Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Mozes li mu ista Bautista 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
bježi jbte... na 1.20 se čovjek mora grčiti sa jednim od najvećih snookeraša na svijetu..GazijaKalesija je napisao/la:
btw jesil gledao Selbya?Jedan half century onaj momčić i zamalo da ga uzme na kraju

stvarno je jak postao mali white, bit će ga užitak gledati ubuduće..
a drago mi je da sam preskočio starog lisca i velikog varalicu higginsa.. Evo gubi 9-7.. A to je jos i dobro kako je bilo maloprije. također 1.20
U desetom selu živi Antuntun!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Jbg, kad Selbyu uzmeš toliko frameova u onakvom razvoju situacije, stvarno poštovanjebevanda4 je napisao/la:bježi jbte... na 1.20 se čovjek mora grčiti sa jednim od najvećih snookeraša na svijetu..GazijaKalesija je napisao/la:
btw jesil gledao Selbya?Jedan half century onaj momčić i zamalo da ga uzme na kraju
![]()
stvarno je jak postao mali white, bit će ga užitak gledati ubuduće..
a drago mi je da sam preskočio starog lisca i velikog varalicu higginsa.. Evo gubi 9-7.. A to je jos i dobro kako je bilo maloprije. također 1.20

Ovaj mekmanus dobi Williamsa 3,50, evo i danas će izgleda...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
da.. selby je kralj takvih situacija, to mu nitko ne može osporiti..GazijaKalesija je napisao/la: Jbg, kad Selbyu uzmeš toliko frameova u onakvom razvoju situacije, stvarno poštovanjeZna se ko je kralj tih frejmova za 'znojenje'
![]()
Ovaj mekmanus dobi Williamsa 3,50, evo i danas će izgleda...
žao mi je što vam nisam mcmanusa preporučio protiv williamsa, inače mi je u naviku ušlo igrat kontru na oronulog Marka.. S druge strane, danas protiv Higge ipak ne bih "imao muda" odigrati Mcmanusa.. Kolika god varalica bio, Higgins je 4-erostruki svjetski prvak.. nije za šalit se.
Sljedeće kolo igraju dvojica najstarijih u ovogodišnjem sp-u.. Mcmanus i Doherty.
Prednost ide Allanu naravno.. Momentum je ipak na njegovoj strani.. A izbaciti dva svjetska prvaka iz najelitnijeg natjecanja nije mala stvar. Po meni pada i treći! (doherty osvojio SP '97)
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa kako je moguce da je toliki majmun ovaj Bautista, napravi brejk povede 1-0 i ne moze sacuvat prednost ko kakva picka 

Alessandro Del Piero !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pu **** ti familiju nesposobnu, hoda majmuncina sve mu ****.
Alessandro Del Piero !
Gdje se moze pratiti rezultat 2. hrvatske lige...nema ih na rezultatima 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Kako covjek da cuva zivce kad gleda ovako kriminalan mec, **** ti Bautista komplet familiju dabogda ti ovo bio zadnji teniski mec.
Alessandro Del Piero !
Valjda bude ovdje http://www.livescore.com/soccer/croatia/johnnyyK je napisao/la:Gdje se moze pratiti rezultat 2. hrvatske lige...nema ih na rezultatima
sreca predade paire gejm prije kraja
da i mene sreca jednom pogleda 

