Dobro su, sto i vama žele ...
I ja sam dobro...Malo je reci, odlicno sam...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sreca imaju kosu, da ih ne udaras
U Brezi. Prvi mi komšija.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
Ozbiljno?skoroalen je napisao/la: ↑06 apr 2020, 22:11U Brezi. Prvi mi komšija.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
Šalim se ba.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 22:47Ozbiljno?skoroalen je napisao/la: ↑06 apr 2020, 22:11U Brezi. Prvi mi komšija.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
Gori je debil koji ga je intervjuisao i pitao takve stvari. To je istina od koje ne treba bježat. Ko je u ono vrijeme znao šta će Karadžić postat? U to vrijeme najbolji psiholog u gradu Sarajevu, i jedan od najomiljenijih doktora među rajom, iz prve ruke sam čuo te priče.
Backa, srbija ako se ne varamAlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
holyman je napisao/la: ↑06 apr 2020, 23:29Backa, srbija ako se ne varamAlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
On i Geodon su stan u Spasovdanskoj iznajmljivali u lukaviciAlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
Trebao bih znati da je tada predsjednik kluba bio Ljubomir Grupkovic a zamjenio ga Dusko Cvijetic a prije toga je ovaj njega naslijedioskoroalen je napisao/la: ↑06 apr 2020, 23:05Gori je debil koji ga je intervjuisao i pitao takve stvari. To je istina od koje ne treba bježat. Ko je u ono vrijeme znao šta će Karadžić postat? U to vrijeme najbolji psiholog u gradu Sarajevu, i jedan od najomiljenijih doktora među rajom, iz prve ruke sam čuo te priče.
Isto da se neko srami studiranja na PMFu u Sarajevu gdje mu je predavala Biljana Plavšić. Nekad odlična profesorica, ali...
Dovest Hajrovića i držat ga na klupi, davat mu pet minuta po utakmici. Kad mu žena bira gdje će igrat, yebala ga ona. Il eto nek idu u Španiju il Italiju, to joj je egzotično za storyja.
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, NeSamSafetee, sekac, Vanja8 i 39 gostiju.