FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ofsajd nije bio kod dodavanja Diabanga, vec kod postizanja gola od strane tog igraca. Ipak nam se Denis Sadikovic dobro proda.
-
- Kontakt:
Prvi gol ofsajd cisti,penal bio na liniji 16 metar,dakle nije ga morao svirati ili da je svirao gdje je i pogodjena ruka.mandatar je napisao/la:prvi go iz opsajda 100 posto, za penal neznam, tesko boli poraz, ali idemo dalje glavu gore
Da je to sve tako svirao zavrsilo bi 0;0 jer nasi su tako pi'ckasto igrali da nebi dali gola do sutra.
Husic dosao da gleda utakmicu,a ne da igra,nije potrcao metra dzukela jedna bez po' obraza.
Ostali ispod svakog prosjeka,obrukali su i pokazali da nisu sazreli da se nose sa drugoligaskom euforijom ,a kamoli sta drugo.
Krpicu vrati onih 10.000 sto si dobio za dva gola protiv Jedinstva,danas nisi tri puta dodirnuo loptu ko da je sugava.
Skandiranje žalosno bilo !
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Nije bilo ni tada ofsajd, mada ce se bolje vidjeti na pregledu kola...imperator10 je napisao/la:Ofsajd nije bio kod dodavanja Diabanga, vec kod postizanja gola od strane tog igraca. Ipak nam se Denis Sadikovic dobro proda.
Husicu smradu jedan m.a.r.s iz svetinje,manekenska p.i.c.k.o (mislim na fudbalera),kakvo g.o.v.n.o od igraca,nevjerovatno 

-
- Kontakt:
Takav foler.setac i smradina nije igrao od vremena Milana Pecelja(tri prsta navijacima u Orasju) u Slobodi.zla2 je napisao/la:Husicu smradu jedan m.a.r.s iz svetinje,manekenska p.i.c.k.o (mislim na fudbalera),kakvo g.o.v.n.o od igraca,nevjerovatno

-
- Kontakt:
Are you sure?Iceplayer je napisao/la:Nije bilo ni tada ofsajd, mada ce se bolje vidjeti na pregledu kola...imperator10 je napisao/la:Ofsajd nije bio kod dodavanja Diabanga, vec kod postizanja gola od strane tog igraca. Ipak nam se Denis Sadikovic dobro proda.
jos je nas najplaceniji igrac,pa ja bi od sramote barem oznojio malo dres,dabogda zoru u Slobodi ne docekoHerLutwoII je napisao/la:Takav foler.setac i smradina nije igrao od vremena Milana Pecelja(tri prsta navijacima u Orasju) u Slobodi.zla2 je napisao/la:Husicu smradu jedan m.a.r.s iz svetinje,manekenska p.i.c.k.o (mislim na fudbalera),kakvo g.o.v.n.o od igraca,nevjerovatno

Ne moras cekati pregled kolaIceplayer je napisao/la:Nije bilo ni tada ofsajd, mada ce se bolje vidjeti na pregledu kola...imperator10 je napisao/la:Ofsajd nije bio kod dodavanja Diabanga, vec kod postizanja gola od strane tog igraca. Ipak nam se Denis Sadikovic dobro proda.

Imas video OVDJE

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zoom088 je napisao/la:Ne moras cekati pregled kolaIceplayer je napisao/la:Nije bilo ni tada ofsajd, mada ce se bolje vidjeti na pregledu kola...imperator10 je napisao/la:Ofsajd nije bio kod dodavanja Diabanga, vec kod postizanja gola od strane tog igraca. Ipak nam se Denis Sadikovic dobro proda..
Imas video OVDJE
Definitivno nije ofsajd, evo tuzlaci pogledaj te i ako vidite ofsajd morate ici očnom...

-
- Kontakt:
Pogleda će mo.Iceplayer je napisao/la:
Definitivno nije ofsajd, evo tuzlaci pogledaj te i ako vidite ofsajd morate ici očnom...
Kako god, zaslužena pobjeda Bratstva po izvještajima.
-
- Kontakt:
Sudije su za pohvalu,svaku marku koju su dobili od Hamde su posteno zaradili.Zoom088 je napisao/la:Ne moras cekati pregled kolaIceplayer je napisao/la:Nije bilo ni tada ofsajd, mada ce se bolje vidjeti na pregledu kola...imperator10 je napisao/la:Ofsajd nije bio kod dodavanja Diabanga, vec kod postizanja gola od strane tog igraca. Ipak nam se Denis Sadikovic dobro proda..
Imas video OVDJE
Ovo nije ofsajd nego u liniji ali samo u gore navedenom slucaju.
-
- Kontakt:
Ni tu nema ofsajdajasko_juve je napisao/la:

- TzBulevar87
- Kontakt:
Jao pametnicejasko_juve je napisao/la:

Mislim da je bio ofsajd, ali to svakako ne umanjuje pobjedu Bratstva. Čestitke.
075
Kad sam se malo ohladio da tako kazem od danasnje utakmice moje misljenje sa utakmice ide ovako, igrali smo danas katastrofa znaci skoro pa niko od nasih igraca nije dobro odigrao utakmicu kao da su ostavili mozak negdje od prosle utakmice da li od slavlja ili neceg drugog ja ne znam, lose skroz lose nadam se da je ovo posljednja utakmica gdje smo igrali ovako lose, golovi su po meni bili regularni i to treba priznati, a ne mozes onako pustat igrace da prolaze odbranu kao da nikog nema Smajlovic protrca kao brzi voz. pa mogli smo barem jos jedan gol primit da Hadzic nije odbranio onaj zicer 1 na 1, Idemo dalje pobijedit GOSKA a nadati se da ce Capljina i Bratstvo poobijedit Jedinstvo pa da ih preteknemo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Samo da kazem da smo danas bili katastrofa da nismo pokazali nista dok nismo primili golove.Jos bi volio pogledati utakmicu između brastva i jedinstva da vidim hocel brastvo igrati ovako napaljeno kao protiv nas ako njima puste smradovi su kao i ovo iz lukavca. I samo da cestitam dans su nas pojeli na terenu bili su puno bolji a kad su dali golove svjesno se povukli.Jos jednom cista pobjeda brastva i ja im cestitam.Nek ovako igraju do kraja i pl im nije daleko.
Bgm eto ja cekam misljenje od Zooma sto se tice ofsajda kod prvog gola i penala da li je bilo u 16 posto se ne vidi najbolje na ovom snimku. Zao mi je sto danas nisam mogao na utakmicu al eto ako svi kazu da smo lose igrali onda smo lose igrali, mada po ovom snimku se vidi da smo imali dvije 100% preko Mujke gdje Mitrovic nekim cudom brani. Cestitke Bratstvu i nadam se da ce posteno do kraja da odigraju
Bio ofsajd ili ne,možemo se je*at.Nikakve koristi od toga nema 
Vidjet ćemo kako će Bratstvo igrati protiv Jedinstva

Vidjet ćemo kako će Bratstvo igrati protiv Jedinstva

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.