Ja samo kazem.Casillas je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:Alcorcon,suti.Casillas je napisao/la:koliko je golova sevilli ponisteno?![]()
mislim Navasu
ja samo pitam
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
isto sranje zamenjen,to je jos jadnijeWolverine je napisao/la:novi pipita, stara prica.
losmi: eto nije prodan.
MVP - Messi-Villa-Pedro
jarane,jesi li gledao šta je veceras uspio dva puta promašiti...ono je NEOPROSTIVO za meneLBJ MVP je napisao/la:pratim barsu poslije Reala najviše i znam da i on kao ni Ronaldo nije na nivou,ali vi ste svi kad je eto odlazio govorili hvala Bogu eto nam ibre ode eto,a eto vam je donjeo 2 lp dakle ja i pored njegove loše forme mislim da je bolji od etoa,ali spustite se malo kao što sam i prošli put napisao ibra je u dosadašnjem dijelu sezone dosta toga za vas napravio baš kao i eto u karijeri,a opet ste ga nako bacili i sad žalite za njimlosmi je napisao/la:ako nas mrzis bezi sa temeLBJ MVP je napisao/la:ma hajde jeste i vi gori ste od nas ibra na jednoj pogriješi odmah konj,glupan i ta sran.a šta je ispali iz kupa ionako je nemoguće dvije sezone zaredom osvojit sve još uvijek imate šansu da odbranite la ligu i lp ne znam ni ja što vam ovo pišem,jer vas mrzim,al spustite se malo mislite ne može vas niko pobijedit
AL NEMOJ OVDE DA SERES,ako malo bolje pratis barcu trebao bi da znas da ibra neigra na svom nivou zadnje 4 tekme mozda i vise!

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
mogu li te onda pitati, sta mislis, jesul neregularninidjo_barca je napisao/la: Ja samo kazem.

ne razumijem navijace koji zale za etoom. svaka njemu cast, ali ucinak ubačenih zicera mu je bio ispod 50%. sta je samo fulao, trebao je uz nakve lopte dati najmanje 40 golova.
@losmi: zasto je jadno. jednostavno pep je mislio da ga vise ne treba i doveo je boljeg igraca od njega.
@losmi: zasto je jadno. jednostavno pep je mislio da ga vise ne treba i doveo je boljeg igraca od njega.
dobro izvinite neoprostivo ma ubijte ga saddrop je napisao/la:jarane,jesi li gledao šta je veceras uspio dva puta promašiti...ono je NEOPROSTIVO za meneLBJ MVP je napisao/la:pratim barsu poslije Reala najviše i znam da i on kao ni Ronaldo nije na nivou,ali vi ste svi kad je eto odlazio govorili hvala Bogu eto nam ibre ode eto,a eto vam je donjeo 2 lp dakle ja i pored njegove loše forme mislim da je bolji od etoa,ali spustite se malo kao što sam i prošli put napisao ibra je u dosadašnjem dijelu sezone dosta toga za vas napravio baš kao i eto u karijeri,a opet ste ga nako bacili i sad žalite za njimlosmi je napisao/la: ako nas mrzis bezi sa teme
AL NEMOJ OVDE DA SERES,ako malo bolje pratis barcu trebao bi da znas da ibra neigra na svom nivou zadnje 4 tekme mozda i vise!![]()
![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ibra nije los igrac al nepokazuje ni polovinu onoga sto je pokazivao u interu
mada sam se iznervirao jer kad je ispala imao sam osecaj ko da je sve unisteno,ko da nema veze dal cemo sada osvojiti ligu sampiona ili spansku ligu
valjda tako mladi burno reaguju!
mada sam se iznervirao jer kad je ispala imao sam osecaj ko da je sve unisteno,ko da nema veze dal cemo sada osvojiti ligu sampiona ili spansku ligu
valjda tako mladi burno reaguju!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- nidjo_barca
- Kontakt:
Alcorconovi golovi su savim regularni biliCasillas je napisao/la:mogu li te onda pitati, sta mislis, jesul neregularninidjo_barca je napisao/la: Ja samo kazem.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
time je ponizio eta kad je dao njega i 45 miliona ,ko da je hteo da mu pokaze kolko on vredi u odnosu na ibru!Wolverine je napisao/la:ne razumijem navijace koji zale za etoom. svaka njemu cast, ali ucinak ubačenih zicera mu je bio ispod 50%. sta je samo fulao, trebao je uz nakve lopte dati najmanje 40 golova.
MVP - Messi-Villa-Pedro
ja sam ovdje doso tebe zajebavatinidjo_barca je napisao/la:Alcorconovi golovi su savim regularni biliCasillas je napisao/la:mogu li te onda pitati, sta mislis, jesul neregularninidjo_barca je napisao/la: Ja samo kazem.

