tatamata je napisao/la:Schlager je napisao/la:Daj jbmu misa odma me sasjece u korjenu! Onda neka zadrze Vranjesa i Maksimovica...nema druge.
he,he,nisi pročitao moj post do kraja...
Evo sad sam procitao.Jbg,stvarno te smatram najboljim forumasem na ovoj temi,ali ti je glupo poredjenje,nemoj da se ljutis.Njih dvojica su nakon Sarajeva bili u raznim klubovima,zeljeli su da napreduju,a Puzigaca,otisao u Celik,jer je mislio da ce se Borac boriti za opstanak,a Celik za Evropu,otisao je,bio jednu polusezonu,i sad se vraca,jer je vidio da je situacija obrnuta.Tako da to uopste nije isto...
ti sad kao tvoj "ljubimac",Baja Stojnić

...
Jedino što me kod njega nerviralo je njegovo papagajsko ponavljanje " Prije početka prvenstva svi su nam predviđali borbu za opstanak,a mi smo napravili čudo"!
Ko imalo prati Borac,znao je da smo u naletu,osvojili ubjedljivo najviše bodova na proljeće,tim bio uigraniji za jednu polusezonu,ostao skoro cijeli tim na okupu,otišli samo Kolarov i Puzigaća a došli Gagula,Sakan i Ćorić...
Pošto nisam u situaciji da pitam Baju,evo da pitam tebe...Otkud ti to da se Borac trebao boriti za opstanak?