Misliš da bi bio pošteđen Bajević ovi gluposti sa foruma?Goalgetter je napisao/la:Ionako kad malo razmislim, bilo bi dosadno na forumu da Pape ode. Ovako, jos 2 godine necemo ostati postedjeni duela Pro & Contra Pape.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Uspjesan, a dobar i posten covjek. Tesko ukombinovati, ali moguce. Jos pored svega dovoljno samouvjeren da ga boli neka stvar sta misle ovih nekolicina ZAVIDNIKA koji misle da su glasni i da neko cijeni njihovo misljenje, a smiju ga iznijeti samo na forumu i medju svojom rajom u nekim neobaveznim pricama. Ako vas ima dovoljno i ako ste dovoljno hrabri (a niste) idite brate prekinite sjednicu IO i recite pola ovoga sto ovdje kuckate i kao vi vrijedjate... haha ma sta ja pricam, nastavite biti sta jeste.. ionako niko od vas ovdje ne bi stisno da Safetu u facu 1on1 kaze ni "Moze li autogram selektore?"
- Consigliere
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Lakija prenijelo.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- 1988risha
- Kontakt:
Evo čitam ovo što ste ranije pisali,cijelo vrijeme svađa oko Papetove plate od 5.000 eura,sad odjednom podatak da je imao 22.000 eura mjesečno
I čuj postavio im uslove oko plate
Pa istu platu da mu ponude sasvim je normalno... Niko u Europi nema zainteresovan da mu ponudi bilo kakvu platu,a ovo kao malo sto savez nudi
To isto da čovjek odbije 800 KM platu od neke firme,a s druge strane nema vise ni jednu ponudu...
Nadam se da će Savez udovoljit svim njegovim zahtjevima (a do sukoba s Džekom će svakako doći,jer to se ne bi potenciralo već sad) i otjerat Džeku i Misimovića sa drugom Spahićem... A Papetu dati toliko keša koliko traži
Samo nek nije do njega...

I čuj postavio im uslove oko plate

Pa istu platu da mu ponude sasvim je normalno... Niko u Europi nema zainteresovan da mu ponudi bilo kakvu platu,a ovo kao malo sto savez nudi

To isto da čovjek odbije 800 KM platu od neke firme,a s druge strane nema vise ni jednu ponudu...
Nadam se da će Savez udovoljit svim njegovim zahtjevima (a do sukoba s Džekom će svakako doći,jer to se ne bi potenciralo već sad) i otjerat Džeku i Misimovića sa drugom Spahićem... A Papetu dati toliko keša koliko traži

Samo nek nije do njega...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
-
- Kontakt:
ja nemam muda jer bi bio krivicno gonjen,a to mi iskreno u jeku moje mladosti ne treba. Zasto ja da placam kazne zbog maloumnika kao sto si ti i ostalih ovdje? Meni je repka uvijek uzor bila, nesto sto se izdiglo iz sivila nase zemlje, a ovako mi je samo blijeda kopija parlamenta. Hebem ja Bosnu, kud nas sve ne pobise.Amarkony je napisao/la:
Uspjesan, a dobar i posten covjek. Tesko ukombinovati, ali moguce. Jos pored svega dovoljno samouvjeren da ga boli neka stvar sta misle ovih nekolicina ZAVIDNIKA koji misle da su glasni i neko cijeni njihovo misljenje, a smiju ga iznijeti samo na forumu i medju svojom rajom u nekim neobaveznim pricama. Ako vas ima dovoljno i ako ste dovoljno hrabri (a niste) idite brate prekinite sjednicu IO i recite pola ovoga sto ovdje kuckate i kao vi vrijedjate... haha ma sta ja pricam, nastavite biti sta jeste.. ionako niko od vas ovdje ne bi stisno da Safetu u facu 1on1 kaze ni "Moze li autogram selektore?"

