Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
18
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
23%
neko drugi
14
8%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 186

Belmin6
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Belmin6 » 27 jun 2016, 13:19

JoMo je napisao/la:Svrsavanje na jbenog armenca, koji je 2 godine drkao kitu u Dortmundu. Ispada da dovodimo nekgo vanserijskog igraca, a ustvari dolazi igrac koji je u trenutku prodaje slabij od Kagawe.
Nisam ni ja za Armenca, ali treba sacekati s novim igracima. Ako se meni i tebi on ne svidja, ne mora znaciti da ce bit flopina.

I da, covjek je prošle sezone imao na kontu 23 gola i 32 asistencije. Nosioc igre BvB uz Aubu.

Nego, s kim mi igramo pripremne utakmice ? Upratio sam BvB i City, ko još ?

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 27 jun 2016, 13:20

10x bolji od Mate. :damn: J.ebo te zivot kakvi strucnjaci obitavaju na ovom pdf-u. :rol:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

JoMo
Kontakt:

Post Postao/la JoMo » 27 jun 2016, 13:24

Naravno da cemo sacekati. Problem je sto vecina gleda samo zadnju sezonu, no vidjet cemo sta ce ponuditi Unitedu. Kako god, ja mislim da on nije znatan upgrade u poređenju sa trenutnim igračkim kadrom.

Vidjet ćemo šta je Mou zamislio sa njim i kako će ga koristiti.
Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa

U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jun 2016, 13:26

Armenac je flopina to je dokazao u tri sezone igranja za bvb, nešto je boje odigrao ovu sezonu al' to ništa bitno ne mjenja u svakom jačem meču je flopao.Bolje ostaviti Matu koji je kvalitetniji od ove armenske prevare.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 jun 2016, 13:27

Nije ni meni bio prvi "pik" ali ako nastavi s trenutnom formom moze biti ogromno pojacanje, vidjet cemo na kraju sta ce biti. Uzdam se najvise u Josea i njegovu koncepciju i ako se Miki u to uklapa, a dok ga dovodi znaci da se uklapa, onda bi trebao i biti pojacanje. I mene malo brinu one prve dvije sezone ali u ovoj je jednostavno ekplodirao i nadam se da ce samo nastaviti u ovom ritmu.

Malo mi je zao i Mate ali nema tu mnogo price, od pocetka se znalo da on kod Josea nece imati mjesta tako da ocekujem njegovu prodaju.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 27 jun 2016, 13:33

Nije flopina, onak zahvalan igrac, koji ima sta ponuditi, ali neke izjave nemaju veze sa realnoscu.

Ima solidan zadnji pas, finu kontrolu lopte, otp popunjen skill-set tak da nista ne odskace.

Moze biti koristan jer Jozo trazi spec zadatke od veznog dijela.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 27 jun 2016, 13:47

Rooney88 je napisao/la:Nije ni meni bio prvi "pik" ali ako nastavi s trenutnom formom moze biti ogromno pojacanje, vidjet cemo na kraju sta ce biti. Uzdam se najvise u Josea i njegovu koncepciju i ako se Miki u to uklapa, a dok ga dovodi znaci da se uklapa, onda bi trebao i biti pojacanje. I mene malo brinu one prve dvije sezone ali u ovoj je jednostavno ekplodirao i nadam se da ce samo nastaviti u ovom ritmu.

Malo mi je zao i Mate ali nema tu mnogo price, od pocetka se znalo da on kod Josea nece imati mjesta tako da ocekujem njegovu prodaju.
Isto mislim kao i ti. Vidio sam da ga je Mou skautirao još u februaru. Ioako Mikija ne poznajem (tj. nisam ga gledao pretjerano) Jose-u vjerujem. Njemu treba pa neka ga dovede. Ne smatram da će odlazak Mate biti epska tragedija. I on je u godinama i to onim gdje se više ne treba dokazivati. Ako nema motivacije sučeljavati se s Joseom i davati 120% da mu se nametne bolje i za njega i za nas da ide.

Prije sam da se forsiraju Ado i Pereira kao back-up igrači. Tj. ukoliko Jose-u pokažu da se na njih može računati.

McNair je, npr., u onih 46 minuta na Euru 2016 pokazao da teško može igrati za United i vjerujem da će se Jose riješiti njega i Rojoa možda čak i prije odlaska u Kinu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 jun 2016, 13:59

Ma on i jeste nekako ofanzivac po Joseovom ukusu, neko ko moze pokriti i poziciju AMFa i desnog krila a dosta je trkacki raspolozen i moze dobro raditi sa bekom (Dermianom ili nekim drugim to cemo vidjeti) pa i ne cudi sto ga Mou zeli. Vidjet cemo sta ce biti od njega ali nije sigurno igrac za kojeg unaprijed mozemo reci da je flop, nema sanse.

Sada se moraju baciti na posao i zaganjati veznjaka opasno. Medijskih navoda je mnogo ali nekako mislim da ce na kraju doci Andre Gomes sto bi sigurno bilo dobro. O Pogbi nesto previse i ne razmisljam, moje zelje glede igraca se ionako nikada ne ostvaruju tako da vam je to jos jedan znak da od njega nema nista. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 27 jun 2016, 14:03

Slažem se da nam je ta pozicija potrebna ali nisam za Gomesa nikako. Prema onome što sam vidio na Euru nije to ono što nama treba. Već imamo jednog sličnog i ništa manje lošijeg igrača u vidu Andera Herrere.

