Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
BH sport u 20:15 na BHT 1 

A ti izvirio iz amarovog pakasa da ovo napises,bjezi nazad dok se sta ne desi zanimljivo pa virni.pile87 je napisao/la:Znaci ne jednom nego dva puta se Travniku svira ofsajad a da ga nije BILO! I to u situacijama kada igrac treba da izadje pred gomana. Nadam se da ce mediji ( jednakim zarom kao sto je bio slucaj u Zenici )traziti izuzece sudije i sto strozije kazne. Hoce da nam srozaju fudbal na najnize grane.master44 je napisao/la:Sto sada niko ne prica o sviranom ofsajdu protiv Travnika ??? Da se desilo na suprotnoj strani i uticalo na kontru Sarajeva ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo ?????
samocelik je napisao/la:Ma bjez ba u onom Travniku vjetar puhne 4 stolice se slome

- alan ford 26
- Kontakt:
Jel poznato koliki je najveci transfer izmedju nasih klubova?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- vidovitadjemila
Mogao si samo poslati broj racuna da uplatim,jbg a ne ovako javno.Sada kada mi pitari pocnu traziti pare koje su stavili nayebo sam
PostPostao/la SarajlijaTM dana 06 okt 2012, 15:10
payton je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:VAZNO
POZIVAM SVE KLADIONIOCARE DA ODIGRAJU DVOJKU NA SARAJEVO SUTR.UTAKMICA NASTIMANA...![]()
samo jedan dokaz..ne pricaj gluposti osim ako ti predsjednik NK Travnik nije tata pa ti on rekao...ali sumnjam jer zna da ces to podjeliti sa rajom na 25 foruma
Dzemila,lose su ti se kasike otvorile,dodjes mi marku,a ti se pejtone jos mozes vaditi![]()
![]()

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Lako je Jovića dobit on je poznat lik u Travnikuvidovitadjemila je napisao/la:Mogao si samo poslati broj racuna da uplatim,jbg a ne ovako javno.Sada kada mi pitari pocnu traziti pare koje su stavili nayebo sam
PostPostao/la SarajlijaTM dana 06 okt 2012, 15:10
payton je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:VAZNO
POZIVAM SVE KLADIONIOCARE DA ODIGRAJU DVOJKU NA SARAJEVO SUTR.UTAKMICA NASTIMANA...![]()
samo jedan dokaz..ne pricaj gluposti osim ako ti predsjednik NK Travnik nije tata pa ti on rekao...ali sumnjam jer zna da ces to podjeliti sa rajom na 25 foruma
Dzemila,lose su ti se kasike otvorile,dodjes mi marku,a ti se pejtone jos mozes vaditi![]()
![]()
![]()
![]()

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisam ni jednu stolicu slomio, i malo je licemjerno reci da se neke i nisu odvalile namjerno, ali je istina da su u Travniku stolice presmijesne. Stanes na stolicu, i proletis. Jos zamisli kad silazis u tribinama ima bar 70 centi razlike, znaci moras se malo jace docekati, i gdje nece puknuti.
Celik!3,2,2.
- vidovitadjemila
Mislim da bi trebalo razmisliti o tome da prostor za goste bude bez stolica i da se to dozvoli od strane komiteta.AllGunsBlazing je napisao/la:Nisam ni jednu stolicu slomio, i malo je licemjerno reci da se neke i nisu odvalile namjerno, ali je istina da su u Travniku stolice presmijesne. Stanes na stolicu, i proletis. Jos zamisli kad silazis u tribinama ima bar 70 centi razlike, znaci moras se malo jace docekati, i gdje nece puknuti.
Vjerujem jarane da ti nisi slomio ni jednu stolicu.Ali da su ih i pojedinci koji su bili u redovima navijaca Celika lomili sigurno je.Bio sam na kontra tribini gdje redovno idem zbog boljeg pogleda prema terenu i gostujucim navijackim grupama.U trenutku kada CELIK daje gol iz penala vidim bar 3-4 minimalno primitivca koji namjerno u tom trenutku nogama odvaljuju stolicu i bacaju je neku u teren neko ispred sebe.E mozda kada si ljut da lomis,ali lomitii kada se radujes,e to stvarno veze s mozgom nema.Osim lomiti flase u kafani namjerno

