FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2013, 18:00

Saurman je napisao/la:Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili. :?
Pa postoji mogucnost otkupa, a ako se pokaze dobro Bayo ce ga sigurno otkupiti ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2013, 18:02

Bundesliga je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili. :?
Pa postoji mogucnost otkupa, a ako se pokaze dobro Bayo ce ga sigurno otkupiti ;)
Znam da postoji mogućnost otkupa ali zašto za svog igrača za 2 godine dati 10 mil kad su ga mogli poslati na posudbu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 avg 2013, 18:03

Saurman je napisao/la:Ove sezone bi Gustavo šansu dobio na kapljku, s obzirom da Pep igra sa jednim zadnjim veznim a u odbrani smo takođe dobro pokriveni što znači da Gusta jednostavno ne želi sjediti na klupi 95% sezone.

Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili. :?
Ima čini mi se u ugovoru da ga mi možemo vratit' nakon nekog perioda, nisam siguran kolika je cifra al' nije ništa strašno
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2013, 18:09

Saurman je napisao/la:Znam da postoji mogućnost otkupa ali zašto za svog igrača za 2 godine dati 10 mil kad su ga mogli poslati na posudbu.
Ma sta je Bayi 10 milki, a mozda Leverkusen nije pristao da ga dovede na posudbu nego su ga htjeli kupiti.
Ako Can zablista kao Kroos tamo, onda tih 10 milki je nista, a ako ne Bayo je na njemu nesto i zaradio.
Leverkusen je poznat po tome da pravi odlicne igrace, neka njega tamo. ;)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 avg 2013, 18:19

Saurman je napisao/la:Ove sezone bi Gustavo šansu dobio na kapljku, s obzirom da Pep igra sa jednim zadnjim veznim a u odbrani smo takođe dobro pokriveni što znači da Gusta jednostavno ne želi sjediti na klupi 95% sezone.

Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili. :?
Cana je prodat zato sto, on nije htio produziti ugovor sa Bajernom pa onda ici na posudbu, pa je jedino ostala ova opcija sa pravom otkupa.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2013, 18:22

slika

Ipak ova trojka ulazi u najuzi krug.

Ono sto je jasno je to da igrac koji odnese ovu nagradu nece dobiti zlatnu loptu. Sve sam misljenja da bi Rona opet mogao izvisiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 06 avg 2013, 18:23

slika

:mrgreen: :mrgreen: n/c

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 avg 2013, 18:25

Uprava radi pogresku! Otisao je Tymo, Can i Gustavo je pred odlaskom, a dosao Thiago.Nemamo se cime braniti, ako Martinez bude igrao stopera. Ovo mi se vec ne svidja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 06 avg 2013, 18:27

Ima Nojer :mrgreen: , Kirchoff :D i Dante :) da igraju tu famoznu poziciju ZADNJI VEZNI

Klare

Post Postao/la Klare » 06 avg 2013, 18:33

Neutral je napisao/la:Kroos
De pošamarajte ga malo,
da nešto slično pišem već bi bio natamburan samo tako. :geek:

Neutral očito ne vidi Kroosove atribute, a mi mu ih nećemo reći, pa nek se pojede. :mrgreen:

Za Gustava nema mjesta, Martinez je jedna klasetina iznad to treba reći ;) ,
a Brazilac je već pomalo i zastarjeli tip igrača sa samo jednom nogom i jednodimenzionalnim pravcem kretanja,
dok je Španac u svakom smislu bolji, korisniji, 'sem klizećeg...

Vodeći se tom politikom onda je i Contento(Bad Boy na moju radost)konačno prekrižen, jer je i još gori ljevak nego li je Gustavo. :)

Pomalo već višak u ovoj ekipi je i Pizo, ne vjerujem da može i po potrebi da uskoči. :?

Kirhof obećava.

