FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 15 jan 2010, 13:40

gavra je napisao/la:Ima veliki clanak sa Vuletom, razumijem da ga vezu dobre uspomene za Sarajevo i to, al trenira u Banja Luci i govori kako se nada da ce Sarajevo biti sampion.....

Ovo je zaista nevjerovatno.

Ako ima neko od vas borčevaca ovdje da je porijeklom iz Glamoča neka me kontaktira na PP,hoću da ga pitam nešto u vezi Vuleta,a neću ovdje da započinjem sa tim da ne bi tema otišla u vražju mater,tj u politiku,a ja sam zadnji koji bi trebao započinjati takve teme,ali nešto me ipak zanima,zato pp....

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 15 jan 2010, 13:41

Schlager je napisao/la:
gavra je napisao/la:Ima veliki clanak sa Vuletom, razumijem da ga vezu dobre uspomene za Sarajevo i to, al trenira u Banja Luci i govori kako se nada da ce Sarajevo biti sampion.....

rekao je on razgovarati sa nasom "upravom" ali izgleda da vise voli Sarajevo :oops:
TREĆI PUT ČASTIMO

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 15 jan 2010, 13:43

borac_sampion je napisao/la:
Schlager je napisao/la:

rekao je on razgovarati sa nasom "upravom" ali izgleda da vise voli Sarajevo :oops:
Pa Sarajevo ga je i prodalo u Sarajevu pruzao najbolje partije i igrao pred Hordama koje su ga postovale i cijenile
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 15 jan 2010, 13:47

crusader77
Kontakt:

Post Postao/la crusader77 » 15 jan 2010, 15:36

Zelio bih samo da skrenem paznju na komplex koji vecina navijaca klubova ove lige ima u vezi igraca koji nas ostave na "cijedilu" kad je klub u nevolji, a kasnije kad bi se htjeli vratiti iz bilo kojeg razloga mi "navijaci" im to nikako ne mozemo oprostiti... Pa molim vas ovo nije djeciji vrtic. Gledajmo to malo racionalnije .ebiga... Svaki igrac radi za placu i dok god je dobar treba da ima nasu podrsku, cim vise ne zadovoljava zadate standarde sretno mu, bilo o kome da se radi... Klub prvi i uvijek prvi. Dozvoliti sebi neki bespotrebni luksuz da smo sentimentalni na fore tipa "vidi izdo nas a sad bi se vratio" nam ne prilici. Samo brutalna profesionalnost i nista drugo.

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 15 jan 2010, 15:37

Vule i Grujic trenutno treniraju u banjaluci... Grujic ceka poziv Borca a Vule najvjerovatnije ode u Sarajevo

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 jan 2010, 15:38

crusader77 je napisao/la:Zelio bih samo da skrenem paznju na komplex koji vecina navijaca klubova ove lige ima u vezi igraca koji nas ostave na "cijedilu" kad je klub u nevolji, a kasnije kad bi se htjeli vratiti iz bilo kojeg razloga mi "navijaci" im to nikako ne mozemo oprostiti... Pa molim vas ovo nije djeciji vrtic. Gledajmo to malo racionalnije .ebiga... Svaki igrac radi za placu i dok god je dobar treba da ima nasu podrsku, cim vise ne zadovoljava zadate standarde sretno mu, bilo o kome da se radi... Klub prvi i uvijek prvi. Dozvoliti sebi neki bespotrebni luksuz da smo sentimentalni na fore tipa "vidi izdo nas a sad bi se vratio" nam ne prilici. Samo brutalna profesionalnost i nista drugo.
Nemam ja nista protiv da igrac ode iz Borca kad dobije finu ponudu iz inostranstva koja ce mu pomoci da sredi svoj zivot i obezbjedi buducnost,ALI da predje u drugi klub u istoj ligi,i to za nesto sitno vecu platu,to ne oprastam!
Treci put castimo

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 15 jan 2010, 15:43

tatamata je napisao/la:
crusader77 je napisao/la:Zelio bih samo da skrenem paznju na komplex koji vecina navijaca klubova ove lige ima u vezi igraca koji nas ostave na "cijedilu" kad je klub u nevolji, a kasnije kad bi se htjeli vratiti iz bilo kojeg razloga mi "navijaci" im to nikako ne mozemo oprostiti... Pa molim vas ovo nije djeciji vrtic. Gledajmo to malo racionalnije .ebiga... Svaki igrac radi za placu i dok god je dobar treba da ima nasu podrsku, cim vise ne zadovoljava zadate standarde sretno mu, bilo o kome da se radi... Klub prvi i uvijek prvi. Dozvoliti sebi neki bespotrebni luksuz da smo sentimentalni na fore tipa "vidi izdo nas a sad bi se vratio" nam ne prilici. Samo brutalna profesionalnost i nista drugo.
Nemam ja nista protiv da igrac ode iz Borca kad dobije finu ponudu iz inostranstva koja ce mu pomoci da sredi svoj zivot i obezbjedi buducnost,ALI da predje u drugi klub u istoj ligi,i to za nesto sitno vecu platu,to ne oprastam!
Slazem se sa Tatamatom

crusader77
Kontakt:

