Kakvih 15 - 20 milja, pa smetnja su i bazen i dzamija plus parking za taj kapacitet je premali. Da je dole samo stadion moglo bi se majmunisati, ovako vrlo, tesko. Plus sto zemljiste kosta bruku.Amca007 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:54Evo Olimpik Bgm napustio Otoku. Napravili finu pricu na Ilidzi i imaju neki mini kamp dole gdje je Igman igrao kod kampusa. Sada se otvara mogucnost za stadion na Otoci. Nekih 15 do 20 milja sa finim prostorom oko, jer se preko Miljacke moze napraviti ogroman parking prostor i ostali sadrzaji pa cak sve gore do garaze sa trolejbusima jer ce oni vjerovatno biti izmjesteni. Mislim da bi Otoka bila idealna..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Rukovodstvo Ligue 1 odlučilo je da PSG-u dodijeli titulu prvaka nakon što je sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa i tim iz Pariza će se voditi kao šampion za sezonu 2019/2020.
L'Equipe navodi kako je donijeta odluka da konačna tabela bude onanakon 28 odigranih kola, tako da je PSG prvak, a iza njega su Marseille, Rennes koji bi trebali igrati u Ligi prvaka.
U Evropsku ligu bi trebali ići Lille, Reims i Nica, a iz Ligue 1 po svemu sudeći ispadaju Amiens i Toulouse.
Sada se međutim čeka službena potvrda od strane rukovodstva Ligue 1, no po svemu sudeći ova odluka će biti konačna.
Podsjetimo, vlada Francuske je odlučila da fudbala neće biti do septembra i zbog toga je prekinuto prvenstvo ove zemlje.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja mislim da se moze 15 milja napravit, sto bi nama bilo idealno. Ovaj bi se stadion rusio naravno i pravio novi. Lakse nego Kosevo sigurno...Lik je napisao/la: ↑30 apr 2020, 10:18Kakvih 15 - 20 milja, pa smetnja su i bazen i dzamija plus parking za taj kapacitet je premali. Da je dole samo stadion moglo bi se majmunisati, ovako vrlo, tesko. Plus sto zemljiste kosta bruku.Amca007 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 01:54Evo Olimpik Bgm napustio Otoku. Napravili finu pricu na Ilidzi i imaju neki mini kamp dole gdje je Igman igrao kod kampusa. Sada se otvara mogucnost za stadion na Otoci. Nekih 15 do 20 milja sa finim prostorom oko, jer se preko Miljacke moze napraviti ogroman parking prostor i ostali sadrzaji pa cak sve gore do garaze sa trolejbusima jer ce oni vjerovatno biti izmjesteni. Mislim da bi Otoka bila idealna..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Korneri će biti od čokolade, a tribine od marmelade.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Moze li obrnuto?

Paris Saint-Germain proglašen je prvakom Francuske, unatoč tome što je sezona prerano okončana zbog pandemije koronavirusa, javljaju francuski mediji.
Francuska prva liga je otkazana u utorak, ali L'Equipe sada izvještava kako je PSG-u dodijeljen naslov za sezonu 2019/20.
Francuska prva liga je otkazana u utorak, ali L'Equipe sada izvještava kako je PSG-u dodijeljen naslov za sezonu 2019/20.
Sarajevo ljubavi moja.
Teško se na Otoci može napraviti stadion od 15 milja, nema prostora dovoljno. Koševo je nama budućnost. Samo onaj Rogatički papak koči sve.... A mogu sve srediti da hoće....
-
- Kontakt:
U najmanju ruku je krajnje degutantno, da ne kažem neku težu riječ. Znam da si navijač Sarajeva, znam da si redovan na Koševu, a možda i na nekim gostujućim tekmama, ali staviti legendu košpicara na avatar i to prkositi na PDF FK Sarajeva sa tom slikom, ja nemam riječi. Što ne stavi sliku neke naše legende, kada bi to košpicar stavio npr. Haseta ili Papeta. Imam ja finih godina (ne tražim nikakve benefite zbog toga) pa vrlo dobro znam da su naam to najveći dušmani, Široki, Zrinjski, Borac su male mace za ove. Ako imaš imalo soli u glavi, skontaćešskoroalen je napisao/la: ↑29 apr 2020, 22:16@poeta ako je Džekin avatar razlog da me prestaneš poštovat, ti ili neko drugi, kad dođem kući stavit ću na avatar Džeku u Željinom dresu. Ne znam što si sveo ovo na ličnu raspravu. Ja imam svoje mišljenje - ti svoje. Ti bi meni psovao jer se moje mišljenje razlikuje od tvog? Ako je to razlog, psuj slobodno. Ja se neću naljutit, mubarek je mjesec. Ja tebi psovat neću, imaš svoje mišljenje, Papeta si gledao (možda i upoznao), ja nisam. Ja znam dijete kojem je Edin Džeko život spasio, uplatio put u Tursku, operaciju i godinu dana terapija. Jedini uslov je bio da se ne ide u javnost s tim.
Sportski pozdrav. Za mene je ova tema završena. Dao Bog dug život i Safetu Sušiću i Edinu Džeki. Neću da dušu griješim u ovom svetom mjesecu oko nebitnih stvari.![]()
Za mene je ovim sa tobom zaauvijek završena bilo kakva konverzacija, pokazao si kakav si navijač FKS.
P.S. I da, ******* te Džeko

-
- Kontakt:
Ja lažem? Ma, ti si jedna obična budalaPantelija je napisao/la: ↑29 apr 2020, 21:47Vidi, ne zelim biti neko na relaciju dzeko pape.
Samo da kazem da lazes za dzeku.
Iz licnog primjera znam momka kojem je spasio zivot uplativsi 160 ooo maraka u roku sat vremena da se momak spasi.
Znam i porodicu kojoj je napravio kucu i sredio posao privatni da rade ispod 200 ooo nije ulozio tu. Nikad nije to objavio.
Gadno je citati ovo od tebe, kao sta je dao 20 ooo. On tih 10 20 milja daje svako malo jer je osjetljiv na nas narod. Ovo ne pisem jer sam neki onozavaoc edina
Meni je miske , hasan , ibisevic drazi igraci, al napisati ovo za edina u ovom smislu je jadno.
A sto se papeta tice, fina ekipa ljudi koja je spasavala klub 2012 kad je nazvala naseg papeta dobila je jedno veeeeeeeliko NE !

A jadan si ti kada iznosiš neistinite i neprovjerene priče o Papetu (to za 2012) Ma, nemaš ti pojma i, ako si navijač FKS, nemoj iznositi takve laži i špekulacije za najboljeg fudbalera BiH svih vremena.
Mozemo birati dva pobjednika u dvije rubrike.
Najbolji humanitarac igrac svih vremena u BiH
Najbolji igrac svih vremena BIH.
Pape će biti ovo drugo.
Najbolji humanitarac igrac svih vremena u BiH
Najbolji igrac svih vremena BIH.
Pape će biti ovo drugo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Šta nakon ove sezone, novi val virusa se moze ocekivati i na jesen, a obzirom kakva smo banana država i tu ce biti nekih pomjeranja, a europska takmičenja tek mislim da nema sanse da ce se igrati, pogotovo tu nas nema. Sumnjam da će se igrat kvalifikacije, da mi gostujemo npr u Skandinaviji a na kraju krajeva i oni da dođu ovdje.
Baš ćemo mi poželit našeg mangupa i zaželit se igara terenu.
Baš ćemo mi poželit našeg mangupa i zaželit se igara terenu.
-
- Kontakt:
Moze , ali 3-4 uslova imamo , za promjenu toka Miljacke :
1. Kolektor izmedju CV i Otoke ( precistac do te mjere da voda bude "pitka" )
2. Jedna mini centrala za MZ Svrakino 1 , 2 i 3 da ima svoju struju (visak prodati u korist Doma Kulture ŠS )
3. Izvrsiti poribljavanje i to samo potocnom pastrmkom
4. Napraviti bazen (dubina 1 m.) za raju 65+ i -18 g.
To i jos samo svima u kinoSvra platiti doprinose (244 KM) i minimalac 1.000 KM . Nas ce zastupati FH "Malina"(deklarisani manijak - sto je nazalost vecina u dragom Svrakinu .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 01 maj 2020, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 07:56
U prodaji brendirane zaštitne maske
A nejma kupit u Svrakinom
Morto intervenisi za neko prodajno mjesto u Svrakinom
Ima interesanata za kupit
Pasa moj : Ti , Deba , Seki , Brat invalid (momak u kolicima- veliki Pitar - stalno na atletskoj stazi Koseva) , onaj iz pekare i moja malenkost . Mozda ima jos 3-4 koje ne poznam (mladji momci) ne bi prodali ni 20 kom. , do tad ce mrcina Covid uteci

