Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Ada no, svejedno ga volim. Jedini sandzos kojeg podnosim 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ko ne voli Sandzak ne voli ni Bosnu 

Legendo Gorazda, nisi u pravu..legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće
Ja mislim da su tek sad Njemci skontali kakvog su igraca izgubili. Hvala Sei sto je izabro BiH, pravi momak samo nastavi in shaa Allah, drago mi je i sto je povezan sa Man Utd. Pisao sam prije ovdje kako bi volio njega i Pjanica u Man Utd.
Ovo sto je izjavio 100% vjerujem sta je rekao, citao sam i prije kad je bio mladji da je pobjegao iz skole da ide u Mekteb. Diskoteke ce stanlo biti dio fudbala ali neki ljudi imaju i jaku vjeru i disiplinu kao sto mislim da on sigurno ima, sigurno je isao radi prijatelja.
Ovo sto je izjavio 100% vjerujem sta je rekao, citao sam i prije kad je bio mladji da je pobjegao iz skole da ide u Mekteb. Diskoteke ce stanlo biti dio fudbala ali neki ljudi imaju i jaku vjeru i disiplinu kao sto mislim da on sigurno ima, sigurno je isao radi prijatelja.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Novopazarski Sandzak je jedan od sest sandzaka koji su ulazili u sastav Bosanskog pasaluka.Sarajlijc@ je napisao/la:Ada no, svejedno ga volim. Jedini sandzos kojeg podnosim
Ali to se mijenja Berlinskim kongresom kada je BiH potpala pod vlast A-U, a Sandzak ostao dio Osmanskog Carstva

To ti je kao da sad kazes npr. ne volim Krajinu i Krajisnike

logicnoAdnan89 je napisao/la:Ja mislim da su tek sad Njemci skontali kakvog su igraca izgubili. Hvala Sei sto je izabro BiH, pravi momak samo nastavi in shaa Allah, drago mi je i sto je povezan sa Man Utd. Pisao sam prije ovdje kako bi volio njega i Pjanica u Man Utd.

pogledajte samo te prste masala, ko cevapi

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma te prsti sigurno imaju u sebe djelova drva od cjepanje drva, samo da jedan prst izvadi kad Messi proba proletiti kraj momcine ima da povraca prasinu iz pilane
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Povraca od muke kad cuje ko ce da ga cuva na SPAdnan89 je napisao/la:ma te prsti sigurno imaju u sebe djelova drva od cjepanje drva, samo da jedan prst izvadi kad Messi proba proletiti kraj momcine ima da povraca prasinu iz pilane

Svu salu na stranu, Messi vise nije gladan za fudbal ko prije. Ne izgleda voljan koja moze biti neka korist ali nikad ne znamo mozda i hoce da se vise potrudi na SP u isto vrijeme. Siguran sam da ce ga Seo dobro cuvati ja se samo bojim za Avdiju sa Lavezzijom ili AguerromBosniacum Lilium je napisao/la:Povraca od muke kad cuje ko ce da ga cuva na SPAdnan89 je napisao/la:ma te prsti sigurno imaju u sebe djelova drva od cjepanje drva, samo da jedan prst izvadi kad Messi proba proletiti kraj momcine ima da povraca prasinu iz pilanekuknjava

Nisi upravu,Seo jos nije zaigrao sluzbenu utakmicu u reprezentaciji BiH tako da ima pravo da mjenja drzavljanstvo,ali bez obzira na to on je nas a Njemci mogu sanjati o njemulegenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sto se bojis za Avdiju, to je Speed DemonAdnan89 je napisao/la:Svu salu na stranu, Messi vise nije gladan za fudbal ko prije. Ne izgleda voljan koja moze biti neka korist ali nikad ne znamo mozda i hoce da se vise potrudi na SP u isto vrijeme. Siguran sam da ce ga Seo dobro cuvati ja se samo bojim za Avdiju sa Lavezzijom ili AguerromBosniacum Lilium je napisao/la:Povraca od muke kad cuje ko ce da ga cuva na SPAdnan89 je napisao/la:ma te prsti sigurno imaju u sebe djelova drva od cjepanje drva, samo da jedan prst izvadi kad Messi proba proletiti kraj momcine ima da povraca prasinu iz pilanekuknjava