Post Postao/la crusader77 » 15 jan 2010, 16:02

Otici u inostranstvo za dobru platu i obezbjediti sebi sigurnu buducnost je san svih igraca ove lige ali vrlo su rijetki oni koji uspiju. To nesto "sitnih para" za neke mozda mnogo znaci. Ne zelim da ulazim u debatu etike i lokal-patriotizma koji sasvim razumijem ali ako na igrackom marketu imate odredjen broj ljudi moramo uzeti najboljeg zvao se on Puzigaca,.. ili vanzemaljac sasvim nebitno. To je jedina formula uspjeha.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 jan 2010, 16:09

crusader77 je napisao/la:Otici u inostranstvo za dobru platu i obezbjediti sebi sigurnu buducnost je san svih igraca ove lige ali vrlo su rijetki oni koji uspiju. To nesto "sitnih para" za neke mozda mnogo znaci. Ne zelim da ulazim u debatu etike i lokal-patriotizma koji sasvim razumijem ali ako na igrackom marketu imate odredjen broj ljudi moramo uzeti najboljeg zvao se on Puzigaca,.. ili vanzemaljac sasvim nebitno. To je jedina formula uspjeha.
Ma dobro shvatam ja tebe,ali ima raznih situacija i scenarija,u nekima se naravno uopste ne osvrcemo na odlazak,nek mu je sa srecom,i da se vrati jednog dana,primjer su ti Grujic,Trivunovic,Vranjes,Karalic itd.itd....A opet ima onih koji su otisli,pljuvali,evo sad se vratili...nek su,ali zna se moje misljenje.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 jan 2010, 16:11

Dajte ljudi,pa on je otišao u Čelik,a vi podigli frku kao da je otišao u Željezničar!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 jan 2010, 16:13

Schlager je napisao/la:Dajte ljudi,pa on je otišao u Čelik,a vi podigli frku kao da je otišao u Željezničar!
Pa kakva je razlika?Ma ne trebamo mi uopste diskutovati o njemu,vratio se,sta sad,nek on dobro igra,boli me ona stvar za njim.

Nego Schlageru sta ti mislis kakve su sanse da se Grujic ili Vule vrate kod nas?
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 jan 2010, 16:15

Bojim se nikakve.

A i oni su bili u Sarajevu,kako ti to ne smeta,kad ti Puzi smeta?

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 jan 2010, 16:16

Schlager je napisao/la:Bojim se nikakve.
Daj jbmu misa odma me sasjece u korjenu! :mrgreen: Onda neka zadrze Vranjesa i Maksimovica...nema druge.
Treci put castimo

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 15 jan 2010, 16:17

Schlager je napisao/la:Bojim se nikakve.

A i oni su bili u Sarajevu,kako ti to ne smeta,kad ti Puzi smeta?
Ono sto se pisalo o Puziju 90% nije istina ja nzm sto ga svi napadaju

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 jan 2010, 16:18

Daj jbmu misa odma me sasjece u korjenu! Onda neka zadrze Vranjesa i Maksimovica...nema druge.
he,he,nisi pročitao moj post do kraja...

crusader77
Kontakt:

Post Postao/la crusader77 » 15 jan 2010, 16:21

Pa hebem vam misa kod mene je pola tri ujutro a ja se zafrkavam sa vama. Salu na stranu. Ne mogu reci da uopste poznajem intimno situaciju Borca u vezi desavanja sa igrackim kadrom nego sve samo posmatram iz sto objektivnijeg ugla. Ako smo svi istinski zaljubljenici u fudbal, a vjerujem da jesmo, onda cemo podrzati one odluke kluba sa kojim se uvijek sami i ne slazemo. Valja nekad progutati i gorku pilulu ako je dobro u pitanju.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 jan 2010, 16:22

Schlager je napisao/la:
Daj jbmu misa odma me sasjece u korjenu! Onda neka zadrze Vranjesa i Maksimovica...nema druge.
Evo sad sam procitao.Jbg,stvarno te smatram najboljim forumasem na ovoj temi,ali ti je glupo poredjenje,nemoj da se ljutis.Njih dvojica su osim Sarajeva bili u raznim klubovima,zeljeli su da napreduju,a Puzigaca,otisao u Celik,jer je mislio da ce se Borac boriti za opstanak,a Celik za Evropu,otisao je,bio jednu polusezonu,i sad se vraca,jer je vidio da je situacija obrnuta.Tako da to uopste nije isto...
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 jan 2010, 16:29

tatamata je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
Evo sad sam procitao.Jbg,stvarno te smatram najboljim forumasem na ovoj temi,ali ti je glupo poredjenje,nemoj da se ljutis.Njih dvojica su nakon Sarajeva bili u raznim klubovima,zeljeli su da napreduju,a Puzigaca,otisao u Celik,jer je mislio da ce se Borac boriti za opstanak,a Celik za Evropu,otisao je,bio jednu polusezonu,i sad se vraca,jer je vidio da je situacija obrnuta.Tako da to uopste nije isto...
ti sad kao tvoj "ljubimac",Baja Stojnić :D ...

Jedino što me kod njega nerviralo je njegovo papagajsko ponavljanje " Prije početka prvenstva svi su nam predviđali borbu za opstanak,a mi smo napravili čudo"!
Ko imalo prati Borac,znao je da smo u naletu,osvojili ubjedljivo najviše bodova na proljeće,tim bio uigraniji za jednu polusezonu,ostao skoro cijeli tim na okupu,otišli samo Kolarov i Puzigaća a došli Gagula,Sakan i Ćorić...

Pošto nisam u situaciji da pitam Baju,evo da pitam tebe...Otkud ti to da se Borac trebao boriti za opstanak?

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 15 jan 2010, 16:34

crusader77 je napisao/la:Pa hebem vam misa kod mene je pola tri ujutro a ja se zafrkavam sa vama. Salu na stranu. Ne mogu reci da uopste poznajem intimno situaciju Borca u vezi desavanja sa igrackim kadrom nego sve samo posmatram iz sto objektivnijeg ugla. Ako smo svi istinski zaljubljenici u fudbal, a vjerujem da jesmo, onda cemo podrzati one odluke kluba sa kojim se uvijek sami i ne slazemo. Valja nekad progutati i gorku pilulu ako je dobro u pitanju.
Pa odakle si legendo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.