a sto nisi onaj moj uplatioVFCB je napisao/la:jao Bentdnera, od najmrzeg postat ce najdrazi igrac navijaca arsenala![]()
jbt. odigram neki listic na petaka, to mozgam citav dan i okinem samo na fenerbahceu, a odigram neki mazlumski na marku, i evo ostao mi rouen kosarka, i sevilla, 40KM, eh kako bi ovo leglo, bentner me spasi
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Halo bolan, kako se tako obracas, kao prvo niti sam ja prvi izneo informaciju niti sta drugo.Jarane cini mi se da ti volis ovako so na ranu pristavljat - vidis da je masa raje trehnulo - jos se navuklo na tvoju obavijest jedno 5 puta da si igr'o 100 eura na par, jos jedno 5 puta si spomen'o da si u plusu - svaka cast al dosta je i jednom da kazes da budemo informisani - de popusti matere ti i ne nabijaj ljudima emocije bezveze![]()
''Bosnier'' je od od tog NBA Manie kupio dojavu, i ovdje je posteno postavio.
Ja sam poslije objavio da sam odigrao X/X ne prije tekme, nego poslije kada je tekma pocela nekoliko minuta tako da niko nije mogao drzati se mog tipovanje, svi smo dobili info od Bosniera posteno i hvala njemu.
I normalno da cu svaki moj listic napisati kako i sta sam odigrao, nije zabranjeno.
Sad je do svakog pojedinca sta on/ona ima u mozgu da odluciti da li igrati ili ne premo tome pssst.
Hvala lijepa.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ovaj bayern, arsenal i hemofarm u posljednjim sekundama, ja ludog listica jos hajduk valjda me nece on sjebat al kad vidim ove rezultate danas hrvatske lige nebi se puno iznenadio, a i ja sam grohno 18KM na numansiju samo to igro do stoje na jednom, al nema veze bosnier, imo si najbolju namjeru pozdrav
ja cijelo vrijeme gledam sta vi pisete i kakve parove igrate...pa ne znate nista!!!!...ako hocete pare za sutra ja cu vam odigrati list....kvota ce biti od 5 do 10 km...znaci na 5 km dobitak oko 35 km..!!!ne znam samo kako mozete igrati takve parove ...huesca???pa jel vi znate st se desava toj ekipi...de malo bolje pratite vijesti!!!!necu da nesto lose mislite al samo hou da vam pomognem...!!!ocekujte list za nekih 15 min!!!!
danas sam pogodio list ..260 km...a juce sam pogodio 2 utakmice hokeja i 5 fudbala i to sve preko golovi ..dobio 420 ...!!!haj sretno vam ljudi..ako ovaj list ne bude dobitni ja cu prvim 10 koji napisu nesto vezano za moj post poslatri po 10 km i jedan cd od zdravka colica ..posto imam muzicki shop!!!...samo nek kazu adresu..
Ne uradi danas ono sto sutra mozes odloziti za prekosutra!!!.,.
AC Milan <3<3
u 3 dana 1500 km na kladionici!!!
AC Milan <3<3
- __Liedson__
- Kontakt:
ma ti si kralj ocam' !odisej je napisao/la:ja cijelo vrijeme gledam sta vi pisete i kakve parove igrate...pa ne znate nista!!!!...ako hocete pare za sutra ja cu vam odigrati list....kvota ce biti od 5 do 10 km...znaci na 5 km dobitak oko 35 km..!!!ne znam samo kako mozete igrati takve parove ...huesca???pa jel vi znate st se desava toj ekipi...de malo bolje pratite vijesti!!!!necu da nesto lose mislite al samo hou da vam pomognem...!!!ocekujte list za nekih 15 min!!!!danas sam pogodio list ..260 km...a juce sam pogodio 2 utakmice hokeja i 5 fudbala i to sve preko golovi ..dobio 420 ...!!!haj sretno vam ljudi..ako ovaj list ne bude dobitni ja cu prvim 10 koji napisu nesto vezano za moj post poslatri po 10 km i jedan cd od zdravka colica ..posto imam muzicki shop!!!...samo nek kazu adresu..
