Hahaha a šta je bio cilj? Kod nas je bio cilj da idemo kući. I ovi u savezu teški amateriGoalgetter je napisao/la:Eh znaci tu smo.Dragan Kulina, član IO, tokom pauze je za Anadoliju rekao da je Sušić podnio izvještaj, a da su kritike članova IO o njegovom radu i nastupu u Brazilu bile pozitivne, jer nije bio postavljen cilj da se prođe grupna faza takmičenja. Kulina je rekao da je prvi nastup BiH na nekom velikom takmičenju ocijenjen relativno uspješnim.![]()
![]()
Posteno je reci da nemas mudapobjedesve je napisao/la:ja nemam muda jer bi bio krivicno gonjen,a to mi iskreno u jeku moje mladosti ne treba. Zasto ja da placam kazne zbog maloumnika kao sto si ti i ostalih ovdje? Meni je repka uvijek uzor bila, nesto sto se izdiglo iz sivila nase zemlje, a ovako mi je samo blijeda kopija parlamenta. Hebem ja Bosnu, kud nas sve ne pobise.Amarkony je napisao/la:
Uspjesan, a dobar i posten covjek. Tesko ukombinovati, ali moguce. Jos pored svega dovoljno samouvjeren da ga boli neka stvar sta misle ovih nekolicina ZAVIDNIKA koji misle da su glasni i neko cijeni njihovo misljenje, a smiju ga iznijeti samo na forumu i medju svojom rajom u nekim neobaveznim pricama. Ako vas ima dovoljno i ako ste dovoljno hrabri (a niste) idite brate prekinite sjednicu IO i recite pola ovoga sto ovdje kuckate i kao vi vrijedjate... haha ma sta ja pricam, nastavite biti sta jeste.. ionako niko od vas ovdje ne bi stisno da Safetu u facu 1on1 kaze ni "Moze li autogram selektore?"![]()
![]()
Ma nije se ni znao cilj. Da su osvojili nula bodova uz jedan postignut gol, bilo nije bio osvojiti bodove, cilj je bio gol zabit. Ha ja. Tako je kad je amater selektor.Goalgetter je napisao/la:I sta reci na to?Chinaglia je napisao/la:joj koji amateri, čuj nije bio cilj prolazak grupne fazekoliko konjina samo
Pa ovo je zalosno, hej ides na veliko takmicenje, i znaci nije ti definisani cilj da prodjes makar prvu fazu takmicenja, nego nakon 3 tekme da ides kuci.
. Veliko razocarenje, stvarno. Ja razumijem tu cinjenicu da smo mi debitanti i jos neiskusni, ali koji qrac smo se kvalifikovali, ako cemo ici samo kao turisti nakon tri tekme kuci.
potpisujem ti sve. Volim bih i reprezentaciju iz sveg srca ali ako on ostane selektor sve patriote bi trebalo da bojkotuju sve utakmice dok papak ne ode. Muka mi je više od pitarskih priča o tome kako su Spahić i DŽeko sve krivi a svi znamo koliko ti ljudi vole bih.arhimed89 je napisao/la:Stvarno steta sto ce telecak ostati na klupi.Iskreno nisam za njegov ostanak ali razumijem i pojedine forumase koji se ovdje predstavljaju bezze kao neki papeljubci jer kazu da nisu za odlazak jer se ne nagovjestava neki kvalitetniji selektor od njega koji bi dosao na tu funkciju.Potajno sam se nadao da bi to mogao biti Vaha ali me je demantovao i licno mislim da je to jedna obicna picka od covjeka.Volio sam ovog covjeka dok nisam usao na youtube i pogledao par njegovih intervjua vezano za BiH ili recimo repku.Lik o nama prica skoro pa u trecem licu.
Isto tako su mi smijesni ovi sto kao lafo stavljaju neki Vahin citat "ko tjera Safeta i slicno".Lik nas kulturno otkantao i sad se lijepo pere sa tim da je on lafo da se Safetu da podrska da je dobro radio i slicno kako bi nam zamazivao oci svojim **** prema drzavi i repci.Toliko se love naklepao,ima 60 i kusur godina i nama i dalje prosipa suplju nije vrijeme za njega i da ce mozda nekad u buducnosti.I tako svaki put iz godine u godinu.Kao trener je vrhunski ali kao covjek koji je prozivio sve ove golgote i koji ima mogucnost da svojoj drzavi poslije svega donese nesto veliko,je jedno veliko ****.
Poslije Nigerije je Pape izgubio moju podrsku i licno mislim da je kanta od trenera.Ali nije Safet kriv.Nije Safet kriv ni sto je privatizovao repku za bratovu agenciju,nije kriv sto igra bez lijevog beka,nije kriv sto nema autoriteta,nit je kriv sto se sprda sa BH javnoscu,sto nam nepoziva najbolje igrace i sto mozda Prcic ne zaigra nikad vise za nasu repku,kao sto je bio slucaj i sa Besicem pa mu doslo iz guzice u glavu.Nije kriv ni sto ne preuzima odgovornost.Pametan covjek.**** se njemu,pola miliona ce godisnje ici na racun.Pa ko to nebi zelio.Dobijas tolike pare za nesto sto i ne znas toliko kvalitetno radit.
Kriva je drzava,savez i oni koji su dali priliku debilu da radi ovo sto radi.On se samo ponasa kao sto bi se ponasao svaki kokosar,**** se njemu on ce ovo radit dokle god mogne jer bi i nas 99% isto radilo.Razocaran sam u sebe,drustvo,drzavu,medije,nase mentalno stanje...nek ide sve u ****...
Od danas Safet ima moju podrsku,**** nas sve,covjek radi i bori se za sebe a nas 3 i po miliona ko ovce mu salutiramo.Sretno ti pape u narednim kvalifikacijama i zelim i tebi i repci sve najbolje.
neka se otegne, samo da Pape odeblackmundir je napisao/la:j.bo majku ko da NATO zasjeda....ovo ce se otegnuti do sutra..
blackmundir je napisao/la:j.bo majku ko da NATO zasjeda....ovo ce se otegnuti do sutra..
Pa ako im je cilj bio da osvoje SP onda je Vaha bio neuspjesan. Zasto su ga molili da ostane?Chinaglia je napisao/la:pa bolan, Alžirci su sebi za cilj postavili osvajanje SP (normalno da nisu imali šanse za to), ali je poenta da su tako sebi pumpali samopuzdanje, da će dati sve od sebe, itd .. a naši nisu imali ciljimaš grupu koju objektivno trebaš proći, a oni nisu imali cilj
katastrofa ..
Za koga da imam muda, za koga da se borim? za tebe sto se zadovoljavas sa ponizavanjem protiv nigerije hahaAmarkony je napisao/la:Posteno je reci da nemas muda
Za drustvo u coskuBelmin6 je napisao/la:Safete umri konjino jedna.
ma nek ide vise u tri p.cke materine i on i pojedinci sa njim..Chinaglia je napisao/la:neka se otegne, samo da Pape odeblackmundir je napisao/la:j.bo majku ko da NATO zasjeda....ovo ce se otegnuti do sutra..
Goalgetter je napisao/la:Safet Susic ostaje selektor, prenosi SportSport.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.