FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A.H

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Ma eno i Musa mu komentariše. A taj Brizzo je moj komšija ovdje iz Breze, dobar sa svim reprezentativcima. To je gotova stvar.
Nastavi niz Hadžića koji su kidali u bordo dresu.
Nastavi niz Hadžića koji su kidali u bordo dresu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jos kad bi Irfana zavrsili to bi vec sex bio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Završen Hadžić 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Koji Anel jel
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da ne bude Hadzic zavrsen ko Hajrovic 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Posto je i sam Anel izjavljivao da je bilo pregovora ranije, on je dosta ozbiljnija prica od Hajrovica. Izet koliko znam ni u kakvom smislu nije spominjao Sarajevo samo ono na kraju mednazer njegov rece da nema nista.
Edir: ozbiljnija prica od Hajrovica je bio Misimovic ono prije 6-7 godina.. A i Miske.je bio miljama daleko...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jesu se oporavili Pidro i Hebib.To bi najveca pojacanja bila.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko ce ga znati, bio bi vrh pojacanje ako dodje. Nadam se da cemo na ljeto i bekovske pozicije popuniti igracima kvaliteta Hadzica mislim, da su to trenutno nase najslabije karike.Zagor je napisao/la: ↑26 apr 2020, 21:50Posto je i sam Anel izjavljivao da je bilo pregovora ranije, on je dosta ozbiljnija prica od Hajrovica. Izet koliko znam ni u kakvom smislu nije spominjao Sarajevo samo ono na kraju mednazer njegov rece da nema nista.
Edir: ozbiljnija prica od Hajrovica je bio Misimovic ono prije 6-7 godina.. A i Miske.je bio miljama daleko...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trebalo bi da Pidro jeste, bio je blizu i u toku ovih par utakmica. Hebibovic je izgubljen na 5-6 mjeseci, tako da ce biti odlicno ako bude spreman za pocetak naredne sezone.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Hebib je poceo s treninzima
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
To bi baš ono bilo uriniranje i qrč, da dovedemo i vrhunske bekove. U našoj ligi realno bitno je da bek zna igrat defanzivu i da ne ispada, naprijed ti i ne treba toliko. Mi smo s juniorom plejmejkerom i mrtvim Hodžićem upisali tri pobjede u startu prvenstva. Ja bih radije tu nastavio forsirat domaće talente a više para uložit u špica i jakog stopera. Zrinjski je imao Kukoča i Ibanjeza, Borac Subića, sve vrhunski bekovi koji nisu napravili nikakvu razliku. Nismo mi City da nam se igra zasniva na tome, realno.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:02Ko ce ga znati, bio bi vrh pojacanje ako dodje. Nadam se da cemo na ljeto i bekovske pozicije popuniti igracima kvaliteta Hadzica mislim, da su to trenutno nase najslabije karike.Zagor je napisao/la: ↑26 apr 2020, 21:50Posto je i sam Anel izjavljivao da je bilo pregovora ranije, on je dosta ozbiljnija prica od Hajrovica. Izet koliko znam ni u kakvom smislu nije spominjao Sarajevo samo ono na kraju mednazer njegov rece da nema nista.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jel ima neko vrijedan iz Čelika da se pokupi.
Horić je imao respektabilnu karijeru, u nasoj ligi se doduše nije posebno iskazao, barem po meni.
Horić je imao respektabilnu karijeru, u nasoj ligi se doduše nije posebno iskazao, barem po meni.
Ma samo da se nastavi liga pa nek igraju sve akademci 

You are someone else I am still right here
Joj konacno prica o Sarajevu i igracima, a ne suplja koji je igrac bolji i o virusu. Da se hoce nastaviti vise.
Melji R'ajvo

Melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Niko. Horić qarina, koliko su ga hvalili, lik nula.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, atomskaNavika, Beli98, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Dadox, Edo1922, Fudo, Galantni, Haksss, Hazre, HyperOS, insimadop, Kabinet1987, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, ristagrad, SamoDaKazeem, siroliver69, Tatamata1946, Zagor, zagorski i 251 gost.