Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 apr 2014, 00:34

Ada no, svejedno ga volim. Jedini sandzos kojeg podnosim :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 25 apr 2014, 00:47

Ko ne voli Sandzak ne voli ni Bosnu :bih:

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 25 apr 2014, 01:24

legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće :crazy:
Legendo Gorazda, nisi u pravu..

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 25 apr 2014, 01:27

Ja mislim da su tek sad Njemci skontali kakvog su igraca izgubili. Hvala Sei sto je izabro BiH, pravi momak samo nastavi in shaa Allah, drago mi je i sto je povezan sa Man Utd. Pisao sam prije ovdje kako bi volio njega i Pjanica u Man Utd.

Ovo sto je izjavio 100% vjerujem sta je rekao, citao sam i prije kad je bio mladji da je pobjegao iz skole da ide u Mekteb. Diskoteke ce stanlo biti dio fudbala ali neki ljudi imaju i jaku vjeru i disiplinu kao sto mislim da on sigurno ima, sigurno je isao radi prijatelja.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 apr 2014, 01:29

Sarajlijc@ je napisao/la:Ada no, svejedno ga volim. Jedini sandzos kojeg podnosim :mrgreen:
Novopazarski Sandzak je jedan od sest sandzaka koji su ulazili u sastav Bosanskog pasaluka.

Ali to se mijenja Berlinskim kongresom kada je BiH potpala pod vlast A-U, a Sandzak ostao dio Osmanskog Carstva :wave:

To ti je kao da sad kazes npr. ne volim Krajinu i Krajisnike :hmmmmm:

:bih:
Adnan89 je napisao/la:Ja mislim da su tek sad Njemci skontali kakvog su igraca izgubili. Hvala Sei sto je izabro BiH, pravi momak samo nastavi in shaa Allah, drago mi je i sto je povezan sa Man Utd. Pisao sam prije ovdje kako bi volio njega i Pjanica u Man Utd.

Ovo sto je izjavio 100% vjerujem sta je rekao, citao sam i prije kad je bio mladji da je pobjegao iz skole da ide u Mekteb. Diskoteke ce stanlo biti dio fudbala ali neki ljudi imaju i jaku vjeru i disiplinu kao sto mislim da on sigurno ima, sigurno je isao radi prijatelja.
logicno :thumbup:

slika

pogledajte samo te prste masala, ko cevapi :thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 25 apr 2014, 02:16

ma te prsti sigurno imaju u sebe djelova drva od cjepanje drva, samo da jedan prst izvadi kad Messi proba proletiti kraj momcine ima da povraca prasinu iz pilane

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 apr 2014, 02:19

Adnan89 je napisao/la:ma te prsti sigurno imaju u sebe djelova drva od cjepanje drva, samo da jedan prst izvadi kad Messi proba proletiti kraj momcine ima da povraca prasinu iz pilane
Povraca od muke kad cuje ko ce da ga cuva na SP :crazy: kuknjava

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 25 apr 2014, 02:28

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:ma te prsti sigurno imaju u sebe djelova drva od cjepanje drva, samo da jedan prst izvadi kad Messi proba proletiti kraj momcine ima da povraca prasinu iz pilane
Svu salu na stranu, Messi vise nije gladan za fudbal ko prije. Ne izgleda voljan koja moze biti neka korist ali nikad ne znamo mozda i hoce da se vise potrudi na SP u isto vrijeme. Siguran sam da ce ga Seo dobro cuvati ja se samo bojim za Avdiju sa Lavezzijom ili Aguerrom :lol:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 25 apr 2014, 02:31

legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće :crazy:
Nisi upravu,Seo jos nije zaigrao sluzbenu utakmicu u reprezentaciji BiH tako da ima pravo da mjenja drzavljanstvo,ali bez obzira na to on je nas a Njemci mogu sanjati o njemu
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 apr 2014, 02:31

