Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
23
40%
2. Ne
20
35%
3. Dati mu do Nove godine
14
25%

Ukupno glasova: 57

ArtemisFowl
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ArtemisFowl » 15 dec 2021, 17:00

Felixians4 je napisao/la:
15 dec 2021, 01:19
I pa šta da je reko da su Barella i Broz ispred? Ja konkretno se neću upuštati u te dječje rasprave tko je bolji ovaj il onaj kad je riječ o igračima vrlo usporedive klase po mnogim parametrima. To su igrači koji su nosili vezni red svojih reprezentacija do finala Europskog i svjetskog prvenstva,koji su nakon dugo godina donijeli Interu Scudetto,koji vrijede po svim relevantnim pokazateljima 50+ milijuna eura.

OK,nek bude da su svi prvotimci Redsa bolji od svih Interovih. I nije daleko od toga ako bi me ozbiljno pitao,na nekim pozicijama(premda različite formacije i stil) i osjetna razlika. Jedno je to,drugo je deplasirana nebuloza da nitko od njihovih ne bi mogao upasti u vaših prvih 11,a pogotovo da im trebalo godina da se naviknu i prođu školu pa i onda možda. Nemojmo bit neozbiljni.
Pa zašto govoriš da NIKO nije reko da Inter ima bolji vezni red, sam sebi upadaš u usta.
Et vidiš da se slažeš sa mnom čim kažeš da to nije daleko od istine.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 17:08

ArtemisFowl je napisao/la:
15 dec 2021, 17:00
Felixians4 je napisao/la:
15 dec 2021, 01:19
I pa šta da je reko da su Barella i Broz ispred? Ja konkretno se neću upuštati u te dječje rasprave tko je bolji ovaj il onaj kad je riječ o igračima vrlo usporedive klase po mnogim parametrima. To su igrači koji su nosili vezni red svojih reprezentacija do finala Europskog i svjetskog prvenstva,koji su nakon dugo godina donijeli Interu Scudetto,koji vrijede po svim relevantnim pokazateljima 50+ milijuna eura.

OK,nek bude da su svi prvotimci Redsa bolji od svih Interovih. I nije daleko od toga ako bi me ozbiljno pitao,na nekim pozicijama(premda različite formacije i stil) i osjetna razlika. Jedno je to,drugo je deplasirana nebuloza da nitko od njihovih ne bi mogao upasti u vaših prvih 11,a pogotovo da im trebalo godina da se naviknu i prođu školu pa i onda možda. Nemojmo bit neozbiljni.
Pa zašto govoriš da NIKO nije reko da Inter ima bolji vezni red, sam sebi upadaš u usta.
Et vidiš da se slažeš sa mnom čim kažeš da to nije daleko od istine.
Ne upadam nikome u usta. Niti se ne slažem niti slažem,jer to je NEMOGUĆE ustvrditi. Po svakom mogućem logičkom parametru zasnovan objektivno ili subjektivno,bar trojica igrača Intera bez ikakvog problema gledajući isključivo njihovu individualnu kvalitetu u odnosu na kolege iz vašeg sastava,mogli bi upasti u prvih 11. Jako rijetko je moguće da je neka momčad toliko premoćna sistemski i individualno da bi tvrdio takvo što. Barcelona iz doba dominacije od 2009. do 2011. ili Real Madrid drugi od 2014. do 2018. u LP(premda je i Barca bila uspješnija kući,jel,a treba istaknuti da RMA ima "tek" 3 od 13 zadnjih titula La Lige),možda Bayern i tu bih se zaustavio. Eventualno u ovako nekom paru sličnom sada Inter-Liverpool bih mogao biti veoma blizu stava da je svih 11 jače od 11 drugih.

Ali to su bili Puyol,Pique,Mascherano,Alves,Bus,Xavi,Iniesta,Messi... ili Casillas/Navas, Marcelo,Ramos,Varane,Modrić,Kroos,Ronaldo,Bale... ili Robben,Ribery,Lahm,Neuer,Muller... neusporedivo s vašim sastavom ili recimo trenutnim Citya. PSG i Bayern figurom i snagom istih imaju najjače roster. E,ali treba to sve posložiti,treba imati i sreće,a i suparnici nešto manje talentira,no apsolutno dovoljno da ih svladaju.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 15 dec 2021, 17:59

Samo kažem da je lik reko to za vezne igrače, a ti tvrdiš da nije niko to reko. I mi kao ispadamo subjektivni, ne čitamo s razumjevanjem i ostale bezobrazluke koje napišeš ovdje.
Bayern, Man City i Liverpool su trenutno u par deka, a ti ih izdvajaš iznad, čak i PSG spominješ, al teško ti je prihvatit kvalitet Liverpoola.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 18:07

ArtemisFowl je napisao/la:
15 dec 2021, 17:59
Samo kažem da je lik reko to za vezne igrače, a ti tvrdiš da nije niko to reko. I mi kao ispadamo subjektivni, ne čitamo s razumjevanjem i ostale bezobrazluke koje napišeš ovdje.
Bayern, Man City i Liverpool su trenutno u par deka, a ti ih izdvajaš iznad, čak i PSG spominješ, al teško ti je prihvatit kvalitet Liverpoola.
OK,sad kad pogledam,skroz si u pravu. Previdio sam jer sam se fokusirao na tu tezu zašto bi bila blasfemija ustvrditi da su barella i broz eventualno nekome bolji od vaših. My bad. Skočio sam si u usta,nemam problem priznati kiks i lapsus.