evo slike koja to dokazuje
Ja se vise bojim Aguera nego Messia. Ne sto ce ovog drugog Seo cuvati, nego sto ce biti gladan igre, ima strasno dobru tehniku, brzinu, ma sve... City bi sigurno uzeo titulu da je on bio zdrav
- Principatus
- Kontakt:
Koliko se Seo sada obozava, a valja procitati sta se sve o njemu na ovoj i drugoj temi pisalo:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=280" onclick="window.open(this.href);return false;
ili od ove stranice:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=340" onclick="window.open(this.href);return false;
I to sve samo zato sto nije dosao na amaterski teferic i "druzenje", a umjesto toga se odazvao na zvanicni termin mladog Elf-a. Kako je tu bilo pljuvanja. I isti ti danas istu pricu okrecu, no bez problema staju u odbranu poziva Tinu Susicu i kompaniji iz Germanije.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=280" onclick="window.open(this.href);return false;
ili od ove stranice:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=340" onclick="window.open(this.href);return false;
I to sve samo zato sto nije dosao na amaterski teferic i "druzenje", a umjesto toga se odazvao na zvanicni termin mladog Elf-a. Kako je tu bilo pljuvanja. I isti ti danas istu pricu okrecu, no bez problema staju u odbranu poziva Tinu Susicu i kompaniji iz Germanije.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
mozda je i u mekteb isao radi prijatelja?Adnan89 je napisao/la:Ja mislim da su tek sad Njemci skontali kakvog su igraca izgubili. Hvala Sei sto je izabro BiH, pravi momak samo nastavi in shaa Allah, drago mi je i sto je povezan sa Man Utd. Pisao sam prije ovdje kako bi volio njega i Pjanica u Man Utd.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Zvijer 

selam gdje si momcino kako si kako familija kako je koza i krava jel ima sta novo mahsuz selam svima momak ne ide nigdje nije njemu do para momak voli obican zivot bez promjena voli da ide na rucak sa drakselom i sa onim mrsavom kinezom iz logora to nebi mogo u junajted jos da dodam njegovo ime sEad KoLASinac procitaj unazad i sve ce ti bit jasno
FORZA MARŠAL !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa onim mrsavim Kinezom.

-
- Kontakt:
„To su špekulacije koje ne bih komentarisao. Bilo je nekih neformalnih poziva, ali svi znaju da sam ja Bosnu i Hercegovinu čekao dugo godina da me pozove i da nakon prvog poziva nisam nikada više imao ni najmanju dilemu za koju zemlju da nastupam. Sve i da nikada više ne budem pozvan u reprezentaciju BiH, ja svoju odluku o grbu Bosne i Hercegovine neću više nikada mijenjati.“ poručuje Sead Kolašinac.
Dok recimo neki odbijaju igrat a da nikad nisu bili ni pozvani (Prcic)...to su te razlike zbog kojeg nekog volis a nekog neces vise nikad.
Dok recimo neki odbijaju igrat a da nikad nisu bili ni pozvani (Prcic)...to su te razlike zbog kojeg nekog volis a nekog neces vise nikad.
...iz logora.Goalgetter je napisao/la:Sa onim mrsavim Kinezom.![]()
![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
Prekucao je oba foruma.mandraX je napisao/la:...iz logora.Goalgetter je napisao/la:Sa onim mrsavim Kinezom.![]()
![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako bih volio da vidim Sea na ulici samo na sekund 

...dodaj i @majstora, i zabava je zagarantovana.tuzlak1987 je napisao/la:Kako bih volio da vidim Sea na ulici samo na sekund

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka