Kaže da živi u Sarajevu, a bliže joj sunce od autobuske stanice
Treba joj 3 sata do Sarajeva...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Care u Tz ti je slabiji izlazak nego u Kalesiji, bio sam par puta u Kalesiji. Uglavnom u Tz se vecinom seta i sjede u neki manjih kafica, jedino da odes u Romu pa da pogines.legenda reala je napisao/la:Pa idi u Tuzlu jbt ,štaš u Kalesiji ima li đe bolji cura ko u Tuzli ja da mogu nikad od tamo nebi odlazio kad vidim kaki cura ima ,Dylan Dog je napisao/la:E da su samo oni,i domacih biznismena ima na izvozVolimTz je napisao/la:
Ne znam da li to ozbiljno kazes, ali znam da u Kalesiji ima najveci broj "Auslandera" sto bi reko moj rodjak koji je takodje u Kalesiji.![]()
Tuzla me izvlaci,puno cura pa je 100 puta lakse sbariti dobru Tuzlanku nego neku nasu.
Evo ja ću Hary zvati pa će on naći kaku tebi ,on je poznat ko velki jhebač i zajedno tražite
Ma za neke je dovoljno i da čuju ono naše "ba" ili "Š'a mai?"Sarajlijc@ je napisao/la:Meni su najjace one sto im je dovoljno da kazes da si iz Sarajeva
Pa prije onda ja iz Goražda stignem u Sarajevo a ona Sarajka ,takav slučaj ti je i sa malim Sarajlijom ali on je sarajlijica i mrzi došljakeBianconeri1988 je napisao/la:Ma ima takvih mjesta i oko Sarajeva...Kod nas je za takve djevojke dovoljan i S paket, samo je moraš kući odvući![]()
![]()
![]()
Kaže da živi u Sarajevu, a bliže joj sunce od autobuske stanice![]()
![]()
![]()
Treba joj 3 sata do Sarajeva...
Slazem se s tobom, a inace, znam i ja ponekad otic' u slobodu.Dylan Dog je napisao/la: A legenda je u pravu,sto u Tuzli ima dobrih cura fijuuu,zavolio sam Tuzlu pravo,pogotovo kafic "Sloboda"
Ili VogoscaBianconeri1988 je napisao/la:Ma za neke je dovoljno i da čuju ono naše "ba" ili "Š'a mai?"Sarajlijc@ je napisao/la:Meni su najjace one sto im je dovoljno da kazes da si iz Sarajeva
Barem u Zenici to prolazi![]()
![]()
Kalesija = Ilidža za nas Sarajlije
Da ne postoji FK Sloboda mozda i bi.Dylan Dog je napisao/la:VolimTZ,ajmo se mijenjati
Eh od toga sam samo pojeo cevape u limenciDylan Dog je napisao/la:Ko nije jeo sendvic u TNT-tu,cevape u Limenci i popio kafu u Slobodi,taj nije vidio Tuzle
Al Tuzlacima je najlakse,samo dovedu u stan,boli ih
Nisam mislio doslovno, ali oni ako fule jedan bus onda su donji, sljedeći tek za 45 minuta ili sat vremenalegenda reala je napisao/la:
Pa prije onda ja iz Goražda stignem u Sarajevo a ona Sarajka ,takav slučaj ti je i sa malim Sarajlijom ali on je sarajlijica i mrzi došljake![]()
Al najači su mi ovi što odsele u Sarajevo i kad ih pitaš gdje živš u Sarajevu pa gdje ,on kad ti objasni ispadne dalje nego prije ,idu sa sela na selo![]()
Prvom prilikom idem kod Harya u Tuzlu ,kaže sve one Tuzlanke pitaju za mene
Da nisi iz CaklovicaVolimTz je napisao/la:Eh od toga sam samo pojeo cevape u limenciDylan Dog je napisao/la:Ko nije jeo sendvic u TNT-tu,cevape u Limenci i popio kafu u Slobodi,taj nije vidio Tuzle
Al Tuzlacima je najlakse,samo dovedu u stan,boli ih. A ne zivim ti ja u stanu, ja sam iz predgrađa Simin Han. Prolazis kroz njega kad ides u Tz.
Eh nisam ja samo malo nize dole blizu mosta ali znam sve odozgo.Dylan Dog je napisao/la:Da nisi iz CaklovicaVolimTz je napisao/la:Eh od toga sam samo pojeo cevape u limenciDylan Dog je napisao/la:Ko nije jeo sendvic u TNT-tu,cevape u Limenci i popio kafu u Slobodi,taj nije vidio Tuzle
Al Tuzlacima je najlakse,samo dovedu u stan,boli ih. A ne zivim ti ja u stanu, ja sam iz predgrađa Simin Han. Prolazis kroz njega kad ides u Tz.
Nego mali kad pričamo ,o starim ljubavima ,šta bi sa onom tvojom malom što si se bio zaljubio na onom Svjetskom Prvenstvu u atletici što si učestvovaoSarajlijc@ je napisao/la:I meni je bliza ilidza , al vala mrske su mi obje opstine
To u Tuzli kad' mu je bilo takmičenjelegenda reala je napisao/la:Nego mali kad pričamo ,o starim ljubavima ,šta bi sa onom tvojom malom što si se bio zaljubio na onom Svjetskom Prvenstvu u atletici što si učestvovaoSarajlijc@ je napisao/la:I meni je bliza ilidza , al vala mrske su mi obje opstine![]()
ono ufatio si je za guzicu i ona te ošamarila jel tako nešta bilo
![]()
Jesi je prebolio i čujete li se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.