Adnan89 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Svu salu na stranu, Messi vise nije gladan za fudbal ko prije. Ne izgleda voljan koja moze biti neka korist ali nikad ne znamo mozda i hoce da se vise potrudi na SP u isto vrijeme. Siguran sam da ce ga Seo dobro cuvati ja se samo bojim za Avdiju sa Lavezzijom ili Aguerrom :lol:
sto se bojis za Avdiju, to je Speed Demon :salut:

slika

evo slike koja to dokazuje

Ja se vise bojim Aguera nego Messia. Ne sto ce ovog drugog Seo cuvati, nego sto ce biti gladan igre, ima strasno dobru tehniku, brzinu, ma sve... City bi sigurno uzeo titulu da je on bio zdrav

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 apr 2014, 07:18

Koliko se Seo sada obozava, a valja procitati sta se sve o njemu na ovoj i drugoj temi pisalo:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=280" onclick="window.open(this.href);return false;

ili od ove stranice:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=340" onclick="window.open(this.href);return false;

I to sve samo zato sto nije dosao na amaterski teferic i "druzenje", a umjesto toga se odazvao na zvanicni termin mladog Elf-a. Kako je tu bilo pljuvanja. I isti ti danas istu pricu okrecu, no bez problema staju u odbranu poziva Tinu Susicu i kompaniji iz Germanije. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 25 apr 2014, 08:26

Adnan89 je napisao/la:Ja mislim da su tek sad Njemci skontali kakvog su igraca izgubili. Hvala Sei sto je izabro BiH, pravi momak samo nastavi in shaa Allah, drago mi je i sto je povezan sa Man Utd. Pisao sam prije ovdje kako bi volio njega i Pjanica u Man Utd.

mozda je i u mekteb isao radi prijatelja?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 apr 2014, 11:08

Zvijer :mrgreen:

selam gdje si momcino kako si kako familija kako je koza i krava jel ima sta novo mahsuz selam svima momak ne ide nigdje nije njemu do para momak voli obican zivot bez promjena voli da ide na rucak sa drakselom i sa onim mrsavom kinezom iz logora to nebi mogo u junajted jos da dodam njegovo ime sEad KoLASinac procitaj unazad i sve ce ti bit jasno

FORZA MARŠAL !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 apr 2014, 11:21

Sa onim mrsavim Kinezom. :lol: :lol: :lol:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 25 apr 2014, 11:22

„To su špekulacije koje ne bih komentarisao. Bilo je nekih neformalnih poziva, ali svi znaju da sam ja Bosnu i Hercegovinu čekao dugo godina da me pozove i da nakon prvog poziva nisam nikada više imao ni najmanju dilemu za koju zemlju da nastupam. Sve i da nikada više ne budem pozvan u reprezentaciju BiH, ja svoju odluku o grbu Bosne i Hercegovine neću više nikada mijenjati.“ poručuje Sead Kolašinac.
Dok recimo neki odbijaju igrat a da nikad nisu bili ni pozvani (Prcic)...to su te razlike zbog kojeg nekog volis a nekog neces vise nikad.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 apr 2014, 11:25

Goalgetter je napisao/la:Sa onim mrsavim Kinezom. :lol: :lol: :lol:
...iz logora. :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 apr 2014, 11:30

mandraX je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sa onim mrsavim Kinezom. :lol: :lol: :lol:
...iz logora. :lol:
Prekucao je oba foruma. :tokralju: :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 apr 2014, 11:31

Kako bih volio da vidim Sea na ulici samo na sekund :mrgreen:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 25 apr 2014, 11:35

tuzlak1987 je napisao/la:Kako bih volio da vidim Sea na ulici samo na sekund :mrgreen:
...dodaj i @majstora, i zabava je zagarantovana. :kafa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 apr 2014, 11:35

Mislim na Sea,dakle postojim.
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, denza, hurem, Jegres, mirsonetz, Muumii, NazorUso, Tihi i 63 gosta.