Što se tiče stalnih pitanja ko će igrati, nemojte se opterećivati, igraće svi! :!:
U ovakvom atomskom presingu to je neminovnost, sami igrači će moliti da ih se na odmor metne. :mrgreen:

A Gvardo je poznat kao vrsni rotaner, rotator, rotacioner...

Što se tiče kup utakmice s moje strane je ono odlično bilo, 5 golova, Miler obećava nezaboravnu sezonu,
mogao bi nadmašiti svoje prethodne uspjehe, kako je to odličan igrač, vrhunske tehnike i diše ko u dvojice. 8-)

A Bujtiminator ne posustaje 8-) , taman će poslije Boe i Dantea prikovati za klupu. :lol:
Kako je Domuzare prikucao :o ,vau, dok je Lewa sa Bo'om činio šta je htio.
Bujto igrao kod Hicfelda, kod Gaala, kod Hejnke, a evo i kod Gvarde. 8-)
Jedino nije kod Klinse, ali on ne zna isto kao ni ovi ovdje tipa omerbavarac i ostali. 8-)
Ko ih šiša. :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 avg 2013, 19:00

Klare je napisao/la: Za Gustava nema mjesta, Martinez je jedna klasetina iznad to treba reći ;) ,
a Brazilac je već pomalo i zastarjeli tip igrača sa samo jednom nogom i jednodimenzionalnim pravcem kretanja,
dok je Španac u svakom smislu bolji, korisniji, 'sem klizećeg...
GustaF ima bolji sut!
#divovi

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2013, 19:06

Nemoj za Gustava bacit cu ti bombu :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 avg 2013, 19:17

Omerbavarac je napisao/la: Ono sto je jasno je to da igrac koji odnese ovu nagradu nece dobiti zlatnu loptu. Sve sam misljenja da bi Rona opet mogao izvisiti.
Zasto to?
#miasanmia

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 06 avg 2013, 19:34

Šteta bas me @Omer bio obradovao reko evo Schweinie da pokupi najboljeg u Evropi i u Njemackoj. :P
Ovako da podrzimo Bilala, prosle godine je iznenadio Iniesta sto ove ne bi Ribery.

Ali iskreno to je nebitno samo da mi 2 dana poslije dodjele nagrada Chelseau se osvetimo. :evil:

O Gustavu sam razmisljao i shvatio da ja prvenstveno navijam za Bayern, i ako ce prodaja Gustava pa i Schweinsteigera, Riberya i ekipe odgovarati Pepu da on donese gomilu titula kao u Barci nek idu svi.
Ako ce prva postava sa patuljcima Gotzeom, Shaqirom i Lahmom donjeti 2 titule Lige Prvaka u 4 godine... Bujrum.

Uvijek klub na prvom mjestu, koliko god blentavo nekad transfer izgledao.
Barca ne igra ni priblizno dobro bez Pepa, sto nam govori da ipak moras imati trenerske sposobnosti da bi osvajao i sa najboljim igracima na svijetu u timu, tako da IN PEP WE TRUST !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 avg 2013, 19:37

Robben na petom mjestu, Müller iza njeg, Schweini tek osmi...

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 06 avg 2013, 19:46

Klare je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Kroos
" onclick="window.open(this.href);return false;

Činjenica je da Gustavo preferira igru lijevom nogom i stalno se na nju namješta momente prije dodavanja ili udarca prema golu ali to ne znaci da mu je desna loša kao što se može vidjeti na ovom klipu iznad.
Gustavo je dokazao da je klasa od igrača, prošle sezone je imao dobar start sve do ozljede zbog koje je Martinez uskočio i naravno dobrim igrama i ostao na toj poziciji. Gustava ne treba prodavati jer je igrac koji svaku utakmicu daje sve od sebe i dobro bi nam došao u knock out utakmicama lige prvaka u kojima treba taktizirati i čuvati rezultat jer smo sa njim 30% jači u defanzivi a dosta je precizan što se tiče dugih pasova.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 06 avg 2013, 19:56

Ribery, Robben, Muller, Švajni... Kad dodamo i to da će Lewa biti naš ili sad ili na kraju sezone... 5 od 10, ja zadovoljan 8-)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2013, 20:04

schweinsteiger je napisao/la:
Zasto to?
Pa recimo da bi bilo malo nepravedno da jedan igrac uzme obje nagrade a da su oni iza njega neku od nagrada zasluzili u istoj mjeri kao i dobitnik.