PS . Onaj iz Duhanprometa bi samo govorio (Manijak):"Ne drzim "
-
- Kontakt:
@Pantelija , @alendzeko
i @AN - Trojni pakt(Njemacka,Italija,Japan) ili ti Zla Horde .
@bordopoeta oba su stvarno velemajstori igre . Nije Edin Zeljina legenda (zaduzio ih jeste najvise u istoriji, ali se samo ocesao o Zelju) , a po mom jeste legenda BiH .
Pape je madjionicar i ja kad bi oni bili savremenici , izabrao bih Papeta u svoju ekipu , dakle prije Edina .
Poeta kome bi Vahidin dao Kosevo u ono vrijeme , kad je bio nesto kao direktor ? Malo je naivno , da se on puno pitao u toj prici , ono da je njegova zadnja .

@bordopoeta oba su stvarno velemajstori igre . Nije Edin Zeljina legenda (zaduzio ih jeste najvise u istoriji, ali se samo ocesao o Zelju) , a po mom jeste legenda BiH .
Pape je madjionicar i ja kad bi oni bili savremenici , izabrao bih Papeta u svoju ekipu , dakle prije Edina .
Poeta kome bi Vahidin dao Kosevo u ono vrijeme , kad je bio nesto kao direktor ? Malo je naivno , da se on puno pitao u toj prici , ono da je njegova zadnja .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 01 maj 2020, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
E neka si vala , bio je i vakat . Ne mislim na izolacijufera je napisao/la: ↑29 apr 2020, 10:14nek djeca igraju a one starije cuvati od zarazeSamozdravlje je napisao/la: ↑28 apr 2020, 16:39- Dobar post , ma sta dobar odlican . Najbolji post od pojave mrcine Covida 20 . Ne iznenadjuje ovako dobar post , kad dolazi od drugog najinformisanijeg forumasa na ovom forumu . @fera jesi li izasao iz samoizolacije ?![]()
izasao u ponedeljak pobjegao od žene malo hahaha

Ako smo pri parama i mozemo kupit onaj stadion na otoci ja bi to uradio bez imalo razmisljanja, jer ako nebudemo ubrzo reagovali po tom pitanju vrlo brzo cemo doc u situaciju da pocnemo gledat plac po zucu hrasnici semizovcu
Uzet otoku i onda vidjet gdje bolje pravit stadion a gdje kamp.
Meni se cini da bi se mogo od 10000 stadion napravit na otoci
Uzet otoku i onda vidjet gdje bolje pravit stadion a gdje kamp.
Meni se cini da bi se mogo od 10000 stadion napravit na otoci
- RajaBa1983
- Kontakt:
SARAJEVO ŠAMPION, OOOOOOO!!!! IZAĐITE NA BALKONE, POZDRAVITE ŠAMPIONE!!
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, fera, johntravolta123, keli, laznokrilo, mnon46, NazorUso, tajsamja, Vanja8, zagorski i 122 gosta.