Zato sto pljujemo mozda i jedinog igraca koji u svakoj utakmici reprezentacije daje 100%.Virtu4l je napisao/la:Zašto?el-fighter je napisao/la: Kakav smo narod i ne zasluzujemo da odemo na jedno veliko takmicenje.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Spaha legenda kapa dole za sve, mnogi pure nek jedu da stignu njega.Auuu rasprave tugara. 
Emir car bio i ostao.

Emir car bio i ostao.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Sto neko rece, puca njemu neka stvar sto se o njemu prica tako.
Dan posle tekme u Parizu, on pijucka kaficu sa dvije trebice ispred stadiona.
Dok je raja jos tugovala zbog propustenog EP, on je izgleda to plaho brzo zaboravio, jos je direktni krivac sto ne odosmo na to j.ebeno prvenstvo.
Solidan igrac nista vise, kao osoba tanak skroz.
Dan posle tekme u Parizu, on pijucka kaficu sa dvije trebice ispred stadiona.
Dok je raja jos tugovala zbog propustenog EP, on je izgleda to plaho brzo zaboravio, jos je direktni krivac sto ne odosmo na to j.ebeno prvenstvo.
Solidan igrac nista vise, kao osoba tanak skroz.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/spahic ... 20783.aspx
Eto vam cara i kapitena, promovise hrvatski turizam, nigdje se ne spominje Bosna i Hercegovina...."lavlje srce" samo za ljude sa "kokosjim mozgom"!
Eto vam cara i kapitena, promovise hrvatski turizam, nigdje se ne spominje Bosna i Hercegovina...."lavlje srce" samo za ljude sa "kokosjim mozgom"!
Čuj promoviše hrvatski turizam, u Dubrovniku živi, logično je da će doći tamo, povesti prijatelje, šta je tu ne logično ? Ne razumijem
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
igman je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/spahic ... 20783.aspx
Nacionalisto, istupi sa foruma.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Sve je logicno, bar za mene, za ostale koji ne razumiju zalim slucaj!zizu1991 je napisao/la:Čuj promoviše hrvatski turizam, u Dubrovniku živi, logično je da će doći tamo, povesti prijatelje, šta je tu ne logično ? Ne razumijem
Golemo, kakva opsesija i mržnja, te banalno traženje razloga, ne mogu da vjerujem
Al eto, k'o što se kaže :
Al eto, k'o što se kaže :
svako ima pravo na svoje mišljenje
Lik rodjen u Dubrovniku i ovaj se cudi. Pa koji ce grad promovisati ako nece rodni grad.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Nista mene ne cudi sto promovise Dubrovnik i Hrvatsku, to bi uradio i svaki drugi Hrvat.ek0 je napisao/la:Lik rodjen u Dubrovniku i ovaj se cudi. Pa koji ce grad promovisati ako nece rodni grad.
- Titova-Juga
- Kontakt:
igman je napisao/la:Nista mene ne cudi sto promovise Dubrovnik i Hrvatsku, to bi uradio i svaki drugi Hrvat.
Titova-Juga je napisao/la:Nacionalisto, istupi sa foruma.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 15 jun 2012, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Igman druže ti imaš ozbiljnih prsihičhih problema.Da ti nije nekad Spaha neku trebu pokupio, ili nešto slično pa ga toliko mrziš i pokušavaš popljuvati ?
DRUG NEBI TI PUNCA
I ovo je Spahin fanbagrcavi je napisao/la:Igman druže ti imaš ozbiljnih prsihičhih problema.Da ti nije nekad Spaha neku trebu pokupio, ili nešto slično pa ga toliko mrziš i pokušavaš popljuvati ?

Pokupite se pa idite za Spahom!
Zadnja izmjena: igman, dana/u 15 jun 2012, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nekada je zaista samo dovoljno citirati neki post, i ništa na njega ne odgovoriti
zizu1991 je napisao/la:Nekada je zaista samo dovoljno citirati neki post, i ništa na njega ne odgovoriti
VELIKI humanitarac i kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić objavio je imena igrača koji će sudjelovati na velikom humanitarnom spektaklu pod nazivom Dubrovnik Football Summit.
Jel' ovo neka šala.
Održava humanitarnu akciju za Hrvatsku a odbija doći na humanitarnu večeru sa našim ljudima u Čikagu, ovim je samo potvrdio da je obični šljam i **** od čovjeka.Sramim se kad vidim ko nam je kapiten državnog tima.
Jel' ovo neka šala.

Održava humanitarnu akciju za Hrvatsku a odbija doći na humanitarnu večeru sa našim ljudima u Čikagu, ovim je samo potvrdio da je obični šljam i **** od čovjeka.Sramim se kad vidim ko nam je kapiten državnog tima.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja sam prije svega navijač reprezentacije Bosne i Hercegovine.I sve dok Spahić igra za našu repku i daje 130 % od sebe, biće mi drag igrač.igman je napisao/la:I ovo je Spahin fanbagrcavi je napisao/la:Igman druže ti imaš ozbiljnih psihičhih problema.Da ti nije nekad Spaha neku trebu pokupio, ili nešto slično pa ga toliko mrziš i pokušavaš popljuvati ?![]()
A to što ti i slični tebi istresate lične frustracije na ovoj temi nije moj problem.
DRUG NEBI TI PUNCA
...ti i ja nikad necemo gledati nasu lijepu Bosnu i Hercegovinu na velim takmicenjima!bagrcavi je napisao/la:Ja sam prije svega navijač reprezentacije Bosne i Hercegovine.I sve dok Spahić igra za našu repku i daje 130 % od sebe, biće mi drag igrač.igman je napisao/la:I ovo je Spahin fanbagrcavi je napisao/la:Igman druže ti imaš ozbiljnih psihičhih problema.Da ti nije nekad Spaha neku trebu pokupio, ili nešto slično pa ga toliko mrziš i pokušavaš popljuvati ?![]()
A to što ti i slični tebi istresate lične frustracije na ovoj temi nije moj problem.
Sljedeće godine će manifestacija biti održana u Sarajevu. Da igraju za djecu Afrike niko ne bi ni habera. A eto pošto je u Hrvatskoj nadiglo vam se. **** Balkan i narode u njemu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Titova-Juga
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Sljedeće godine će manifestacija biti održana u Sarajevu. Da igraju za djecu Afrike niko ne bi ni habera. A eto pošto je u Hrvatskoj nadiglo vam se. **** Balkan i narode u njemu.
Bravo drug, bravo

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!