Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 01:55

Ma ima takvih mjesta i oko Sarajeva...Kod nas je za takve djevojke dovoljan i S paket, samo je moraš kući odvući :mrgreen: :lol: :lol:

Kaže da živi u Sarajevu, a bliže joj sunce od autobuske stanice :mrgreen: :lol: :lol:

Treba joj 3 sata do Sarajeva... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 01:56

Meni su najjace one sto im je dovoljno da kazes da si iz Sarajeva :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 01:57

Jbg,svi se ko nesto stide Kalesije,a kad ih neko iz Tuzle pita odakle su,niko ne kaze iz Vukovija,Tojsica,vec svi "iz Kalesije".

A legenda je u pravu,sto u Tuzli ima dobrih cura fijuuu,zavolio sam Tuzlu pravo,pogotovo kafic "Sloboda" :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 01:58

legenda reala je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Ne znam da li to ozbiljno kazes, ali znam da u Kalesiji ima najveci broj "Auslandera" sto bi reko moj rodjak koji je takodje u Kalesiji. :D
E da su samo oni,i domacih biznismena ima na izvoz :mrgreen:

Tuzla me izvlaci,puno cura pa je 100 puta lakse sbariti dobru Tuzlanku nego neku nasu.
Pa idi u Tuzlu jbt ,štaš u Kalesiji ima li đe bolji cura ko u Tuzli ja da mogu nikad od tamo nebi odlazio kad vidim kaki cura ima ,
Evo ja ću Hary zvati pa će on naći kaku tebi ,on je poznat ko velki jhebač i zajedno tražite :lol:
Care u Tz ti je slabiji izlazak nego u Kalesiji, bio sam par puta u Kalesiji. Uglavnom u Tz se vecinom seta i sjede u neki manjih kafica, jedino da odes u Romu pa da pogines. :lol:

U Kalesiji imas diskoteka 5-6 i jos duplo kafica. Tako da ti je Kalesija nesto kao Las Vegas malo i sareno mjesto. :mrgreen:
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 24 avg 2011, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 01:58

Sarajlijc@ je napisao/la:Meni su najjace one sto im je dovoljno da kazes da si iz Sarajeva :mrgreen:
Ma za neke je dovoljno i da čuju ono naše "ba" ili "Š'a mai?"

Barem u Zenici to prolazi :mrgreen: :lol: :lol:

Kalesija = Ilidža za nas Sarajlije :lol:
Ž '21!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 01:59

VolimTZ,ajmo se mijenjati :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2011, 02:00

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma ima takvih mjesta i oko Sarajeva...Kod nas je za takve djevojke dovoljan i S paket, samo je moraš kući odvući :mrgreen: :lol: :lol:

Kaže da živi u Sarajevu, a bliže joj sunce od autobuske stanice :mrgreen: :lol: :lol:

Treba joj 3 sata do Sarajeva... :D
Pa prije onda ja iz Goražda stignem u Sarajevo a ona Sarajka ,takav slučaj ti je i sa malim Sarajlijom ali on je sarajlijica i mrzi došljake :lol:
Al najači su mi ovi što odsele u Sarajevo i kad ih pitaš gdje živš u Sarajevu pa gdje ,on kad ti objasni ispadne dalje nego prije ,idu sa sela na selo :lol: :lol:

Prvom prilikom idem kod Harya u Tuzlu ,kaže sve one Tuzlanke pitaju za mene :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 24 avg 2011, 02:00

Dylan Dog je napisao/la: A legenda je u pravu,sto u Tuzli ima dobrih cura fijuuu,zavolio sam Tuzlu pravo,pogotovo kafic "Sloboda" :D
Slazem se s tobom, a inace, znam i ja ponekad otic' u slobodu. ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 02:01

Bianconeri1988 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Meni su najjace one sto im je dovoljno da kazes da si iz Sarajeva :mrgreen:
Ma za neke je dovoljno i da čuju ono naše "ba" ili "Š'a mai?"

Barem u Zenici to prolazi :mrgreen: :lol: :lol:

Kalesija = Ilidža za nas Sarajlije :lol:
Ili Vogosca :mrgreen:

Dzaba vala sve cura na svijetu al nijedne ko hercegovke kad kaze bola srce mi ko trebevic :mrgreen:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 02:01

Dylan Dog je napisao/la:VolimTZ,ajmo se mijenjati :lol:
Da ne postoji FK Sloboda mozda i bi. :D Ako nista zbog onog Bogovskog sladoleda iz automata, onaj u centru mozda znas (fast food "Denis").
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 02:03

Ko nije jeo sendvic u TNT-tu,cevape u Limenci i popio kafu u Slobodi,taj nije vidio Tuzle :mrgreen:
Al Tuzlacima je najlakse,samo dovedu u stan,boli ih :D

Pa jos je bolji sladoled iz automata 2 metra od toga,onaj kraj Remzinog kioska :)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 02:05

Dylan Dog je napisao/la:Ko nije jeo sendvic u TNT-tu,cevape u Limenci i popio kafu u Slobodi,taj nije vidio Tuzle :mrgreen:
Eh od toga sam samo pojeo cevape u limenci :oops: . A ne zivim ti ja u stanu, ja sam iz predgrađa Simin Han. Prolazis kroz njega kad ides u Tz. ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 02:05

Pa prije onda ja iz Goražda stignem u Sarajevo a ona Sarajka ,takav slučaj ti je i sa malim Sarajlijom ali on je sarajlijica i mrzi došljake :lol:
Al najači su mi ovi što odsele u Sarajevo i kad ih pitaš gdje živš u Sarajevu pa gdje ,on kad ti objasni ispadne dalje nego prije ,idu sa sela na selo :lol: :lol:

Prvom prilikom idem kod Harya u Tuzlu ,kaže sve one Tuzlanke pitaju za mene :lol:
Nisam mislio doslovno, ali oni ako fule jedan bus onda su donji, sljedeći tek za 45 minuta ili sat vremena :D

Evo recimo na Ilidži, to je do 10 navečer, špica sve puno, u pola 11 sve poluprazno, tak kreću posljednji busevi za ta mjesta :mrgreen: :lol:

@sarajlijc@

Meni je bliža Ilidža, tu često i izlazim, kad jaran ne uzem auto od starog :lol:

Vas dvojica Tuzlaka dosta reklamiranja, ovo je cenzurisani forum :P :lol:
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 24 avg 2011, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 02:07

VolimTz je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ko nije jeo sendvic u TNT-tu,cevape u Limenci i popio kafu u Slobodi,taj nije vidio Tuzle :mrgreen:
Eh od toga sam samo pojeo cevape u limenci :oops: . A ne zivim ti ja u stanu, ja sam iz predgrađa Simin Han. Prolazis kroz njega kad ides u Tz. ;)
Da nisi iz Caklovica :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 02:07

I meni je bliza ilidza , al vala mrske su mi obje opstine :mrgreen:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 02:09

Dylan Dog je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Da nisi iz Caklovica :D
Eh nisam ja samo malo nize dole blizu mosta ali znam sve odozgo. :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 02:11

Ja sam sa Ilidže :D

Ali kad vidim ko sve izlazi po njoj i kakav šljam šljegnje u nju petkom i subotom idem u grad :D

Na Ilidži je najbolje iza 10 navečer znaš da su tu samo mještani :lol:

Uletio mi skakavac u sobu, evo zucka mi u čošku, pokušao da ga uhvatim, ali mi mrsko, dočekat ću ja sehur s njim :D
Ž '21!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2011, 02:12

Sarajlijc@ je napisao/la:I meni je bliza ilidza , al vala mrske su mi obje opstine :mrgreen:
Nego mali kad pričamo ,o starim ljubavima ,šta bi sa onom tvojom malom što si se bio zaljubio na onom Svjetskom Prvenstvu u atletici što si učestvovao :?: :?: ono ufatio si je za guzicu i ona te ošamarila jel tako nešta bilo :?:
Jesi je prebolio i čujete li se :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 avg 2011, 02:14

Sarajlijc@ je napisao/la:I meni je bliza ilidza , al vala mrske su mi obje opstine :mrgreen:
Nego mali kad pričamo ,o starim ljubavima ,šta bi sa onom tvojom malom što si se bio zaljubio na onom Svjetskom Prvenstvu u atletici što si učestvovao :?: :?: ono ufatio si je za guzicu i ona te ošamarila jel tako nešta bilo :?:
Jesi je prebolio i čujete li se :?:
To u Tuzli kad' mu je bilo takmičenje :D ? Koji je ono završio znam da je iznad 5. mjesta :mrgreen: ,a gdje neće samo curice gledao.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 02:15

Bjezi ba legendo sto me podsjeti hebemu tuzlu i takmicenje :cry:

Bianconeri na ilidzi su vecinom doslje ko i kod mene ovamo :cry:
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 24 avg 2011, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.