FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
i ako sam navijac Sarajeva u iducem kolu zelim vam sve najbolje, protiv Sirokog 

Ja ne mogu da shvatim kako se mogu ljudi zamarat glupostima. Prije svega za mene ne postoje drugi klubovi tj kad Zeljo treba igrat s nekim klubom narednu utakmic onda pogledam kakvo je stanje u tom klubo kad zavrsi utakmica za mene taj klub ne postoji i okrecem se narednom protivniku jednostavno i jasno za mene ne postoje drugi i samo mi je bitno sta i kako oko mog voljenog kluba !! I zato ne vidim razlog nekog prepucavanja i palamudjena bespotrebnog od strane svih navijaca i svih klubova totalno lijecenje frustracija bezveze samo je bitan Zeljo ovo ostalno ne treba trosit vrijeme bezveze
pozdrav dragi moji manijaci
pozdrav dragi moji manijaci
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Hajde neka se neko potrudi pa nam podari par slika Juga na ovome forumu. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
momci...znam da sam dosadan, ali zbog manjka vremena ne stignem vidjeti šta je sa dresovima za ovu sezonu (tj. da li će stići novi-kako mi je neko ovdje ranije kazao ili ne....)
meni je svejedno, u slučaju da će biti bilo kakav na prodaju..zato, ko zna neka javi hoće li dresovi biti uskoro pušteni u prodaju
i još da kažemm da sam impersioniran Kerlom..iako mi je Mešić jako drag - mislim da se za mjesto mora boriti sa Bogićevićem, Kerla je jak, prejak (nadam se da Brko produžava sa njim ugovor ovih dana)...njega se može prodati kroz godinu-dvije.
Nama treba takvih - fizički moćnih igrača + Zebica= Titula
i još jedno pitanje za one koje prate trening: koliko je spreman E Čolić? sjećam ga se u Veležu i mislim da je on jako jako bitan za nas (pogotovo u gostima)....
pozdrav momci, pogotovo piletu, boccaciu, S iz B, nikad izvini i Seyi....često pametno zborite
meni je svejedno, u slučaju da će biti bilo kakav na prodaju..zato, ko zna neka javi hoće li dresovi biti uskoro pušteni u prodaju
i još da kažemm da sam impersioniran Kerlom..iako mi je Mešić jako drag - mislim da se za mjesto mora boriti sa Bogićevićem, Kerla je jak, prejak (nadam se da Brko produžava sa njim ugovor ovih dana)...njega se može prodati kroz godinu-dvije.
Nama treba takvih - fizički moćnih igrača + Zebica= Titula
i još jedno pitanje za one koje prate trening: koliko je spreman E Čolić? sjećam ga se u Veležu i mislim da je on jako jako bitan za nas (pogotovo u gostima)....
pozdrav momci, pogotovo piletu, boccaciu, S iz B, nikad izvini i Seyi....često pametno zborite
Sto se tice dresova, ja imam info da se ovoliko odugovlaci zbog repke. Imat cemo iste dresove (one sto sam vec postavljao), a repka ce taj dres promovisati na ovoj pauzi (mislim protiv francuske, nisam siguran)...znaci 9.9. bi mi trebali dobiti tu garnituru, finalnu...
Hoce li ovako biti, vidjet cemo...
odzdrav tojemojtim
odzdrav tojemojtim

