PORODICA ŽELJEZNIČAR !
Vrijeme je da se malo analiziraju potencijali evropski protivnici

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Žali Bože onih utakmica u kojima se kloc Bender forsirao na uštrb Muftića.Lynx je napisao/la: ↑28 maj 2023, 20:09Ako ova ekipa ostane na okupu + dobra pojačanja i ako nam se poklope rezultati drugih ekipa, mogli bismo sljedeće sezone mlatnuti jedan trofej.
Ja sam prije nekoliko sedmica govorio da treba pronaći zamjenu za Muftića a njega klupirati, priznajem grešku, momak se popravio. Danas siguran bio kao da se u Buffona pretvorio.
Vidio sam da tek treba produžiti, pa zbog toga sam i rekao. Iskreno te pitam, da li bi radije da igraš u klubu nešto većeg renomea koji usput igra i kvalifikacije za Euro takmičenje, ili klub koji je trenutno oko sredine tabele. Možda čak i on želi karijeru graditi u nešto mirnijoj atmosferi, nego pred 10ak hiljada navijača na utakmici. Možda našima u klubu nije apsolutno interesantan, možda jeste ali nema uslova koje možemo ispuniti da dođe, ali sigurno da je jedan od najboljih bekova lige, a uz to i mlad. U svakom slučaju, u kojem god klubu da zaigra, siguran sam da će biti jako jako odličan.brig je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:16On ima jos barem godinu sa ŠB ugovorMrAmarOsim je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:01BRAVO MOMCI. Nakon Tuzle pa onda kasnije i Igmana, gdje se sve činilo da je gotovo, na kraju završavamo 3. Čestitke svima koji su učestvovali ove sezone da se izbori ovakav rezultat, od Sablje i njegovih rezultata u prvoj polusezoni, pa onda i Bašića i ovih zadnjih utakmica. Mislim da smo u drugom poluvremenu nakon 2. gola trebali nastaviti napadati, ali otom potom. Sad je vrijeme da se odmorimo nakon teške sezone i već krenemo razmišljati o narednoj. Igrač koji mislim da bi nam legao je odlično, je Moris Valinčić, bek Širokog, jako školovan i ako ga je pratio ko ove sezone, iznio je dosta dobrih rezultata Širokog. https://www.transfermarkt.com/moris-val ... ler/502686
*Standarda,BosniaBoston je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:44Kao što sam rekao, ovo će biti upamćena kao jedna od najsimpatičnijih ekipa naseg Željezničara, nešto poput one iz sezone 14/15 koja je igrala protiv Briža. Zalaganje na nivou i nekoliko istinskih klasa, dovoljno za Evropu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, b00t, Blackwargreymon, Demaaa, Kajkutenjoyer, legendarnadruga, Levin, NekoSaDaleka i 90 gostiju.