žiBje ti na vrijeme odavdje...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Apsolutno tako...Pitar6785 je napisao/la: ↑22 apr 2020, 14:14SARAJEVO CE BIT PRVAK ABD, igralo se ne igralo i u tom slucaju nema se ko sta zalit nit stavljat bilo kakvu mrlju.
Bili prvi nakon 11 kola bili prvi nakon 19 bili prvi nakon 22 kola kad je prvenstvo prekinuto. Samim tim prvi smo bili kad je svak sa svakim odigra po dvije utakmice.
Glupost je ako se prvenstvo nastavi a pandemija nebude stala, jer tv prava su odkupljena od bh t (drzavna firma) i nisu neke pare koje mogu izvuc klubove. 58 k km po klubu godisnje. Plus ako se doda tome da ce se igrat pred praznim tribinama jos jedan razlog da se opaste ne igra.
Ovo govorim radi situacije sa nasim bolnicama koje nemogu da zbrinu 100 na raspieatore zatvaraju drzavu radi 1400 zarazeni i da je broj od 1000 za 1.5 miesec rasturio medecinski sistem po svim savovima.
Dat SARAJEVU TITULU, nek kup ostave do pred pocetak el valjda ce se tad smirit nek odigraju po jednu utakmicu polufinala i jednu finalnu i cao.
Volio bi da se smiri naravno i da niko vise ne nastrada i da se prvenstvo odigra do kraja, al ako bude idalje se ovim tempom zarazavao narod ja bi ovo prekino.
Jer sve je jasno.. govorim sto se prvenstva tice..
Posebno ako se uzme cinjenica da je zeljeznicar pokro tuzlu city da nije igrao protiv celika (trebalo je svima oduzet bodove ili svima dat 6 bodova i izbacit ih, jer nije bila polusezona vec u prvom djelu)
Samom tom odlukom prvenstvo nije regularno i vidi se kome islo u korist. Prema tome nema se sta ko zalit.
Pozdrav i tebi pitarčino stara. Drago mi je da si živ i zdrav i da se vidimo ispred VVSamozdravlje je napisao/la: ↑22 apr 2020, 01:20Vahidin Musemic (mislim da je bio 1968 g. najbolji centarfor sezone) i Safet Susic su napravili "greske" sto nisu otisli u CZ i Partizan . Njihove karijere bi bile znacajno primjetljivije . Hvala Bogu pa nisu , ne bih ja gledao takve majstore . Neuporedivo je porediti sad i nekad . Ovo je osvrt na neke prosle teme i poredjenja Pape - Edin .
Ono sto mene "nervira" je da se sjecam samo 2(dvije) predstave u Evropi :
Kup Sampiona FKS : MU 0:0 ; 1:2 i one dvije tekme sa HSV 2:4 i 3:3 .
Bilo je lijepih pobjeda u post agresiji Atromitos i Said : Levski ....
Pozdrav za zaboravljene asove : @Obiteljskicovjek , @ESport , @Kengur i naravno aktivne @skoru , @DiMaria , @Mortu , @Sedrenik(nikad ne laze) , @RobertaKosara , Stroj1946 , @Napajpijri , @bordobijeli , @bordosarajevo ,@BORDOPOETU , @venamahrabrih , @BORDOPOETU i mnoge druge . Naravno i one nabrojane prije 5-6 dana .
Sve Vas gotivim![]()
![]()
Ma ova anketa nikakav pokazatelj, jer 90% ovih glasova su ova nova generacija omladine koja slabo zna ko je Pape, i zato glasaju za Dzeku..
Ma ne radi se o tome, zna se ko je svih vremena.Benjolos je napisao/la: ↑22 apr 2020, 23:03Ma ova anketa nikakav pokazatelj, jer 90% ovih glasova su ova nova generacija omladine koja slabo zna ko je Pape, i zato glasaju za Dzeku..
Ne osporavam sve ono što je Dzeko do sad uradio u kradijeri i za BiH šta je učinio, al ne može se porediti sa Sušićem..
Patriotizam se dokazivao od 92. do 95. Mani me se patetike. Dolazak na odmor, ganjanje kurvestina sirom BiH, dernecenje i usput odigras utakmicu, ne moze se mjeriti sa tim da je neko godinama truhnuo u rovu i ostavljao komade tijela.Amca007 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 14:02Ne treba porediti njih dvojicu nikako. Dzeko je najveci patriota Bosne koji nikad nije propustio utakmicu repke i uvijek je bio uz nju, davao najbitnije golove i igrao u velikim klubovima. Pape je majstor na svoj nacin, tipa Messi i ne moze se Dzeko sa njim poredit po znanju. Zato ovo treba proglasit remi![]()
BravoEvander je napisao/la: ↑23 apr 2020, 14:10Patriotizam se dokazivao od 92. do 95. Mani me se patetike. Dolazak na odmor, ganjanje kurvestina sirom BiH, dernecenje i usput odigras utakmicu, ne moze se mjeriti sa tim da je neko godinama truhnuo u rovu i ostavljao komade tijela.Amca007 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 14:02Ne treba porediti njih dvojicu nikako. Dzeko je najveci patriota Bosne koji nikad nije propustio utakmicu repke i uvijek je bio uz nju, davao najbitnije golove i igrao u velikim klubovima. Pape je majstor na svoj nacin, tipa Messi i ne moze se Dzeko sa njim poredit po znanju. Zato ovo treba proglasit remi![]()
Ozbiljno sada.Zna li neko koliko cemo dobiti?Nisu naveli ako dobro vidim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.