a... pehari su tu
ovaj kreten od covjeka bas nemisli da ide uzassssssssssssssss
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
- Kontakt:
Evo ponavljam svoj post
"Odgovoran sam za ispadanje i podnosim ostavku na mjesto selektora", dodao je Prandelli, koji je nedavno potpisao produženje ugovora do 2016. godine.
"Ja sam kao trener odgovoran. Za ovu katastrofu sam odgovoran ja. Mi dijelimo svu odgovornost, ali ja sam odabrao sastav i ja sam najodgovornija osoba," kaže Scolari.
"Zasluženo smo ispali. Naši rivali su bili superiorni i nema opravdanja za poraze", rekao je Del Bosque
Bili su nenormalni uslovi za igru, vruće je bilo, teren je bio katastrofalno loš, a protivnik jak. To su razlozi zbog kojih smo izgubili". Safet Susic![]()
![]()
Pametnom dosta.
a... pehari su tu
- Goalgetter
- Kontakt:
“U narednih sat se neće znati ostaje li Sušić selektor ili ne. Šanse su 50-50, sve je moguće”, rekao je Ljubojević za Anadoliju.
Ne skida Sajo suskavac ni da mu Armani kreira odijelo
MoR je napisao/la:Simpatičan si mladić, naivan i neiskusan, pa te neću puno.StLucky je napisao/la:Haj realno onako znas li uopste s kim igramo na startu kvalifikacija za E.P.MoR je napisao/la:Šteta će biti jedino što će tek nakon par poraza na samom startu kvalifikacija svakako biti otjeran. Za njega, za reprezentaciju i za sve nas je bolje da ode odmah, i to da ode u miru.

- JosipBukal
- Kontakt:
Ne mogu nikako da shvatim ove poštovaoce djela i lika. Čuj najbolji trener i igrač bih svih vremena. Valjda se drže one Staljinove, stoput izgovorena laž postaje istina. Koji su to samo napačeni mozgovi. Kladim se da njih 90 % nezna ni šta znači ono, ne sam safete i da misle da je to nešto pozitivno o njemu. A o njemu kao treneru stvarno je iluzorno pričati. Dugo vremena volim i pratim fudbal a samim tim se i razumijem ali ja goreg trenera u životu nisam vidio. Pojma on nema i svakom normalnom čovjeku je to jasno. Guraju ga navijači Sarajeva koji uvjek imaju nekakve legende bez pokriča i koji su se uvalili u savez a imaju podršku milorada dodika jer njemu odgovara da je selektor neko koga nije briga za bih. Pa sam je izjavio da uopšte nije pratio utakmice bih dok nije postao selektor i da čak nije ni gledao baraž sa Portugalom. Ako več ne daju da bude Barbarez, Meša ili nedo bog Amar onda je najbolje rješenje Bajević.
- Goalgetter
- Kontakt:
Eh znaci tu smo.Dragan Kulina, član IO, tokom pauze je za Anadoliju rekao da je Sušić podnio izvještaj, a da su kritike članova IO o njegovom radu i nastupu u Brazilu bile pozitivne, jer nije bio postavljen cilj da se prođe grupna faza takmičenja. Kulina je rekao da je prvi nastup BiH na nekom velikom takmičenju ocijenjen relativno uspješnim.

joj koji amateri, čuj nije bio cilj prolazak grupne faze
koliko konjina samo

auu stvari se komplikuju, al ne bih vise o tome da ne popijem ban 

- JosipBukal
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:joj koji amateri, čuj nije bio cilj prolazak grupne fazekoliko konjina samo
koji kreteni
- Goalgetter
- Kontakt:
I sta reci na to?Chinaglia je napisao/la:joj koji amateri, čuj nije bio cilj prolazak grupne fazekoliko konjina samo