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Ma tanko ti je to brate, ne sjecam se kad je zadnji put neko iz nase lige kupio igraca, sve se to svodi na igrace kojima se istekli ugovorialan ford 26 je napisao/la:Jel poznato koliki je najveci transfer izmedju nasih klubova?

Ali dobro je pitanje

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Platili mi Velezu 10 000 za Bandovica, ali i to nije transfer nego kao naknada da ne prave probleme.
http://www.transfermarkt.de/de/zdenko-b ... 28550.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ovdje piše da je Željo platio 100 000 € za Zdneka Baotića Orašju.Sad koliko je istinita ta informacija, ne znam.
evo ovdje piše da je Željo platio 100 000 € za Zdneka Baotića Orašju.Sad koliko je istinita ta informacija, ne znam.
DRUG NEBI TI PUNCA
nagađa se da je najveći transfer stančeskog iz borca u želju za 2 kila (sarajevskih) ćevapa i kilo mandarina,a ovisno o nastupima taj se transfer mogao povećati i za 20 dkg edamera
došlo je do provale.Lesnar je napisao/la:nagađa se da je najveći transfer stančeskog iz borca u želju za 2 kila (sarajevskih) ćevapa i kilo mandarina,a ovisno o nastupima taj se transfer mogao povećati i za 20 dkg edamera
DRUG NEBI TI PUNCA
Ti brate ne volis nista sto ima veze sa Zeljom, popusti malo.Lesnar je napisao/la:nagađa se da je najveći transfer stančeskog iz borca u želju za 2 kila (sarajevskih) ćevapa i kilo mandarina,a ovisno o nastupima taj se transfer mogao povećati i za 20 dkg edamera
Ne valja to a-a

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma znam da se dovode igraci kojima su ugovori istekli, al mora biti da je nekad nekom placeno nesto, nije uvijek ovako bilo, recimo prije 10 tak god. Sumnjam da je Zeljo Silica iz Sirokog doveo dzabaluka. A tih 100 tisuca za Baotica, ne bih bas rekao da je i to istina, haj ga znaj, prevelike se to pare za ovu ligu
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Mislim da je Željo iskeširao finu lovu za Joldića svojevremeno. I za još jednog u prvom Amarovom mandatu, da li je u pitanju Tica nisam siguran, ali tad se govorilo o nekoliko stotina hiljada KM. Neprovjerena info, naravno...
NAPRIJED NARODE!
Tica je kostao crno ispod nokta. I jos se kasnije za njega davalo sa kamatama.Zeman je napisao/la:Mislim da je Željo iskeširao finu lovu za Joldića svojevremeno. I za još jednog u prvom Amarovom mandatu, da li je u pitanju Tica nisam siguran, ali tad se govorilo o nekoliko stotina hiljada KM. Neprovjerena info, naravno...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Samo sto se Tica ne uklapa u pitanje koje je covjek postavio.Zeman je napisao/la:da li je u pitanju Tica nisam siguran, ali tad se govorilo o nekoliko stotina hiljada KM. Neprovjerena info, naravno...
On nije dosao u Želju iz nase lige ...alan ford 26 je napisao/la:Jel poznato koliki je najveci transfer izmedju nasih klubova?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nekad poslije rata Seval Zahirovic je iz Rudara iz Kaknja presao u Sarajevo, za 70.000 KM.
Prije toga je neko takodjer iz Rudara dobio par ovaca za ugovor.
Prije toga je neko takodjer iz Rudara dobio par ovaca za ugovor.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.