Ima ih i više što troše ,svaku godišnjicu prate ,te kad su se upoznali ,kad su se poljubilli, **** ,posrali sve itd.ma mrš ,najgore što budala ima pa im nonstop kupuju nešta i na kraju ih ostave ,haj da oni rade pa da kupuju ,nego traže u roditelja i kupuju i onda raskinu ,ma đavola bi im ja kupioBianconeri1988 je napisao/la:Pa samo za djevojku ti recimo danas treba minimalno 20 KM sedmično i to recimo da se viđate 2 ili 3 puta...![]()
Mada treba priznati da ima nekih s kojima se plača naizmjenično, ova što hoće da trčim za njom je takva
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa gdje zivis ???Dylan Dog je napisao/la:Ali problem je sto ja zivim u jednome manjemu mjestu,a djevojke mojih godine uglavnom su sa momcima koji imaju auta,para,koji ce je svaku subotu odvesti u Tuzlu recimo,a sta joj ja mogu ponuditi,mogu je izvesti negdje na pice i to je to.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
ja sam najgori po pitanju cure..
kupov'o poklone,al haj i ona je meni...to ne sporim..ali skoro svaki izlazak isao po nju,trosio pare na gorivo,jos auto hvala Bogu trosi
jos nekako u nekoj neprilici se vodali,ja na eskurziju,te kraj srednje,pa vozacki,pa ganjanje za faks..al nebitno eto im'o sam kad smo zajedno i ja zatrazim mindze ona se naljuti i prekine...pa nije ti zlatna ebla te ona..
i naravno pocne se sa ruznijim zabavljat...vidis ti bakzuzluka

kupov'o poklone,al haj i ona je meni...to ne sporim..ali skoro svaki izlazak isao po nju,trosio pare na gorivo,jos auto hvala Bogu trosi
jos nekako u nekoj neprilici se vodali,ja na eskurziju,te kraj srednje,pa vozacki,pa ganjanje za faks..al nebitno eto im'o sam kad smo zajedno i ja zatrazim mindze ona se naljuti i prekine...pa nije ti zlatna ebla te ona..
i naravno pocne se sa ruznijim zabavljat...vidis ti bakzuzluka
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Okolica Tuzle 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
naravno da izlasci sa djevojkama spadaju na neki nacin u bonus trosak
@dog
te cure sto ti kazes koje zele da vide TZ SA MO BL su obicne fukse koje misle da je neki stih od jelene karleuse najbolja stvar ikad napisana
naravno da mi svi imamo neke svoje hirove , pa **** ga ja i ja bi volio imati stan u kakvom gradu , imati racunar sa i7 procesorom kakvo mocno auto al opet se pruzam koliko sam dug znaci racunar od nekih 2.8 gh
tako i sa fuksama samo sto one nisu u stanju da svate realnost
nego znas sta je najinteresantnije
kad tom sto vozi BMW ili Audi maznes trebu pa stavis u nju da se kiseli
@dog
te cure sto ti kazes koje zele da vide TZ SA MO BL su obicne fukse koje misle da je neki stih od jelene karleuse najbolja stvar ikad napisana
naravno da mi svi imamo neke svoje hirove , pa **** ga ja i ja bi volio imati stan u kakvom gradu , imati racunar sa i7 procesorom kakvo mocno auto al opet se pruzam koliko sam dug znaci racunar od nekih 2.8 gh
Thomas Müller - Fußballgott
- legenda reala
- Kontakt:
T-MAC je napisao/la:ja sam najgori po pitanju cure..
kupov'o poklone,al haj i ona je meni...to ne sporim..ali skoro svaki izlazak isao po nju,trosio pare na gorivo,jos auto hvala Bogu trosi![]()
i naravno pocne se sa ruznijim zabavljat...vidis ti bakzuzluka![]()
za ovo drugo to za tebe nije ništa čudno
Dylane ,pa bježi iz tog mjesta ako si željan cura idi na studije negdje ,pa po domovima ghuzi
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 24 avg 2011, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa gdje tacno jbg, skonto sam i ja da je okolica Tuzle.Dylan Dog je napisao/la:Okolica Tuzle
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
@legendo, jesu l' ozbiljno igrali mec edin i begonja... nesta je edin pisao tamo na pdf-u "tenis", pa reko da tebe pitam, ipak si ti najinformisaniji ovdje. 
Izdržati, to je temelj vrline!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jesurogeRF je napisao/la:@legendo, jesu l' ozbiljno igrali mec edin i begonja... nesta je edin pisao tamo na pdf-u "tenis", pa reko da tebe pitam, ipak si ti najinformisaniji ovdje.