sumnjam.. livescore ce objaviti SKR (samo konačan rezultat).jopaa7 je napisao/la:Valjda bude ovdje http://www.livescore.com/soccer/croatia/johnnyyK je napisao/la:Gdje se moze pratiti rezultat 2. hrvatske lige...nema ih na rezultatima
A za pratiti možete probati hrv teletext stranicu 661 ili https://www.supersport.hr/live_rezultati/index.html
Sumnjam i ja ali opet...supersport 661 / germania 731(ako se ne varam) ili nesto slicnobevanda4 je napisao/la:sumnjam.. livescore ce objaviti SKR (samo konačan rezultat).jopaa7 je napisao/la:Valjda bude ovdje http://www.livescore.com/soccer/croatia/johnnyyK je napisao/la:Gdje se moze pratiti rezultat 2. hrvatske lige...nema ih na rezultatima
A za pratiti možete probati hrv teletext stranicu 661 ili https://www.supersport.hr/live_rezultati/index.html
i psk 691 cini mi se..jopaa7 je napisao/la: Sumnjam i ja ali opet...supersport 661 / germania 731(ako se ne varam) ili nesto slicno
661 sam namjerno napisao, jer sam samo kod supersporta vidio rezultate 2. hrv. lige na teletekstu.. al tko zna, vrijedi probati i ostale. Uostalom, saznat ćete rez kad se zacrvene parovi na tiketu, od puste mafije koja hara dotičnom ligom

zelina 1-0 protiv dugopolja 

logicnoSeaman je napisao/la:zelina 1-0 protiv dugopolja
- Titova-Juga
- Kontakt:
Costaa33 je napisao/la:pa normalno da je se okanit treba nego sta drugo, najvaznije je sto spasis zivce, nije ni do para tolko koliko do zivaca... znam po sebi, ja poludim totalno... treba samo za vikend odigrat ta 2 dana i do krc-aTitova-Juga je napisao/la:Pa samo njega čekam!
I 6 faul dobije...![]()
Stvarno ću se okaniti kladionice...
Već sam ranije imao jednu pauzu od mjesec ipo kad je Toronto pobjedilo Netse. Znači 1 razlike za Netse i imaju loptu sa strane.. (Naravno) gube je, ovi kradu i Ross pobjednički koš. Ostalo još par sekundi i Pierce fula tricu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Jel to onda kad je idiot Williams iz auta dodao njihovom igracu, sjecam se kao da je jucer bilo a nisam ih cak ni igrao nego pratio radi rajeTitova-Juga je napisao/la:Costaa33 je napisao/la:pa normalno da je se okanit treba nego sta drugo, najvaznije je sto spasis zivce, nije ni do para tolko koliko do zivaca... znam po sebi, ja poludim totalno... treba samo za vikend odigrat ta 2 dana i do krc-aTitova-Juga je napisao/la:Pa samo njega čekam!
I 6 faul dobije...![]()
Stvarno ću se okaniti kladionice...
Već sam ranije imao jednu pauzu od mjesec ipo kad je Toronto pobjedilo Netse. Znači 1 razlike za Netse i imaju loptu sa strane.. (Naravno) gube je, ovi kradu i Ross pobjednički koš. Ostalo još par sekundi i Pierce fula tricu.

A to su neke stvari zbog kojih bas poludis i to mi je najgore jbo pad ko pad al' kad se nevjerovatne stvari desavaju koje te obaraju e to me bas bas iznervira. Danas meni Bautista da je pri ruci bio nebi se mogao suzdrzat da ga ne odvalim idiot sta je radio.
Alessandro Del Piero !
- Titova-Juga
- Kontakt:
10DelPiero je napisao/la: Jel to onda kad je idiot Williams iz auta dodao njihovom igracu, sjecam se kao da je jucer bilo a nisam ih cak ni igrao nego pratio radi raje![]()
A to su neke stvari zbog kojih bas poludis i to mi je najgore jbo pad ko pad al' kad se nevjerovatne stvari desavaju koje te obaraju e to me bas bas iznervira. Danas meni Bautista da je pri ruci bio nebi se mogao suzdrzat da ga ne odvalim idiot sta je radio.
Upravo o toj noći je riječ

Šta je to Bautista kreten radio

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma levat bukvalno se seta po terenu ne trci nego seta u toku poena, neshvatljive poteze pravi i kao takav napravi brejk povede u 3. setu 1-0 i nije u stanju zavrsit mec jos poklone neke koje nije koristio ma fuj 

Alessandro Del Piero !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Napadaju al' nece u gol i eto 2-0 nazalost mislim da vise nemaArhitekt je napisao/la:Ima li kakve sanse da okrene ovaj Partizam mater im cetnicku ****

Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.