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Nama je u cilju da izadjemo u evropu i ove godine i to da te utakmice igramo na Grbavici, a ne na gradskom stadionu. Po UEFA-inim pravilima kad se prodaju karte, jedna karta = jedna stolica, tako da je to mislim glavni razlog postavljanja stolica. Druga stvar, ovo ce dobro doci zbog navijanja jer je mnogo lakse navijati kad su navijaci kompaktno rasporedjeni a ne duz cijele tribine, jer je jug stvarno jako duga tribina...r_emir je napisao/la:Nisam bas najbolje upoznat,ali ako na jugu postavljaju stolice,ne vidim razlog zasto postavljaju stolice. Da li zbog navijača ili nečega drugog,Pravim navijačima stolice nisu potrebne.vjeran1987 je napisao/la:kume vec su postavili nekoliko stolica fkt se radi postepeno ima jos malo valjda ce uspjeti za ovo 15 dana postaviti sve
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
HVALA NA INFO...nadam se da će nastaviti sa onim "zlatnim" detaljima i brojevima..ono mi se čini coolSeyo_TM je napisao/la:Sto se tice dresova, ja imam info da se ovoliko odugovlaci zbog repke. Imat cemo iste dresove (one sto sam vec postavljao), a repka ce taj dres promovisati na ovoj pauzi (mislim protiv francuske, nisam siguran)...znaci 9.9. bi mi trebali dobiti tu garnituru, finalnu...
odzdrav tojemojtim
i pozivam sve, koji imaju para, da kupuju originalni dres našeg Kluba
ps: nisi mi odgovorio da li će biti i pušten u prodaju taj dres
vjerovatno...cek da igraci dobiju prvo, pa cemo vidjeti...TOJEMOJTIM je napisao/la:HVALA NA INFO...nadam se da će nastaviti sa onim "zlatnim" detaljima i brojevima..ono mi se čini coolSeyo_TM je napisao/la:Sto se tice dresova, ja imam info da se ovoliko odugovlaci zbog repke. Imat cemo iste dresove (one sto sam vec postavljao), a repka ce taj dres promovisati na ovoj pauzi (mislim protiv francuske, nisam siguran)...znaci 9.9. bi mi trebali dobiti tu garnituru, finalnu...
odzdrav tojemojtim
i pozivam sve, koji imaju para, da kupuju originalni dres našeg Kluba
ps: nisi mi odgovorio da li će biti i pušten u prodaju taj dres
zamolio bih nekoga ko je umogucnosti da nam postavi te slike sa radova na jugu, unaprijed zahvalan jer znam da ce to neko uraditi.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Šteta zbog povrede, sigurno bi bio priključen Zmajevima za pretstojece kvalifikacije.EdinTM87 je napisao/la:Visca ce se oporavit do Sirokog
ne osjeća vise bolove i poceo je sutati loptu, tako da bi se trebao vratiti u trenazni proces.
odazvao se okupljanju mlade repke ali 99% nece igrati
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Samo se postavljaju stolice na jugu...?? A da li su poceli radovi na onoj stazi na jugu kako je bilo price da ce se spojti gonja i donja tribina,ili je bila suplja.....
Ma jug stoji kako stoji,ne radi se nista,sad sam prolazio...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislim da jos uvjek nisu nista poceli radit tek ce pocet kasnje imaju 21 dana da urade to sasvim dovoljno 

svoj ti pos'o !
Treba sve srusit , ostavit samo sjever , i napravit ko sjever citav stadion , nije nemoguca misija , al je dosta teska za izvedbu, treba dosta miliona , a onaj pomocni stadion iza zapda , srusit , stavit asfalt i parking. Samo malo **** za jug , jer bas nije pristupacan , al et , imaju inzinjeri pa bi skontali kad bi bilo para

A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
na sajtu, hoce li ikad stavljat fotografije, od tekmi, navijaca i to jer samo ima par slikica. ne mora stare al ove nove ove sezone bi trebali
Dove87 je napisao/la:na sajtu, hoce li ikad stavljat fotografije, od tekmi, navijaca i to jer samo ima par slikica. ne mora stare al ove nove ove sezone bi trebali