Iniesta je prosle sezone proglasen najboljim igracem ali je Messi dobio zlatnu loptu, eh sad obrazlozenje. :mrgreen: Spanac je osvojio isto trofeja kao i Messi + onaj podvig koji je napravio sa reprezentacijom a to je osvajanje EP-a dok je Messi zlatnu loptu dobio na osnovu individualne kvalitete i statistike koju je on kao jedinka postavio.

Stoga, ako se vodimo ovom taktikom, Ribery bi trebao dobiti ovu nagradu, jer je sa Bayernom osvojio sve sto se moze osvojiti, proglasen je ako se ne varam najkorisnijim igracem plus sto je ova nagrada pod okriljem UEFE a oni su najvise orijentirani prema Ligi prvaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 06 avg 2013, 20:16

Ribéry unter den besten Drei Europas

Was für eine Ehre für Franck Ribéry! Bayerns Flügelflitzer ist einer von drei Nominierten für die Wahl zu Europas Fußballer des Jahres - neben Lionel Messi (FC Barcelona) und Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Das gab die UEFA am Dienstagnachmittag bekannt. „Das macht mich stolz, ich bin so glücklich - für mich, die ganze Mannschaft, den ganzen Verein“, erklärte Ribéry in einer ersten Reaktion bei FCB News.

Karl-Heinz Rummenigge vernahm die Nachricht ebenfalls mit Stolz. „Der ganze FC Bayern freut sich mit Franck Ribéry“, so der Vorstandsvorsitzende, „er hat sich das absolut verdient. Nun wünschen wir ihm natürlich, dass er die Wahl gewinnt.“ Die Chancen stehen nach einer „perfekten letzten Saison“ sicherlich nicht schlecht, glaubt Ribéry. „Wir haben alles gewonnen. Warum nicht auch diesen Titel? Aber auch so bin ich schon glücklich.“

Am 09. Juli 2013 hatte die UEFA, die gemeinsam mit der European Sports Media - einem Zusammenschluss von Sportmagazinen - den besten Fußballer Europas sucht, eine Vorauswahl von zehn Spielern veröffentlicht. Auch Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben und Thomas Müller gehörten zu diesem Kreis, Ribéry schaffte es nun in die Endauswahl.

Ribéry, Messi oder Ronaldo - wer schlussendlich das Rennen macht, entscheidet sich am 29. August während der Auslosung der Gruppenphase der Champions League in Monaco. Per Live-Voting wird dort dann der Sieger durch eine Jury von Journalisten aus allen UEFA-Mitgliedsverbänden ermittelt. Im Vorjahr ging die Auszeichnung an Andrés Iniesta vom FC Barcelona.
Valencia je napisao/la:Jedino je navijac Bajerna u stanju mrtav - hladan povuci paralelu izmdju Riberija i Mesija & Ronalda. Nikad nisam cuo navijaca Junajteda da poredi Persija sa Mesijem & Ronaldom, navijaca Celzija da poredi Drogbu, navijaca Intera da poredi Eta... To izgleda samo moze navijac Bajerna, niko drugi :mrgreen: :lol: ..
@Valencia druze sta sad? Jesu li opet Bayernovi fanovi subjektivni...? :D

slika 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 avg 2013, 21:07

Bilal je neke sjedao na guzicu 8-)

Šteta što je neće osvojiti, ali šta ćeš.

Kroos ima svoje prednosti, no je li on bolji od Maria Gotze-a ? Što smo ga onda doveli za 37 miliona eura, možda za klupe ?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.