Ne smijem da kazem,ja sam javna licnostVolimTz je napisao/la:Pa gdje tacno jbg, skonto sam i ja da je okolica Tuzle.Dylan Dog je napisao/la:Okolica Tuzle
Ma sve su one kurve
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
[youtube][/youtube]don_burza je napisao/la:naravno da izlasci sa djevojkama spadaju na neki nacin u bonus trosak
@dog
ne mogu da vjerujemlegenda reala je napisao/la:Ma jesurogeRF je napisao/la:@legendo, jesu l' ozbiljno igrali mec edin i begonja... nesta je edin pisao tamo na pdf-u "tenis", pa reko da tebe pitam, ipak si ti najinformisaniji ovdje.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma to je uglavnom ta tinejđerska ljubav, ne volim i ja takve, ovo Valentinovo sam pripremio poklon djevojci i kojeg li čuda ostavi me par dana prije toga, eno plišanog medvjedića skuplja prašinu ispod kreveta i rekao sam sebi Ado više nikad nijednoj ništa ne kupuješ, osima zaručničkog prstenalegenda reala je napisao/la:Ima ih i više što troše ,svaku godišnjicu prate ,te kad su se upoznali ,kad su se poljubilli, **** ,posrali sve itd.ma mrš ,najgore što budala ima pa im nonstop kupuju nešta i na kraju ih ostave ,haj da oni rade pa da kupuju ,nego traže u roditelja i kupuju i onda raskinu ,ma đavola bi im ja kupioBianconeri1988 je napisao/la:Pa samo za djevojku ti recimo danas treba minimalno 20 KM sedmično i to recimo da se viđate 2 ili 3 puta...![]()
Mada treba priznati da ima nekih s kojima se plača naizmjenično, ova što hoće da trčim za njom je takva
Ma nikad ne traži od djevojke, doduše ja sam nekako visokomoralni tip, pa sam vjerovali ili ne odbio jednu za Novu godinu koja me je zvala da slavimo i podrazumjeva se šta dalje, ali nisam htio, jer nisam imalo love, trebali dati po 50 KM za stanT-MAC je napisao/la:ja sam najgori po pitanju cure..
kupov'o poklone,al haj i ona je meni...to ne sporim..ali skoro svaki izlazak isao po nju,trosio pare na gorivo,jos auto hvala Bogu trosi![]()
i naravno pocne se sa ruznijim zabavljat...vidis ti bakzuzluka![]()
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Oke ako ne zelis. reko da znam ovako se ne mogu orijentisati gdje mozes izaci. Ako mozes izaci tu u tom mjestu onda je to Kalesija.Dylan Dog je napisao/la:Ne smijem da kazem,ja sam javna licnostVolimTz je napisao/la:Pa gdje tacno jbg, skonto sam i ja da je okolica Tuzle.Dylan Dog je napisao/la:Okolica Tuzle![]()
Ma sve su one kurve
Citam ove postove od @dog, @burza, @t-mac... citam ovo raspravljanje o curama...
Slazem se ja s @dogom, ali ja ipak mislim da prava cura, ona koja imalo razmislja, nece gledati na te gluposti, tipa: bmw, stan,...
Slazem se ja s @dogom, ali ja ipak mislim da prava cura, ona koja imalo razmislja, nece gledati na te gluposti, tipa: bmw, stan,...
Otkrio si me 
Ne znam da li to ozbiljno kazes, ali znam da u Kalesiji ima najveci broj "Auslandera" sto bi reko moj rodjak koji je takodje u Kalesiji.Dylan Dog je napisao/la:Otkrio si me
E da su samo oni,i domacih biznismena ima na izvozVolimTz je napisao/la:Ne znam da li to ozbiljno kazes, ali znam da u Kalesiji ima najveci broj "Auslandera" sto bi reko moj rodjak koji je takodje u Kalesiji.Dylan Dog je napisao/la:Otkrio si me
Tuzla me izvlaci,puno cura pa je 100 puta lakse sbariti dobru Tuzlanku nego neku nasu.
Ima da, nacelnikov sin npr o njemu su mi dosta pricali. A to sa tuzlankama je istina. I sramote vas brate one iz MaslOa i VukOOvijO jer kazu da su iz Kalesije.Dylan Dog je napisao/la:E da su samo oni,i domacih biznismena ima na izvozVolimTz je napisao/la:Ne znam da li to ozbiljno kazes, ali znam da u Kalesiji ima najveci broj "Auslandera" sto bi reko moj rodjak koji je takodje u Kalesiji.Dylan Dog je napisao/la:Otkrio si me![]()
Tuzla me izvlaci,puno cura pa je 100 puta lakse sbariti dobru Tuzlanku nego neku nasu.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa idi u Tuzlu jbt ,štaš u Kalesiji ima li đe bolji cura ko u Tuzli ja da mogu nikad od tamo nebi odlazio kad vidim kaki cura ima ,Dylan Dog je napisao/la:E da su samo oni,i domacih biznismena ima na izvozVolimTz je napisao/la:Ne znam da li to ozbiljno kazes, ali znam da u Kalesiji ima najveci broj "Auslandera" sto bi reko moj rodjak koji je takodje u Kalesiji.Dylan Dog je napisao/la:Otkrio si me![]()
Evo ja ću Hary zvati pa će on naći kaku tebi ,on je poznat ko velki jhebač i zajedno tražite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.