Navijaca, 1-2 slike i ne treba vise, ipak nije navijacki sajt...
Doso Rooney kod boga , i zali se on bogu i moli ga da mu pomogne , kaze Rooney ; Hocu da imam tehniku kao Messi , hocu da sam brz kao C.Ronaldo , da imam sut kao Misimovic i jos tako on njemu nabraja , kaze bog dobro i pretvori ga u Zajka Zebu (:
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
jarane, ja prvi put kad sam dosao sa starim na grbavicu, pitao sam ga sto nije cijeli stadion kao sjeverna tribina i konstatovao kako bi bilo dobro da je takoMedixon je napisao/la:Treba sve srusit , ostavit samo sjever , i napravit ko sjever citav stadion , nije nemoguca misija , al je dosta teska za izvedbu, treba dosta miliona , a onaj pomocni stadion iza zapda , srusit , stavit asfalt i parking. Samo malo **** za jug , jer bas nije pristupacan , al et , imaju inzinjeri pa bi skontali kad bi bilo para![]()

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Iza juga ima neka sumica, nju iskrcit i bice placa... iskren da budem ne znam jel od kakve donacije ili cega izgradjen onaj sjever, samo znam kad sam ga prvi put vidio da sam rekao onako treba izgledati cijeli stadion, ako se bolje pogleda, tako je zamislio i onaj ko je pravio sjever, imaju oni nastavci na stranama... takav stadion bi vjerovatno primao izmedju 25 i 30 milja, sto je realno dosta i za Evrope, nije bas London u pitanju... kad bi pred svake izbore uradili po tribinu moglo bi za 6 godina bit gotovo...zlaya_tm87 je napisao/la:jarane, ja prvi put kad sam dosao sa starim na grbavicu, pitao sam ga sto nije cijeli stadion kao sjeverna tribina i konstatovao kako bi bilo dobro da je takoMedixon je napisao/la:Treba sve srusit , ostavit samo sjever , i napravit ko sjever citav stadion , nije nemoguca misija , al je dosta teska za izvedbu, treba dosta miliona , a onaj pomocni stadion iza zapda , srusit , stavit asfalt i parking. Samo malo **** za jug , jer bas nije pristupacan , al et , imaju inzinjeri pa bi skontali kad bi bilo para![]()
... svi sanjamo da se to jednom desi...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ako bi se radila tribina da Jug da izgleda ko Sjever, onda bi bilo prilaza jugu koliko hoces, jer je jug dosta udaljen od gola. Da se uradi, primaknuo bi se gol liniji kao i sjever i to bi primaklo jug dosta i napravilo prolaza iza stadiona dosta. Moglo bi se ulazit sa tranzita sto uopce nije lose i napravit takodjer prilaze i sa ostalih strana... Ima ona stadion prostora koliko hoces. Samo ono iza istoka igraliste do zida i kapija kad vidis. Treba napravit stadion slican FULHAMU. Pravo fin mal i sladak i podsjeca me na Nas. Kad vidis Besiktas koliko je manji od naseg, mi imamo dobar stadion i moze se renovirat i napravit koliko god zelisIsnar je napisao/la:Iza juga ima neka sumica, nju iskrcit i bice placa... iskren da budem ne znam jel od kakve donacije ili cega izgradjen onaj sjever, samo znam kad sam ga prvi put vidio da sam rekao onako treba izgledati cijeli stadion, ako se bolje pogleda, tako je zamislio i onaj ko je pravio sjever, imaju oni nastavci na stranama... takav stadion bi vjerovatno primao izmedju 25 i 30 milja, sto je realno dosta i za Evrope, nije bas London u pitanju... kad bi pred svake izbore uradili po tribinu moglo bi za 6 godina bit gotovo...zlaya_tm87 je napisao/la:jarane, ja prvi put kad sam dosao sa starim na grbavicu, pitao sam ga sto nije cijeli stadion kao sjeverna tribina i konstatovao kako bi bilo dobro da je takoMedixon je napisao/la:Treba sve srusit , ostavit samo sjever , i napravit ko sjever citav stadion , nije nemoguca misija , al je dosta teska za izvedbu, treba dosta miliona , a onaj pomocni stadion iza zapda , srusit , stavit asfalt i parking. Samo malo **** za jug , jer bas nije pristupacan , al et , imaju inzinjeri pa bi skontali kad bi bilo para![]()
... svi sanjamo da se to jednom desi...