FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta je falilo Wollsburgu? Pa jesi ih gledao recimo u LP slijedecu sezonu, odnosno te sezone u kupu UEFA protiv Fulama? Ubili ih drugorazredni Englezi ko mraz paprike.
United dodje sa drugom ekipom, kad vec imaju osiguran prolaz, a ovima treba i namlati ih. Posrecilo im se i iskoristili situaciju sa nikad losijim Bayernom i nikad losijom ligom.
Kvalitet Serije A danas, mislim da nije potrebno ni komentarisati. Blijeda slika nekada najace lige u Europi. Pricate o Dzeki ovdje, kao da je o Modricu rijec i njegovoj karijeri. Samo je City bio vrhunska ekipa u kojoj je igrao, a tamo je bio klupa.
Ako cemo gledati karijere, onda sa Salihamidzicem niti jedan nas igrac ne moze u istu recenicu. Citavu karijeru igrao u vrhunskim ekipama i uvijek standardan bio. O osvojenim trofejima da i ne govorim.
Ako je po tvom kriteriju Dzeko bolji od Papeta, od Brace onda ne moze biti bolji nikako.
United dodje sa drugom ekipom, kad vec imaju osiguran prolaz, a ovima treba i namlati ih. Posrecilo im se i iskoristili situaciju sa nikad losijim Bayernom i nikad losijom ligom.
Kvalitet Serije A danas, mislim da nije potrebno ni komentarisati. Blijeda slika nekada najace lige u Europi. Pricate o Dzeki ovdje, kao da je o Modricu rijec i njegovoj karijeri. Samo je City bio vrhunska ekipa u kojoj je igrao, a tamo je bio klupa.
Ako cemo gledati karijere, onda sa Salihamidzicem niti jedan nas igrac ne moze u istu recenicu. Citavu karijeru igrao u vrhunskim ekipama i uvijek standardan bio. O osvojenim trofejima da i ne govorim.
Ako je po tvom kriteriju Dzeko bolji od Papeta, od Brace onda ne moze biti bolji nikako.
Dzeko = kloc
Valjda ga manijaci bolje znaju od nas....ja im vjerujem
Pape je najbolji ove drzave ikada i kao igrac a posebno kao trener!!!
Valjda ga manijaci bolje znaju od nas....ja im vjerujem
Pape je najbolji ove drzave ikada i kao igrac a posebno kao trener!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
De ba na kvarite temu vise... zadnjih 10 strana je pape il dzeko... glupost uopste poredit ta dva igraca... Ja znam defintiivno igrac koji je jedan od najboljih poslijeratnih koji je igrao za nas klub, mozda i najbolji:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meni je Protić gori od Tadejevića
Kmeljo sampion!!!
Trebamo im vjerovati kada kazu da ce kmeljo biti sampion, jer oni znaju svoj klub bolje od nas i mi im vjerujemo XD
Hajd nemoj jos i ti u isti kos sa onim visestruko-banovanim defektom ivicnjakom bogatiXD
NEMA NAZAD
Meni je Kurdić najgori.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kramar > Simeunović
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ljubav je cudna stvar, tebi je tvoja cura najljepsa a svake godine nova missica svijeta a nije tvoja cura...
A kad u svoj toj ljubavi ne mozes lika drugacije zvati nego kloc onda to treba podvuci....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Je.bo, al smoriste sa Džekom, moderator pustio šuplju. Pišite o klubu. Džeko ima svoju temu negdje. 

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možete glasati na instagramu za najbolju navijačku pjesmu, bit će svaki dan drugi parovi. Ova moja trenutno vodi, 67% 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve je spremno 

Ja sam spreman za Irfana Hadzica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ajde Anele dolazi pitaru nas!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
- Kontakt:
Vrijeme je sad da ga potpisemo.
Hajde Hadzija rijesi to
Hajde Hadzija rijesi to
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83, RajvoSA03, samoFKS i 18 gostiju.