- Citizen-X
- Kontakt:
E ovo mi se svidja kurchenje sa stilom - cekamo da potvrdimo tvoja znanjaodisej je napisao/la:ja cijelo vrijeme gledam sta vi pisete i kakve parove igrate...pa ne znate nista!!!!...ako hocete pare za sutra ja cu vam odigrati list....kvota ce biti od 5 do 10 km...znaci na 5 km dobitak oko 35 km..!!!ne znam samo kako mozete igrati takve parove ...huesca???pa jel vi znate st se desava toj ekipi...de malo bolje pratite vijesti!!!!necu da nesto lose mislite al samo hou da vam pomognem...!!!ocekujte list za nekih 15 min!!!!danas sam pogodio list ..260 km...a juce sam pogodio 2 utakmice hokeja i 5 fudbala i to sve preko golovi ..dobio 420 ...!!!haj sretno vam ljudi..ako ovaj list ne bude dobitni ja cu prvim 10 koji napisu nesto vezano za moj post poslatri po 10 km i jedan cd od zdravka colica ..posto imam muzicki shop!!!...samo nek kazu adresu..
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Citizen-X je napisao/la:E ovo mi se svidja kurchenje sa stilom - cekamo da potvrdimo tvoja znanjaodisej je napisao/la:ja cijelo vrijeme gledam sta vi pisete i kakve parove igrate...pa ne znate nista!!!!...ako hocete pare za sutra ja cu vam odigrati list....kvota ce biti od 5 do 10 km...znaci na 5 km dobitak oko 35 km..!!!ne znam samo kako mozete igrati takve parove ...huesca???pa jel vi znate st se desava toj ekipi...de malo bolje pratite vijesti!!!!necu da nesto lose mislite al samo hou da vam pomognem...!!!ocekujte list za nekih 15 min!!!!danas sam pogodio list ..260 km...a juce sam pogodio 2 utakmice hokeja i 5 fudbala i to sve preko golovi ..dobio 420 ...!!!haj sretno vam ljudi..ako ovaj list ne bude dobitni ja cu prvim 10 koji napisu nesto vezano za moj post poslatri po 10 km i jedan cd od zdravka colica ..posto imam muzicki shop!!!...samo nek kazu adresu..
E jbg. sad pa i ta Huesca je izgubila sa 1-0...nije bas nemoguca opcija bio X...i cisto sumnjam da neko prati 2. spansku ligu...jednostavno neko preporucio i svi tako odigrali...pratimo mi svi bar ove jace lige pa opet se ne moze pogoditi...ti ako bas tako dobijas onda RESPECT
ako hoces da imas koristi od kladionice moras pratiti dosta toga...a spanska 2 je liga koja se vrlo lako moze pogoditi ..a onaj koji pravi one kvote na kladionici je budala!!!!razradjujem tiket..uskoro stize!!!

Ne uradi danas ono sto sutra mozes odloziti za prekosutra!!!.,.
AC Milan <3<3
AC Milan <3<3
- Citizen-X
- Kontakt:
Hajde cekamo - inace ti je ban ako ofulamoodisej je napisao/la:ako hoces da imas koristi od kladionice moras pratiti dosta toga...a spanska 2 je liga koja se vrlo lako moze pogoditi ..a onaj koji pravi one kvote na kladionici je budala!!!!razradjujem tiket..uskoro stize!!!![]()
![]()
Još si nam samo ti falio.Citizen-X je napisao/la:E ovo mi se svidja kurchenje sa stilom - cekamo da potvrdimo tvoja znanjaodisej je napisao/la:ja cijelo vrijeme gledam sta vi pisete i kakve parove igrate...pa ne znate nista!!!!...ako hocete pare za sutra ja cu vam odigrati list....kvota ce biti od 5 do 10 km...znaci na 5 km dobitak oko 35 km..!!!ne znam samo kako mozete igrati takve parove ...huesca???pa jel vi znate st se desava toj ekipi...de malo bolje pratite vijesti!!!!necu da nesto lose mislite al samo hou da vam pomognem...!!!ocekujte list za nekih 15 min!!!!danas sam pogodio list ..260 km...a juce sam pogodio 2 utakmice hokeja i 5 fudbala i to sve preko golovi ..dobio 420 ...!!!haj sretno vam ljudi..ako ovaj list ne bude dobitni ja cu prvim 10 koji napisu nesto vezano za moj post poslatri po 10 km i jedan cd od zdravka colica ..posto imam muzicki shop!!!...samo nek kazu adresu..
