FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 apr 2014, 18:15

Sta se ovo danas desilo, pali bez ispaljenog metka :oops:

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 05 apr 2014, 18:17

Tuzlak04 je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Govorio sam da se Bratstvo ne treba otpisivat,i sto se sad ispostavlja.Isto sam rekao ako vi dobijete u Gracanici da idete 100% u PL jer bi sve do kraja sve dobili,ali sad.....
A mi vama, da ne kupujemo utakmice. Dobili smo, što smo dobili na pošten način, ali džabe vama govoriti. Ako vi ne uspijete, ne pravdajte se na naš račun jer se mi ne pravdamo na vaš
Iskra Bugojno i Konjic su kupljene utakmice za Slobodu sigurno i zahvaljujuci njima Sloboda se trenutno bori za PL, što se tiče proljeća, moje mišljenje je da Sloboda sve pošteno dobila
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 apr 2014, 18:18

sad me samo zanima da li ce Capljina igrati za Bratstvo ili ce ostati pri onom da daju 3 b Jedinstvu...sad su na programu 2 kola koja odlucuju sve...

naredno kolo Capljina- Jedinstvo i Radnicki-Bratstvo pa onda 24. Bratstvo- Jedinstvo..ako Capljina bude igrala za Bratstvo bice svega, ako ne onda je Jedinstvo u velikoj prednosti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 apr 2014, 18:19

I naravno sad ide paljba po Jedinstvu i biscanima :crazy:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 05 apr 2014, 18:19

Pasha_car_aga je napisao/la:Moram napisati nesto sto me tisti evo vec dva dana, gledao sam utakmicu sa Slavenom i u prvih 45 min izasla je manje vise postava koja ce se suprostaviti Bratstvu, moram reci iako su igrali s pola snage, Husic je igrac manje za Slobodu pa covjek za 45 min nije uspio dva pasa napravit, skroz je trom, bojim se kako ce to izgledati protiv Bratstva bez Ome i Jahe... Poslije utakmice s Jedinstvom bio sam ubijedjen da cemo Bratstvo uzet bar dva razlike ali sa Husicem neka nam je Bog na pomoci.

Da se citiram :evil:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 05 apr 2014, 18:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:sad me samo zanima da li ce Capljina igrati za Bratstvo ili ce ostati pri onom da daju 3 b Jedinstvu...sad su na programu 2 kola koja odlucuju sve...

naredno kolo Capljina- Jedinstvo i Radnicki-Bratstvo pa onda 24. Bratstvo- Jedinstvo..ako Capljina bude igrala za Bratstvo bice svega, ako ne onda je Jedinstvo u velikoj prednosti.
Ma kako bi vi rekli kupit ce to Jedinstvo sve :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 apr 2014, 18:25

Zodiac je napisao/la: PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE :cool: .
Idemo jako, idemo hrabro, ništa nije gotovo!!! Na porazu se uči, idemo popraviti greške i raskovati GOŠK na Tušnju. SVI NA TUŠANJ!!! IZ PEPELA SE DIŽEMO, HISTORIJU PIŠEMO!!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 apr 2014, 18:26

Goalgetter je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: Kakva ironija čovječe, pa po igri smo vidjeli kakva je situacija na Tušnju prošle sedmice, šut u okvir niste imali, i hoćete s takvom igrom u PL? :shh:
Dobili smo i vi vas u Bihacu 3-0, pa sta? Igra Jedinstva je bila ocajna, momci su dijelom podlegli i atmosferi, a generalno igramo dosta losije pod novim trenerom, Smajlovic za mene nije za ove pozicije. A ako se proguramo nekako tako do Premier Lige, objerucke to prihvatamo, a pozicija za Jedinstvo nije losa trenutno, ali daleko od toga da je ovo gotovo.

Druže Sloboda tad i Sloboda sad nisu iste, tu su novi igrači, novi trener, novi sponzori, bolji uvjeti za rad, publika se vratila na stadion...Teško je reći šta će biti, mrtva je trka, opet se sve iskomplikovalo, al' jedno je sigurno, opet je pritisak na vama. I gledano po vašim zadnjim igrama, dal' je do trenera il' igrača, nema nekog velikog samopouzdanja kao prije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 05 apr 2014, 18:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:sad me samo zanima da li ce Capljina igrati za Bratstvo ili ce ostati pri onom da daju 3 b Jedinstvu...sad su na programu 2 kola koja odlucuju sve...

