Pa postoji mogucnost otkupa, a ako se pokaze dobro Bayo ce ga sigurno otkupitiSaurman je napisao/la:Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa postoji mogucnost otkupa, a ako se pokaze dobro Bayo ce ga sigurno otkupitiSaurman je napisao/la:Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili.
Znam da postoji mogućnost otkupa ali zašto za svog igrača za 2 godine dati 10 mil kad su ga mogli poslati na posudbu.Bundesliga je napisao/la:Pa postoji mogucnost otkupa, a ako se pokaze dobro Bayo ce ga sigurno otkupitiSaurman je napisao/la:Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili.
Ima čini mi se u ugovoru da ga mi možemo vratit' nakon nekog perioda, nisam siguran kolika je cifra al' nije ništa strašnoSaurman je napisao/la:Ove sezone bi Gustavo šansu dobio na kapljku, s obzirom da Pep igra sa jednim zadnjim veznim a u odbrani smo takođe dobro pokriveni što znači da Gusta jednostavno ne želi sjediti na klupi 95% sezone.
Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili.
Ma sta je Bayi 10 milki, a mozda Leverkusen nije pristao da ga dovede na posudbu nego su ga htjeli kupiti.Saurman je napisao/la:Znam da postoji mogućnost otkupa ali zašto za svog igrača za 2 godine dati 10 mil kad su ga mogli poslati na posudbu.
Cana je prodat zato sto, on nije htio produziti ugovor sa Bajernom pa onda ici na posudbu, pa je jedino ostala ova opcija sa pravom otkupa.Saurman je napisao/la:Ove sezone bi Gustavo šansu dobio na kapljku, s obzirom da Pep igra sa jednim zadnjim veznim a u odbrani smo takođe dobro pokriveni što znači da Gusta jednostavno ne želi sjediti na klupi 95% sezone.
Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili.
De pošamarajte ga malo,Neutral je napisao/la:Kroos
GustaF ima bolji sut!Klare je napisao/la: Za Gustava nema mjesta, Martinez je jedna klasetina iznad to treba reći,
a Brazilac je već pomalo i zastarjeli tip igrača sa samo jednom nogom i jednodimenzionalnim pravcem kretanja,
dok je Španac u svakom smislu bolji, korisniji, 'sem klizećeg...
Zasto to?Omerbavarac je napisao/la: Ono sto je jasno je to da igrac koji odnese ovu nagradu nece dobiti zlatnu loptu. Sve sam misljenja da bi Rona opet mogao izvisiti.
" onclick="window.open(this.href);return false;Klare je napisao/la:a Brazilac je već pomalo i zastarjeli tip igrača sa samo jednom nogom i jednodimenzionalnim pravcem kretanja,Neutral je napisao/la:Kroos
Pa recimo da bi bilo malo nepravedno da jedan igrac uzme obje nagrade a da su oni iza njega neku od nagrada zasluzili u istoj mjeri kao i dobitnik.schweinsteiger je napisao/la:
Zasto to?
Ribéry unter den besten Drei Europas
Was für eine Ehre für Franck Ribéry! Bayerns Flügelflitzer ist einer von drei Nominierten für die Wahl zu Europas Fußballer des Jahres - neben Lionel Messi (FC Barcelona) und Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Das gab die UEFA am Dienstagnachmittag bekannt. „Das macht mich stolz, ich bin so glücklich - für mich, die ganze Mannschaft, den ganzen Verein“, erklärte Ribéry in einer ersten Reaktion bei FCB News.
Karl-Heinz Rummenigge vernahm die Nachricht ebenfalls mit Stolz. „Der ganze FC Bayern freut sich mit Franck Ribéry“, so der Vorstandsvorsitzende, „er hat sich das absolut verdient. Nun wünschen wir ihm natürlich, dass er die Wahl gewinnt.“ Die Chancen stehen nach einer „perfekten letzten Saison“ sicherlich nicht schlecht, glaubt Ribéry. „Wir haben alles gewonnen. Warum nicht auch diesen Titel? Aber auch so bin ich schon glücklich.“
Am 09. Juli 2013 hatte die UEFA, die gemeinsam mit der European Sports Media - einem Zusammenschluss von Sportmagazinen - den besten Fußballer Europas sucht, eine Vorauswahl von zehn Spielern veröffentlicht. Auch Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben und Thomas Müller gehörten zu diesem Kreis, Ribéry schaffte es nun in die Endauswahl.
Ribéry, Messi oder Ronaldo - wer schlussendlich das Rennen macht, entscheidet sich am 29. August während der Auslosung der Gruppenphase der Champions League in Monaco. Per Live-Voting wird dort dann der Sieger durch eine Jury von Journalisten aus allen UEFA-Mitgliedsverbänden ermittelt. Im Vorjahr ging die Auszeichnung an Andrés Iniesta vom FC Barcelona.
@Valencia druze sta sad? Jesu li opet Bayernovi fanovi subjektivni...?Valencia je napisao/la:Jedino je navijac Bajerna u stanju mrtav - hladan povuci paralelu izmdju Riberija i Mesija & Ronalda. Nikad nisam cuo navijaca Junajteda da poredi Persija sa Mesijem & Ronaldom, navijaca Celzija da poredi Drogbu, navijaca Intera da poredi Eta... To izgleda samo moze navijac Bajerna, niko drugi![]()
..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.