Kad sam govorio da dugo gore igrace nisma gledao u Sarajevu od njega,Krpica i ovog Brzog pocese me ljudi napadat! Ovaj Husic je bio odlican u HR ligi,kod nas je bio ocajan,patnja ga je bilo gledati kako se vuce po terenu,znaci smece od igraca! Kod nas je takodje bio jedan od placenijihzla2 je napisao/la:jos je nas najplaceniji igrac,pa ja bi od sramote barem oznojio malo dres,dabogda zoru u Slobodi ne docekoHerLutwoII je napisao/la:Takav foler.setac i smradina nije igrao od vremena Milana Pecelja(tri prsta navijacima u Orasju) u Slobodi.zla2 je napisao/la:Husicu smradu jedan m.a.r.s iz svetinje,manekenska p.i.c.k.o (mislim na fudbalera),kakvo g.o.v.n.o od igraca,nevjerovatno
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma nas j.e.b.e sto imamo losiji medjusobni s jedinstvom,sad prakticki nemas 3 nego 4 boda minusa,jer moras cekat 2 njihova kiksa
Gorki je napisao/la:Bio ofsajd ili ne,možemo se je*at.Nikakve koristi od toga nema
Vidjet ćemo kako će Bratstvo igrati protiv Jedinstva
Zato sam i napisao da se nadam da ce posteno do kraja da odigraju. P.s cekam onog iz Bihaca sto je imao nesto javno da saopsti vcrs. Nesto veoma bitno hehehehehhe
@SARS
Nemoj care da ja pisem bilo sta. Sto je bilo - bilo je. Ako napisem ovako ili onako za neke cu biti "kompleksas", za neke "onaj sto nema pojma"...
Eto snimak pa prosudjujte sami
Medjutim, ima nesto sto moram napisati, a od vas niko to nije mogao vidjeti. Desilo se ispred same kucice za snimatelja.
Djecak koji je dodavao lopte malo se sapleo i nije dodao loptu onako kako je Efendic zelio. Efendic mu je prisao i nagazio kopackom na dio gdje se spajaju noga i stopalo. Mislim da je kod malca nesto polomljeno, jer je u suzama ispratio ostatak utakmice, a kasnije su ga odveli u hitnu na pregled.
Zaista nepotreban i glup potez Efendica. Ako je vec odlucio da udara, onda je trebao na terenu udarati sebi ravne, a ne djecake.
Nemoj care da ja pisem bilo sta. Sto je bilo - bilo je. Ako napisem ovako ili onako za neke cu biti "kompleksas", za neke "onaj sto nema pojma"...

Medjutim, ima nesto sto moram napisati, a od vas niko to nije mogao vidjeti. Desilo se ispred same kucice za snimatelja.
Djecak koji je dodavao lopte malo se sapleo i nije dodao loptu onako kako je Efendic zelio. Efendic mu je prisao i nagazio kopackom na dio gdje se spajaju noga i stopalo. Mislim da je kod malca nesto polomljeno, jer je u suzama ispratio ostatak utakmice, a kasnije su ga odveli u hitnu na pregled.
Zaista nepotreban i glup potez Efendica. Ako je vec odlucio da udara, onda je trebao na terenu udarati sebi ravne, a ne djecake.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zoom088 je napisao/la:@SARS

Puuj ako je to uradio treba da ga savez kazni ali posto svi znamo kakav nam je savez jos ce dobiti nagradu...Zoom088 je napisao/la:@SARS
-
- Moderator
- Kontakt:
Da to Efendicu nije potrebno da udara djete koje dodaje lopte...
Stvarno nije fer
Stvarno nije fer

Mahh Azmir/Ćiro će to sankcionisati po džepu/utakmicama ugl.bit će kažnjen.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Evo sad jedno pitanje za tuzlake,ovo nije nikakva provokacija,samo me zanima poslije ove utakmice jer pisete da je bila katastrofalna.Jel ova Sloboda sad kvalitetna,i imal kvalitete da udje u PL ?(moze samo odgovor sa DA ili NE)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
DA !Bihac96 je napisao/la:Evo sad jedno pitanje za tuzlake,ovo nije nikakva provokacija,samo me zanima poslije ove utakmice jer pisete da je bila katastrofalna.Jel ova Sloboda sad kvalitetna,i imal kvalitete da udje u PL ?(moze samo odgovor sa DA ili NE)

Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Ja ne znam kakvo je to pitanje, mi imamo dobru ekipu ali danas se desio vjerovatno los dan ili sta vec pa smo izgubili a sigurno da imamo kvalitet da udjemo u PL a vidjet cemo Jedinstvo imali sad kvalitet u ove naredne 2 utakmice ako osovojite 6 bodova ja cu vam prvi cestitat na ulazku u PL.Bihac96 je napisao/la:Evo sad jedno pitanje za tuzlake,ovo nije nikakva provokacija,samo me zanima poslije ove utakmice jer pisete da je bila katastrofalna.Jel ova Sloboda sad kvalitetna,i imal kvalitete da udje u PL ?(moze samo odgovor sa DA ili NE)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa vidio si da smo vas RAZVALILI u Tuzli,poraz može doći bilo kad i bilo gdje.Tako da ova utakmica ništa ne mjenja.Bihac96 je napisao/la:Evo sad jedno pitanje za tuzlake,ovo nije nikakva provokacija,samo me zanima poslije ove utakmice jer pisete da je bila katastrofalna.Jel ova Sloboda sad kvalitetna,i imal kvalitete da udje u PL ?(moze samo odgovor sa DA ili NE)
Konačan odgovor DA.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Stambi, normalno da će reći DA. Jedinstvo da kasni za njima 10 bodova, ja bi ponovo rekao, imamo ekipu za PL, mi ćemo ući.. Desio im se loš dan, isto kao nama sa Igmanom, ne ide lopta u go, nema sreće i to je to.
Gledam ove slike,pa jbt fakat ovaj Ćiro ima čelične živce prije svake tekme milion i jedna slika svako grli da se ufotka dobro čovjek ne pošalje sve u 3 lijepe pm.
Sloboda, Jedinstvo, Bratstvo pa mozda i Rudar (K) su sigurno kvalitetnije ekipe od V. Obarske, Zvijezde, Leotara, Slavije, Radnika, Rudara (P)...
Tako da bi sve ove ekipe mogle igrati PL.
Tako da bi sve ove ekipe mogle igrati PL.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Mislim da ce mnogi nakon danasnje utakmice shvatiti da Sloboda jednostavno ne igra dobar nogomet , da nema igre kakva bi trebala biti s obzirom na igrace i trenera koje ima. Ja sam uvijek govorio da se nista ne moze preko noci , da za sve treba vremena i gledajuci utakmicu Sloboda-Jedinstvo uvjerio sam se u to. Koliko god mi losi bili , ni vi niste bili puno bolji , niste me odusevili i vjerujte da bih priznao i rekao , Sloboda igra dobar nogomet da je to tako. Priznam isto tako da ni mi nismo nista bolji , otkako je Janjos otisao nije to to ali eto , skupljamo bodove. Nista jos nije gotovo , po meni nasa najveca prednost je taj medjusobni omjer jer je to prakticno +1 bod za nas ali nakon ovog danas definitivno se i Bratstvo ukljucilo u borbu za 1 mjesto. Oni su odigrali super i u Bihacu i moze biti da su oni po kvaliteti i igri ispred Slobode i Jedinstva. Bit ce zanimljivo do kraja definitivno
@NKJ nisam ja Stamby pogrijesio si nickove 
Ovo sam pitanje postavio ne iz razloga sto ja mislim da nemate kvalitete,daleko od toga imate sigurno kvalitetnu ekipu,i jos boljeg trenera,ali pitanje je bilo cisto iz razloga sto pisete da Jedinstvo nema kvalitete,da smo vecinu utakmica kupili,a vidite da se i vama desio los dan,da igraci nisu bili na nivou.

Ovo sam pitanje postavio ne iz razloga sto ja mislim da nemate kvalitete,daleko od toga imate sigurno kvalitetnu ekipu,i jos boljeg trenera,ali pitanje je bilo cisto iz razloga sto pisete da Jedinstvo nema kvalitete,da smo vecinu utakmica kupili,a vidite da se i vama desio los dan,da igraci nisu bili na nivou.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
-
- Kontakt:
Pa vrijeme mu je da posalje,nije dosao da se slika i posjecuje okolna mjesta izmedju prvenstvenih utakmica .Zodiac je napisao/la:Gledam ove slike,pa jbt fakat ovaj Ćiro ima čelične živce prije svake tekme milion i jedna slika svako grli da se ufotka dobro čovjek ne pošalje sve u 3 lijepe pm.
Doveli smo ga jer imamo cilj,a to je PL!!! To trazimo,nije ovo akrobarska grupa Harlem koja radi na popularizaciji kosarke,a u ovom slucaju fudbala.
Ne znam sto se se toliko zadali sa kupovinom utakmica, ali realno ako bude fer i korektno vi nemate sta trazit u Gracanici a za Capljinu ako ih podmazete onda cete ih dobit drugacije ne ide sigurno. Ja sam napisao da smo lose odigrali danas i iza toga stojim, da smo imali srece mozda bi i dali barem 1 gol ali sta je tu je.Bihac96 je napisao/la:@NKJ nisam ja Stamby pogrijesio si nickove
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I, šta si nam ono htio reći u subotu naveče ? nešto si čuo što ti je sve razjasnilo, pa si obećao podijeliti sa namaNKJ je napisao/la:Stambi, normalno da će reći DA. Jedinstvo da kasni za njima 10 bodova, ja bi ponovo rekao, imamo ekipu za PL, mi ćemo ući.. Desio im se loš dan, isto kao nama sa Igmanom, ne ide lopta u go, nema sreće i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.