Čapljina i Bratstvo su "bratski " klubovi, moze se ocekivat svašta.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 apr 2014, 18:31

zato i kazem, prije ovog ukljucivanja Bratstva u igru znalo se da ce dati 3b Bihacu...medjutim mozda sad dodje do promjene pa odluce da igraju posto je i Bratstvo u igri..ko sto rekoh naredna 2 kola ce biti jako zanimljiva
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 apr 2014, 18:33

Ljudi moji pa ovdje nije ni blizu gotova. Ovdje ce tek sad da se zakuha. Jedinstvo ima izuzetno dva teska gostovanja za redom, mi naredna 3 kola imamo nesto laksi raspored, bratstvo ima tesku utakmicu u lukavcu tako da ni blizu ovo nije gotovo

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 05 apr 2014, 18:35

ultrasstyle_tz je napisao/la:zato i kazem, prije ovog ukljucivanja Bratstva u igru znalo se da ce dati 3b Bihacu...medjutim mozda sad dodje do promjene pa odluce da igraju posto je i Bratstvo u igri..ko sto rekoh naredna 2 kola ce biti jako zanimljiva
samo da vam kažem da je sve već namješteno,čapljina dala bod lukavcu da oni daju bratstvu sljedeće kolo,a danas je moje bratstvo odigralo super a sloboda prosječna ekipa,ništa nisu pokazali,pogotovu redžepi koji se gubio čitavu utakmicu

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 apr 2014, 18:37

eto raja, bujrum opet, drugom prilikom, dobra ste nam mušterija
Undici stelle - ACM 1899

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 apr 2014, 18:49

al jeste se namirili sa Husićem "pojačanjem" :oops:
Undici stelle - ACM 1899

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 apr 2014, 19:01

Ništa još nije gotovo. Čestitke Bratstvu na pobjedi, po rezultatu zaključujem da se zasluženo stigli do iste. Mi smo platili ceh igri bez zadnjih veznih, Jahe i Ome, koji su nam srce tima svih 5 kola. Husić je prevara od igrača.

Mi smo obavili većinu teških gostovanja, a učinak nam je 2/3, što i nije tako loše. Ostaju još Rodoč i Kakanj, a siguran sam da se vraćamo s ta dva gostovanja s punim plijenom. U Banovićima i Srebreniku je svakako rutinsko odrađivanje posla, gdje s ozbiljnim pristupom ne bi trebalo biti problema. Tušanj do kraja prvenstva također mora ostati neosvojiva tvrđava, jer samo još jedan kiks i bye-bye Prem.

Jedinstvo i Bratstvo se tek trebaju dokazati na gostovanjima u ovoj polusezoni, mada ne sumnjam da će učiniti sve da izbjegnu kikseve. Tu ubrajam i kupovinu utakmica, koja se nama odavno nabija na nos, ali drago mi je da je taj mit razbijen i još draže što će se u narednim mečevima pokazati ko će se baviti mutnim radnjama. :cool:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 apr 2014, 19:09

Nego Krpic nastavlja po starom, treba mu 5 sansi za 1 gol :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2014, 19:10

Bratstvo je loše na strani,pa protiv Igmana ih sudija spašavo,Jedinstvo će vjerujem još kiksat,pogotovo u Gračanici.Ima još dosta ovdje da se igra,sad ćemo mi radit ono što su jedinstvo i bratstvo do sad - rutinski odradjivat lagane utakmice dok se konkurenti bore za 3 boda na gostovanjima :D

Sljedeće sedmice napunit Tušanj,povećat go razliku protiv Goška i uvjeren sam da će jedinstvo ili bratstvo kiksati,što da ne i oboje (nek se bratstvo onda vadi kod kuće protiv jedinstva :D )
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 apr 2014, 19:12

Opusteno samo, citava BIH proslu heftu nama cestitala, sad svi cestitaju Jedinstvu i tako, sve licemjeri osim velikih Zenicana :cool:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 apr 2014, 19:15

zakuha se ovo pravo :mrgreen: idemo dalje, naša priča je tek počela, to ne zaboravite ;)

ne zanimaju me ovi "neutralni" što se naslađuju, al' Bišćani su me razočarali .. samo ću reći da su pisanja njih o nama i nas o njima, dijamentralno suprotna .. ipak se nadam da ova "Face" mišljenja ne dijele građani Bihaća, ljudi koji dođu Pod Boriće bodriti svoj klub

šta reći, kad pobjedimo, kupili smo (čak i u Lukavcu), kad izgubimo, nismo imali para ili nisu nam htjeli prodati, a kad pobjedimo Jedinstvo, onda je na publiku

haters gonna hate, kako će se tek ujedati za guzicu kad se vratimo u PL, samo sabura :D

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 05 apr 2014, 19:21

sta reci odlican vikend za nas opet vam bjezimo 3 boda...al daleko od toga da je gotovo sve,jos 27 bodova je u igri...i ne trebate napadati sve biscane to je ipak misljenje manjine koja je po bausteliji tako da ne shvacajte ozbiljno sta pisu...lijep pozdrav svim tuzlacima koji iskreno vole slobodu :)
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.