Stvarno steta sto ce telecak ostati na klupi.Iskreno nisam za njegov ostanak ali razumijem i pojedine forumase koji se ovdje predstavljaju bezze kao neki papeljubci jer kazu da nisu za odlazak jer se ne nagovjestava neki kvalitetniji selektor od njega koji bi dosao na tu funkciju.Potajno sam se nadao da bi to mogao biti Vaha ali me je demantovao i licno mislim da je to jedna obicna picka od covjeka.Volio sam ovog covjeka dok nisam usao na youtube i pogledao par njegovih intervjua vezano za BiH ili recimo repku.Lik o nama prica skoro pa u trecem licu.
Isto tako su mi smijesni ovi sto kao lafo stavljaju neki Vahin citat "ko tjera Safeta i slicno".Lik nas kulturno otkantao i sad se lijepo pere sa tim da je on lafo da se Safetu da podrska da je dobro radio i slicno kako bi nam zamazivao oci svojim **** prema drzavi i repci.Toliko se love naklepao,ima 60 i kusur godina i nama i dalje prosipa suplju nije vrijeme za njega i da ce mozda nekad u buducnosti.I tako svaki put iz godine u godinu.Kao trener je vrhunski ali kao covjek koji je prozivio sve ove golgote i koji ima mogucnost da svojoj drzavi poslije svega donese nesto veliko,je jedno veliko ****.
Poslije Nigerije je Pape izgubio moju podrsku i licno mislim da je kanta od trenera.Ali nije Safet kriv.Nije Safet kriv ni sto je privatizovao repku za bratovu agenciju,nije kriv sto igra bez lijevog beka,nije kriv sto nema autoriteta,nit je kriv sto se sprda sa BH javnoscu,sto nam nepoziva najbolje igrace i sto mozda Prcic ne zaigra nikad vise za nasu repku,kao sto je bio slucaj i sa Besicem pa mu doslo iz guzice u glavu.Nije kriv ni sto ne preuzima odgovornost.Pametan covjek.**** se njemu,pola miliona ce godisnje ici na racun.Pa ko to nebi zelio.Dobijas tolike pare za nesto sto i ne znas toliko kvalitetno radit.
Kriva je drzava,savez i oni koji su dali priliku debilu da radi ovo sto radi.On se samo ponasa kao sto bi se ponasao svaki kokosar,**** se njemu on ce ovo radit dokle god mogne jer bi i nas 99% isto radilo.Razocaran sam u sebe,drustvo,drzavu,medije,nase mentalno stanje...nek ide sve u ****...
Od danas Safet ima moju podrsku,**** nas sve,covjek radi i bori se za sebe a nas 3 i po miliona ko ovce mu salutiramo.Sretno ti pape u narednim kvalifikacijama i zelim i tebi i repci sve najbolje.
Isto tako su mi smijesni ovi sto kao lafo stavljaju neki Vahin citat "ko tjera Safeta i slicno".Lik nas kulturno otkantao i sad se lijepo pere sa tim da je on lafo da se Safetu da podrska da je dobro radio i slicno kako bi nam zamazivao oci svojim **** prema drzavi i repci.Toliko se love naklepao,ima 60 i kusur godina i nama i dalje prosipa suplju nije vrijeme za njega i da ce mozda nekad u buducnosti.I tako svaki put iz godine u godinu.Kao trener je vrhunski ali kao covjek koji je prozivio sve ove golgote i koji ima mogucnost da svojoj drzavi poslije svega donese nesto veliko,je jedno veliko ****.
Poslije Nigerije je Pape izgubio moju podrsku i licno mislim da je kanta od trenera.Ali nije Safet kriv.Nije Safet kriv ni sto je privatizovao repku za bratovu agenciju,nije kriv sto igra bez lijevog beka,nije kriv sto nema autoriteta,nit je kriv sto se sprda sa BH javnoscu,sto nam nepoziva najbolje igrace i sto mozda Prcic ne zaigra nikad vise za nasu repku,kao sto je bio slucaj i sa Besicem pa mu doslo iz guzice u glavu.Nije kriv ni sto ne preuzima odgovornost.Pametan covjek.**** se njemu,pola miliona ce godisnje ici na racun.Pa ko to nebi zelio.Dobijas tolike pare za nesto sto i ne znas toliko kvalitetno radit.
Kriva je drzava,savez i oni koji su dali priliku debilu da radi ovo sto radi.On se samo ponasa kao sto bi se ponasao svaki kokosar,**** se njemu on ce ovo radit dokle god mogne jer bi i nas 99% isto radilo.Razocaran sam u sebe,drustvo,drzavu,medije,nase mentalno stanje...nek ide sve u ****...
Od danas Safet ima moju podrsku,**** nas sve,covjek radi i bori se za sebe a nas 3 i po miliona ko ovce mu salutiramo.Sretno ti pape u narednim kvalifikacijama i zelim i tebi i repci sve najbolje.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Aferim momčino.arhimed89 je napisao/la:Od danas Safet ima moju podrsku,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Malo vas je,malo vas je p1ck1ceJosipBukal je napisao/la:Ostane li kreten selektor više definitivno ne navijam za reprezentaciju bih dok ne ode.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Do sada sam mislio da na ovom forumu pisu samo djeca, a sada sam sve vise uvjeren da ima dosta starijih koji pamte Safeta iz mladjih dana i da zavist direktno izbija iz njih u njihove tastature (a ne samo da prenose na svoju djecu). Informaticko doba je cudo. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.