odisej je napisao/la:ako hoces da imas koristi od kladionice moras pratiti dosta toga...a spanska 2 je liga koja se vrlo lako moze pogoditi ..a onaj koji pravi one kvote na kladionici je budala!!!!razradjujem tiket..uskoro stize!!!![]()
![]()
Pratim ja dosta toga...i relativno cesto i dobijem ali sigurno se necu obogatiti od kladionice
- __Liedson__
- Kontakt:
ma pusti tiket...imal sta od tog cd-a od Čole ??odisej je napisao/la:ako hoces da imas koristi od kladionice moras pratiti dosta toga...a spanska 2 je liga koja se vrlo lako moze pogoditi ..a onaj koji pravi one kvote na kladionici je budala!!!!razradjujem tiket..uskoro stize!!!![]()
![]()
Kad da ga ocekujem ?
Jbt kad god pogledam koliko nas je na forumu uvijek bar 5 puta više gostiju nego registrovanih. Znao sam da među gostima čuči neki genije. 
- Citizen-X
- Kontakt:
Sta ti ja sad smetamWilly je napisao/la:
Još si nam samo ti falio.![]()
![]()
Willy je napisao/la:Jbt kad god pogledam koliko nas je na forumu uvijek bar 5 puta više gostiju nego registrovanih. Znao sam da među gostima čuči neki genije.
može li CD od Harisa Džinovića sa pjesmom Ostariću neću znati odigrati kladionicu?__Liedson__ je napisao/la:ma pusti tiket...imal sta od tog cd-a od Čole ??odisej je napisao/la:ako hoces da imas koristi od kladionice moras pratiti dosta toga...a spanska 2 je liga koja se vrlo lako moze pogoditi ..a onaj koji pravi one kvote na kladionici je budala!!!!razradjujem tiket..uskoro stize!!!![]()
![]()
Kad da ga ocekujem ?
FEDERER= KLOC
Izvini, nesporazum. Baš sam se mislio da ti pošaljem pm da krivo ne shvatiš. Mislio sam na odiseja, trebao sam u citatu izbrisati što si ti rekao.Citizen-X je napisao/la:Sta ti ja sad smetamWilly je napisao/la:
![]()
- Citizen-X
- Kontakt:
Nema beda a i fazon je da te "napadnem" fola radiWilly je napisao/la:Izvini, nesporazum. Baš sam se mislio da ti pošaljem pm da krivo ne shvatiš. Mislio sam na odiseja, trebao sam u citatu izbrisati što si ti rekao.Citizen-X je napisao/la:Sta ti ja sad smetamWilly je napisao/la:
![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
Joj ovog simona...taman pomislis da ne moze gore od ovog....nije on za rekete
jbo mu dabul....
jbo mu dabul....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh pogibije danas.
Nadam se da ce oni moroni iz Berlina ispast (a po svemu sudeci hoce), pa da mi se tako oduze za nervni slom koji sam danas imao. Pa ono je nehumano.
Herha, Sibenik, Dinamo over 2.5 i Odense over 2.5, pa odose pare kao da ih nikad nisam ni imao. Jbg, valjda tako mora biti.
Imam za veceras neki tiketic tenis i Nba, valjda to prodje.
G. Simon - Dabul (+3.5) - 2
Berdych - Serra - 1
Penneta - Kvitova - 1
Houston - New Jersey (+10.5) - 1
Kevin Martin (21.5) - over
Uplata 5.5
Isplata 56.30.
Nadam se da ce oni moroni iz Berlina ispast (a po svemu sudeci hoce), pa da mi se tako oduze za nervni slom koji sam danas imao. Pa ono je nehumano.
Herha, Sibenik, Dinamo over 2.5 i Odense over 2.5, pa odose pare kao da ih nikad nisam ni imao. Jbg, valjda tako mora biti.
Imam za veceras neki tiketic tenis i Nba, valjda to prodje.
G. Simon - Dabul (+3.5) - 2
Berdych - Serra - 1
Penneta - Kvitova - 1
Houston - New Jersey (+10.5) - 1
Kevin Martin (21.5) - over
Uplata 5.5
Isplata 56.30.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
da hoće predati ali izgleda kloc nito ne znasarajlija89 je napisao/la:Joj ovog simona...taman pomislis da ne moze gore od ovog....nije on za rekete![]()
![]()
jbo mu dabul....
FEDERER= KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.