Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Hvala.Moggiano je napisao/la:Sinoc ste se poceli zajebavat u drugom poluvremenu.. zadovoljan sam prvim.. i da, malik svaka cast na golu
Hhaha, tako nekako, Mateo meni govori nemojte se zajebavati, ali srećom dobro je prošlo. Nagib je to sve počistio nazad. Ja opet defanzivno katastrofalno odigro, malo su me pogurale ove asistencije...Moggiano je napisao/la:Sinoc ste se poceli zajebavat u drugom poluvremenu.. zadovoljan sam prvim.. i da, malik svaka cast na golu
Aj što su ga stavili... Negos u još i...SiamoNoi je napisao/la:https://www.facebook.com/footballidentity?fref=nf
Stavili Salkaov video na fb
Gleda se i meni, al kad ne mogu jednu utakmicu da pomjere, žašto sad cijelo kolo...Otelo je napisao/la:Pa nek pomjere. Ja nemam nista protiv toga ipak je to finale SP a iskreno i meni se gleda.
Sutra sa Mladosti igramo, a tamo nema Srba... Nemojte da izgubimo...Unofficialpage je napisao/la:Iskreno, sutra će večinom botovi igrat, skoro svi će gledat finale. Bit' će sad problem i ove tekme srijedom zbog LP.
Haj ne zajebaji... i mi bi trazili da se pomjeri da bosna igra...BelminM23 je napisao/la:Pomjerel ovu utakmicu u Nedelju za neki drugi dan, tačno ću otići igrati neku Levatsku ligu. Il ću da učinim sve da se otvori Liga 6 .
Tražili Genijalci, pa ništa, a još se kup igrao, to je moglo lako da se pomjeri...Moggiano je napisao/la:Haj ne zajebaji... i mi bi trazili da se pomjeri da bosna igra...BelminM23 je napisao/la:Pomjerel ovu utakmicu u Nedelju za neki drugi dan, tačno ću otići igrati neku Levatsku ligu. Il ću da učinim sve da se otvori Liga 6 .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo je pozitivno sto ces moci gledati tekmu u kojoj ce biti +20 za USASimkeSamke je napisao/la:ne mozes porediti te dvije utakmice, al nikako... i meni je realno drago sto cu moci na miru gledati
arelinho je napisao/la:samo je pozitivno sto ces moci gledati tekmu u kojoj ce biti +20 za USASimkeSamke je napisao/la:ne mozes porediti te dvije utakmice, al nikako... i meni je realno drago sto cu moci na miru gledati
Jesi im tamo sve na kamariBelminM23 je napisao/la:Ma ne podržavam način odgađanja lige, znači jedna ne zvanična utakmica se ne može odgoditi, a ovdje cijelo kolo može, iako je negjde 60% Srbijanskih ekipa, a ostalo su BH i HR useri, gleda se i meni repka i sve, al kako se oni prave face to stvarno...
Ma ja se samo ponašam u skladu sa njima...Unofficialpage je napisao/la:
Jesi im tamo sve na kamari
Jedno je utakmnica protiv Cipra a drugo je finale SP u kosarci gdje igra tvoja drzava.BelminM23 je napisao/la:Tražili Genijalci, pa ništa, a još se kup igrao, to je moglo lako da se pomjeri...Moggiano je napisao/la:Haj ne zajebaji... i mi bi trazili da se pomjeri da bosna igra...BelminM23 je napisao/la:Pomjerel ovu utakmicu u Nedelju za neki drugi dan, tačno ću otići igrati neku Levatsku ligu. Il ću da učinim sve da se otvori Liga 6 .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.