to ja govorim čovjek vam je 2 lp donio svojim golovima i sad ste dobili boljeg od njega pa vam opet ne valjalosmi je napisao/la:time je ponizio eta kad je dao njega i 45 miliona ,ko da je hteo da mu pokaze kolko on vredi u odnosu na ibru!Wolverine je napisao/la:ne razumijem navijace koji zale za etoom. svaka njemu cast, ali ucinak ubačenih zicera mu je bio ispod 50%. sta je samo fulao, trebao je uz nakve lopte dati najmanje 40 golova.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
eto je zamjenjen u inter zato jer je zahtijevao platu od 13 miliona. u suprotnom je prijetio da sljedece godine nece produziti ugovor, te da ce otici bez odstete.losmi je napisao/la:time je ponizio eta kad je dao njega i 45 miliona ,ko da je hteo da mu pokaze kolko on vredi u odnosu na ibru!Wolverine je napisao/la:ne razumijem navijace koji zale za etoom. svaka njemu cast, ali ucinak ubačenih zicera mu je bio ispod 50%. sta je samo fulao, trebao je uz nakve lopte dati najmanje 40 golova.
bolje dati njega i 40 miliona, nego sljedeceg ljeta nemat nijednog napadaca, pa davat ko real 80 miliona za ibru.
Hajd popustite više sa tim Alcornom i prepucavanjem sa realovcima...dosadilo više brate.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- nidjo_barca
- Kontakt:
Joj Lebron James,valja Ibra nama itekako,samo ako kaze neko da je lose odigro utakmicu,ti to odma shvatas da ne valja,da je karna od igraca,da zalimo sto smo ga doveli,popusti malo.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Samuel Eto nikad nije dobio zasluzeno priznanje za fenomenalne partije koje je pruzao 5 godina.Dijelom je to krivnja njegovog svadljivog temperamenta koji ga je ucinio ne sasvim simpaticnim,a dijelom njegove nacionalnosti : da je bijelac ili barem brazilski crnac,sigurno bi ga navijaci i mediji kolektivno smatrali najvecim u zadnjih pola stoljeca no kao Kamerunac nije za to imao sanse.A njegov ucinak na terenu?109 golova u 144 nastupa u Primeri najbolji je prosjek golova za jednog napadaca u Primeri od vremena Di Stefana i Puskasa,racunajuci one koji su odigrali najmanje 100 susreta.Koliko je Barcelona ovislia o njegovoj brzini,snalazljivosti i preciznosti pokazuje podatak da je u sve 3 sezone u kojima je Eto bio zdrav osvojila naslov prvaka a da su joj 2 naslova promakla u one 2 sezone u kojima je Kamerunac izostao zbog ozljeda i nastupa za reprezentaciju!Jos vazniji od golova u Primeri bili su Etovi golovi u finalima Lige prvaka : 2006.je u 72. minuti izjednacio vodstvo Arsenala i otvorio put pobjedi koju je potom donio Belleti.2009 je u fantasticnoj akciji slomio Nemanju Vidica i savladao Van der Saara donijevsi odlucujujuce vodstvo Barci protiv Manchestera.Wolverine je napisao/la:allahu dragi sta se sve moze vidjet ovdje.
da se ne sjecam sta je sve eto masio proslih sezona, prosle najvise. promasio je zicer za titulu(kostao je barcu titule zajedno sa ronaldinjom), a vi pljujete ibru sto u kupu promasi
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
vise je on zavisio od barce, nego barca od njega. vidimo ga u interu sad.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nemojte molim vas raspravljat sad o tome.
Samo hocu da pohvalim Puyola,kakav je to samo igrac,svaka cast.
Samo hocu da pohvalim Puyola,kakav je to samo igrac,svaka cast.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sto se mene tice,ovu utakmicu smo predobro odigrali.Dominirali smo,imali loptu u svom posjedu,napadali,ali nismo imali srece da zabijemo i taj drugi gol.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Hajd dobro,ispali smo...jbg dešava se i dešavace se dok se god fudbal bude igrao...ali više od samog ispadanja me boli nacin na koji smo ispali.nidjo_barca je napisao/la:Sto se mene tice,ovu utakmicu smo predobro odigrali.Dominirali smo,imali loptu u svom posjedu,napadali,ali nismo imali srece da zabijemo i taj drugi gol.
Ispali smo sa pobjedom i to od Seville,koja se ko fol smatra elitnim klubom u Španiji (odmah iza Barce i Reala,i u rangu Valencie) koja igra ciganski na svom terenu,udara i tuce naše igrace,krade vrijeme i brani se na svojoj polovini citavu utakmicu i to sve na SVOM stadionu.
Naravno,prva utakmica onaj eksperimentalni sastav tj.preseravanje Pepa sa sastavom kada nas je Chygrynskiy zavio u crnu sa svojim glupostima je bio presudan...to se sad ispostavilo.
Mada smo i u prvoj utakmici imali daleko više šansi i trebali pobjediti...ali eto i veceras smo imali 90 minuta revanša,sabili Sevillu u njihov šesnaesterac i opet promašili 3-4 mrtva zicera....e to je vec previše i normalno da se ne može proci kada se tolike šanse propuste.
Ne kažem da je Sevilla sad u rangu Tenerifa i da ih trebamo isprašiti sa 5 komada u gostima (objektivno je jaca ekipa) ali problem sa realizacijom je evidentan.
Ibrahimović nije u pravoj formi,veceras je dva cista zicera promašio (iz izgrađenih akcija,njegovo je samo bilo da poentira,ali nije) e to se ne smije dešavati ako mislimo jurišati na titule.
Henry je svakako van forme citavu ovu sezonu.
Evo sad opet nam dolazi ta ista Sevilla u nedelju...i bice identicna igra ko veceras,znaci bunker pa ako šta odrade na kontu dobro i jest...pitanje je samo hoce li naš napad biti na visini zadatka...previše se fulaju šanse...previše.
tako svi igraju protiv barce, osim reala i na tom im svaka cast.drop je napisao/la: Ispali smo sa pobjedom i to od Seville,koja se ko fol smatra elitnim klubom u Španiji (odmah iza Barce i Reala,i u rangu Valencie) koja igra ciganski na svom terenu,udara i tuce naše igrace,krade vrijeme i brani se na svojoj polovini citavu utakmicu i to sve na SVOM stadionu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.