Idealan bi bio Pogba. Imamo nekih 10% šanse da ga dovedemo i to zahvaljujući najviše njegovom agentu. Ostatak najviše otpada na propuštanje igranja CL. Kante ne bi bio loš ali nam treba igrač Pogbinog profila. Ako Kante ima tu otkupnu klauzulu vrijedilo bi je aktivirati.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 jun 2016, 14:06

Ne znam da li ce i ici po veznjaka, osim ako Mino nekako ne nagovori Pogbu da se vrati. Zdravi Švajn, Šnajder, Ander, Carrick i Rooney u novoj roli su veoma dobra sredina, barem za mene.

Mislim da ce pored Mikija, Ibre i Bejlija dovesti još onog malog iz Bordoa i još nekog stopera i to bi bilo to za ovo ljeto.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 jun 2016, 14:17

Ma more dovesti veznjaka. Svajni je staklen, ne mozemo se u njega pouzdati. Ander je slican Gomesu koji ni mene nesto pretjerano nije kupio na ovom EURU ali opet nije ni Pogba recimo, i on igra jako lose prvenstvo. Carrick je u godinama vec tako da nam treba jos jedan veznjak i vjerujem da ce Jose pojacati i taj dio tima. Kada skontas da ces Baileya, Mikia i Ibru dobiti za nekih 65 miliona onda imas prostora za jos koji dobar transfer i nadam se da ce to biti veznjak.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 27 jun 2016, 14:17

Belmin6 je napisao/la:Ne znam da li ce i ici po veznjaka, osim ako Mino nekako ne nagovori Pogbu da se vrati. Zdravi Švajn, Šnajder, Ander, Carrick i Rooney u novoj roli su veoma dobra sredina, barem za mene.
I Blind, nadam se. Blind - Pogba - Rooney bi bio strašan vezni red. Uzdam se da će Ander i Morgan tek odigrati svoje najbolje partije pod novim trenerom te da Švajni ima još snage da odradi svoju čaroliju kad treba. Fellu sam otpisao već.

Ako ne dovede novog CB-a onda će Rojo igrati tu pozciju a ne LB. Svakako nije za beka sekunde. Sreća pa Jose zna EPL dosta bolje od LvG-a da vidi da onakvi bekovi u Engleskoj ne prolaze. Treba nam na CB-u neka verzija Blinda samo da je pravi stopper - malo fizički jači i pokvareniji. Ali Blind definitivno nije za CB, pogotovo Joseov ukus CB-a.

@Rooney88 - ne mogu se porediti Gomes i Pogba. Ovaj drugi je minimalno 2 levela iznad. Fali mu još malo ali je već WC igrač.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 jun 2016, 14:21

Ma daleko od toga da sam ja poredio njih dvojicu pa vagao koga bi uzeo prije, naravno da bi izbor bio Pogba ali samo kazem da ovaj EURO nije mjerilo za igrace iz najjacih liga.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 jun 2016, 14:22

Mislim da Blind nije nikako igrac za Josea. I meni ce biti žao, ali mislim da ce ga prodati.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 jun 2016, 14:25

Belmin6 je napisao/la:Mislim da Blind nije nikako igrac za Josea. I meni ce biti žao, ali mislim da ce ga prodati.
Ja bas nesto vjerujem da ce ga ostaviti jer itekako moze pomoci. Imas igraca koji uvijek moze uskociti na poziciju zadnjeg veznog, beka ili stopera pa bi bilo steta prodavati takvog iako ga ne vidis u prvih 11. Jedino ako on ima problem s tim da bude igrac za rotacije.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 27 jun 2016, 14:30

Belmin6 je napisao/la:Mislim da Blind nije nikako igrac za Josea. I meni ce biti žao, ali mislim da ce ga prodati.
Ja baš mislim suprotno. Blind je fajter, osoba koja je spremna da se dokazuje, ultra motivisan i rijetko inteligentan igrač. S njim će Mou trljati ruke čak i ako ga bude rotirao u prvoj trećini sezone. Samo da ga povrede zaobiđu i bit će, nadam se, vrlo važan kotačić našeg veznog reda.

@Rooney88 - u pravu si, nisam dobro skontao. Meni je i na ovom Euru bolji Pogba od Gomesa. A Sanches mi isto dobro izgleda ali slažem se da nisu ovakva takmičenja sad neka mjerila.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 27 jun 2016, 16:32

Meni ke drago sto nismo Sancheza doveli. Talentovan je itekako ali pazi,igra CM a decko u 10 min 10 lopti izgubi,proda.
Koliko podsjeca na Andu iz Porta,vise je Amf ali ni tu nema zavrsnicu ni zadnji pas,bas nedorecen igrac a i Gomez je izgleda jedna velika taraba ala Felaini.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 27 jun 2016, 19:20

Hocete opet Matu na desnom krilu? Bitch please, Henrikh all the way.
Nebitno jel sistem sa dva napadaca ili jedan napadac i AMC, za Matu nema mjesta osim na desnom krilo tako da..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 jun 2016, 19:31

Süper Lig ceka tog momka slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 28 jun 2016, 11:21

Fuj ode nam Mane danas u **** liverpool,vidjet ce te sta smo propustili,Mane-a je trebalo kupit,dokazan igrac u EPL..

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.