru :!: :!:

40 na jednoj strani, 40 na drugoj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 24 avg 2011, 17:03

http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110824064" onclick="window.open(this.href);return false;

Bosanski "Schumacher"

B. Luka: Za saobraćajne prekršaje dužan 23.000 KM

Vijest koja je jutros potvrđena u banjalučkom Centru javne bezbjednosti može se svrstati u rubriku vjerovali ili ne! Naime, policija u Banjoj Luci "ne zna šta da radi" sa mladićem Ivanom Z. (25) koji je za počinjene saobraćajne prekršaje dužan nevjerovatnih 23.800 KM!

Kako nam je potvrđeno, ove kazne nisu naplaćene jer mladić, koji je rođen u Bosanskom Petrovcu, a sada živi u Banjoj Luci, nema prijavljene imovine, a čak ne posjeduje ni vozačku dozvolu.

Prema saznanjima portala Sarajevo-x.com, Ivan Z. je samo na području Banje Luke počinio 48 saobraćajnih prekršaja. Propise u saobraćaju kršio je i u Bosanskoj Gradišci i to sedam puta, u Mrkonjić Gradu pet, Prijedoru tri, a Prnjavoru devet. Osim u RS-u "Schumacher", kako su policajci već prozvali ovog mladića, prekršajno je kažnjavan i u Jajcu, Bugojnu, Posušju i Konjicu.

"Radi se o prekršajima vožnje motocikla bez položene kategorije, bez prsluka i bez kacige; vožnja putničkog vozila bez položene kategorije, prolazak na crveno, prekoračenje brzine kretanja, korištenju mobilnog telefona tokom vožnje, nezaustavljanje na znak STOP, nekorištenje pojasa i još nekim prekršajima", rekli su u policiji.

Kako saznajemo, zbog nemogućnosti naplaćivanja kazni, bosanski "Schumacher" će najvjerovatnioje vrlo brzo biti upućen u zatvor.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 24 avg 2011, 17:38

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sam se lav odo :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 avg 2011, 18:04

Boateng_27 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sam se lav odo :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Ovo staro jos dok je Turska harala...

Ljudi kako se snalazite na ovim vrucinama ja sam malaksal , nikakav ...pritisak mi oba ispod 100...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 avg 2011, 21:07

Nije ova vrucincina normalna,danas ovde u gradu 44 stepena :? Ja ne znam sta da radim tj. ne znam gde cu,imamo srece sto su ove noci koliko toliko hladne inace bi najbali totalno ...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 avg 2011, 21:15

Malo Krivaja,malo spavanje.Onda iftar,poslije malo grad i to je to.Nekako se idzrži.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 24 avg 2011, 22:45

Bas gledam Ninja Sasuke u Sarajevu

http://www.sarajevo-x.com/media/images/ ... .11_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sarajevo-x.com/media/images/ ... .12_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 00:04

@legenda, zvao si me nesto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2011, 00:07

neno#4 je napisao/la:@legenda, zvao si me nesto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma nako malo te prozvo ,da se pojaviš na forumu ,nećeš na temi košarke da pišeš ,reko možda dođe na temu chat
Pa gde si neno ,kako ide ,kad ćeš pisati jedan veliki post ,da javim kasparovom :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 00:18

legenda reala je napisao/la:
Ma nako malo te prozvo ,da se pojaviš na forumu ,nećeš na temi košarke da pišeš ,reko možda dođe na temu chat
Pa gde si neno ,kako ide ,kad ćeš pisati jedan veliki post ,da javim kasparovom :lol: :lol:
Raja nije svjesna kako se ovaj forum cita. Vjeruj meni, pogotovo ove kosarkaske teme, gdje je puno ozbiljnije raje nego na fudbalu. Jednom sam ja u tramvaju sjedio i momci do mene pricaju nesto o Euroligi, i kazu da sam ja napisao da ce dobiti utakmicu ovaj tim, i da igraju na kladionici, a ja sjedim pored njih :lol: :lol: :lol:

Pogotovo na temu KK Bosna, cak sam se pojavio i pred menadzmentom kluba i pred svima ostalim. Ali mozda nekada tu pricam ispricam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 25 avg 2011, 00:21

neno#4 je napisao/la:
Raja nije svjesna kako se ovaj forum cita. Vjeruj meni, pogotovo ove kosarkaske teme, gdje je puno ozbiljnije raje nego na fudbalu. Jednom sam ja u tramvaju sjedio i momci do mene pricaju nesto o Euroligi, i kazu da sam ja napisao da ce dobiti utakmicu ovaj tim, i da igraju na kladionici, a ja sjedim pored njih :lol: :lol: :lol:

Pogotovo na temu KK Bosna, cak sam se pojavio i pred menadzmentom kluba i pred svima ostalim. Ali mozda nekada tu pricam ispricam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pazi se ti neno, da te nece ko.... da neces covjeka zeznuti na kladionici, pa si gotov, zato, u tramvaju suti ko... :D :D :D
Izdržati, to je temelj vrline!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 00:23

Bilo je svega. Od prepisivanja tekstova u Danima i ostalim medijima, do pitanja ko si i sta si :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2011, 00:24

neno#4 je napisao/la:

Ma znama bolan ,naletim u internet centar neki ono ljudi čitaju ove naše komentare ,a nisu regani samo nako ,jedni čitaju ovaj košarkaški pdf i ono kad se o Kapelanu pričalo prije i sad on dobio poziv i oni čitaju ,ja kažem njima e reko čitajte te komentare ima jedan lik neno čovjek sve zna o košarci :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 avg 2011, 00:26

legendo samo ti noge vire iz nenine gu.zice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2011, 00:28

hodža je napisao/la:legendo samo ti noge vire iz nenine gu.zice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
ne spuštam se na tvoj nivo i trebaće tebi neka pomoć oko naočala i itd ,e dobićeš da ne kažem šta

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 25 avg 2011, 00:29

neno#4 je napisao/la:Bilo je svega. Od prepisivanja tekstova u Danima i ostalim medijima, do pitanja ko si i sta si :lol: :lol:
Ma lahko je tebi, ti imas @legendu, tvoja desna ruka :lol: :lol:
Ne, ozb. nisam sreo osobu (u bilo kom smislu, da li na netu, ili uzivo...) da bolje poznaje bilo koji sport kao sto ti poznajes kosarku. Svaka cast, milina je citati tvoje postove.
Kad si mi rekao ono za Savanovica, ja nisam vjerovao, ali na ovim pripremnim utakmicama sve se ispostavilo tacno.
Izdržati, to je temelj vrline!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 avg 2011, 00:30

hodža je napisao/la:legendo samo ti noge vire iz nenine gu.zice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
ne spuštam se na tvoj nivo i trebaće tebi neka pomoć oko naočala i itd ,e dobićeš da ne kažem šta

što si nervozan ba :D

smeta ti vrućina ?? :roll:
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2011, 00:32

hodža je napisao/la:

što si nervozan ba :D

smeta ti vrućina ?? :roll:
nisam nervozan ,samo mi smeta ,što samo ideš od teme do teme i šprdaš se na tuđi račun ,ljudi pitaju za nešto i provališ i odeš ;)
vrućina ne smeta
Nisi papčino prepiso onaj tiket u subotu i više ja s tobom nemam šta pričati ,bitno je da ste ti i Virtu stručnjaci :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.