Apsolutno jesu u "par deka",čak ne bih nikog stavio za favorita protiv Liverpoola. Ne izdvajam nikog iznad nikog između top kandidata za titulu. Ali držim da imaju individualno PONEŠTO jači roster i to je to. U konačnici krajnje nebitno. U nogometu pogotovo na ovoj razini,to su zanemarive razlike.

Teško mi je prihvatiti kvalitet Liverpoola? Niti najmanje. Prije ko dijete sam i navijao za Liverpool uz Real Madrid i ostali su mi simpatični. Strašna kvaliteta,strašan trener,čitava struka,navijači,stadion, golema klubina.

Konkretno, netko ako bi kazao da je Liverpool trenutno prvi favorit Lige Prvaka,ne bih riječ reko.

Evo,da baš moram se izjasniti,ovo mi je top4 za ovu sezonu i **** me se ispali svi odmah u Osmini ili došli do polufinala,dakle pogodio skroz ili promašio totalno. To je uvelike nabadanje. Top svjetski treneri i stručnjaci sigurno nisu top prognozeri ishoda i obratno tako da je to nebitno.

Znači: BAYERN,PSG,LIVERPOOL,CHELSEA

Ponavljam,nebitno je u kontekstu toga što će biti i da li ja imam pojma ili nemam nikakvog nego da demantiram ovo što je sad završno da ja ne priznam kvalitet i snagu rostera Liverpoola. Nipošto.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 15 dec 2021, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 15 dec 2021, 18:09

Ovaj lik jos pise lol

Skrati postove u 2 recenice, ove kilometarske komentare nez ko moze citati :salut:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 dec 2021, 18:12

Bobby u konkurenciji za Newcastle :ljepota:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 18:16

Torres_9 je napisao/la:
15 dec 2021, 18:09
Ovaj lik jos pise lol

Skrati postove u 2 recenice, ove kilometarske komentare nez ko moze citati :salut:
Bitan je sadržaj,a ne forma i količina.

Smetam mnogima pa odoh,evo čekam hoće li mi replicirati ArtemisFowl pa da vidim da li sam mu dužan ispriku što ga napao da je troller.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 dec 2021, 18:27

Elliott sve bliže povratku na teren, da nekim slučajem igra u Barci ne bismo mogli živjeti od tekstova i postova o svršavanju na njegove kvalitete i potencijal.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 dec 2021, 18:50

Otelo je napisao/la:
15 dec 2021, 18:27
Elliott sve bliže povratku na teren, da nekim slučajem igra u Barci ne bismo mogli živjeti od tekstova i postova o svršavanju na njegove kvalitete i potencijal.
Pedri, Nico, Gavi i ostala smeca.

Niko iz Barcelone ne bi bio u prvih 11 Liverpoola.

:mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 dec 2021, 18:58

gaston je napisao/la:
15 dec 2021, 18:50
Otelo je napisao/la:
15 dec 2021, 18:27
Pedri, Nico, Gavi i ostala smeca.

Niko iz Barcelone ne bi bio u prvih 11 Liverpoola.

:mrgreen:
Pa i ne bi, al tu debata uopšte ne može da postoji. Overrated ekipa skroz gdje se svaki klinac od 17 godina smatra najvećim talentom ikad jer La Masia, a godinama nisu dobrog igrača izbacili.

:cry:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 15 dec 2021, 19:45

Arvid je napisao/la:
15 dec 2021, 18:12
Sta sad sa Jotom na fantasyu :rol:
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 dec 2021, 20:35

KSG je napisao/la:
15 dec 2021, 19:45
Arvid je napisao/la:
dobar si ako ti je on jedina briga u ovoj trenutnoj situaciji :D
Rođen s tobom da budem

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 15 dec 2021, 20:43

Faraon iz Visokog je napisao/la:
15 dec 2021, 20:35
KSG je napisao/la:
15 dec 2021, 19:45
Arvid je napisao/la:
dobar si ako ti je on jedina briga u ovoj trenutnoj situaciji :D
Za sad ovo kolo samo bez golmana :mrgreen:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 dec 2021, 22:01

:plac: :plac: :plac: :plac: :plac:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 16 dec 2021, 18:06

Kruze neke price da su Curtis i Virgil pozitivni, valjda nije istina, jucer su svi bili negativni.

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 16 dec 2021, 19:58

KSG je napisao/la:
16 dec 2021, 18:06
Kruze neke price da su Curtis i Virgil pozitivni, valjda nije istina, jucer su svi bili negativni.
Istina jbg, kad je Curtis stigao pokupit covid 1 trening odradio :damn:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 dec 2021, 20:00

Možda i zadnji meč ove godine :crazy:

Ni nas COVID nije zaobišao, a meni se decembar polako pretvarao u pakao:

Početnih 11:

slika

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 16 dec 2021, 20:02

Ionako mrzim ovaj period godine a sad se ponavlja ona najgora verzija kad je covid harao :sick:

Momcima brz oporavak i hvala Bogu da smo mi onda uzeli onu titulu jer druge necemo vidjeti zadugo. Fuck Covid.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 16 dec 2021, 20:03

Firmino na klupi seksi. Konate i Matip, will be fun.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 dec 2021, 20:06

StevieG8 je napisao/la:
16 dec 2021, 20:02
Ionako mrzim ovaj period godine a sad se ponavlja ona najgora verzija kad je covid harao :sick:

Momcima brz oporavak i hvala Bogu da smo mi onda uzeli onu titulu jer druge necemo vidjeti zadugo. Fuck Covid.
Liga da se odluči u FIFAi 22. Svaka ekipa bira po dva igrača i igraj :kafa:

Kolo za vikend će 100% biti otkazano, već pet mečeva jest, a naći će se i još neki :x

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.